GRWM: Každodenní zimní líčení | My winter makeup routine

by - 26 ledna

Krásné úterní odpoledne vám všem,


tento look vás zaujal na sociálních sítích a já musím přiznat, že takto chodím nalíčená ted v zimě téměř pořád. Proto jsem se rozhodla mou makeupovou zimní rutinu natočit a snad inspirovat svým lookem. Je totiž úplně jednoduchý a celý z drogerky, takže si ho jednoduše vytvoříte doma i vy ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Flormar Blue cobalt

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použitá kosmetika:
♥ Dermacol Satin base
♥ Dermacol Wake & makeup č. 1
♥ Dermacol Rozjasňující fluid fresh rose
♥ Catrice Liquid camouflage concealer
♥ Dermacol Wet & dry pudr č. 1
♥ Milani Brow gel dark brown
♥ Catrice Eyebrow filler 010
♥ Essence I ♥ stage eyeshadow base
♥ Dermacol duo č. 1
♥ Rimmel Exaggerate smoke n´shine 002 copper blink
♥ Essence Big bright eyes
♥ Dermacol Devil lash
♥ Essence Sun club matte bronzer 01 lighter skin natural
♥ Essence Silky touch blush 90 summer dreaming
♥ NYX lip liner nude pink
♥ Sephora rouge R17
♥ štětce Sigma

music:
youtube music gallery Gemini robot

You May Also Like

19 komentářů

  1. Tohle mi k tobě zkrátka sedí nejvíce, ty nude odstíny a celkově "nahé líčení" ti sluší ze všech nejvíc, podle mě.. :) Krásné líčení!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčení. :-) Je to přesně můj styl a moc se mi líbí. Bohužel, já snad i kdybych se stavěla na hlavu, tak to takto nevypadá! Přehlédla bych i to, že mně by to trvalo tak 4 násobek času (přeci jenom nejsem tak zběhlá), ale ať to zkouším, jak chci, pořídila jsem si i Vaše štětce, pořád mi ten blending nejde. Dělá mi to spíš takové různé čáry a pruhy, než krásné přechody. :-( Snad se jednou taky dočkám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ☺! Já myslím, že to chce jen cvik, ono to nejde hned, jsou to léta praxe, ale určitě to půjde, zkoušejte dál a uvidíte, že se ani nenadějete a najednou to bude to bude ono :). Základem je na štětec moc netlačit a rozmazávat jen jemně, určitě nevěšte hlavu ♥!

      Vymazat
    2. Přesně tak, nevzdávat to, vždyť je známo, že Übung macht den Meister.

      Vymazat
  3. Proc jste na fotky a na posledni zaber nahodila umele rasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože to s nimi vypadá lépe a alespoň je vidět rozdíl s řasami i bez nich a každý si tak může vybrat,jak to bude nosit.

      Vymazat
    2. To je věc vkusu samozřejmě, ale mně to už samo o sobě přijde na běžné denní líčení dost výrazné... Pokud to mělo tento význam, nebylo by vhodné to ve videu aspoň zmínit?

      Vymazat
    3. Já bych řekla, že to každý chápe.....ale samozřejmě pokud je to nějak nejasné, není problém to příště zmínit, děkuji za připomínku ;).

      Vymazat
    4. Ne nemusis to zminovat a zbytecne se ve videu venovat necemu, co je vsem jasne. Kdybys ke konci videa vyskocila z okna, urcite se kazdy umi rozhodnout, zda udela to same ci ne. Takze nevidim duvod proc vysvetlovat ve videu, kdy si kdo ma ci nema nalepit rasy nebo dokonce proc si je ty lepis:-D Jako pardon, ale nedalo se nezareagovat..

      Vymazat
    5. Já bych řekla, že by to každý třeba i chápal. Ale myslela jsem, že byste mohla zmínit, že jste si je vůbec nasadila. Ve videu ani v popisu produktů zmíněny nejsou...

      Vymazat
  4. Nádherný, Péťo. Dneska jsem se podle toho zkoušela líčit a mně a mým zrzavým vlasům to nějak nesluší :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro. Moc ráda sleduju tvůj blog a nechávám se inspirovat. Bohužel jsem ale narozdíl od tebe teplý typ a většina tvých líčení mi barevně nesedí. Hlavně rtěnky ne. Velmi bych proto ocenila nějaké tipy pro brunetky se světlýma očima jako jsi ty, avšak s olivovou pletí. Tak třeba až jednou nebudeš vědět co natočit ;)...
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji :)! Je pravda, že já jsme extrémně chladná, ale mám tu i plno looků pro teplé typy a určitě ještě nějaké přibudou :).

      Vymazat
  6. Krásné decentní líčení, moc Vám sluší.
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  7. Ze zacatku se mi liceni moc nezdalo a prislo mi, ze mas ten stin malo vystinovany, ale ke konci uz super a libi se mi to moc!:) Hlavne odstin na rtech. Jinak ty modrinky jsou desive, doufam, ze ti brzy zmizi.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, jen se chci zeptat, zda jsi s tímto makeupem od Dermacolu spokojená? Mně se totiž drolí, tak nevím, jestli je to bází od Gosh nebo makeupem. Jinak ti tento look moc sluší. Jsi mojí inspirací :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!