Vánoce 2015 - co jsem dostala pod stromeček, jak jsem trávila Vánoce

by - 04 ledna

Krásný pondělní podvečer vám všem,

14 dní jsme se neviděli a neslyšeli a já jsem se na vás už moc těšila. Jak víte, neprožívám ted právě nejlehčí a nejradostnější období a tak jsem si potřebovala od všeho trochu oddychnout a malinko si odpočinout, což se mi podařilo tak napůl. Natáčení mi však vždy dodá energii a jste to právě vy, kdo mě většinou drží nad vodou a kdo mi tu energii posílá ♥. Za tu obrovskou podporu vám z celého srdce děkuji a věřím, že spolu překonáme i ty časy neveselé. Přeji vám všem úspěšný start do nového roku 2016 a aby byl takový, jaký jste si ho vysnili ♥.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: oči - E Style stíny Fleur, Cocoa, Vanilla, Colour pop Fringe, rty Golden Rose 59
nehty: Gabriella Salvete 171

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


You May Also Like

26 komentářů

  1. Krásné dárky jsi dostala a moc ti to sluší. Po shlédnutí několika videí na youtubu jsem si už myslela, že když jsem nedostala iphone nebo macbook nebo jakousi dárkovou sadu Too faced ze Sephory, tak jsem divná :)) Ale mám také přes 30 a to se ty Vánoce prožívají úplně jinak, prostě pohodově, třeba jako vy s večeří v posteli, prostě podle svých představ. Děkuji, že jsi normální !! :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jupííííííí!!! KONEČNĚ!!!! Ahoj Peti, jsem moc ráda, že jsi konečne on-line. Moc jsem se těšila na tebe a tvá videa!!! Pokud ti čas a okolnost dovolí, toč, toč, toč.

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo, mrkla jsem na tvůj facebook a upřímně musim napsat, že je mi to líto! Ve videu krásně popisuješ svoje pocity a radost nad projevením naší (myšleno "fanynky a pravidelné sledovatelky") podpory. Já osobně si myslim, že tohle je mnohem cennější, než hmotné dárky (ačkoliv proti nim samozřejmě nic nemam a taky potěší). Teď asi odbočim, když sem napíšu dnešní zážitek: odcházela jsem z pošty, když se mě cca 70ti letá paní zeptala, jestli náhodou nejedu do města. Nejela jsem, ale protože nasněžilo a chodníky klouzaly, odvezla jsem paní až před vchodové dveře paneláku, kde žila. Paní mi asi stokrát děkovala a řekla mi, že jsem snad anděl :o) ....a dala mi pomeranč :D Když jsem to pak vyprávěla kolegyni v práci, vehnalo mi to slzy do očí. Možná někomu přijdu trapná, ale mě ta její upřímnost a životní zkušenosti, které mi cestou vyprávěla, natolik dojalo, že jsem si říkala, že snad neexistuje nic hezčího, než slova řečená od srdce. Nenávidim lidskou hloupost, závist, povrchnost, nezdravé sebevědomí.....a pořád asi naivně doufám, že existujou lidé, kteří to co říkají, myslí skutečně vážně. Držim všechny palce, ať se Vám tatínek uzdraví!!! M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc za krásný komentář a co jsi udělala je opravdu úžasné, vůbec nechápu, že by to někomu mohlo připadat trapné, naopak, jsi skvělá ♥!

      Vymazat
    2. Juuu, to je krasny od tebe :))

      Vymazat
    3. Děkuju moc :) M*

      Vymazat
  4. Peti vubec jsem netusila, co spatneho se Ti deje... Je mi to lito, ze mas spatne obdobi ale bude lepe! Jsi uzasna, tesim se zas na pravidelna videa!:) Jinak ja taky na blog planuji post o darcich, tak snad to ti lidi neberou jako vytahovani :D

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  5. Obyčejné, jednoduché dárky jsou beztak nejlepší :D Tím se řídím každý rok a postupně zjišťuju, že se v tom i začínám zlepšovat :D Takže dárky od rodiny, přátel a fanoušků naprosto top :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že, já také nečekám žádné veledary, vůbec mi to nechybí :)

      Vymazat
  6. Moc fajn video, přeji Ti mnoho štěstí a úspěchů v tomto roce. Mohu se zeptat na kvalitu svetříku? Moc mě zaujal. Jen nevím, jestli nemá moc hluboký výstřih - je nutno pod něj brát nějaké tílko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, je to spíše takové tričko tenké, ale velmi příjemné, výstřih je úplně akorát, netřeba brát si nic pod to. Mnoho štěstí!

      Vymazat
  7. Ahojky Peťulko,
    děkuji za video, už jsem měla absťák :o) Opravdu umíš perfektně dobíjet a člověk si u tvých videí a příspěvků zrelaxuje.
    Přeji Ti vše NEJ v Novém Roce, hodně pozitivní energie a ať se tatínek brzy uzdraví!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peto.Kolem vanoc jsem narazila na YouTube na Tva videa a jsem nadsena :) Do ted jsem si tam poustela jen muziku.Zkusila jsem kouknout i na jine youtuberky, ale ty jsi jednoznacne nej :) Jsem o rok starsi nez ty, moc se nelicim,(hlavne kvuli citlive a alergicke pleti) ale tva videa mi zvedaji naladu a rozsiruji obzory :). Moc Ti fandim v soukromem i pracovnim zivote. :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj jani, moc děkuji, to mě neskutečně těší! Vše nej v novém roce!

      Vymazat
  9. Já mimo dostal pod stromeček štětce od Tebe. Zatím jsem měla jen drogérkové, chtěla jsem vyšší level :-D Tvé štětce jsou skvělé, heboučké, s nimi mi jde líčení samo.
    Určitě mám v plánu pořídit ještě nějaké, třeba na jaře k narozkám ;)
    Vše dobré v novém roce 2016.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mne moc těší, děkuji a také vše nej v novém roce!

      Vymazat
  10. Ty rty Golden rose 59 to je prosimtě co za značku?Nějak nechápu...To je Rimmel nebo?

    OdpovědětVymazat
  11. Víš o tom, že vláknina od Bonavity obsahuje palmový olej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, říkala jsem to ve videu ;), možná jsi to přeslechla.

      Vymazat
  12. Anuško, moc děkuji a tobě také a díky za odkaz! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Doporučuji cereálie Dobré z ovsa :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!