OOTD - šedočerné pončo + FOTD s produkty Milani

by - 28 února

Krásný úterní večer vám všem,

po dlouhé době jsem si pro vás nachystala outfit a jelikož jste si odhlasovali, že mám článek zveřejnit ještě dnes večer, tak jdeme na to ☺.
Na začátek bych chtěla říci, že se skutečně nepovažuji za žádnou módní ikonu nebo fashion blogerku. Fotím opravdu to, co nosím a obávám se, že to rozhodně není styl, který teď vídáte na módních blozích. Já vám nevím, ale mně se většinou to, co vidím na fashion blozích, moc nepozdává. Samozřejmě se nedají hodit všechny do jednoho pytle, ale co jsem si tak všimla, tak teď hodně letí takový ten styl jako dělá třeba COS. Takové hodně jednoduché rovné tvary a vůbec to nikomu neberu, je naprosto správné, že každý má jiný vkus a ať si každý nosí, co chce, ale mně se to prostě nelíbí. Jednak mi to přijde takové neženské a beztvaré ty hábity a pak, mé drobné malé postavě tento styl absolutně nesedí, jsem v takových věcech příšerně utopená. A v neposlední řadě mi to přijde dost drahý. Tak se na mne prosím nezlobte, že jdu trochu proti proudu. Jsem připravena, že někteří budou mé oblékání považovat za "de mode" nebo "přeplácané" či "kolotočářské" nebo "vesnické" jak jsem se občas dočetla v komentářích, ale mně se to takhle prostě líbí víc. Myslím, že dneska se nosí všechny styly a že nemusíme všichni chodit jako přes kopírák. Já se ráda kouknu jaké jsou trendy, ale vybírám si vždycky jen to, co se mi opravdu líbí a v čem se dobře cítím. Jinak ale módu tolik neřeším, takže to berte jen jako takové nahlédnutí do mého šatníku, nikoliv návod, co byste měli oblékat vy ☺.
Tento svetr už mám v šatníku několik měsíců. Objednávala jsem si ho z eshopu, který mi někdy na podzim napsal, že by mi nějaký kousek věnoval. Když jsem stránky Metisu prohlédla, zaujalo mne více věcí. Jednak zpracování vypadalo velmi solidně a líbila se mi i originalita modelů. Tento pončo svetr mne ale praštil do oka hned, pončo jsem totiž sháněla už delší dobu, ale zase pro mne není tak praktické, tento svetřík je super v tom, že má i rukávy a není tak mohutný jako ponča. A vypadá podle mě vážně super! Hlavně je výborně zpracovaný, velice kvalitní a příjemný, vážně palec hore, taky cena teda není nejnižší, co si budeme povídat.
Outfit jsem doplnila už jen klasickými rovnými džíny a botami na mega vysokém podpatku. Na netu to sice vypadalo, že boty budou vysoké, ale říkala jsem si, že to dám. Jako chodit se v nich dá, ale na celý den to fakt není, ten podpatek je jako k tyči :D, ale podle mě moc hezky prodlouží nohy.....



boty - Dresslink (brala jsem si radši o číslo větší 38 a sedí ok)
džíny - Reserved
svetr - Metisu (mají i červený)
kabelka - H&M
bižu - sova asi ebay a Takko náušnice





A protože jsem nebyla líná :D, nafotila jsem vám i tento look, který jsem vytvořila výhradně s kosmetikou Milani. V poslední době mě strašně baví, jak už mám od různých značek produkty na celé looky, vytvářet one brand líčení. Dneska tedy padla volba na Milani, protože mají i hodně novinek, které jsem v poslední době zkoušela a o kterých jsem vám už dávala vědět. Zejména makeup, korektory, báze, sprej a plno nových odstínů tekutých rtěnek. Já jsem dnes sáhla po metalické červené ;).

Makeup, korektor, pudr, fixátor i báze jsou opravdu hodně fajn! Jediné, co mě štve, že Milani dělá odstíny hodně do žluta, což by ale pro některé z vás mohla být výhoda.....
Oči jsem nechala v nude tónech, tyto paletky nejsou vůbec špatné a já jsem si je pořídila vloni na popud Američanek, které je chválily.
Řasenka má super kartáček, výborně odděluje a natáčí, ale nečekejte zase nějaký úplně mega efekt. Nicméně, dobré je, že se dá vrstvit a neslepí. Jako jo, líbí se mi, jaké dělá řasy, drží, neopadává, schvaluju ☺.
Bronzer je moje letitá klasika :). Ten se snad ani nedá spotřebovat, je vážně obrovský!
Místo tvářenky jsem použila rozjasňující růžičkový pudr. Pokud mne sledujete dlouho, tak víte, že jsem o něm už básnila v dobách, kdy u nás Milani kosmetika začínala.
Na líčka jsem nanesla trochu rozjasňovače, toto je jedna z novinek a na tváři vypadá vážně nádherně, je hodně bledý a není to takový ten přehnaný lesk, i když se samozřejmě dá vrstvit.
Vše doplněno tímto červeným metalickým odstínem na rty, který je také novinkový. Tyhle rtěnky jsou skvěle pigmentované a výborně drží. Swatche a recenzi původních odstínů jste viděli v létě tady.
Vážně bych strašně ráda něco z tohoto looku "pomluvila" :D, aby to nevypadalo, že dělám reklamu, protože opravdu nedělám, ale nemůžu, tyto produkty mám hrozně ráda a používám je často. Jediné, co mne mrzí, že Milani, Jordanu a Wet n´wild nemáme i v našich drogeriích.....
No a jelikož mám od Milani i štětce, které používám už asi rok, tak mohu říci, že jsou taky fajn. Sice ten na makeup má dlouhé štětiny, takže je lepší na pudr, protože se ohýbá, ale jsou jinak velmi husté a drží.

Tak to je úplně všechno, napište mi, jestli se vám líbí/nelíbí outfit a líčení a já se budu těšit zase někdy příště ☺♥.

* tento článek není sponzorovaný

You May Also Like

88 komentářů

  1. Odpovědi
    1. moc děkuju, taky se mi líbí,ale podpatek zabijácký :D!

      Vymazat
    2. Mluvis tady strašně o podpadcich, tak jsem na ně zvědavá, ale vůbec nejdou vidět, jaké jsou, ani jak jsou velké. Můžeš teda přidat jeste prosím foto?

      Vymazat
    3. Anoo, taky by mě ty fotky zajímaly z profilu. Takhle ten podpatek nejde vidět. Jsou fakt krásné a celý outfit je bomba :)

      Vymazat
  2. Mně se líbí, jak se oblékáš Peti, krásná kombinace kousků i ty boty ♥ a líčení parádní a brýle Ti taky sluší

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné Petí ♥ Tvoje looky mě prostě baví a chybí mi tvoje videa :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Peti, tys me navnadila na ty boty a pritom nemas fotku z boku! :-D a ja furt zvedave sjizdela dolu, az jako uvidim ty strasny podpatky... Ale outfit i liceni je fajn, mne se to libi. Ten ponco svetr je zajimavej kousek a liceni je klasika. Za me palec nahoru
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no koukni kdyžtak na stránky, jako je fakt mega vysoký, ale mají i platformu, takže to není taková hrůza a děkuju!

      Vymazat
  5. Ten pončo-svetřík je opravdu krásný!! Děkujeme za ukázku, Peti!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, super jako vždy, líbí se mi všechno..:-) a taky mi strašně chybí Tvoje videa... pořád dokola se dívám na ty starý :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Aaach to pončo je nádherné! ❤
    Týna

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem čekala na fotku z boku, hehe :D No já a podpatky, to nejde dohromady, tyto botky ale vypadají dokonale a nádherně jsi celý outfit sladila! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak tyhle jsou vážně hodně vysoké, ale chodit se v nich dá, ovšem třeba na kostky nebo do terénu to není 😀, děkuju!

      Vymazat
  9. Péťo jsi krásná a tento outfit Ti moc sluší, vlastně jako vždy a vše :-) krásný článek, jen tak dál. Ať se Ti daří :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě outfit topka moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc krásný outfit a ty boty nádhera. Moc ti to Peťo sluší ❤

    OdpovědětVymazat
  12. Nadhera! Liceni se mi tentokrat nelibi tak moc, jako outfit, ma to smrnc a vypadata to stylove. Hlavne ty vase krasne fotky, to je naprosta dokonalost. Klidne vice takovych clanku.

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem moc ráda, že nám aspoň přidáš článek na blog, když už nejsou videa (strašně mi chybí!!!) Moc Ti to sluší, jsi kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Péťo,
    osobně jsem nadšená jak z oblečení/outfitu, tak i z líčení :-)
    Pončo je super....vypadá na Tobě fantasticky.V kombinaci s úzkými kalhotmi je to podle mého názoru skvělé :-) Boty jsou teda výzva...to bych nedala ...hihi....ale společně to vytváří krásný celek- a působíš velmi žensky. Za měpalce nahoru. Mám ráda Tvé inspirativní kombinace jak oblečení, tak i líčení.
    Milani look je také za mě velmi vydařený. Výrazné rtěnky Ti sedí jako ulité....a tahle červená je dle mého názoru trefou do černého. Krásnš Ti vyniknou bílé zoubky jako perličky :-)
    Také se těším na další článek/post.... třeba opět s outfitem nebo zajímavým líčením....jako třeba minule s Katy Perry- to bylo úžasné a moc se mi o líbilo :-)
    Přeji pěkný večer :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, moc ti děkuju za všechny komentáře, vždycky je od tebe ráda čtu ❤. Krásný den!

      Vymazat
  15. Sakra tobe to slusi :) Mas krasne oci :)
    Akorat na fotce - bryle s nausnicemi, to se k sobe nehodi. Nevim jak to popsat.




    OdpovědětVymazat
  16. Hurá, je tu zpátky možnost anonymního komentáře, a tak mohu komentovat.
    Moc se mi líbí ta rtěnka. :-) A jinak tedy k tomu oblékání - jsem ráda, že se oblékáš jinak než A cup of style apod., protože kdyby všichni nosili všechno stejné, byla by to nuda, navíc se mi taky ne všechny trendy líbí, takže ocením, když někdo nechodí jen jako kopírka toho, co je zrovna in.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mouni, ráda tě zase vidím v komentářích 😘, i když nevím jak dlouho ty anonymy nechám, když vidím některé ubožačky co píší..... Každopádně moc děkuju, to mě těší 😊.

      Vymazat
  17. Náhodou tvůj styl je super...holčičí, ženský...rozhodně lepší než šedé rovné hábity :) Dnešní článek mi přišel jako "za starých dobrých časů", kdy u tebe byly k vidění outfity často a Milani a Sleek jely ve velkém...z toho textu i fotek na mě dýchá zájem, zábava...lepší než video typu dostalajsemmegabednuodsephoryjevtomtolikvěcížeužmitosnadanineděláradost :) Doufám, že už se ti daří lépe a už teď se těším na další takový příjemný a milý článek :)
    Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc ti děkuji a máš pravdu, tohle jsem prostě já a baví mě to nejvíc 😊

      Vymazat
  18. Ty jsi hubená jak kostlivec fuj a mezeru mezi nohama je to hnus.

    OdpovědětVymazat
  19. Kde máš paruku???😂😁😂😁

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí ty sepnuté vlasy, z líčení se nemohu vynadívat na tu rtěnku!! Je nádherná. A pončosvetřík je také super. Outfit náhodou povedený a jako ostatní jsem hledala jak vypadají podpatky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, moc děkuji a rtěnku mohu doporučit, je to překrásná barvička 👍

      Vymazat
  21. Svetr vypadá krásně, celkově ti to moc sluší. Taky jsem čekala na ty podpatky :) Zrovna jsem si dneska říkala, že články jsou fajn, ale videa mi chybí.

    OdpovědětVymazat
  22. Nerikalas nahodou ze koncis s blogovanim?!!! Alespon jsdnou bys nemusela lhat, myslis si ze ty svoje podvody na fanousky jednoduse zametes pod koberec a jedes dal?!! Co melo to tvoje video zeda znamenat, tvrdis jak vsechno konci a pritom seres jeden clanek zadruhym.. Ony o tobe ty youtuberky vazne mely pravdu, kdyz si z tveho "konciciho videa delaly srandu a neverili ti ze skoncis.. Fakt si mne zklamala , co se tyce obleceni hrozna deka nala svetr a ta tvoja anorekticka figura tadyfakt chYbela!!! Bez se radeji lecit kdyz ani tu anorexii nepriznalas , ses vsem aklrat pro smich jak lzes a jeste navazis do Katy ubozacko nesneses zadnou konkurenci ze Michalo z vinted!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, jdi si vzít prášek na uklidnění. Meleš úplné blbosti. Jestli tě tak irituje můj článek, tak co sem pořád lezeš?

      Vymazat
    2. Opravdu ti přijde v pořádku, vyjadřovat se takovýmhle způsobem? Umím si úplně živě představit, jako uvidíš Péťu na ulici, přijdeš k ní a začneš hulákat "Podívej se na sebe, ty anorektičko!Říkala jsi, že budeš končit s blogováním, ale sereš tady jeden článek za druhým! A to už vůbec nemluvím o tý hrozný dece, co nosíš.." To bys asi neudělala, viď.. Tak proč roznášíš takový zloby kolem sebe?
      Vůbec si neumim vysvětlit, co člověka vede k tomu, aby byl takhle hrubej a zlej. Začni chodit na jógu, ta by ti mohla hodně pomoct se zklidněním. To bys potřebovala jako sůl.

      Vymazat
    3. Jé, Péťo, vůbec se nenech takovými komentáři vyprovokovat - je evidentní, že paní nebo slečně šlo výhradně o to plivnout slinu, proto sem chodí... To si vůbec neber osobně, protože kdo chce psa bít, psa si vždycky najde ;-) Když se nebude navážet do tebe, bude se navážet do někoho jiného. Navíc si plete konec natáčení videí s koncem blogování - no comment. Anonymní komentáře tohoto ražení jsou zkrátka k smíchu :-)

      Vymazat
  23. Ahoj Péti, moc povedené líčení, ale i outfit👍. Oceňuji paletku, která má chladné odstíny, přesně pro mne. Do štětců bych nešla, protože používám od tebe a od RT.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc děkuji a jojo, ta paletka je perfektní na běžné líčení i pro studené bledule 😉

      Vymazat
  24. Moc se mi líbí líčení, od Milani mám také tuto paletku, jen v odstínu Earthy elements a jsem s ní také spokojená. Ponča osobně nenosím, ale na tobě se mi moc líbí celý outfit, obzvlášť botky jsou super, to je přesně můj styl.

    OdpovědětVymazat
  25. Já tedy taky vždy komentuji pouze anonymně, ale když tu vidím některé výlevy, tak bych se vůbec nedivila, kdybys tuto možnost, Peti, odstranila... Jinak myslím, že nejsem jediná, kdo vítá tvůj návrat k psaným článkům - je to pro nás (tedy pro mě určitě) takový jakoby balzám na duši, ujištění, že věci jsou zase zpět na svém místě bez všeho toho humbuku kolem Youtube :)
    Ráda bych se tě zeptala na tu paletku stínů Milani (pokud jsi o ní už někde mluvila, tak mě tam klidně odkaž :) jak jsi s ní spokojená a zda je kvalitou srovnatelná například s paletkami na obočí (což je jediný produkt, který od Milani mám a znám)? Připadá mi totiž šikovně poskládaná, že by tam mohlo být všechno, co používám, pěkně na jednom místě.
    Dík za odpověď, mějte se s Mírou pěkně a podrbej za nás vaši kóču :)
    Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, není anonym jako anonym viz. níže 😉. Ale moc ti děkuji za podporu a za komentář a také te moc zdravime 😘.Já myslím, ze paletku mohu doporučit, samozřejmě existuji i lepší stíny, pořad je to drogerka, ale mne se s nimi dobře pracuje, drží a vypadají hezky 👍

      Vymazat
    2. No ty kráso, teď to tady čtu... Vůbec se ti nedivím, že na to nemáš žaludek, mně je z toho šoufl, a to to ani neútočí na mě, fuj todleto. Doufám jen, že ta vlna pochopení a pozitivity od ostatních to dokáže přehlušit a že občas nějaký ten článek napíšeš, vážně nám to chybí :)
      Měj se krásně a děkuji za info o té paletce, asi na ni mrknu někde na webu.
      Pa, Evča

      Vymazat
    3. Nojo, někteří lidé opravdu nejsou normální a potřebují si vybít vlastní frustrace, nejlépe samozřejmě anonymně, protože bych se divila, že k tomuto by se někdo přihlásil, to je ostuda :). Koukni na ně, já objednávám z ofiko stránek, ale mají toho hodně i na cosmeticos, tam jsou všechny tyhle značky jako Jordana, LA Girl atd :). Moc hezká je také ta v odstínu Earthy elements, tu myslím chválila Tati :).

      Vymazat
  26. No já tvé outfity mám velice ráda a tento je prostě opět moc povedený! :) Já mám jedno pončo klasické a popravdě chtěla jsem ho nosit na podzim a nějak jsem se k tomu nedostala, takže snad na jaro ho vezmu :) Boty jsou teda zabijácké :) A líčení je také dokonalé! Ta rtěnka se mi hodně líbí :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  27. Petro, já to teda fakt nechápu - tvrdila jsi, jak skončíš,a je tu jeden článek za druhým. Bohužel to vypadá, že všechny ty tvoje oponentky měly pravdu. Opravdu si mě tím zklamala, dřív jsi byla moje nej bloggerka. Kdybys to aspon nějak vysvětlila, lidi by to pochopili, že se ti začalo potom stýskat apod., ale dělat si z lidí vyloženě srandu, to je moc, nezlob se Jana H.

    OdpovědětVymazat
  28. Peťo, je to hrozně k smíchu, jak si chceš hrát na třináctku - viz. všechna tvoje líčení. škoda, že nejsi soudná, potenciál dělat něco pro tvou věkovou kategorii by byl a to tu nikdo nedělá, pro ty mladý jsou prostě lepší youtuberky než Ty. škoda, že nedokážeš být sama sebou, ale to je vše o hlavě a o tvých evidentních psych. problémech. škoda, že jsi s tím stále nedokázala nic udělat. Myslela jsem, že tu "pauzu" využiješ nějak efektivně. Asi by ti fakt nezaškodilo na měsíc vypnout a srovnat si psychiku, na tvou tvorbu by to mělo jenom pozitivní dopad

    OdpovědětVymazat
  29. Petro, jsi fakt vyhublá, ta hlava oproti tělu, to je děs, fakt jak kobyla, nezlob se. To jdeš těm dětem, co Tě sledujou dobrým příkladem. Chudák manžel, tohle teda je něco tak nepřitažlivýho a evidentně v posteli taky nebudeš žádná bomba. Radši se pořádně najez, hod se do klidu a zapracuj na svym manželstvi a dětech. Jinak dopadneš jako starý zapšklý ženský bez dětí, žijící v iluzi, jak jsou dokonalý a to nejsou pěkný konce - Baarová, Gollová.... Mirek Zdráhal

    OdpovědětVymazat
  30. Proboha Petro, soudnost a pokoru! Ty máš fakt dost, na první pohled nemocná 40ti letá ženská... A ne, fakt Ti nezávidím, mám na rozdíl o Tebe doktorát, prospěšnou práci, spokojený manželství a 2 zdravý děti. Je mi Tě líto, že evidentně jedinou náplní Tvýho života je každý 3 hodiny dávat fotky šminek na insta. Jak prázdný život Ty musíš mít....

    OdpovědětVymazat
  31. Petro, já tě sleduju z legrace, protože nikdo u mě neprobudí takový salvy smíchu, jako Ty. šašek, šašek, šášula:-))), fakt dobrý, pokračuj, královsky se bavím Petr

    OdpovědětVymazat
  32. jakej je tvůj novej falešnej profil na vinted?

    OdpovědětVymazat
  33. Petro, na Tobě je vidět hrozně Tvoje pozérství, neautentičnost, že si furt na něco hraješ. To např. holky z acosu, který tu pomlouváš, ostatně jako všechny youtuberky - což svědčí o tvym vysokym sebevědomí a vnitřní vyrovnanosti:-), jsou naprosto přirozený, z nich uplně čiší ta opravdovost, stejně tak u blogerky roku 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím tě, kde pomlouvam holky z acos 😂?! COS je obchod ne acos, holky mám moc ráda. A ze se mi nelíbí obchod s oblečením je pomlouvání? Alespoň čti správně.

      Vymazat
  34. Návrat století, no to je prdel:-)))))Kdo to nečekal, ať odpoví:-)

    OdpovědětVymazat
  35. Británie z Unie, Trump prezidentem, zubajda zpátky, všechno špatně:-)

    OdpovědětVymazat
  36. Peto, neuvažovalas nad plastikou prsou? Dana

    OdpovědětVymazat
  37. JSI UŽ STRAŠNĚ UMĚLÁ, VYPADÁŠ JAK TRAVESTITA

    OdpovědětVymazat
  38. Ty vypadáš stejně jak Sejroška, smutný je že u tebe to neni záměr

    OdpovědětVymazat
  39. ty bys ukázala i vlastní výkal, jen abys byla vidět ....

    OdpovědětVymazat
  40. to je ukazkove pozerstvi, ty dávno skončená blogerko. Všechno se potvrdilo - štětce, konec, mazání komentářů, blokování profilů, Lillian měla pravdu, pěkne ses zesměšnila, hrdost cizí slovo, koukám

    OdpovědětVymazat
  41. Peťo, letíš taky do tý Afriky od Lionu????? Doufám, že joooo Zuzka

    OdpovědětVymazat
  42. Petro, nezlob se, ale Ty už ses stala takovou parodií sama na sebe, bohužel na tebe už lidi koukaj jenom ze srandy a čekaj co zas "chytrýho" vybliješ a jakej cirkusovej look předvedš, smutnej konec tvý kariéry

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys chtěla aby to byl konec kariéry a nejlépe i můj, ty se o to pricinis co to půjde a budeš mi škodit všude, vid. Připadá ti normální vypisovat mi tu za sebou 15 urazlivych komentářů a pokaždé se podepsat jinak? Myslím, ze psychicky problém bys mela řešit spíš ty. Už ti tyhle blaboly a výlevy příště schvalovat nebudu, tak se neobtezuj. Nechala jsem to jen proto, aby bylo vidět, proč jsem anonymy zakázala, tohle opravdu nemám zapotřebí.Dělám to pro lidi, co me sledují rádi, do teto kategorie nepatris, tak si najdi jinou zábavu.

      Vymazat
  43. Chybi mi tva videa.. Poustela jsem si ted tva stara videa a nahodou jsem videla ty zle komentare od zlych lidi.. Porad nechapu, proc jsou nekteri lidi takovy.. Proc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu taky nerozumim, asi vlastni frustrace. A moc děkuji 😘

      Vymazat
  44. Teda moc ti to sluší a máš naprosto dokonalou postavu! Zavidim... Jinak naprosto skvělý outfit i líčení 💕😅 Káťa

    OdpovědětVymazat
  45. Teda moc ti to sluší a máš naprosto dokonalou postavu! Zavidim... Jinak naprosto skvělý outfit i líčení 💕😅 Káťa

    OdpovědětVymazat
  46. No, tak jsem si pročetla komentáře a docela jsem se nachechtala, to prostě nešlo jinak. Tolik lidí tak dobře zná tvé soukromí - oni s vámi bydlí? :-p

    Boty jsem si schválně rozklikla a taky mě pobavily - pohorky na podpatcích, kam na to ti designéři chodí? Kdyby nebyly tak vysoké a můj muž menší než já, klidně bych si je pořídila, je to fakt úlet, ale na procházce by to vypadalo, že manžela vedu do školky... ;-)

    OdpovědětVymazat
  47. Peti, rozhoduji se mezi tímto make-upem od Milani a Bourjois healthy (myslím, ze je k dostání v DM). Který se ti zda lepší pro suchou pleť? Díky za názor Naďa :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Moc hezký nápaditý outfit. :-)Líčení zajímavé.
    Stýská se mi po tvých videích. Snad někdy zase budou. Pěkné slunečné jarní dny.:-)

    OdpovědětVymazat
  49. Moc pěkný outfit. Dřív jsem tě, Péťo, sledovala na youtube, tak teď alespoň prostřednictvím článků. A slečnou/paní anonymní bych se nenechala rozházet. Je to ubohé a trapné a pod vlastním jménem by se jistě takto neprezentovala. Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  50. Wow ten outfit je krasny a velmi ti slusi :) aj licenie k tomu sa mi velmi paci :) nemusis byt modna blogerka,aby si sa vedela pekne obliect

    OdpovědětVymazat
  51. V COS jsem byla a ani jeden kousek se mi nelíbil. No možná jeden, ale absolutně mi to nesedělo. Přesně jak píšeš, jsou to zvláštní beztvaré kousky. Nevadí mi, když je někdo nosí. Ať si každý nosí, v čem se cítí dobře.

    Tvůj outfit se mi velmi líbí. Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!