Essie Van´D Go

by - 10 června

Tohle je prostě úžasná barva, popsala bych ji jako meruňkovorůžovou a fakt mě dostala, pokud bych se ještě trochu opálila, tak bude úplně super. Nanášení tedy nebylo úplně extra, dělá díry, ale zase docela rychle schne. Na fotkách mám dvě vrstvy plus Seche a určitě by to sneslo i třetí, ale na to já nemám moc nervy.....:).

Taky jsem vás chtěla poprosit o trpělivost, nejsem si úplně jistá, jestli a jak moc budu mít následující čtyři dny ( do úterý) přístup na internet, máme někoho v nemocnici a tak bude mít přednost tohle a práce, ale slibuju, že ve volné chvili určitě mrknu sem a i k vám a budu se snažit něco přednastavit, aby to tu nebylo mrtvé :). Mějte fajn víkend!


You May Also Like

22 komentářů

  1. Peťko, lak je parádní! A myslím, že omluvy nejsou na místě...každý žijeme reálný život, který má před tím virtuálním pochopitelně přednost :) Doufám, že nejde o nic vážného a vše bude v nejbližší době v pořádku :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barvička, vypadá to parádně! Já si taky myslím, že se nemusíš omlouvat. Mám tvůj blog moc ráda, ale tak každý máme svůj život a povinnosti a starosti. Doufám, že ta blízká osoba bude v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju holky za podporu a za pochopení, jste moc hodné, mělo by být vše v pořádku-doufejme, alespon prognoza je dobrá,není to snad nic katastrofického, budu ale kvůli tomu pryč,takže nevím,jak to bude,ale věřím, že se najde i čas na blog a jiné činnosti :)....

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať to dobře dopadne Peti, těším se na další články

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle lak jsem si taky zamilovala! Jinak souhlasím s holkama. V takovéhle situaci se vůbec nemusíš omlouvat. Jsou prostě věci, které mají přednost před blogem. Snad bude brzy všechno v pořádku! :-*

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je úžasná barva :-o jinak jsem taky čekala, že se essie laky budou líp nanášet (že bude stačit jedna vrstva...)
    jinak samozřejmě jsou důležitější věci než blog - zdraví především! ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám tento lak a jsem z něj nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný! Já jsem tenhle také původně chtěla, ale sehnala jsem pak už jen Tart Deco a s tím jsem také moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já ho mám už dlouho a je fakt nádherný, zrovna jsem ho měla nedávno nalakovaný, ale musela jsem dát 3 vrstvy, jinak to nešlo :D

    Jinak taky přeji, aby bylo zase vše v nejlepším pořádku!

    OdpovědětVymazat
  10. Je to krásná, jemná, a přesto výrazná barvička. Taky jsem si ji ulovila a jsem ráda!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tenhle lak už nemám =D =D Ale je to krásná barva =D
    Jinak přeju, ať vše dobře dopadne =)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé tak ta barvička je parádní, přesně, merunková :) A s tím blízkým v nemocnici to je jasné, že má přednost, za to se vůbec neomlouvej :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta barvička je moc pěkná. :) Přeji pevné nervy a brzké vyřešení problémů! Reálný život má přednost před tím reálným. :) Hlavně, aby bylo vše v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  14. juu tu mám taky :D z In Style, ale upřímně za 250 bych si ten lak vážně nekoupila! Mám ho druhej den a už je oprýskaný, to si raději koupím 5 nlaků od Essence za tu cenu a vydrží mi mnohem dýl :) :D

    OdpovědětVymazat
  15. to je úžasná barva!!takovou si chci pořídit..A jak to Peti děláš, že to máš tak pěkně nalakované, bez chybiček..nemáš to nikde po kůžičce a tak:)

    OdpovědětVymazat
  16. moc pekna barva, koupila jsem si nedavno podobnou od Essence.. jinak u me na blogu je ta recenze na Lush, jak jsi poptavala :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vám všem děkuji za komentáře a za podporu, jste zlaté! :) Vypadá to docela dobře s babičkou,ale nechci to zakřiknout :)!
    Marcelko, já nevím,jak to dělám :D, ale už se ma na to někdo ptal,tak na to udělám video :).....

    OdpovědětVymazat
  18. super video je dobrý nápad!!!já jsem si zrovna nalakovala nehty a zas se dělají bublinky!! fakt mě to štve:(nevím co dělám špatně..je super, že to s babičkou vypadá dobře!!držim palečky! to bude z Prahy hadříků:D je ideální jít nakupovat páč je ošklivo a v obchoďáku bude pěkně:))

    OdpovědětVymazat
  19. Zrovna jsem ho lakovala na víkend a Seche schválně nedávala, aby mi nezměnil barvu, ale vylezla na mě pak jen čistě růžová, trochu do prasátkova a to se mi nelíbilo, ty se Seche máš mnohem zajímavější barvičku, tak už se těším až to vyzkouším;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mám jí zrovna na nehtech a miluju tuhle barvičku! ♥

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!