ULTIMÁTNÍ NÁHÉ LÍČENÍ S CATRICE ❤️

by - 25 srpna

 Pěkné úterý vám všem,

ještě než se vrhneme na nové video, které snad stihnu sestřihat do zítra (bude vlog 🙏), tak bych vám ráda ukázala tento zcela minimalistický look. Často mi totiž píšete, že se vám líbí nejvíc a nejlépe se jím můžete inspirovat. To je samozřejmě pochopitelné a logické, takové líčení nosí na den většina z nás, zvláště v létě, avšak mě líčení neskutečně baví a hlavně předpokládám, že kdybych vám ukazovala jen takové looky, brzy by vás to přestalo zajímat 🙂. Já jsem ale chtěla hlavně vyzkoušet některé z novinek mé oblíbené drogerkové značky Catrice. Jednoduše myslím, že jsou opravdu dobří, velmi rychle reagují na trendy a vývoj trhu a na produktech je to jednoznačně vidět. Jdem na to?! 😘

Opálená pokožka, teplé počasí, to si mnoho dekorativní kosmetiky nežádá. Jak takový nahý lichotivý look tvořím já?

Základem je jednoznačně příprava pokožky a péče o pleť. Tady mám samozřejmě své stálice, které jistě z videí znáte, ale nebráním se čas od času vyzkoušet něco nového. Moc se mi líbí, že Catrice "fušuje" i do skincare, která je v poslední době jednoznačně na vzestupu. Já jsem si oblíbila Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou Hydro plumping a používám ráda i séra s vitaminem C, prý výborně synergizují s ochrannými faktory. 

Co mě ale naprosto nadchlo a co bych nikdy nečekala, že mě bude bavit používat, je face roller. Catrice si pro nás připravila sadu Gemstone facial roller kit, která obsahuje válečky z nefritu, růženínu a ametystu. Panebože! To je tak strašně příjemné! Pro mě byly vždycky tyto krystaly a válečky něco na úrovni vyvolávání duchů a čarování, takže vám nebudu tvrdit, jestli to má nějaké vědecky prokázané účinky. Hele, upřímně, fakt si nemyslím, že když si budete jezdit po pleti kamenem, že nebudete mít vrásky, ale na druhou stranu, je to taková příjemná masáž obličeje, která pokožku může vzpružit, podpořit mikrocirkulaci a lymfatický systém. Plus jsem se dočetla, že při pravidelném používání prý dochází ke zlepšení poklesu kontur čelisti. Hm......no, na to asi nepoužívám dostatečně dlouho, ale řeknu vám, že ted v létě si dám hydratační sérum a na to trochu olejíčku nebo krému a roller dám na chvilku do lednice a ráno si s ním při čtení zpráv trochu přejedu obličej. Je to nesmírně osvěžující a příjemné a pokud trpíte na ranní otoky, tak bych to být vámi vyzkoušela. Celkově se mi myšlenka jemné masáže obličeje líbí, hlavně ale jezděte vždy směrem nahoru a ven!


Ale přesouváme se k líčení. Já vždycky začínám hydratační bází, která obličeji dodá vláhu a to i jen v případě, že použiji BB cream jako dnes. Bázi nechám vždy chvíli pracovat a až pak nanáším makeup nebo BB.

Na pleťovku jsem dnes použila jejich novou řadu Clean ID, která obsahuje vysoké procento přírodních složek a je veganská. Hydro BB cream je nekomedogenní, lehce kryje a sjednotí pleť a opravdu znatelně hydratuje, tudíž je vhodný i pro pleť starší a velmi suchou. Co je ale topka, je překrásný bronzer a hlavně rozjasňovač z této řady, neobsahuje totiž žádné přehnané třpytky, lesk ani odlesky a je velmi jemný, decentní a přirozený.


Co se týká líčení očí a obočí, byla jsem velmi minimalistická, použité produkty vidíte na obrázku. Na taková jemná denní líčení mám ráda tyto klasické Catrice paletky, nejsou nijak extra pigmentované a jsou sušší, ale právě pro jemný look jsou velmi vhodné, protože to s nimi snad ani nelze přehnat. 

Co však naprosto miluju, jsou černé fixové linky, těch mají několik druhů a všechny jsou fantastické. Stejně tak řasenky z řady Glam & doll (já vytáhla voděodolnou, ať to drží opravdu celý den v tom vedru) a také Eyeconista.



Zbývají rty, na ty jsem nanesla jen pečující balzámek Sheer Beautifying lip balm, který je dostupný ve čtyřech odstínech, je to opět produkty veganský a obsahuje makadamiový a arganový olej. Co je skutečně skvělé, že během dne rty přetřete i bez zrcátka a jsou hned vyživené s jemným nádechem barvy. Zabarvené balzámky nosím téměř výhradně v létě nebo doma, na podzim vždycky opět propadám pigmentovaným rtěnkám, ale musím říci, že mají něco do sebe a rty pak působí pěstěně a jemně.


Tak a teď mi povězte, zaujala vás některá z novinek? Co říkáte na toto nahé líčení? Využíváte v létě?

P.S značku Catrice lze samozřejmě sehnat v drogeriích DM, Rossmann, Teta, ale i dalších a také na internetových eshopech, já jsem vám dala odkaz na kupkosmetiku.cz , protože to je oficiální dovozce kosmetiky Catrice a Essence do České republiky a také mám ten dojem, že ten exkluzivní limitovaný face roller mají výhradně tam 🙂.

❤️❤️❤️

You May Also Like

22 komentářů

  1. Lída Pilátová25. srpna 2020 v 11:09

    AHoj Peti. Moc děkuji za další článek. Já mam catrice moc ráda a nový rozjasňovač musím určitě přidat do sbírky :-) Jsem zvědavá na balzámky, protože se blíží období, kdy budu muset nosit v každé kapse a kabelce jedem :) Líčení je krásné, jednoduché a decentní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Liduš, moc dekuju, já Catrice taky miluju už roky, pamatuju si jak jsem se vždycky těšila do drogerky, když to k nám konečně přišlo a je super, ze neusnuli na vavřínech. Ten volumizing balzamek jsi zkoušela? Ten je taky bomba!

      Vymazat
    2. Za málo peněz hodně muziky. Je to vážně super kosmetika.
      Hrozně ráda na tebe koukám a čtu tvé články.
      Tohle líčení ti sluší. V jednoduchosti je krása. Moc ti děkujeme.

      Vymazat
    3. Moc moc dekuju, to me těší, ze články vás stále baví, vazala jsem, zda jim věnovat čas, ale moc me to zase naplňuje, tak proč ne a některé věci lépe nafotit a popsat než dělat video 😊

      Vymazat
  2. Ten balzam potřebuji, moc hezké a inspirující♥️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, to jsem rada, ze nám zase na články tak krasne ohlasy 😊❤️

      Vymazat
  3. To líčení je moc hezký taky mám Catrice ráda jen je škoda že produkty co ukazuješ všechny nemají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, na tom webu kupkosmetiku by měli mít plus bych případně zkusila Notino, v drogeriich jak kde no 🤷‍♀️

      Vymazat
    2. Díky za radu kouknu na to a zkusím objednat.

      Vymazat
  4. Catrice dobrá značka a cenově dostupná,,,, mimochodem jsi skvělá a těším se na každé nové videjko,,,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě neskutečně těší! A Catrice je opravdu supr,mám ji moc ráda :)!

      Vymazat
  5. Ahoj Peťo, super článok, kozmetiku catris používam veľmi rada, popravde sa chystám Orave na kúpu tohto vegan bronzeru a lesku na líčka. Končí mi práve aj to sérum Booster, tak si chcem kúpiť nové, som s ním spokojná. Teším sa na ďalši tvoj článok a samozrejme video ��.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc děkuji! Že! Z drogerky za ty ceny skutečně povedená značka a neustále přichází s inovacemi, ta mě super 😊

      Vymazat
  6. Ahojky,
    moc pěkné líčení, sluší ti i toto jemné, i ty výraznější looky:-) Ten balzám na rty mám taky, je moc fajn. Roller jsem si teď koupila v Rossmannu od jejich interní značky a je to s ním moc příjemné. Těším se na další článek, měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc dekuju! Tak ten roller mají i v drogerce? No to je super, myslela jsem, ze jen na eshopu 😊

      Vymazat
  7. V tom vlogu je ten makeuo krasny.

    OdpovědětVymazat
  8. Peto, na balzamek jsem moc zvedava. Mohl by vyresit muj problem se rtenkami, ktere mi neslusi. Uz leta pouzivam Perletove labello misto rtenky 🙈Doufam, ze je odstin 010 opravdu tak hezky naruzovely a svetly jako na fotkach 😊
    Moc krasne liceni ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, ano, je opravdu svetloučky a růžový, ale pozor, není nějak krycí a já mám velmi světle růžové rty, takže kdo má tmavší, bude na něm vypadat jinak 😊

      Vymazat
    2. Moc dekuji 😊 Rty mam tmavsi, ale i tak rada vyzkousim 👍🏼

      Vymazat
  9. Peti, jste úžasná. Na většině značek se shodneme a výběrem pečující i dekorativní kosmetiky mě každým videem a článkem inspirujete. Mimochodem mi tím ušetříte spoustu času i nemalé penízky :-) Děkuji a přeji spoustu dalších úspěchů ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát, to je to nejkrásnější, co si mohu přečíst, vážím si toho a o to více mne to pak baví ❤️.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!