Fuchsia Lipstick

by - 14 června

Už pár týdnů jsem sháněla fuchsiově růžovou rtěnku a v sobotu se mi konečně poštěstilo, nechtěla jsem prozatím nic drahého, protože jsem jen chtěla vyzkoušet odstín, takže jsem sáhla po značce NYC, stojí kolem 50Kč,  investice není tak hrozná, i pokud by byla jen na příležitostné nošení nebo úplně nenositelná. Rozhodně musím pochválit konzistenci, rtěnka je opravdu krémová, vláčná a rty hydratuje, jako bych měla balzám, to jsem opravdu nečekala. Barva tedy není úplně taková, jakou jsem chtěla, protože je v ní poměrně dost modré perleti a to se přiznám, že na rtěnkách moc nemusím, mám radši rtěnky matné bez třpytek a perleti, ale tak zase nemůžu říct, že by byla úplně špatná, i když mi trošku připomíná návrat do osmdesátek, ještě světle modré lesklé stíny a růžovou tvářenku  a je to! :D Takhle to já ale určitě nosit nebudu, nebojte, hodlám ji nosit jen s řasenkou, i bez linek, prostě na očích úplně minimální makeup a maximálně nějakou přirozenou tvářenku nebo maličko bronzeru. Co na ní říkáte vy a jak se vám vůbec líbí výrazné barvy na rtech? Já musím říct, že mně se tento trend líbí a určitě chci ještě zkusit oranžovou a neonově růžovou rtěnku, i když už ted mohu téměř s jistotou říci, že mi asi slušet nebudou….


You May Also Like

35 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. tuhle rtěnku jsem si koupila taky,před nějakými 3týdny. zatím jsem ji měla mezi 'lidmi' jenom jednou,nikdo neomdlel hrůzou když mě viděl,tak ji budu nosit častěji. mě se na téhle rtěnce navíc ještě líbí její výdrž.zkoušela jsem ji doma,pak sem jedla večeři a i po ní jsem ji měla pořád na rtech,slezla jenom za perleť ale barva zůstala! jinak bych chtěla zkusit nějakou lehce fialovou rtěnku, ale v té bych asi mezi lidi nevylezla :-) PS:promiň za ten smazaný komentář,ale klikám kam nemám...

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná barvička! Já mám trošku problém s výraznějšími rtěnkami a lesky - mám zažloutlé zuby, bohužel od přírody, i když čistím, nekouřím, nepiju... nevím už co dělat:( No a mám pocit, že mi výraznější rtěnky právě kvůli tomu nesluší, i když se mi hrozně líbí! Ale ty máš zoubky krásně bílé, vypadá to úžasně:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí a ještě za ty prachy. :) A musím říct, že máš moc pěkné zoubky. :)
    Oranžovou rtěnku mám a docela mi sedí, ale moc často ji nenosím.

    OdpovědětVymazat
  5. a kdepak se dá koupit tahle značka? takovou barvu měla kdysi máma(přesný osmdesátky jak říkáš!):)

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnka hezká, ale mě nejvíc zajímá ten lak, co máš! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. máš krásný rty a zoubky:) Já osobně bych šla bud do uplně rudé, a nebo si ,mejkapovala, pusu jako to dělám ted:))

    OdpovědětVymazat
  8. znie to divne ale mááš krásne zuby :) krásna farba

    OdpovědětVymazat
  9. Ta růžová je hezká, ale asi by mi vadila ta modrá perleť, na mě jí je tam fakt hodně.

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásný rty a zoubky. Myslím, že ti sluší. Odstín je to hezký, jen mně by asi neslušel. Mám zatím dvě rtěnky a myslím, že pro zatim to stačí. Pořád jsem ve stádiu, kdy hodně používám lesky. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Silena.. na tobe bude urcite vypadat skvele.. a jak uz nekdo psal, taky by me zajimal lak, ten nehet vypada jeste lip:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tuhle si asi dám. Na výjimečný situace a retro osmdesátky jak dělaná, za pade. :) Ale chtěla bych celoobličejovou nebo celouotfitovou fotku!

    OdpovědětVymazat
  13. Barva se mi líbí moc. Celkově takové výrazné barvy na rtech se mi líbí, ale problém je, že mě moc tyhle výrazné nesluší. Jinak možná víc než ta rtěnka se mi líbí Tvé výstavní zoubky!!! Používáš na ně něco spešl, že je máš tak krásné?? :))

    OdpovědětVymazat
  14. Taky se mi ten trend moc líbí, jen mi bohužel nesluší. Škoda, že jsi nedala foto jak ti sedne celkově k obličeji, takhle je to moc hezká a zajímavá barva.
    Ten lak mě taky zajímá! Není to Tart deco nebo ta China glaze co si nepamatuju jméno, ale ostatní blogerky jí pomluvily?:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Pekné, Petro co používáš za samoopalovák?? :) Zuzy

    OdpovědětVymazat
  16. Tuhle má moje babička :DDDD

    OdpovědětVymazat
  17. V každom tvojom poste nájdem na tebe niečo dokonalé, teraz sú to zuby :D Máš ich ako keby si polku života nosila strojček a druhú polku života si si ich bielila :D S nimi do reklamy!!! :)


    A tú značku nepoznám, ale rúž je pekný :)

    OdpovědětVymazat
  18. Juu :) Obdivuju tě, já bych se s ní asi neodvážila na ulici byť se mi hrozně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  19. krásná barva, já mám stejný problém jako Peťulka se zoubkama. Můžu se zeptat, co na ně používáš, že je máš tak krásně bílé ? Nebo to příroda ?

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkné zuby :)
    Jak se tu holky výše ptaly - já mám třeba ozkoušený bělicí gel na zuby WhitePearl (lze koupit v Rossmanu), opravdu funguje už po 14 dnech, ale je na něj nutno mít zuby NAPROSTO v pořádku, začínající kaz o sobě jinak dává nepříjemně vědět.
    Jinak ptala jsem se na bělení v ordinaci u svého zubaře - u mého to stálo cca 800 jedno bělení. Je mnohem intenzivnější a na rozdíl od gelů nehrozí, že by se vám něco stalo, protože ten bělící gel dá opravdu na zuby a nic nesteče na dásně, které může domácí bělení poškozovat.
    Proto - co si jednou místo bot pořídit bílé zuby? ;)

    OdpovědětVymazat
  21. @Jitulikaaa:máš pravdu, ta rtěnka je fakt dobrá a vydrží,taky mě to překvapilo, jen ten modrý shimmer mi leze na nervy :)
    @Peťulka, Bezega: chápu, já jsem taky nekouřila, nepila,ale měla jsem pořád zažloutlé špičáky a kvůli tomu jsem výrazné rtěnky nenosila, až jsem začla bělit crest white stripes a fakt to pomáhá,kdyžtak na to napíšu článek :), bělila jsem před rokem a pořád to drží :)
    @luckapucka: je z Rossmana :)
    @Blanche, Suess: lak je taky z Rossmana, je to essence č. 70 makes me weak a je to fakt vážně úžasná barva :D!
    @angellovely-things: děkuju, bělila jsem před rokem crest white stripes a od té doby drží bílé :)
    @Zuzy: používám Xen Tan dark tanning lotion, asi zatím barevně nejlepší,co jsem měla :)
    @Dejnicko, je to obyč Essence 70Makes me weak a můžu ti říct, že z barvy jsem unešená a fakt tyhle laky nejsou vůbec špatný!

    A moc vám všem děkuju,ta rtěnka je fakt pěkná a za pade úplně super, určitě ji šoupnu i do celkového looku,aby byla vidět v akci :), a hlavně děkuju za pochvaly na zuby, takhle bílé je od přírody nemám, musela jsem tomu trochu pomoct a určitě na to bělení napíšu článek, už se mě na to někdo ptal dřív :)...

    OdpovědětVymazat
  22. @Frogletka: děkuju moc za pochvalu a souhlasím, bělení není sice nic levného,ale je to určitě dobrá investice! :)Jinak White pearl jsem zkoušela a mě teda moc neoslnil, měla jsem podrážděné zuby i dásně a moc nebělil...

    OdpovědětVymazat
  23. aj ja som si bielila zuby s tými pásikmi a fakt to pomáha..odporúčam :)) a ten rúž je nádherný..ja zbožňujem výrazné rúže v lete a k tomu len linku a špirálu :))

    OdpovědětVymazat
  24. Překrásná barva rtěnky! Růžovou jsem si už také pořídila- od S-he a můžu je chválit-drží! :-) Tahle vypadá taky suprově... :) Máš krásné rty i zuby. Bělení určitě za to stojí

    OdpovědětVymazat
  25. Ta je hezká, dlouho takovou barvu hledám, takže si jí koupím (:

    OdpovědětVymazat
  26. ta je krásná! :) mě osobně se líbí výrazné barvy ale rtěnek, ale asi by mi neslušely a neumím je nosit :) každopádně i s tou modrou to pořád vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  27. lovelyhair: No neříkám, že je WhiteP to nejlepší :) je to jediné, co jsem vyzkoušela - prim hrála cena a ohlasy na netu. Ale opravdu funguje (pomalu ale jistě), kvůli citlivosti jsem si mohla bělit sice jen horní zuby (na dásni spodních je totiž nepříjemný; ale mě to neva, nikdy mi spodní nejdou vidět;) ale vybělil a zvlášť s červenou rtěnkou je ten rozdíl setsakra poznat :)
    Jinak - kde se dá ten tvůj přípravek koupit a kolik stojí? Co jsem zběžně shlédla na netu stál ke dvoum tisícům... A za tu cenu bych asi radši šla k tomu zubaři :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak ty si můžeš dovolit takové výrazné barvy, vzhledem k tomu, jak krásné máš zuby :) Určitě přivítám článek o bělení, protože nekouřím, kafe nepiju a prostě mám zažloutlé zuby a nejde to dolů! Strašně mě to štve.. Tak chci toto léto něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  29. tyhle odstíny rtěnek si zasluhují dokonalé zoubky a ty je máš vážně perfektní! závidim :) hlavně kvůli tomuhle radši takové barvy nenosím, protože by to asi nevypadalo nejlíp :)

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. Jé, vypadá úžasně, fakt že jo! :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Tahle barvička by pro mě byla dokonalá bez toho modrého shimmeru.Celkově ho v růžových rtěnkách a lacích na nehty nemusím, i když malé množství snesu. :) (Ách, ty zoubky! Přimlouvám se za post o bělení)

    OdpovědětVymazat
  32. aaa,
    me take dostaly hlavne zuby!
    se na ten Tvuj zazrak mrknu.

    OdpovědětVymazat
  33. farba je krásna! Letná, svieža, divoká! ako si povedala návrat do 80tych ;-)
    ..a súhlasím.. tiež nemám rada odlesk perleti.. a just ju najdeme u vacsinu ruzov v drogerii! :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!