2x OOTD - letně s prvky žluté | Retro komplet | Tričko s kačery

by - 13 července

Krásný čtvrteční večer vám všem,

přestože už jste oba dva outfity viděli na stories a instagramu, byl by hřích neudělat pořádný outfitový post jak se sluší a patří. Zvláště proto, že jsem ho už chvíli plánovala a fotky se, myslím, celkem vyvedly. Letní outfitové posty mě neskutečně baví a tento je zvláštní tím, že každý z outfitů je úplně odlišný, ale přitom oba spojují žluté prvky.
Přiznám se vám, že žlutou celoplošně příliš nenosím. Tím, že se moc dobře neopaluji, tak na mně nevynikne a světlé studené typy mají zcela jiné barevné preference. Avšak v létě udělám ráda výjimku, žlutá je barva slunce, je veselá, radostná a hravá a právě v kombinaci s bílou je do horkých dnů perfektní!

První look je ryze ženský a musím říci, že jsem si ho náramně užila. Jednak miluju tento vzor kostek, který, pokud jste trochu pamětnící, můžete znát z chalup dob minulých. Kostkované ubrusy a závěsy v modré nebo červené či růžové bývaly na každé druhé chalupě 😉. Právě spojení retro vzoru a netradičního střihu krátkého topu a midi sukně mne naprosto dostalo! 
Já jsem celý outfit dokombinovala mým klasickým drdolem, jemným líčením a retro střevíčky. V takovém modelu jsem se cítila nesmírně žensky a i v reálu jsem sklidila hodně kladných ohlasů a set se moc líbil 😊.


Druhý look je výletový, praktický a vlastně zcela běžný, až na hravý potisk na triku. Vy jste měli možnost vidět jej v posledním videu, kde testuji nejen kosmetické novinky, ale také jsme vás s sebou vzali na výlet. Tyto pohodové outfity nosím na podobné příležitosti moc ráda. Člověk toho hodně nachodí a tak Superstary, bavlněné triko s veselým potiskem kačera Donalda a delší džínové kraťasy, jsou praktickou a přitom šik volbou. Pokud máte přes 30let a podobných vzorů se už bojíte, rozhodně seberte odvahu, omladí vás nejen zvenku, ale rozveselí i vaši duši.

Který z těchto looků se vám líbí více? Nosíte žlutou?



sandálky Humanic několik let zpět







tričko Reserved
kraťasy H&M
brýle Takko
batůžek vietnamci JH
boty Adidas
hodinky Daniel Wellington











You May Also Like

17 komentářů

  1. Nádhera jako vždy ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. waw, obojí super, milá Péťo :-)
    za mě vedou kačeři.... to tričko je naprosto dokonalé.... to je instantní dávka sevelé nálady, radosti... je "prďácké" a povolený doping v jednom.
    Žlutou barvu nevyhledávám vůbec, ale tady je v obou outfitících skvělá - teda podle mého názoru :-)
    Obojí Ti velice sluší.... prostě máš cit pro módu - barvičky.... musím se opět opakovat - nelze jinak .... hihi..... za mě všechny palce nahoru :-)
    Přeji pěkný a klidný pátek, sluníčkový víkend celé rodince a těším se na další videjka i články s krásným obrazovým materiálem k tomu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo, moc moc ti děkuji, tvoje komentáře vždy moc potěší :). Krásný víkend ❤️

      Vymazat
  3. Jéjo, my sme mali presne takéto žlté závesy aj obrus v kuchyni keď som bola decko :) Nikdy by ma nenapadlo ako krásne taký vzor môže vyzerať na sukni či tope :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, moc děkuji, ano, my také měli ubrusy a závěsy na chalupě :D

      Vymazat
  4. Ahoj,opět skvělý článek. Musím říct že já žlutou vůbec nenosím a ani se mi moc nelíbí,takže ani první look se mi vůbec nelíbí ale ten druhý je úžasný

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, jsi se Zaful spokojená? Já jsem si objednávala dvoje šaty velikosti S, menší nebyla, tak jsem si ani nekontrolovala míry podle tabulky (oblečení mám xs/s) a jsou mi strašně velké :( na jedněch to naštěstí nevadí, ale ty druhé jsou velikostí podobné našemu L-xL O.o naštěstí mají skvělý zákaznický servis a vrátí peníze i bez posílání zboží zpět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, zatím jsem,ale máš pravdu, co se velikostí týká, že občas je to větší. Ted zrovna budu na Zaful dělat video, tak tam vše shrnu :). Plavky zase mají možná menší a oblečení větší, no.....

      Vymazat
  6. Mne sa páči najviac žltý top s dlhou sukňou vyzeráš v ňom skvele

    OdpovědětVymazat
  7. Já na to kačeří triko koukala v reserved ale říkala jsem si, jestli už na to přeci jen nejsem stará (19let :D) a pak jsem ho viděla na instastories a říkám sákra, je fakt pěkný měla jsem do toho jít :D
    mě se z těchto dvou outfitů líbí právě ten kačeří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, to jsi mě pobavila, já v 19 chodila konzervativněji oblečená než dnes a jsem moc ráda, že už neřeším, co si kdo o tom myslí a jestli to lidi nepobouří. Stará na potisk teda určitě nejsi a jestli se ti líbí, tak si ho kup, člověk musí koukat hlavně na to, jak se v oblečení cítí on a ne co na to okolí, to bude soudit vždy :).

      Vymazat
  8. V druhém outfitu se mi nelíbí kalhoty. To tričko ti sedne skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se moc líbí ten první, mám takové ubrusové vzory ráda:) stejně jako ty, moc žlutou nemusím, přijdu si v ní taková "vyblitá" :D ale v létě je nutno někdy udělat vyjímku;)

    Co se týče druhého outfitu, tam se mi nelíbí délka "kraťas".. nemám takovéto polodlouhé/polokrátké nohavice moc ráda

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!