MŮJ MAKEUP ZE STŘEDNÍ ŠKOLY | HIGHSCHOOL MAKEUP CHALLENGE

by - 13 září

Krásné úterní odpoledne,
dnešní námět na video a výzva koluje po internetu a já, vzhledem k tomu, že jsem ze střední školy už hodně dlouho pryč, jsem si říkala, že tohle líčení by mohla být docela legrace. Jako teenager jsem si užila typické devadesátky a takový je právě i dnešní look, který však pravděpodobně nechám pohřbený hluboko ve své makeup krabici :D.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

*toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použitá kosmetika:
* Gabriella Salvete Brilliance skin radiant foundation 101 ivory
* Maybelline Fit me concealer 15
* NYC Smooth skin powder
* Max Factor Smokey eye drama kit 02 lavish onyx
* Essence Gel eye pencil waterproof black blaze
* Gabriella Salvete Diamante volume & lenght mascara
* Rimmel Exaggerate 018 addiction
* Avon Marvelous mocha
* lak Collection suede

music:
Different heaven Nekozilla
youtube music gallery


You May Also Like

6 komentářů

  1. Péťo a ještě takovou tu hranu z makeupu na linii obličej/krk protože prostě všichni měli tmavší makeup než svoji kůži :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petro, pobavila jsem se :-D Můj tatínek něčemu takovému říká "zmalovaná jak plakát".
    Já jsem téměř Tvůj ročník (je mi o 2 roky míň), ale na gymplu jsem se vůbec nemalovala, byla jsem taková "přírodní žena" :-D Začala jsem až před maturitou a i na VŠ jsem dlouho nosila jen řasenku.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsme chodily líčené skoro stejně, akorát já nekreslila spodní linku, to jsem už za komunistů objevila v německém Harpers Bazar v čekárně u holičky (nenápadně jsem si vytrhla jednu stránku kde se mi líbilo na modelce líčení). Měla fixou horní linku s ocáskem a na pohyblivým víčku a pod obočím světlý stín a v banánku, tmavý stín. Něco co nyní znovu letí a matnou cihlovohnědou rtěnku. Jelikož žádná černá tužka mi nebyla schopna vykouzlit onu luxusně černou linku, tak jsem začala kreslit úzkou horní linku s malinkým ocáskem fixou z penálu, co jsem si s ní jako správný depešák podtrhávala nadpisy v sešitu. Chvíli po aplikaci oko trochu pálilo a slzelo, linka se lehce rozpíjela a pak jsem to vychytala, že jsem při kreslení linky víčko napudrovala aby se fixa nerozpíjela a měla oko uplně zavřené a počkala jsem až se ten líh odpařil a teprve pak jsem domalovala stíny. Se divím, že jsem si neuhnala zánět spojivek. Ale kam se hrabu na naší mamku, která si v 60tých letech linky malovala ořezanou špejlí namočenou v krému na boty a řasy kartáčkem na zuby, na který ten krém na boty napatlala.
    Vaše 40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotce to vypadalo dobře, ve videu už to bylo horší :D, ti, kterým to dneska sluší mají štěstí. Je to fajn, si takhle zavzpomínat a pousmát se nad tím. Mně se to obočí líbí nejvíc takhle, mírně vytrhané a jinak bez úprav. Mrzí mě, že někteří absolutně nepochopili pointu videa. Co se ocásku týče, tak ten bych se hrozně ráda naučila, ale mám takové ty typické smutné oči a vůbec nejsem schopná vymyslet něco, co by mi slušelo nebo to vypadalo alespoň trochu obstojně, takže jedu bez ocásku.

    Já nosila výrazné líčení ještě před střední, v nějaké 8., 9. třídě (2008-2009), jsem nosila celá černá víčka, bez řasenky a se spodní černou linkou. Bez Make-up, bez vytrhaného obočí a tvářenky, ale nosila jsem to, protože se mi to líbilo, ne kvůli tomu, že bylo zrovna EMO v módě, což bohužel bylo, takže se mě dennodenně někdo ptal, jestli jsem taky EMO :D. Na průmyslovce jsem v prváku nosila už jen pudr a černou linku, s tím, že jsem si pomalu začala vytrhávat obočí, což v jeden moment dospělo do bodu, kdy jsem neměla tu vnější část, která zase klesá :D nevím, jak je možné, že se mi to tehdy líbilo, ale dneska bych si takhle obočí ani za zlaté prase nevytrhala. Dneska jedu už jen linku a bronzer, ve výjimečných případech výrazně fialovou nebo červenou rtěnku, ale na to musím mít den. Na make-up se bohužel moc potím, takže ho nemá smysl dávat, navíc nechci zakrývat ani zjemňovat pihy, které se mi na sobě tak moc líbí :) a řasenku odmítám odličovat, tak jsem ji v životě neměla.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,díky za připomenutí školních let :-) Jsme podobný ročník a perleťové stíny snad nechyběli nikomu a černá linka to zjistila :-) úžasně jsem se pobavila a zavzpomínala. Díky moc, měj se krásně, příjemný začátek podzimu. Ivka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, príde mi, že na fotke zo strednej máš lepšie tvarované obočie...ale to je moj skromny nazor:D inak jses hezká ženská:D K.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!