MOJE OBLÍBENÉ ESHOPY A ONLINE NÁKUPY 🙏

by - 11 srpna

 Krásný den vám všem,

po dlouhé době vás zase vítám u mě na blogu jako za starých dobrých časů. Nedávno jsem se vás ptala na instagramu, jestli by vás opět čas od času bavil článek na blogu, no a jelikož jste mi psali, že jo a já se rozhodla to tady maličko překopat a poupravit, tak si říkám, že je ideální čas na to vložit nový článek a "pochlubit" se novým vzhledem stránek. Doufám, že se vám inovovaný blog líbí a že sem zavítáte tak často jako dříve, úplně na mne dýchá nostalgie :).

Ale k dnešnímu tématu, online nákupy jsou jistě příjemnou aktivitou nejedné z nás, jenže těch eshopů, akcí, stránek, slevových kódů a všeho možného, je dneska tolik, že by se v tom ani prase nevyznalo. Já sama za sebe musím říci, že nakupuji převážně online, protože nebydlím ve městě a u nás v Jindřichově Hradci i tak moc dobrých obchodů, kde by se mi něco líbilo, není. Takže tam vlítnu maximálně do Déemka, Tety, Deichmanna a občas ze zvědavosti a nostalgie k vietnamcům, u kterých jsem téměř výhradně nakupovala coby student, tenkrát mívali krásné kousky, bohužel se mi zdá, že od té doby se sortiment, co se trendů týče, u nich přiliš nezměnil, takže jsem si tam nic nekoupila sto let a hlavně, dost podražili. 

Jelikož tady nejsem sama, kdo rád prohlíží eshopy s hadříky a kosmetikou, tak jste se mne hodně ptali na to, kde nakupuji a jaké jsou mé oblíbené stránky. Myslím, že tohle téma se lépe zpracuje právě do článku, už přímo s odkazy, než na video, kde bych o tom sice mohla mluvit, ale pak byste museli gůglovat sami :).

Co si budeme povídat, online nákupy lezou pěkně do peněz, zvláště v dnešní době a tak jsem vám už v posledních Beautovinkách povídala o cashbackovém portálu Tipli, načež jsem dostala mnoho vzkazů, že to znáte, používáte/používá maminka nebo kamarádky a že je to super! Jak to, že jste mi to neřekli dřív? :D Mohla jsem ušetřit, jsou tam totiž všechny akce, kuponky a slevy na jednom místě, ale hlavně, za každý nákup, který přes Tipli provedete, dostanete určitou částku z nákupu zpět na váš účet. U některých eshopů to je až 33%, což je teda upřímně bomba, zrovna včera jsem si tam objednala boty na About you :D! 


Je to úplně jednoduché, na Tipli se zaregistrujete, najdete svůj oblíbených eshop, kliknete na nakoupit a ono vás to už samo přesměruje na eshop, klasicky nakoupíte a pak už jen počkáte, až vám objednávka dojde, obchodník ji potvrdí Tipli a ti vám připíší procento z nákupu zpět. Podle mě teda úplně super věc a jak jsem říkala ve videu, pro vás, moje sledující Tipli nabídlo 100Kč/ 4eur na nákupy, pokud se zaregistrujete přes tyto linky:

pro Českou republiku klik 

pro Slovenskou republiku klik

Možná bych měla dodat, že nemusí zůstat jen u hadříků a šminek, ale že mnohem zajímavější částku může udělat například elektronika, vybavení do domácnosti nebo dokonce cestování.  Najdete zde totiž i portály jako Aliexpress, Ebay, Datart, aerolinky nebo obchody s krmením pro domácí mazlíčky.....







No, takže jsme ušetřili a jdeme na to, kde nejvíce nakupuji já. Mám teda stažených plno aplikací v mobilu a když mám občas náladu a volnou chvilku, pěkně brouzdám a dávám si věci na wishlisty.

KOSMETIKA:

Tady je to hodně jednoduché, asi není tajemstvím, že dostávám mnoho PR balíčků a novinek přímo od firem, za což jsem moc vděčná, ale přesto velmi ráda kosmetiku i sama nakupuji. Samozřejmě nesmím vynechat moje oblíbené kamenné drogerie DM, Rossmann a Teta (kde dostanete 3% z nákupu), u všech drogerií mám stažené aplikace, koukám na letáčky a akce, abych vás mohla informovat včas na instagramu :).

Kromě toho mám také oblíbené onlineshopy a to hlavně Notino a Sephora. Tady dostanete 7,5% z nákupu, na Notinu koukám na klasické drogerkové značky, mají tam třeba Loreal, NYX a podobné, plus na vyšší level jako třeba vlasová péče od Welly nebo mojí oblíbenou Juvenu, juknu tam i na parfémy a pod, mají toho opravdu mraky. Na Sephoře pak lustruju novinky, ceny a oblíbené high end značky jako Too Faced, Benefit, Huda, MUFE, Urban Decay, Sephora collection atd atd...

OBLEČENÍ A BOTY:

Tak tady už je to hodně různorodé, mám ráda jak zahraniční, tak české obchody. 

Z těch mnou nejoblíbenějších zahraničních vede jistě SheIn s až 9% zpět, mají tam překrásné a originální letní kousky, hlavně z mé oblíbené madeiry. Vždy ale koukejte na rozměry, recenze a složení materiálu! Pod každým zbožím je sekce uživatelská, kam holky dávají svá hodnocení a reálné fotky, což je super nápomocné při výběru. Balíček přijde za 2- 3 týdny většinou a může se stát, že vám ho zastaví na celnici, takže budete muset zaplatit DPH a prokázat jeho hodnotu.

Má cenu mluvit o Asosu? :D řekla bych, že to je taková klasika, kterou zná úplně každý, já osobně miluju petite kolekci, která je pro nás menšího vzrůstu, mám docela krátké tělo a ruce, takže mi tento střih velmi vyhovuje. 

No a pak se vrháme do kamenných vod, ve kterých ráda pluji na mobilních aplikacích. Ze značek oblečení, které najdete v nákupácích mám ráda H&M , Zara, Orsay , C&A (to teda miluje hlavně Míra a já tam beru spíše basic kousky), About you, ale ráda mrknu i na Wish nebo Ebay. Zrovna z Wishe a Ebay mám opravdu krásné plavky s kamínky, skvělé gel laky za pár kaček atd, seženete tam fakt všechno, samozřejmě, zase mám stažené aplikace.

Co se týče módních bot, mám ráda klasiku typu Deichmann, Botovo, CCC a pak samozřejmě boty sportovní a tam preferuji značky jako Adidas, Nike, Fila, Converse a ted jsem si objednala už druhé Vans. 

Možná bych ještě mohla zmínit Eobuv, kde jsem sehnala i Furlu a ted mám vyhlídnutou kabelku od Pinko :).

DOMÁCNOST:

Tady hledám tak nějak vždycky na Googlu co kde odpovídá mé představě, ale moc ráda koukám na Bonami , Ikea, miluju Etu, ráda kouknu do Jysku a vynechat nemůžu ani levné Pepco. 

ELEKTRONIKA:

Tohle je spíše parketa Míry, takže jsem se ho ptala a říkal Datart, Okay a Alza, kde nakupujeme většinu techniky. 

JÍDLO A KRMENÍ DIVÉ ZVĚŘE:

Co se týče jídla, tak téměř výhradně nakupujeme v Lidlu, takže tady toho asi moc neporadím, Lidl prostě miluju, však to víte :). Ale naše rozmazlená kočička zbožňuje SuperZoo, je strašně vybíravá, takže tam kupujeme granule a kapsičky, někdy ale taky v DM nebo Lidlu. 

Tak to by bylo v kostce asi všechno to nejdůležitější :). Doufám, že se vám moje tipy líbily a že mi napíšete dolů do komentáře, kde nejraději nakupujete vy. Nezapoměňte si vybrat svoji stovku na nákup na Tipli a koupit si něco pěkného, třeba nějakou rtěnečku :D a já právě za tento štědrý dárek pro vás ještě jednou Tipli moc děkuji!

You May Also Like

15 komentářů

  1. To je nostalgie! :) Určitě v tom pokračuj! :) Hrozně rád si počtu. :) Abych se přiznal, asi 30 sekund mi trvalo, než mi došlo, co znamená "MUEF". Hihi. Je to MAKEUP FOREVER, že jo? :) "Krmení divé zvěře" mě dostalo. Hihi. Takže Blair je divá zvěř, jo? :) Moc děkuji za pěkný článek, Péťo. :)

    Hezký večer přeje Vojta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vojto, vítej na obnoveném blogu 😃❤️. I pro me to je nostalgie a určitě budu znovu pokračovat, moc me bavilo článek psát, takže vás jistě brzy oblažím dalšími příspěvky 😃🙈. Jojo, Makeup for ever, hrozné dlouhý název 😃. Krasny večer!

      Vymazat
  2. Je super, zase blog :) Těším se na další posty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, náhodou paráda! Koukám na tvá videa, ale ráda mrknu i na větší fotky a přečtu článek :)! Jinak já nejvíc používám Refundo, občas i Tipli, ale moc často ne. Refundo má trochu lepší vyplácení myslím:).

    Jinak zrovna včera jsem taky kocourovi nakupovala, ale na zoohit :). Čekám na poštu, která měla přijet do 11 hodin a asi se rozhodli, že ne :DDD... Čím krmíš Blair? Ráda se nechám inspirovat. Já teď vzala tohle https://www.zoohit.cz/customerpicturedisplay/shop/kocky/konzervy/animonda_rafine_carny/ryby/300493 a je to cool, je tam i vajíčko a vypadá to fakt dobře. Není to reklama, jen mi to přišlo fakt zajímavé. Třeba by si Blair taky smlsla.

    Verča ze Ztracena v Praze | 9 KOSMETICKÝCH NOVINEK, KTERÉ JSEM POŘÍDILA V DM | KOSMETIKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, na to jídlo kouknu, ta nasr je strašně vybirava, hrůza. Jednou to sní a podruhé to stejně nechce 🤷‍♀️. My ji tam bereme kapsicky s krevetami a tuňaka má rada, kdo ne taky, že jo 😃

      Vymazat
  5. Ahoj 🙂. Já tedy používám hlavně plnou peněženku už asi tak 3-4 roky. Nejradši nakupuji oblečení přes outletexpert, urbanstore,altisport, Sportisimo a teď mi přijeli 2 kousky s aboutyou. Kosmetiku kromě kamenných prodejen v elninu. Jinak teď mají akci pro členy Rossmann klubu na rtěnky, lesky na rty a tužky 1+1 zdarma. Hezký den a děkuji za dobrý článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No plná peněženka je ideál, ale ne vždy se podaří jí mít dostatečně plnou :-D :-D

      Vymazat
    2. Ahoj, dekuju za tipy ❤️👍. Na ten Rossmann zrovna koukám 😃👍

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec za co 😉. Ještě jsem zapomněla na 2 oblíbené e-shopy. A to astratex.cz a leontyna.cz . Míra mě pobavil 😁, ale je to pravda. Stačí aby byly hezké slevy a peněženka zabrečí😁

      Vymazat
    4. jojo, Astratex je skvělý! Dokonce shodou okolností ted u mě na Instagramu běží soutěž a poukázky na Astratex, tak kdyžtak mrkni :). Krásný den!

      Vymazat
  6. Ahoj,
    já používám podobný portál plnapenezenka.cz, zrovna dneska se mi vrátilo 156 Kč za nákup knih.Já bych byla pro, aby bylo na blogu více článků. Pamatuji si, že v pondělí bývaly outfity, další den nějaké video, pak článek s recenzí nebo líčením, zase video... Byla to taková moje rutina, ráno ve škole, než jsem šla učit, jsem mrkla na články:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jé, máš pravdu, to byly časy, budu se moc snažit přidávat články častěji :). ono je to ted mnohem náročnější na čas, protože se snažím stále zlepšovat kvalitu jak videa, tak fotek a hlavně příspěvků na IG, to aby měl jeden den dvakrát tolik hodin, ale chtěla bych zase začít více přispívat, moc mne to bavilo :).

      Vymazat
    2. Ahoj, jsem moc ráda, že se vracíš na blog:-) Já IG nemám (nechci ho, i tak trávím u počítače dost času), za to mě baví číst a tvoje články se mi vždy moc líbily. Měj se krásně!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!