Makeup pro unavený obličej - video

by - 25 června

Krásné sobotní dopoledne,

dnes jsem měli v plánu výlet a sběr jahod na jahodovém poli, ale ráno jsem se probudila a bolí mě v krku, tak nevím, zda nakonec někam vůbec vyrazíme :). Vám ale přeju krásný víkend a přidávám video o produktech a makeupu, který používám, pokud mám unavený obličej nebo když se špatně vyspím, doufám, že tipy budou alespoň pro někoho užitečné :). A ještě bych se chtěla dopředu omluvit za moji česko-anglicko-zkomolenou výslovnost názvů produktů, anglicky rozumím, ale strašně se stydím vyslovovat, tak doufám, že pochopíte, o jaké produkty se jedná :).

Mějte fajn den a budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, co je váš oblíbený zmizík únavy :)!

You May Also Like

39 komentářů

  1. máš moc hezké oči :)! Pěkné video, určitě se to bude hodit.

    OdpovědětVymazat
  2. to video je super!:) Tak to já když jsem unavená tak fakt spím a nikam nejdu:D

    OdpovědětVymazat
  3. Super video, dobře se vyjadřuješ:-)

    OdpovědětVymazat
  4. facial = "fejšl" :-)
    Další super video! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju moc!

    @maizy: :D jojo, díky, přesně to jsem měla na mysli,ale doufala jsem,že si toho třeba nikdo nevšimne :DDD, bohužel mi to došlo,až když jsem se slyšela a měla to hotový :D

    OdpovědětVymazat
  6. V pohodě, já jen že si tam řekla, že si nejsi jistá, jestli to čteš správně, tak jsem chtěla poradit ;-) Neber to, jako šťourání. Video je jinak moc příjemné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. @maizy: né, to je jasný,že to tak ani omylem neberu a samozřejmě ještě jednou díky, já jen, že jsem si chyb vědomá, bude jich určitě víc,je to ostuda,ale už to nešlo předělat, no, já a anglická výslovnost to je fakt katastrofa, já to sebekriticky přiznávám, to neni vůbec žádný štourání,to je prostě fakt! :D....

    OdpovědětVymazat
  8. jaj, video super, musim se usmívat, je to strašně milé a přirozené, jak mluvíš. Další věc, kterou oceňuju, je, že tvoje rady zni pro mě hodně přirozeně, nemám pocit, že mě někdo poučuje:-) (na což jsem samozřejmě děsně citlivá:-)). S angličtinou si nedělej starosti, všechno je pochpitelné, co jsi zmiňovala, a mně teda přijde ta "výslovnost" roztomilá:-).

    OdpovědětVymazat
  9. Super video? chci se zeptat odkud prosím objednáváš kosmetiku NYX?:)
    http://kateswonderlandx.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Opět super video! Já teda osobně, když jsem fakt unavená, tak naopak se líčím minimálně, jen makeup a řasenka a když mám náladu, tak tvářenku. Jedinou omluvou mi budiž, že to na pleti není moc znát, třeba kruhy pod očima skorem nemám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé video a zjišťuju, že od Elfu zase nutně potřebuju pár věcí :D

    Prosím Tě, odkud máš tu čelenku? Je úžasná!
    I to sáčko ti moc sluší ;)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  12. hrozně ti to ve videu sluší! :) A můžu se zeptat kde nakupuješ výrobky Nyx a elf..? :) dík :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já prostě zbožňuji tvoje videa!! jinak mě na únavu pleti opravdu pomáha opláchnutí v hodně, hodně studené vodě..pak se proberu nejen já, ale i moje pleť:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. tohle je naprosto kouzelný video! :-) působíš na mě strašně sympatickým dojmem a celou dobu jsem se musela usmívat na monitor. ale jinak jsem normální! :-D skvělý rady,určitě je někdy využiju. vždycky se snažím únavu nějak zamaskovat,ale moc se mi to nedaří.taky proto,že mi vždycky strašně slzí oči celý den.
    PS:ta mašlička ve vlasech se úžasná a moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jsi prostě skvělá a šikovná. Moc super videjko. Jen tak dál :)
    A moje triky na maskování únavy? Jsem velká ostuda ... Protože nevyspalost se u mě především znamená, že zaspím ... tak svoje neposedné vlasy hodím do culiku, ofinu do čelenky, v rychlosti namaluju nějaké linky, ať se neřekne a všechno schovám za dioptrické brýle (protože nasazovat čočky, je pro mě nadlidský výkon) ... a pak jdu a koukám do země :D Hrůza se mnou :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám nějaký štěstí, ale únava na mně většinou není vůbec znát, žádné kruhy pod očima ani nic podobného. Maximálně tak ty červené oči, ale to přijde až když nespím víc než 24 hodin :-) I tak mě to video ale moc bavilo, strašně pěkně se na tebe kouká :-)

    OdpovědětVymazat
  17. jsem na tom úplně stejně, anglicky rozumím a tak, ale ta výslovnost... v duchu mi to vždycky připadá v pohodě, ale pak jak to řeknu nahlas.. :D
    jinak super video :)

    OdpovědětVymazat
  18. Vo videach nemáš konkurenciu, sú najlepšie!! :) Zbožňujem ich, a ty si úžasná :) .. Ja špeciálne triky na unavenosť nemám, len mám dosť dlho ponorenú hlavu v studenej vode(ako pštros) :D:D:D .. pomáha mi to prebrať sa.. a dávam si bielú ceruzku :)

    OdpovědětVymazat
  19. Úžasné video, jsi skvělá, úplně dobře plynule mluvíš, má to úroven ty tvoje videa :) Já teda vždy, když jsem unavená, tak si hodím sprchu a střídám vlažnou/ledovou, to mě spolehlivě probere :D A když ne, taky používám bílou tužku, jen na kruhy pod očima žádné triky nemám, už nevím, jak si s nimi poradit, dost na to trpím, mám obří kruhy i když se krásně vyspím, ach jo :/

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezky se na Tebe dívá a poslouchá. :) Mě příjde, že když mám kruhy pod očima tak mi nic nepomůže.

    OdpovědětVymazat
  21. Supr video..mo pěkně se na tebe kouká..ten rozjasňovač pod oči od elfu už mám na cestě, tak se těším :))

    OdpovědětVymazat
  22. Jé miluju tvoje videa, super!
    Moc ti to tam sluší!

    Pro mě teda pokud chci okamžitě osvěžit xicht, tak rozhodně nejvíce pomáhají visine, udělají zázraky...líčení spíš jemnější, trochu rozjasňovače a určitě spíš světlejší barvy na oblečení a přidat trochu doplňků, hodně mě přijde, že osvěžuje zlatá bižuterka....

    OdpovědětVymazat
  23. @Color Beam: děkuju moc :), tak to jsem hrozně ráda, že takhle působím! :)
    @Kate´s wonderland: moc děkuju :), já jsem objednávala z www.cherryculture.com z USA,ale ted díky platbě DPH už jsem nic dlouho neobjednala, mám ale dojem, že NYX se dá sehnat i na mimibazaru a jednom eshopu,jehož adresu ted nevím,ale zjistím :)
    @Mína: jé,tak to závidím, já na kruhy taky nikdy netrpěla,ale zato trpím dost na unavené oči a postupem věku se zhoršují i ty kruhy :D, takže si musím dát mnohem víc záležet, je ale fakt, že v některých případech mi nepomůže ani svěcená voda :D
    @Zuzko, moc děkuju! :) Určitě je ELF fajn, doufám,že nebudeš zklamaná, já mám nejradši věci ze studio řady,ta základní podle mě není až tak nic extra,i když za tu cenu dobrá fakt je a jsou tam super výrobky,ale i věci, které mě nenadchly…jinak čelenka je z HM :), sáčko ze slev z New Yorkeru :)
    @Ivuš: moc děkuju! Elf jsem zatím nakupovala na anglických stránkách elfu www.eyeslipsface.co.uk , ale vyzkouším určitě i český eshop www.elfkosmetika.cz
    NYX jsem kupovala na www.cherryculture.com ,ale od té doby,co se musí platit DPH při dovozu,tak už jsme nic neobjednávala,ale často tam mívají akce 20% dolů a podobně :)
    @INA T.: moc děkuju a to je fakt, taková základní věc a vůbec mi to nedošlo :D, studená voda a obklad na oči je bezva :)…
    @Jitulikaaa: moc děkuju za pochvalu, moc mě to těší :)! Jinak s těma očima s tebou soucítím, já mám oči hrozně citlivé, takže mi taky slzí skoro ze všeho,je to hrůza, vůbec nevím, co s tím, nosím kvůli tomu i skoro pořád sluneční brýle, i když venku třeba úplně nesvítí slunce, protože mi hned oči slzí a je pravda, že druhý den po nějaké pařbě, z kouře a tak, je to úplně nejhorší, ale ty Visinky to vždycky trochu zklidní….
    @Malltynka: děkuju a chápu :D, já teda taky většinou nemám náladu na nějaký velký zkrášlování, ale pokud někam jdu a je nutný vypadat normálnějc,tak holt dělám tuhle proceduru :D….
    @viennettka: děkuju a že nemáš kruhy, to fakt závidím! :)
    @L.: jé :D, řeknu ti, je to blbý,ale na jednu stranu mě těší,že v tom nejsem sama :D, mám to úplně stejně, v duchu třeba vim, jak to mám říct a řikám si dobrý,ale pak nahlas je to katastrofa a navíc se fakt stydim, jak vim, že mi to nejde :D a děkuju!
    @Baška (::strašně moc děkuju, ty jsi zlatá :)! No určitě je fakt, že ta studená voda nebo i obklad taky pomůže bezvadně :)!
    @Dazz:moc děkuju!! Jinak s těmi kruhy, to je potíž, já je dřív vůbec neměla,ale ted postupem času už je taky mám a nedaří se kolikrát maskovat úplně dobře :(, jsou to potvory a drží se jak klíště, jedině fakt dobrej korektor a rozjasnit maličko….

    A všem vám strašně moc děkuju, moc mě komentáře těší a jsem ráda, že vás to zajímá, že se neztrapňuju :) snad úplně zbytečně a že společnými silami najdeme nejlepší varianty, jak vyzrát nad nedostatkama a tak :D….díky za tipy všem!

    OdpovědětVymazat
  24. Parádní návod, moc děkuji. Koukám ale, že mi hodně produktů v mé kosmetické brašně chybí, musím se polepšit a dokoupit. Děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  25. úžasný video a skvělé rady :) určitě mi to moc pomohlo, takže děkuju!!
    To s přidáním rozjasňovače do make-up, by mě asi nenapadlo a přitom, když teď tak nad tím přemýšlím, je to vlastně dost logická věc :D
    Takových videí bych uvítala hromadu, jelikož v tomhle nejsem zrovna zkušený člověk. Mám velké mezery, takže bych klidně brala i postupy.

    OdpovědětVymazat
  26. a abych nezapomněla, na tom videu Ti to moc sluší, rozhodně na Tobě nejde žádná únava vidět.

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé video! Chtěla bych se zeptat na název písničky, vím, že byla v Gossip Girl, ale nemohu si vzpomenout :)

    OdpovědětVymazat
  28. Super video:)Mne nastastie staci par zarucenych trikov a je dobre, ale verim ze to moc moc ludom pomoze:)!

    OdpovědětVymazat
  29. To video si pozriem ked budem doma jo

    OdpovědětVymazat
  30. můj oblíbený zmizík únavy je spánek :D:D brzy se uzdrav :))

    OdpovědětVymazat
  31. @Fufu:děkujumoc a určitě se vynasnažím udělat další videa :)!
    @anonymní 19:43: máš pravdu :D, já miluju hudbu z gossipek :), tohle je The Great Unknows-Figurines :)

    A moc všem děkuji za milé komnetáře!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, mohla bys doporučit nějaký dobrý krém na oční okolí ? Jaký používáš ty ?

    OdpovědětVymazat
  33. krásné video, jen bych se chtěla zeptat jestli jdou ty kapky do očí Visine i na kontaktní čočky. mám problém vůbec nějaké sehnat. :/ :) díky moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!