TOO FACED MELTED CHOCOLATE VELVETY MATTE LIQUID EYE SHADOW

by - 22 srpna

 Krásné sobotní ráno všem,

teda, tak dlouhý název stínů, který jsem musela vypsat do názvu článku, jsem zaznamenala naposledy snad u značky Revolution 😃. Říkám si, proč dávat takové krkolomné názvy, "melted chocolate" eye shadow by bohatě stačilo, co myslíte? 🤷‍♀️


Na druhou stanu, víte vy co? Tohle je asi tak jediná věc, co právě tomuto produktu mohu vytknout, něco tak božího jsem už nějakou chvíli v ruce neměla......no jdem na to!

Tak tedy dle popisu výrobce se jedná o voděodolné, intenzivní, matné, extrapigmentované krémové stíny, které se neslévají na víčku a vydrží 24 hodin. I když netuším, kdo by je na těch očích 24 hodin chtěl mít, protože jak víme, čištění a odličování pleti, je základ, tak tato věta naprosto shrnuje všechny vlastnosti těchto nových očních stínů. 

Vážně a zcela bez nadsázky, vše, co je deklarováno, tento produkt splňuje! A to tak rozhodně nebývá vždycky, protože čím více vlastností a čím větší multifunkčnost, tím častěji produkt dělá vše napůl nebo vůbec. Toto není ten případ! Se stíny se pracuje velmi jednoduše, jsou hodně pigmentované, velmi lehoučké a skvěle se rozmazávají. Musíte však pracovat relativně rychle, protože jakmile se zamknou a zaschnou, už s nimi nehnete. A drží beze změny celý den, i v těchto vedrech, prostě jak říkám, boží a to já rozhodně nejsem velký příznivce krémových stínů.

Jedna věc, kterou bych vám doporučila na odličování, je dvoufázový odličovač nebo odličovač očí s olejem, či micelární voda s olejem, skvělou dělá například Garnier. 

Ale pojďme mrknout na odstíny. Celkově je k dostání 8 barviček v zemitých kakaových tónech.


Pokud jste milovníci nude líčení jako já, jistě si přijdete na své, protože kolekce obsahuje nejen odstíny teplé, ale i neutrální a studené plus světlý na prozáření. Rozhodně je můžete použít na techniku "cut crease" nebo jako bázi pod pudrové stíny, zvláště pokud máte problém s tím, aby vám stíny během dne vydržely na víčku. 

Aplikátor a balení je také překrásné, pohodlně náplň naberete a aplikujete na víčko, na rozmazání můžete použít klidně i prst, ale samozřejmě vždy je lepší syntetický štětec na takový typ stínů. Hlavně proto, že opravdu rychle zasychají a nejdou z náčiní jednoduše dolů, spíše bych vynechala přírodní štětiny, jelikož byste si častějším používáním mohli štětec brzy zničit, syntetika vydrží více 🙂.

Tak to je vše, jak vidíte, samá pozitiva a sociální jistoty 😃, pokud na ně v Sephoře narazíte, rozhodně mohu doporučit koupi. Někdo z vás mi psal, že jsou k dostání 3 odstíny, ale já jsem je zatím online nenašla, takže nevím ani cenu. Na stránkách Too Faced stojí 21 dolarů, což teda není levná sranda, za to máte celou paletku jinde, ale zase fakt stojí za to alespoň jeden odstín mít.


Zaujalo vás to? Který odstín je ten váš?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ahojky,
    mně se barevně líbí všechny, ale na očích by mi moc neslušely, potřebuji fakt studené barvy, spíše do zelena:-) Ale moc se mi líbí ty vlastnosti, které jsi popsala. Třeba rozšíří paletu barev:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, jsou opravdu nádherné, no je pravda, že v zahraničí pořád převažují na oči ty teplé odstíny....ale i tak neutrál nebo tu studenou fialkovou tam najdeš. Doufám, že výběr odstínů rozšíří :).

      Vymazat
  2. Ahojky mají v Sephoře jen tři odstíny a sojí 660 kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jé super, děkuji za doplnění ceny :)!

      Vymazat
    2. Není zač jen je škoda že tam nemají všechny odstíny.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!