OUTFIT - ROZHTRHANÉ DŽÍNY A TŘPYTIVÉ SANDÁLKY

by - 20 srpna

 

Pohodový čtvrtek vám všem,

doufám, že se máte dobře a že se vám líbilo včerejší povídací a líčící video. Ostatně, právě líčení ze včerejšího videa doplnilo dnešní look. Nude makeup, pěkné řasy, nude tílko, roztrhané džíny a jemně zvlněné vlasy, do tohoto bodu úplná klasika v neutrálních tónech, kterou mám jistě ráda a často ji nosím. Nicméně, vrtalo mi hlavou, jak tento outfit doplnit tak, aby byl trochu více "extra" a dal se vzít i na nějakou lepší příležitost a zkrátka, aby byl zajímavější......protože tenisky si k tomu umíme představit asi všichni, také jednoduché lodičky nebo páskové sandálky by vypadaly skvěle. Já jsem se ale rozhodla doplnit look extravagantními průhlednými sandálky s velkými kameny, které se na slunci neuvěřitelně třpytí. Věřím tomu, že to nebude šálek čaje pro každého, ale já jsem odjakživa straka a zvláště boty na podpatcích s kamínky, štrasem a třpytem miluji a to nejen v plesové sezoně. Navíc mám doma jednoduché saténové nude šaty na ramínka a myslím si, že k nim by také vypadaly skvěle, určitě se pokusím zkombinovat  a nafotit pro inspiraci 🙂.


Tílko jsem kupovala v H&M, mají je v různých barvách a jsou neuvěřitelně pohodlná a příjemná! 

Džíny jsou z Bershky a bála jsem se, jestli mi tento "mom" střih bude sedět a zda nebudou příliš roztrhané, ale takhle na léto se mi zdají perfektní a jsou mi bezvadně! Hlavně oceňuji pas, který mi vždy odstáva, brala jsem si velikost 32 pro představu a jsou čistě bavlněné, takže určitě mrkněte na rozměry, protože se nepřizpůsobí jako ty s elastanem.


No a konečně botičky, tyhle sandálky mne očarovaly, asi nebudou pro každého, ale uznejte sami, že jsou hodně "boujee" 😃! Jsou z Botovo.cz a mají je i v černé, ale co jsem koukala, tak strašně rychle mizí, měla jsem štěstí, že zrovna ten den měli na skladě 37, protože jsem tam koukala každý den a pořád byla jen 36 nebo 38.......


Tak co říkate na tento look, líbí nebo ne? 🤔

You May Also Like

6 komentářů

  1. Ahoj,
    mně se ten outfit moc líbí. Je jednoduchý, ale boty hned přitáhnou pozornost. Pantofle se mi překvapivě líbí, i když vlastně vůbec nemám ráda ty průhledné plastové pásky. na té první velké fotce, kdy koukáš přímo do objektivu, ti to moc sluší:-) Těším se na další články!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju! Já ty průhledné boty taky celkove nemusím, mám dvoje sandalky a ten plast proste není pohodlný, ale tyhle jsem musela, jsou tak krásný 😃🤷‍♀️

      Vymazat
  2. Krásný mladistvý look! :) Boty jsou velice originální. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!