VYLADĚNÁ PODZIMNĚ | BURGUNDY A ČERNÁ MAKEUP & OUTFIT

by - 05 října

 Pěkné pondělní odpoledne vám všem,

ve včerejším videu jste mohli zaregistrovat tento look, který se vám na sociálních sítích hodně líbil a tak si říkám, že by možná bylo fajn, i vzhledem k dnešnímu deštivému počasí, hodit to všechno do článku a malinko podrobněji rozvést jednotlivé kousky a postup líčení. Zvláště proto, že si myslím, že tohle je takový opravdu univerzální podzimní look, který unosíte i s jinými odstíny rtěnek. Ostatně, dnešní počasí mi vždycky evokuje výrazné rty a já je na podzim a v zimě naprosto miluju!


Tak tedy pojďme nejdříve na outfit. Něco tak jednoduchého a ženského jako je šifonová halenka a koženkové kalhoty, není žádným převratným objevem, nicméně toto kombo spolu funguje naprosto fantasticky! Je elegantní, sexy a zároveň nadčasové, ostatně všechny kousky už zejí v mém šatníku několik let, včetně těch, které by už byly třeba nahradit, jako například tyto nesmrtelné lodičky z Deichmanna 😃. Kalhoty jsem pořídila na UK stránce MissGuided moc mi vyhovuje, že mají i malé velikosti, petite délky atd. beru si tam u kalhot velikost UK4 (naše 32) a verzi "S - tedy short" a sedí skvěle!

Halenku mám už mnoho let, dokonce se mnou byla v Londýně na natáčení reklamy pro Astor s Heidi Klum.  A pořád ji nosím moc ráda, má úžasný střih i materiál a je opravdu šik, kupovala jsem ji tenkrát v HM. Můžete doplnit kabelkou dle příležitosti a preference, já tentokrát zvolila malé crossbody. V chladnějších dnech je samozřejmě třeba hodit na to kabátek a vzít kotníkové kozačky.








A líčení? Jednoduchý look, alabastrová sjednocená pleť a jemné oči s kočičí linkou, krásné výrazné řasy a hlavně vampy rtěnka! Právě řasy a rty hrají v tomto makeupu prim a troufám si tvrdit, že pokud se nechcete s líčením dlouho crcat, ale výsledek má být "ohromující", vsaďte právě na atributy nevšedních odstínů rtěnek.


použila jsem:
* Fenty Beauty Sun stalkr 'inda sun (miluju na podzim a zimu!)
* Sephora collection colorfull blush metal 41 attraction (tvářenka a rozjasňovač v jednom!)



Jak se vám dnešní "sexy vampy" kombinace líbí? Nosíte takto odvážné rty? 💋



You May Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj Peti,krasna kabelka Chanel,ktera se objevila na blogu,i na instagramu a presto nikdy neni oznacena. A to i u postu o outfitu,kde by to clovek cekal.Kdyby to byla kabelka od Bati,tak oznacena jiste je. Je to zvlastni...ukazovat ji,ale vlastne nepriznat..uplne tomu nerozumim.Ale taky nejsem pod neustalim tlakem "hateru".Mozna to je o tom...

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo, tak toto, úplně mi spadla čelist, neskutečně ti toto sedne!!! 🥰

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!