FOTD - klasický look s novinkami od Urban Decay Gwen Stefani + Naked - první dojmy a swatche

by - 29 ledna

Krásné páteční odpoledne vám všem,

variací na tento look se na mém blogu náchazí jistě vícero. Jedná se totiž o líčení, které nosím velmi ráda a velmi často. Nude oči s výraznými rty jsou mým poznávacím znamení a v různých obměnách, pokud zrovna nejedu v nude rtech, jej nosím celou zimu.
Na dnešní líčení jsem však sáhla po novinkách, které jsem objevila v posledním balíčku od Urban Decay. Řada Gwen Stefani se totiž rozrostla o další produkty jako jsou tužky na rty, rtěnky, paletka na obočí a paletka tvářenek. Líčení s paletkou na oči jste již mohli vidět zde. Celá kolekce od Gwen je podle mého názoru naprosto božská, zvláště obaly jsou neskutečně promakané a povedené a s každým dalším kouskem dekorativky mne kreativita UD týmu překvapuje. Věřím, že i to je jeden z důvodů, proč je tato kosmetická značka tak oblíbená.
My se však dnes zaměříme nejen na rtěnku, ale hlavně také na paletku, která odstartovala nahé šílenství. A tou je úplně první Naked paletka, po které jsem už nějakou tu dobu pokukovala - přece jen, je to sběratelský kousek, teď mám to štěstí ji vlastnit a pokochat se s ní doslova tváří v tvář ☺.

Co se týče mého líčení, zvolila jsem tentokrát klasiku, která se nikdy neomrzí. Mám pocit, že mi sluší a cítím se v ní dobře. Po základních krocích jako je sjednocení pleti makeupem (použila jsem Astor Skin match protect v odstínu porcelain) a dokreslení obočí, vrhla jsem se na oči.
Ty jsem vybarvila přirozenými tóny z Naked paletky. Na celé víčko i přechod jsem nanesla matný stín Naked, do vnějšího koutku pak matný Buck a oblast koutku vnitřního a pod obočím jsem prozářila odstínem Virgin. Na přední část horního víčka ještě přišel odstín Sin. Líčení očí jsem zakončila černou linkou, řasenkou Rimmel Volume colourist a vodní světlou linkou, na kterou jsem použila Benefit High brow. Retro look jsem doplnila výraznými mink řasami, které jsem si kupovala na ebay. K tak jednoduchému líčení a červené rtěnce je mám moc ráda. Ne na den, ale třeba na video nebo večerní příležitost.
Rty jsem pak zahalila do krásné červené barvy s výrazně růžovým podtónem, ke které jsem použila stejnojmennou konturku téže řady - odstín Wonderland.



Dovolte mi však i pár slov a prvních dojmů k této krásné paletce, která, jak jsem už zmiňovala, byla první vlaštovkou mezi nude paletkami a stále se drží na pomyslném trůnu, což naznačuje i fakt, že nespočet výrobců tuto paletku kopíruje nebo napodobuje. Žádná z nich však nedosáhla slávy Naked.
Paletka má velmi krásný a luxusní obal, který však časem nebude z nejpraktičtějších. Semiš je na dotek sice velmi příjemný a luxusní, avšak vše se na něj chytá a dost je na něm vidět, takže předpokládám, že se vám časem ušpiní a také se na ni přichytává prach a chloupky. Mně osobně to nijak nevadí, myslím, že se to vždy bude dát vzít vlhkým kartáčkem a hned bude po problému.



Uvnitř paletky naleznete 12 krásných nude odstínů a kromě toho samozřejmě také menší zrcátko a oboustranný štěteček.


Stíny jsou bezvadně pigmentované (i ty světlé, jen mají stejnou barvu jako moje pleť a tak nejsou tolik vidět), tak akorát máslovité a v podstatě nepráší. Můj první dojem je takový, že jsou hodně jemné a velmi dobře se rozmazávají po víčku a zapíjí do sebe. Jednoduše řečeno, jsou stíny, které ačkoliv jsou pigmentované, tak při blendění se barvy do sebe nezapíjí postupně, ale vytváří jednobarevný flek a nejdou překrýt a pak jsou stíny jako Urban Decay, se kterými prostě jednoduše vytvoříte dokonalé přechody a barvy netvoří jeden monolit.
Výdrž byla bez problémů, neměla jsem je na sobě celý den, ale jen několik hodin a to vydržely naprosto beze změny.
Abych byla zcela upřímná, vůbec jsem nečekala, že se mi původní Nakedka bude tak líbit, myslela jsem, že bude příliš teplá, ale jsem z ní celkem odvařená, ty odstíny jsou prostě božské a myslím, že mi většina bude slušet!





Rty jsem vykonturovala konturovací tužkou z kolekce Gwen a vyplnila rtěnkou Wonderland. Obojí k sobě krásně ladí a má neskutečně rozkošný design. Už jen ta krabička! A považte, uvnitř nejsou krabičky jen klasicky bílé, ale mají růžovobílé puntíky, prostě dokonalost, je zřejmé, že to v UD řeší do posledního detailu!
Rtěnka i tužka jsou krémové a skvěle pigmentované. Ačkoliv je rtěnka klasická a není matná, přežila i jídlo a vydržela mi na rtech v perfektním stavu několik hodin ☺.





Celý makeup jsem zafixovala sprejem All nighter, zatím jsem však neměla příležitost otestovat jeho výdrž celodenně, takže vám toho o něm moc nepovím, ale určitě brzy čekejte recenzi ve videu ☺.


To je pro dnešní článek vše. Vy mi napište, jestli vás něco z nové kolekce zaujalo a zda si budete něco pořizovat. Já se přiznám, že ještě pokukuji po paletce tvářenek a vzhledem k tomu, že mi přišla Valentýnská sleva  20% do Sephory, je možné, že vám ji brzy také ukáži ☺.



  • Produkt mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

47 komentářů

  1. Rtěnka je úžasná!! Já se u UD pořád zaměřuji jen na stíny, paletky, tužky na oči a rtěnku nemám žádnou, tato má tak krásný obal, no asi neodolám.. Děkuji za fotky, je to nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku si určitě pořiď, já mám tu sheer, matnou revolution a tuhle gwen a všechny jsou vážně perfektní! A moc mi vyhovují i lesky. Ale paletky a stíny, to je prostě jednička, to je málo platné :)!

      Vymazat
  2. hezké líčení, já pořád uvažuji, která ta Naked bude pro mě. Líbí se mi všechny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na tom, co nejvíc vyizijes, já jak to vidím, tak asi 1 a 3 ☺.

      Vymazat
  3. Já se do té kolekce od Gwen naprosto naprosto zamilovala <3 Mám doma paletku stínů, čímž jsem si splnila jeden malinkatý sen a je to asi jediná investice do kosmetiky, který nelituju :D A upřímně bych potřebovala rtěnku a konturku Rock Steady, protože ten odstín je nádhernej! A taky bych potřebovala tu paletku tvářenek a bronzerů, jenže, kdo mi to koupí že jo :D
    Líčení je jinak naprosto nádherný a moc ti to Peti sluší!

    ZEEKO. | koreavcesku.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kolekce je vážně moc povedená, když budou ty valentynske slevy v Sephore,tak je uplne skoda to nevyuzit, ale asi musus mit Sephora kartu😀.....

      Vymazat
  4. Barvy z Naked Original mám v plechovkovém provedení od W7. Od UD mám Naked 3, ale příliš se s UD nekamarádím. Ty W7 mi vyhovují víc :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím, ze nejsou špatné, akorát jsou takové hodně drobive a prášivé.

      Vymazat
  5. Krásné, tenhle look ti naprosto sedí! Také ráda nosím nude oči a výraznou rtěnku :-)
    (Škoda jen, že jsi nepřidala fotku se zavřenýma očima, abychom pořádně viděli líčení očí.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já chtěla, jenže koukam do fotaku a ona nikde, asi jsem to zapomněla vyfotit.

      Vymazat
  6. Ahojky, ta rtěnka ti moc sluší, nádhera :o) Od UD mám Naked 2, nově stín Moondust - Zodiac a řasenku Perversion, ze kterých jsem maximálně nadšená :o) Rtěnku jsem zatím žádnou nezkoušela, ale asi to brzy změním :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Petuuus a kde je fotka zatvorench oci? :/ inak, samozrejme ti to moc sekne :) ale o trosicku viac sa tesim na recenziu a look s carli bybel paletkou, pridu mi niektore odtiene celkom podobne, aspon takto z fotky, v porovnani s nakedkou (na ktoru nemam, takze carli by bola fajn volba ;))
    papa pekny deeen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou chystam líčení zítra, tak by mohlo byt v neděli nebo začátkem týdne ☺. No, já to zapomněla vyfotit, chybicka se bloudila.

      Vymazat
  8. No sakryš, doma mám Naked 3, ale zrovna přemýšlím, kterou ze dvou předcházejících si ještě pořídit. Zatím jsem se přikláněla spíš k dvojce, protože mi přijde vhodnější pro bledou pleť se studenými podtóny, ale teď jsi mě zase trochu zviklala... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také vždy přikláněla ke dvojce, ale nakonec mi ta jednička vážně sedla, je boží.

      Vymazat
  9. Ahoj Péťo :) líčení i paletka se mi moc líbí, skvělý článek! A neměla by si tam ještě fotku, kde je vidět zavřené víčko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ne, jsem to blbec zapomněla tentokrát vyfotit......a moc děkuji.

      Vymazat
    2. Škoda, protože takhle není nic vidět.

      Vymazat
  10. Škoda, že z toho líčení očí není nic moc vidět... navíc k tomu ty dlouhatánské nepřirozené řasy. Rtěnka je ale úžasná.

    OdpovědětVymazat
  11. Já na první Naked paletku nedám dopustit! Naked 2 i Naked Smoky jsem poslala pryč, jednička je prostě jednička :)

    OdpovědětVymazat
  12. Když sem uviděla swatch NAKED, tak mě to něčím připomnělo novinku od Sleeku i-Lust - The gold standard, jinak ti to moc sluší a ty řasy jsou parádní :)) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, Ktera rasenka z drogerky je podle tebe nejlepsi ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by me to zajimalo

      Vymazat
    2. Holky, já mám nejraději Maybelline Lash senstaional

      Vymazat
    3. diky moc za odpoved, tu jsem jeste nezkousela, tak zkusim

      Vymazat
  14. Tohle líčení ti moc ti sluší a ta rtěnka je krásná. Nevíš kolik ta rtěnka stojí?

    OdpovědětVymazat
  15. ach jaj :) aku mas krasne cistu tu paletku, ja sa akurat na nu pozeram u mna doma a mam ju totalne spinavu, ten semis sa rychlo spini, a je to aj tym, ze ju vlacim vsade :D je ovela oblubenejsia ako naked 2 u mna :)

    OdpovědětVymazat
  16. Na čištění obalu té paletky jsou bezkonkureční 'odchlupovací'' válečky! :)) jde to s nimi krásně a paletka vypadá téměř jako nová :)

    OdpovědětVymazat
  17. Samozřejmě Ti to sekne,jako vzdy. :-) Ale ty rasy uz jsou podle mne mooc dlouhé a tudiz nepřirozené, ani to liceni oci pak právě nejde moc vidět.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc krásná je ta paletka stínů, ale je pro mě z finačních důvodu nedostupná, škoda :(

    OdpovědětVymazat
  19. Super krasne liceni, ta paletka od Gwen byla mym prvnim nakupem u Urban Decay a nejradej bych tam nakoupila ted vse:D Ty rtenky jsou uzasne tou kvalitou!

    OdpovědětVymazat
  20. dej fotku se zavřenýma očima pllllllls

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné! Moc ti to sluší! Mně se na fotkách takové řasy líbí! Mám Naked 2, ale tahle by pro mne byla vhodnější. Možná si ji ještě pořídím.
    Nádherné rty! Červená je stejně nej!

    OdpovědětVymazat
  22. Haha, zrovna se chystám pořídit si za zkoušky první Naked, protože mám dupe druhé a třetí. Po tvém článku se ji nemůžu dočkat, měla bych se jít raději učit, abych na ní nemusela čekat do dalšího semestru. :)))

    OdpovědětVymazat
  23. Ta paletka vypadá božsky :) vážně krásná.. Líčení se ti, Péťo, povedlo. Já bych více zvýraznila vnitřní koutky :) ale to je na každém jak si to udělá :) Máš to krásné. Můžu se jen zeptat, na akou kameru natáčíš a fotíš? Hledám už dlouho nějakou kvalitu a nechci si koupit něco, co neznám a pak bych byla zklamaná :/ :) Děkuji L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lůco, moc děkuju. Fotky dělám na Nikon D5100 a natáčím bud na Canon D70 nebo Olympus PEN EPl7. Mrkni na článek naše fototechnika :).

      Vymazat
  24. Ta rtěnka je úžasná! Boží barva....Peťo, jak Ti pomohly ty injekce kyseliny hyaluronové pod oči? Uvažuji, že si také nechám něco aplikovat do očního okolí. Je mi 35 a přece jen už se to projevuje...Díky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Leni, pokud máš prohlubně nebo velké kruhy, já měla docela prohlubně geneticky, mamka to má taky jakoby od vnitřního koutku do tváře, tak je to super, s jemnými linkami a vráskami to nic neudělá, ale mělo by to udržet oční okolí více hydratované a trochu omladit.

      Vymazat
  25. já nutně potřebuju paletku tvářenek od Gwen Stefani a tobě Petro přeju hodně štěstí, ať se na svět už jenom jenom usmíváš :) jsi skvělá! mám tě ráda!
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peťo, neuvažuješ o tom, že bys natočila video zaměřené na umělé řasy? Které vybrat, jak je nalepit atd. Díky za odpověď. Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, já už ho mám, ale je hodně staré, možná udělám nějaký update :).
      https://www.youtube.com/watch?v=4EoVfveto8s
      https://www.youtube.com/watch?v=4EoVfveto8s

      Vymazat
  27. Liceni je nadher e. Paletka i rtenka vypada velice dlbre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne líčenie.. Tvoje oči su tak nádherné.. Naozaj kebyže možem vyzerať ako ty :)) krásna si naozaj a líčenie ti veľmi pristane
    www.fashblog72.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti, jsi můj velký vzor :) když se dívám na tvé videa, jsi strašně velký dobíječ energie a strašný sluníčko, popravdě bych vůbec neřekla, že ti je tolik, tipovala jsem tě tak na 25 :) opravdu jsi hodně krásná a zachovalá :) a chováš se super a vůbec si na nic nehraješ o proti jiným youtuberkám. Chtěla bych tě poprosit, jestli by si nenatočila video o pleti, jakými přípravky si čistíš pleť a jaké krémy používáš a tak.. vím, že ty máš spíš suchou pleť, ale jestli by si mi nemohla nebo nám co máme smíšenou mastnou pleť něco poradit a doporučit :) moc bych byla za to vděčná :) vím že na youtube je spousta takových videií, ale mě by zajímaly rady od tebe, protože tebe mám nejradši :) jinak ti přeju ať válíš tak dál, jsi super a já se tvými videi hodně inspiruju a i hodně mích kamarádek :) měj se hezky :) a děkuju za veškerou reakci :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!