Grey-Black Smokey Eye Look

by - 03 června

Pár z vás chtělo video na smokey eyes, tak jsem se pokusila :). Je to opravdu jednoduchá klasika a moc se omlouvám, že místy je rozostřené, ono natočit tohle na foťák je opravdu dost složité, protože foťák zaostří na jeden bod, který si musíte zvolit ještě před tím, než začnete natáčet a tím pádem, pokud se jen maličko hnete, tak to je to nezaostřené :(, chtělo by to kameru...


You May Also Like

28 komentářů

  1. Mám ráda tvoje videa, jsou poučný i zábavný a hlavně taky estetický a hezký :)

    OdpovědětVymazat
  2. Johó konečně pořádné video na kouřové líčení, to je bezva. Taky se takhle líčím, a moc ráda. A sháním tu paletu přímo na smokey eyes, doufám, že jí zítra objevím v Praze! :)

    OdpovědětVymazat
  3. mne sa zdala ta winter in moscow mensia na obrazku, ale vyzera celkom velka:)

    OdpovědětVymazat
  4. :) konečně někdo kdo se umí nalíčit a natočit o tom kvalitní video taky v Čechách :) !! Krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. tobě to moc sluší:)) ale já nwm na mě to přijde takové hrozně divné když to mám prostě až o obočí:/

    OdpovědětVymazat
  6. Petro, jak jsi spokojená s tou bází NYX? Mně nevyhovovala, stíny se po pár hodinách slívaly. Já jsem stále věrná Artdecu...

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s ostatními. Super video! Petruš mohu se zeptat v jakém programu video upravuješ? (Střih, zrychlování) Jinak Tvá videa se mi z těch beauty českých společně ještě s beautyabout líbí nejvíc. Jsou jediné kvalitní. Pokud natočím konečně video, přeji si, abych působila takto profesionálně a ne samozřejmě směšně. .)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení a závidím, že si umíš takhle rychle a hezky nandat ty umělé řasy, já bych si určitě probodla oko:-D
    Jen jestli můžu malou kritiku nebo spíš jenom můj skromný názor- líbila by ses mi víc s méně tvářenkou.(sakra jak se tohle skloňuje?:-D)

    OdpovědětVymazat
  9. tá pesnička vo videu sa mi moc páčí a tie oči sú božské :) si jednoducho šikulka

    OdpovědětVymazat
  10. toto video je super! ja este nemam sama skusenost s umelymi riasami takze by to asi dopadlo zle :D ale vyskusam urcite! :D

    (prebieha giveaway)

    OdpovědětVymazat
  11. @anonymní 11:01: moc děkuju,to mě těší! :)
    @Mirabelle: tak držím palce,at seženeš,co chceš a doufám,že se s námi pak podělíš :)
    @evie: fakt není malinká a jestli zvažuješ koupi,tak doporučuju, stíny jsou hodně pigmentované a fakt super odstíny :)
    @Bezega: děkuju moc!:)
    @Mischel: mně už to zase přijde zvláštní,když nemám pod obočím světlý stín :D, ono jde fakt o zvyk :)
    @Tess: máš pravdu, moc spokojená nejsem,jako je to lepší než vidličkou do oka,já mám ale taky suchou plet,takže tím,jak se nemastím,tak mi většinou všechno drží docela dobře,ale tahle báze fakt není nic moc....ale když už ji mám,tak používám,no...:D
    @Mio, moc děkuju, to jsi mě opravdu potěšila! Ale vím, že to potřebuje ještě hodně zlepšit :(, holt ale není kvalitní technika, ono už jen najít světlo,aby bylo dobře vidět a nebylo to přepálené neb naopak tmavé a pak jak to zaostřuje jen na jeden bod,je to fakt naprd, s kamerou by to bylo o dost lepší...Jinak já upravuju v Movie Makeru, přijde mi to nejjednodušší, střih i to zrychlení je tam hodně jednoduchý ;) a vlastně všechny funkce jsou fakt lehký a hned to vidíš, co s tim, já jsem s tím programem fakt spokojená, nejsem žádnej počítačovej talent a tohle se fakt dá ovládat intuitivně;).
    @Dejnicko, no ono je to taky 4x zrychlený,tak zas tak rychlá nejsem :D. Jinak s tou tvářenkou máš pravdu, blbě se mi to odhaduje, normální jí nosím samozřejmě mín,jenže jsem právě předtím koukala, že když si dám mín,na videu to pak nebylo vidět a tak vždycky přitlačim a neodhadnu to .D, ono i ty stíny jsou ve skutečnosti malinko intenzivnější, foták hodně sežere barvu, proto jsem i na všech videjích tak bílá,já sice jsem světlá,ale ne zas tak mrtvolně,jak to vypadá :)
    @Cherry Llegar: děkuju a písnička je z Gossipek, mám hudbu z GG děsně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super videjko, takovej základ smokey eyes by měl umět každá a ty jsi přebornice ;);) Je legrační, jak se různý lidi líčej různýma způsobama. Myšleno samozřejmě v tom nejlepším smyslu slova, jsi super!!

    OdpovědětVymazat
  13. krásný video!celý den ležím marod v posteli a hned mám lepší náladu alespoň.jak ty to jen děláš?!asi to bude tvým krásným pozitivním úsměvem :-) a ta paletka mě hodně zaujala,budu se po ní muset podívat!

    OdpovědětVymazat
  14. Super video. Mně přijde, že mi kouřový stíny nesluší, nebo to bude tím, že si to neumím pořádně udělat. Přiznávám, jsem konzerva a používám svoje světlý stíny. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé video! :) ale já bych si to asi neudělala až k obočí, na to nejsem tak odvážná spíš :) A díky taky za radu na program na videa :)

    http://katysnetdiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Ty vogo.. Seš dobrá, já bych si to takhle nikdy neudělala, prostě mi to nejde vůbec :( A taktéž mi přijde divný to mít až takhle pod obočí, vypadám s tím strašně. A tobě to tak sluší!

    OdpovědětVymazat
  17. @Be awesome, Kitty: děkuju! no to máš pravdu,taky jsem si všimla, že někdo začíná třeba v ohybu víčka nebo světlým stínem pod obočí, zvláštní :D....
    @Jitulikaaa: jé, děkuju, to jsi mě potěšila :), tak hlavně,at se brzo uzdravíš! :)
    @Veronique: já myslím,že kouřovky sluší každýmu,jen je potřeba vychytat správný odstín, mně k tobě popravdě černošedá taky moc nejde,je to na tebe moc tvrdý,ale hnědé by ti slušely určitě moc!

    Jinak moc moc všem děkuji za pochvaly, jsem ráda, určitě se vynasnažím natočit zas nějaký pokus :)!

    OdpovědětVymazat
  18. No jo vidíš, to mě nenapadlo, že tohle dělá foťák i když točíš video... Když jsem dřív měla čas a fotila líčení očí na jedno forum, tak mě taky štvalo, že denní líčení vůbec nebylo vidět, nějak mi nedocvaklo, že tvářenka je to samé:-D Ale zas na druhou stranu ty jsi moc hezká žena sama o sobě, takže bys určitě byla krásná i úplně bez ní;-)

    OdpovědětVymazat
  19. skvělý!! jsi vážně šikulka..už se těším na další videa!!a skvělá písnička!!

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!