L'Oreal Age perfect řada + všední burgundy look

by - 29 října

 Pěkné odpoledne všem,

tento článek vzniká vlastně naprosto spontánně, když jsem jela něco zařizovat do města, hodila jsem na sebe to, co jsem měla po ruce a totéž se dá říci o makeupu. Vlastně jsem se ten den nalíčila jen proto, abych nové produkty pořádně otestovala, protože řadu Age Perfect od L'Oreal Paris naprosto miluju, respektive to, co jsem doposud vyzkoušela. Je určena primárně pro zralou pleť, ale právě díky tomu je úplně úžasná i pro nás, které jsme vysušené a máme plet velmi jemnou a citlivou a to i když jsme pod 50 let, jak udává výrobce. Všechny produkty jsou extra hydratační a na pleti budí dojem péče. Jak jistě chápete, musela jsem pořídit i další kousky z této řady a jak dopadly?! Jdem na to 🙂!


Chtěla bych podotknout, že fotky jsem fotila na opravdu špatném světle, jak říkám, vůbec jsem s tím nepočítala, takže už byla docela tma, ale přesto si myslím, že je škoda vám je neukázat a hlavně tedy neukázat tuto řadu, která bude, zvláště na podzim a zimu, pro mnoho z vás jistě užitečná.


Víte, světlo dělá na fotkách nejvíc, na takto blbém světle člověku přibude vrásek a nevzhledných skvrn, či nedokonalostí, ale to vám, co fotíte, nebo točíte, nemusím vysvětlovat. Úplně upřímně, realita je mnohem přívětivější, než ostrá čočka zrcadlovky 🙂. Ostatně v těchto pošmourných dnech to zase začne být boj a problém se světlem jak při focení, tak při natáčení. Holt nejsme v Cali nebo na Floridě, abychom měli krásně celý rok, ale zase ty pošmourné podzimní dny mají něco do sebe, co říkáte?!


Tak tedy, co jsem použila? Já toho chtěla prozkoušet co nejvíce, takže zde je plný seznam produktů, můžete kliknout na hypertext a dostanete se na Notino, kde jsem celou řadu zakoupila i já 🙂....


Jak říkám, omluvte prosím světlo, už byla tma a je to takové ne moc reálné......i když jsem se snažila barvy trošku upravit a přiblížit realitě.

L’Oréal Paris Age Perfect BB Cover - bože můj, úžasný je, stejně jako makeup z této řady, používám odstín 01 light ivory, lehoučký, sjednotí, nevysuší, není cítit na pleti. Makeup nosím 130 nebo 150, ale ten už ode mne znáte přímo důvěrně.
L’Oréal Paris Age Perfect rozjasňující korektor - ten už také znáte, je velmi lehký a neleze do vrásek, krytí je spíše přirozené, ale dost je v něm cítit alkohol, což mi vadí, ovšem na pleti vypadá krásně 🤷‍♀️, nosím odstín 01.
L’Oréal Paris Age Perfect Brow Definition - odstín 04 taupe grey je jako dělaný pro mne, velmi studený a přirozený, pecka!
L’Oréal Paris Age Perfect Brow Densifier - také řasenka na obočí ve stejném odstínu je velmi příjemným produktem s precizním kartáčkem, pokud nepotřebujete vyloženě dokreslovat, bude vám stačit samostatně, hezky totiž chloupky učeše a dobarví
L’Oréal Paris Age Perfect Blush Satin - tvářenka v odstínu 101 rosewood má krásný odstín, ale přiznám se, že mé oblíbence od této značky nepředčila, vypadá sice hezky, ale čekala jsem, že bude přece jen maličko krémovější, je docela dost suchá a to není na starší pleť úplně nejvhodnější. Nicméně používám ji i tak ráda, jen bych si pro tuto věkovou kategorii uměla představit lepší konzistenci, pro mě je ale úplně v pořádku 🙂
L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze - tento ikonický bronzer miluju, má úžasný odstín, používám ho už roky
L’Oréal Paris Wake Up & Glow La Vie En Glow - rozjasňující paletka je fenomenální a jedna z nejlepších z drogerky
Maybelline Nudes Of New York - tuto paletku jsem si také velmi oblíbila, podle mě nejlepší od Maybelline a hlavně ted na podzim úžasné zemité tóny. Použila jsem explorer, fighter, creator a artist.
L’Oréal Paris Superliner Super Liner Flash Cat Eye - je třeba vůbec něco dodávat? Asi nejlepší linka z drogerie, tenoučká, sytá a drží!
L’Oréal Paris Age Perfect Lash magnifier - celkem průměrná řasenka, avšak dobré konzistence a klasického precizního kartáčku, asi nemám nic proti, ale raději mám Paradisku, Telescopic nebo Bambi
Ardell Naked 425 - řasy, teré jsou opravdu velmi decentní i pro běžný den, mám je moc ráda, vlastně celou tuto řadu 
L’Oréal Paris Age Perfect konturovací tužka na rty - odstín 639 Glowing nude, překvapilo mne, že je docela dost oranžový, alespoň na můj odstín pleti, asi si pořídím ještě jiný.....jinak je ale tužka velmi příjemná, měkká a pigmentovaná 
L’Oréal Paris Age Perfect hydratační rtěnka - odstín 639 Glowing nude, kombinace rtěnky a balzámu, krémová, příjemná a pečující konzistence se bude určitě hodit jak pod masky, tak na zimu, pigmentace je střední a výdrž opravdu malá, ale to se dá od takového produktu čekat, výměnou za komfort to asi stojí a na běžné nošení je moc fajn, jen tedy odstín jsem také netrefila úplně nejšťastněji, je na mě trošku teplejší, ale i tak si myslím, že vypadá dobře, zkusím asi ještě ten růžovější....


A vrháme se na outfit, takhle mne můžete potkat často, svetřík, džíny a nějaké tenisky, nic zvláštního, ale je to pohodlné a když jsme potkali tu alej....😃🍁


svetřík Zaful vel. S
džíny Tally Weijl push up vel. 32 (velmi strečové a opravdu zvednou zadek)
tenisky Fila Disruptor (vel. 38, běžně mám 37, ale pozor tento typ bot je o číslo menší!)





Tak co říkáte na tuto novou řadu kosmetiky, líbí se vám? Já bych ji doporučila na jemnější líčení ženám 40+, dle typu pleti, primárně je vhodnější na tu suchou a stárnoucí. 


* tento článek není sponzorovaný


You May Also Like

10 komentářů

  1. Bože kočko, Ty máš nádhernou figuru ❣️ Hana

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za užitečnou recenzi a krásné fotky! Je to řada jak pro mne dělená (45 let). Miluji jejich rtěnky a ostatní produkty dávám na wish list. Díky za úžasnou práci, Péťo!

    OdpovědětVymazat
  3. Jako vždy bezvadný a super ��

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vždy bezvadný a super 👌

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem to psala, ale budu se opakovat. Líbí se mi tvoje upřímnost! Hezká recenze a jako bonus outfit okénko. Sluší Ti to, jsi kočka. Já mám radši delší svetry, ale to je moje ,, úchylka,, chci teplo na zadá! Přeji hodně sil a piš dal, jsi super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivuš, moc děkuju, to jsem ráda, že Tě to bavilo, budu se snažit dále 😃

      Vymazat
  6. Milá Peťo, jsem moc ráda, že zmiňuješ Loreal Age Perfect BB Cover - pro mně je to novinka roku! Používám ho už několik měsíců (tady v Německu ho launchovali už někdy na jaře) a je to super věc pro nás se suchou pletí, které nerady hutné makeupy a preferují přirozený rozzářený finiš. Moc zdravím tebe, Míru i Blairinku :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!