BLOGERKA A DROGERKA #10 | MY NÁRODNÍ | CHANEL, THIERRY MUGLER, THE BALM, CLARINS, CLINIQUE

by - 09 září

Krásné páteční odpoledne vám všem,
dnešní speciální díl Blogerky a drogerky jsem natáčela včera v Praze na Národní třídě v obchodním domě My národní Tesco. Jsem moc ráda, že mne na natáčení tohoto dílu pozvali a umožnili tak i vám podívat se na zoubek i luxusním značkám ☺. Navíc tam právě od 7. do 27.9. probíhá Festival krásy, se kterým se pojí doprovodné akce a bezvadné slevy!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

* Děkuji obchodnímu domu My Národní za spolupráci při natáčení tohoto videa


Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

music:
Syn Cole Feel good NCS youtube
youtube music gallery

You May Also Like

12 komentářů

  1. Ahoj Péťo, vím, že toho máš hodně a asi nebudeš ani stíhat na vše odpovědět. Ale potřebovala bych menší radu - bohužel nestíhám procházet všechny tvé příspěvky...Je mi 30 a chtěla bych se zeptat, jaký pleťový i oční krém je dle tvé zkušenosti dobrý - mám smíšenou pleť, u okolí očí se mi začínají dělat vrásky. Bohužel v kosmetice se moc nevyznám a chtěla bych vyzkoušet už nějaké kvalitní nedrogérkové krémy. Používala jsem Keenwell řadu H2O, ale chtěla bych vyzkoušet zase něco jiného (prý se mají krémy po čase střídat)...děkuji za tvůj tip, vím, že si tady psala o Eucerinu, ale ten mi přijde spíše pro starší...hezký den, Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, no na smíšenou plet je pro mne těžké radit, jelikož sama mám velmi suchou plet. Nicméně hodně si chválí například Lancome Visionaire.

      Vymazat
    2. Péťo, díky moc..na Visionaire jsem také slyšela hodně chvály, ale bohužel mě odrazuje cena :-) ještě jsem četla tvoji recenzi na Eucerin Hyaluron Filler, ale co jsem koukala v lékárně, tak je tak od 35, ne? Což mi přijde v mém věku škoda, ale zase má super cenu..

      Vymazat
  2. Petro, ta výslovnost. Mugler je Francouz, proto čteme miglér. A to je jen jeden příklad. Když jsi mezi 77 nejvlivnějšími Čechy, měla by ses na to více soustředit. Isi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nečte, čte se to správně Mugler s U, dříve jsem to četla přesně takhle špatně jak to píšeš. Ověř si to přímo u zdroje, stejně tak jako u ostatních značek jsem si vše ověřovala a vyslovuji to zcela jistě správně.

      Vymazat
    2. Nečte, je to tak. Ale s U také ne, je to spíš takové zahuhňané mjugler. Francouzi naše tvrdé U nikdy nevysloví. Čtení s I beru zpět. Isi

      Vymazat
    3. Ok ;), myslím, že ani Francouzi neumí vyslovovat naše jména naším přízvukem, takže v tom opravdu nevidím problém, myslím, že je zcela jasné, o jaký produkt šlo :).

      Vymazat
    4. jeatli je to francouzsky, tak ae to vyslovuje podobně jako německé přehlasované u. Našpulíš pusu, jako když chceš říct u, ale řekneš i. :-)
      Jinak francouzi vyslovují všechno po svém, takže třeba jsem slyšela Spídrman a další lahůdky, ale teď si nemůžu vzpomenout. Jen vím, že jména amerických herců nebo světových měst je pro mě v mluvené řeči vždy problém dešifrovat :-)

      Vymazat
  3. Mohla bys mi prosím napsat značku a odstín laku na nehty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha tak to vůbec neznám.Dívala jsem se na googlu a jsou tam jen 2 obrázky.Kde se to dá koupit v parfumerce nebo drogerce asi ne co?!:))Neměla by si kdyžtak když máš tak milion laků tip na nějaký v podobném odstínu co je z drogerky?

      Vymazat
  4. Ahoj Peťo, slyšela jsem, že značka Trend it up bude i v Hradci v dm, takže bych se na ni určitě ráda podívala. Ale nejdřív bych chtěla prosím slyšet tvůj názor na tuto značku, protože sis pár produktů koupila-jaké ti připadají? 😊

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!