Moje sbírka parfémů | Oblíbené vůně

by - 28 ledna

Krásný večer vám všem,


téma vůní je na mém kanále novinkou, ještě nikdy jsem žádné video speciálně jen o nich netočila a vy jste si ho přitom poměrně dost žádali. Abych pravdu řekla, na vůně nejsem žádný odborník, to v kosmetice se vyznám lépe, ale i přesto se voním moc ráda, je to taková třešnička na dortu za celkovým lookem. Bez vůně si připadám nekompletní ☺. Osobně mám ráda vůně lehčí, ale rafinované, na večer nebo v zimě snesu i výraznější vůně, mám moc ráda citrusy a dřevité tóny. Mezi moje stálice a top parfémy patří Miss Dior Chérie, Chanel Coco mademoiselle, Daisy Marca Jacobse a Thierry Mugler Womanity. A jaký je ten "váš"?


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

mikina: New Yorker
líčení: Astor Skin match protect, UD Naked paletka, rty UD Gwen Stefani Wonderland
nehty: Flormar Honeymoon

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


o čem mluvím:
♥ Lidl Madam Glamour Suddenly
♥ Christina Aquilera Woman
♥ MEXX Ice touch woman
♥ Katy Perry Royal revolution a Killer queen
♥ Adidas Born original
♥ Chacharel Amor amor
♥ Nina Ricci La tentation
♥ Lanvin Eclat D´arpege
♥ Calvin Klein Eternity now
♥ Paco Rabanne Olympea
♥ Marc Jacobs Daisy Eau so fresh
♥ Thierry Mugler Alien eau extraordinaire
♥ Paco Rabanne Lady million eau my gold
♥ Chloe Love story

You May Also Like

21 komentářů

  1. Poklad, který si chráním a bohužel už dochází, je Tendre Poison od Dior. Už pár let není. Nynější Poison už není zdaleka takový. Od Givenchy byl skvělý Extravagance, taky už není k sehnání, jen jeho obdoba a to už taky není ono. Už pět let hledám svou vůni... Zatím bez úspěchu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom stejně. Nemůžu najít vůni, která by se mi líbila tak moc, abych ji chtěla mít. Tendre Poison ten zelený, ten byl úžasný! Ten bych brala! A Extravagance byla taky výborná!

      Vymazat
    2. Tendre Poison jsem milovala - ta vůně byla úplně nádherná.

      Vymazat
  2. Ahoj Peti, diky za OPET fajnove video. Ja mam celorocniho favorita cislo 1 a to edp Giorgio Armani - Acqua Di Qioia. Je to moje must have uz asi 3 roky. Miluju ji. Mam ji na veskere prilezitosti, ikdyz jdu jen na nakupy. Na doma pouzivam vuni edt Zara - 12:00 at sunday morning. A v lete casto pouzivam toaletku od Yves Rocher s vuni maliny. Ta je bozi. Krasne a sveze provoni telo i vlasy a vydrzi celkem dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,nejen ze Ti to ve videu opet neskutecne slusi, ale navic jsi se trefila do meho oblibeneho tematu. Jsem parfemovy maniak a vlastnim jich urcite kolem padesati. Vlastne je sbiram (ale normalne je pouzivam) a je to presne jak rikas, ke kazdemu se mi vaze nejaka vzpominka, udalost, osoba.. Je to takovy muj cichovy denicek. :-D Z Tvych oblibencu mam taky rada miss dior cherie (puvodni verzi) a docela mi voni Olympea. Jinak preferuju spis tezsi a sladke vune, napr. Jesus del Pozo - In Black, Versace - Crystal Noir, Samsara a ruzne variace Shalimaru.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Chanel je držák, od doby, co jsem si pořídila první, tak se k nim vždycky vracím :) Mám Coco, Coco Noir a Coco Madm a miluju je všechny :) A když zmiňuješ Muglera, tak dlouhé roky byl mojí stálicí Angel a vystřídal ho právě až Chanel Coco Noir :)
    spring uniform

    OdpovědětVymazat
  5. Já parfém mám vždy jen jeden :D Ale nezapomenu nikdy na Velvet Hour od Kate Moss. Už se nedělá a ta vůně byla naprosto peckovní.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo,

    mám doma jednoho Diora, kterého si šetřím už několik let:-D V zimě občas používám Chanel Mademoiselle, přeci jen je to těžší vůně, ale krásná. Mám raději lehčí vůně. Moje stálice a no.1 je ONE (unisex) od Calvina Kleina. A celkově mám ráda vůně od CK. Měj se hezky gumička

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné video. Na pěkné vůně si potrpím a také je dost střídám. Také je dělím na letní/zimní, denní/večerní, ale to neznamená že v létě nemám chuť na zimní vůni a tak podobně :-) Miluju Cacharel Amor amor klasickou červenou verzi, taky se mi moc líbí vůně od Katy Perry (hlavně Killer Queen a také Spring reign) a Christiny (Woman a Inspire), Bruno Banani - Pure Woman, od Muglera mi voní Angel. Z levných značek musím říct že i u Avonu se najdou celkem solidní vůně. Ještě bych zmínila pánské a to je pro mě naprostý top Versace - Pour homme.

    OdpovědětVymazat
  8. za me Daisy, Femme od Bosse, Jadore od Chanelu (ten mám za odměnu :-)) jinak doma stříkám takový ty ovocný od avonu (na vánoce jabka se skořicí apod.)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda sladké, výrazné a nápadité vůně, ale nesmějí mě dusit. V drogerkách to bývá celkem problém , protože většina sladkých věcí je zároveˇn úděsně silná. Tak lovím v parfumeriích - "ty moje" jsou Champs Elysées od Guerlaina a La Nuit Trésor od Lancome :-) .

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě určitě Marc Jacobs Daisy

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj! Máš Teba poriadnu zbierku parfémov! :) Mojou srdcovkou už niekoľko robkov je Burberry London.

    http://twoveronicaslives.blogspot.sk/2016/01/highlights-of-january-to-najlepsie-z.html
    U nás na blogu nájdeš zhrnutie toho najlepšieho z januára :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jedu už asi sedm let je vůních armani, ale nikdy si nekupuji dvakrát tu samou, mezitím to prokládám odlehčenější vůni biotherm nebo gap, no a teď k vánocům jsem dostala E.Arden - Provocative women a za tu cenu to je teda pecka, moc doporučuji ! a tu vůni z Lidlu určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  13. Miss Diod Le parfum, Michael Kors Glam Jasmine. Jinak jsem vyzkoušela hodně a ještě jsem tu pravou vůni nenašla. Teď mě zaujala vůně od Ellie Saab, tak ji objednám a uvidíme jak dlouho se tu ohřeje.

    OdpovědětVymazat
  14. Ja už som ti tu tak dlho nekomentovala ... pamätám sa ako si začínala a sledovala som ťa do začiatku a bola som nadšená s toho, že ty si vtedy sledovala a komentovala tiež môj blog ...
    Ale to som odbočila ... neustále sledujem tvoje videa ... si moc príjemná a i keď zo začiatku sa mi zdalo, že tvoj manžel je trošku horenos ...pri vašich vlogoch som zmenila názor ... ste moc zlatí spolu a viem, že je to trošku odveci no budete jednou až sa rozhodnete pre dieťatko , krásna rodinka ...

    A vlastne píšem komentár hlavne pre to, ža v tomto videu si nádherne nalíčená a vlásky máš perfektné ... musím povedať, že vlasy ma úplne očarili tak farba ako aj strih a účes ... veľmi ti to pristane ... veľmi ťa to omladilo a podľa môjho osobného názoru a dlhoročnej praxe kaderníčky je tento štýl pre teba úžasný ... naozaj na jedničku ... až ti závidím asi si tiež dám spraviť taký strih ...
    PS: neviem či si už robila tutoriál na toto líčenie ale ak nie ja by som ho uvítala ...
    Posielam pusu a pozdrav ... pekný deň

    S pozdravom Ali
    http://alicaletko.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím, mezi mé oblíbence vždy neodmyslitelně patřil Versace! Akorát mi v hlavě visí otázka ohledně vyzkoušení nějakého nového parfému od této značky. Konkrétně mám na mysli tento: http://eshop.marionnaud.cz/versace-bright-crystal-toaletni-voda-pro-zeny-30-ml-set-x16.html. Máte s ním zkušenosti? Nevím, zda zůstat u klasiky nebo se pustit do něčeho nového :).

    OdpovědětVymazat
  16. ja by som doplnila aj ocean sun od gabriela sabatini

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj dakujem za pekny rebricek tvojich naoblubenejsich parfemov. pekna inspiracia na dalsie nakupy :) amor amor a mexx su aj u mna v top, niektore z tvojich nepoznam ale budem musiet vyskusat minimalne odstreky

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky. Já chtěla tento parfém od Chanel ale někde jsem četla, že online je to fake. Je to pravda?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!