My Skincare - video

by - 21 června

Krásný den vespolek,

dostala jsem od vás pár emailů, že byste rádi viděli, co používám na pleť a i když to rozhodně není nic speciálního, možná by to stálo za zkoušku a třeba to někomu pomůže v rozhodování :). Ještě bych vás poprosila o shovívavost, protože mluvení do kamery asi nebude moje silná stránka :D a také se nelekejte, zkoušela jsem kouřovky pouze pomocí černého očního stínu, běžně na pracovní schůzku nebo ven takhle nechodím :).


You May Also Like

56 komentářů

  1. posobis z toho videa strasne sympaticky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní video! Moc se mi líbí tvůj hlas, takže až se budeš rozhodovat jestli mluvit nebo ne, tak rozhodně ANO! Budu tě klidně poslouchat hodiny :D Prosím prosím nechceš udělat video na tyhle výrazné oči? Strašně se mi líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, ty oči se mi zdají vážně moc :-) Ale video je moc super, jsi sympatická a určitě se neboj mluvit do kamery, jde ti to suprově a já se budu těšit na další mluvené video.
    Jinak jak jsi mluvila o tom, že pro mastnou pleť to není vhodné, tak to nemusí být pravda. Mám kamarádku s mastnou pletí a ta používá věci na suchou pleť, odůvodňuje to tím, že když se mastná pleť hydratuje, přestane mít potřebu si sama vytvářet ten maz. A fakt je, že pleť má teď pěknou. Ale zas na mě to nefungovalo, takže je to různé.
    A s jelením lojem souhlasím. Já sem teda blázen do balzámů na rty (mám jich kolem šedesáti), ale k tomuhle se neustále vracím.

    OdpovědětVymazat
  4. super video! vždycky mě překvapí, jak mají lidi, které vídám jen na obrázcích úplně jiný hlas než si myslím :-D
    jinak naprosto souhlasím - cena a kvalita spolu bohužel častokrát nesouvisí...
    jelení lůj je nepřekonatelná věc na pusu a používám i excipial, ale jako tělové mléko - normálně se s ním mažu, mám suchou kůži hlavně na nohách :-/ a je nepřekonatelný!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi hrozně zmalovaná :D Je to až extrém !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký video...mluvíš moc pěkně náhodou, hezky se to poslouchá, máš příjemnej hlas....Ty jsi někde od Prahy tipuju že? :-))
    Těším se na další, myslím, že se nám tu konečně rýsuje něco, co má trošku úroveň...

    Jinak máš pravdu, já se v poslední době dost vykašlala na drahý krémy a zvláště v zimě mě dělalo nejlíp napatlat se něčím mastným, právě Excipial je taky můj kámoš...
    Vazelínu taky používám a hodlám si koupit ten Infadolan, už jsem na něho četla více pochval...

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Super video, máš moc příjemný projev! A excipial a infadolan taky používám.

    OdpovědětVymazat
  9. @evie: děkuju, to mě těší :)
    @L.:děkuju, no ty oči jsem jen zkoušela to je fakt tak maximálně na večer do tmy :),ale klidně video udělat můžu ;), ráda :)
    @maizy:no víš, že na té hydrataci mastné pleti taky něco bude, už jsem o tom taky slyšela, třeba ten excipial modrej by mohl jít,ale třeba tu vazelínu bych vážně nezkoušela, protože to bude určitě i ucpávat póry, ale je fakt, že tohle je strašně individuální, jednomu to vyhovovat může, druhému ne, to je asi fakt potřeba vyzkoušet na sobě....
    @Mar: děkuju :D! a hlas, já ti řeknu,že je to strašně divný se takhle slyšet, já si tam přijdu fakt zvláštně :D, jojo, ten excipial je vážně super!
    @anonymní11:46: no to sem čekala, až si zas někdo nepřečte co nad tim videem píšu :D, jen jsem to zkoušela, ven a do práce tak fakt nechodím :)

    OdpovědětVymazat
  10. video je super, máš strašně příjemný hlas.takže podle mě se vůbec nemusíš bát mluvených videí! :-) Já mám tedy pleť mastnou,takže používám jiné věci, ale mamka ji má suchou a Excipial taky používá a nedá na něj dopustit. Jinak jelení lůj a Nivea je klasika pro všechny typy pleti. a s tím co jsi říkala o dražších krémech taky souhlasím. vysoká cena nezaručuje i vysokou kvalitu

    OdpovědětVymazat
  11. @Dashulka: děkuju moc, to jsi mě potěšila a jo, trefila jsi to dobře, pocházím přímo z Prahy :), fakt já jsem s těmahle věcma mnohem víc spokojená než se všema možnýma krémama dohromady....
    @Simone: moc děkuju a to koukám, kolik lidí tyhle věci používá,ale když jsou fakt dobrý :)!

    OdpovědětVymazat
  12. wow..ty toho používaš teda..keď si pomyslím, že ja si akurát tak spravím raz za mesiac masku :D a inak video je super..si veľmi sympatická :))

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné video. Jsi moc milá a sympatická. Škoda, že bydlíš tak daleko, hned bych šla s tebou na kafe. :D A souhlasím s tebou, že ty krémy z lekárny jsou někdy lepší než ty drahé krémy z reklamy. Jinak tvoje namalované oči se mi moc líbí. Já mám ráda výrazné stíny, na večer nebo někam na párty bych si to dovedla představit. :)

    OdpovědětVymazat
  14. skoda ze mam mastnu plet no,a urea je mocovyna...a dakujem a mili koment:)

    OdpovědětVymazat
  15. Je to extrém,přečetla,nepřečetla!Ani na ven v noci!Je to strašné a s těma vráskama kolem úst to nejde dohromady.

    OdpovědětVymazat
  16. Až ti závidím tu suchú pleť..ja mám zmiešanú..raz taka a potom taka..niveu si vzdy kupim..natriem sa a vyhadzem sa.. potom nato zabudnem a zase sa snou natrem :D
    ..pretoze ma nou mastili cele detstvo...nechcem si pripustit ze ju teraz nemozem pouzivat :-(
    ...ta vona :-) ach jaj..
    Videá toc!!!:) Ja som skusala.. a ked som si to pustila.. hah ved to nejsom ja!! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. mozem sa opytat zee ako/resp.v akom programe robis videa?dakujem

    OdpovědětVymazat
  18. Urea je moč,močovina z telat,krav, dobytka.Dobrá věc na pleť :D

    OdpovědětVymazat
  19. To je dobrý, jak v psaným projevu to není tolik znát, ale v mluveným je hned vidět odkud člověk je :) (stejně jako my Moraváci se taky nikde nezapřem :-))

    OdpovědětVymazat
  20. @MIA: no já to nepoužívám všechno naráz :), střídám to a moc děkuju!
    @Dashdusha: jé díky, já bych šla taky s tebou na kafe moc ráda! :D a děkuju za pochvalu, ty oči jsou vážně hodně, to uznávám,ale na párty bych tak taky klidně šla :)
    @anonymní 12:02: tak já na večer na párty bych takhle klidně šla, mně se hodně výrazné oči líbí,ale chápu,že to není pro každého, jinak k vráskám dodám jen to, že zrovna nedávno jsem koukala na fotky a měla jsem je už v 15, mám kolem pusy dost výraznou mimiku, už prostě ke mně patří a to bych se kvůli nim nemohla namalovat vůbec nebo jak? to je přece hloupost ;)

    OdpovědětVymazat
  21. @čajová: děkuju,ale řeknu ti teda, že já si taky připadám, že to na tom videu nejsem já :D, je to hrozně divný a nepříjemný,ale tak řikala jsem si, že když už jsem to udělala,tak to sem dám....
    @Nicola: dělám je v MovieMakeru, je to hrozně jednoduchý program, ovládání je fakt intuitivní, nejsem počítačový expert, takže mi naprosto vyhovuje
    @anonymní12:13: je to dobrá věc na pleť, budeš se divit, doporučili mi to v lékárně a jak vidíš spousta lidí to používá a má to jen kladné ohlasy, já si ten excipial vážně nemůžu vynachválit!
    @Dashulka: máš pravdu, já ted třeba žiju v Jižních Čechách a pořád mi řikaji pražáku, hned to každý pozná :D.....

    OdpovědětVymazat
  22. náhodou mluvíš uplně dobře do kamery oproti mě!:D ja tam pořád říkám "eee":D a ty oči jsou trošku moc tmavé no:D
    tyto přípravky pro mě nejsou teda:/ já mám právě úplný opak tvojí pleti:D ale ty věci z lékárny mám taky:D

    OdpovědětVymazat
  23. Moc Ti to sluší, jsi příjemná, video je super a hlavně české!! :) Děkuji za tipy, i když já mám pleť smíšenou, dost masnou v t-zóně, ale určitě vyzkouším alespoň ten lůj a olivový krém:)

    OdpovědětVymazat
  24. Mimická vráska :D Slyším prvně, a 20 let stejná :D . A tady čtu že se to maže močkou :D Lituju :D

    OdpovědětVymazat
  25. pro anonyma:
    lepší močka na hlavě, nežli hovno v ní, to bude asi tvůj případ ;)

    OdpovědětVymazat
  26. @Mischel:děkuju moc a jojo,jsou tmavý, souhlas :), a nemastíš se po těch věcech víc? mně to přijde,že jsou docela hodně mastné, tak by zajímalo,jak to funguje na jiný typ pleti....
    @Mio, moc děkuju, jsi hodná :), ten lůj na pusu je fakt bezvadný a modrý excipial by asi šel i na smíšenou plet, t-zonu můžeš vynechat ;), je fakt dobrej...
    @anonymní12:43: teda, ty mě vážně miluješ,vid :D, bavím se, měla bych ti dát odměnu pro věrného obšourníka....

    OdpovědětVymazat
  27. Souhlasím. Minule jsem fakt nemohla z krémů v Sephoře, kde stál krém s obsahem zlata 10 000,- :D. Ale dobře, mít na to peníze, možná bych ho vyzkoušela úplně stejně, jako teď zkouším levné věci.

    Škoda, že mám jiný typ pleti, tak jsem se těšila na nějakou inspiraci :) ale nevadí. Stejně dobré video ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Hurá, konečně slyším tvůj hlas a příjemně mě překvapil. To bude tím, že jsem taky pražačka:-D
    K líčení- doteď jsi mi většinou připomínala rozpustilou školačku (v dobrém slova smyslu), ale teď i s těmi staženými vlasy jsi prostě dáma- mladá, krásná, ale prostě dáma! Ty kouřové oči a nude pusa se mi na tobě líbí milionkrát víc než řasenka a výrazné rty. Ale já jsem zaujatá, osobně kouřovky v různých barvách nosím i na den a nevzrušuju se, lepší než vypadat vyblitě a nemocně:-D
    Infadolan je fakt zázrak, zachránil mi opařené ruce, ale nevím jestli bys ho měla používat nějak pravidelně, myslím, že v létáku psali nějaké časové omezení.

    OdpovědětVymazat
  29. Nejdřív mi to nedá a musím se fakt zasmát nad tím anonymem :-D A jinak super video, vůbec se neboj mluvit, hrozně hezky se to poslouchá. A asi bych taky měla objevit kouzlo těhle základních výrobků jako vazelína, nivea a tak :-) Ono na tom asi něco bude :-) Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  30. Wááu jsi krásná a máš příjemnej hlas! To si zase anonymky pošmáknou, že je někdo hezčí než ony :DDD

    OdpovědětVymazat
  31. Video se mi moc líbí,jen nevím,jestli je dobré se pořád tak mastit.I hodně suchá pleť nemůže být pořád maštěna,jsou ucpané póry,nemůže dýchat ..Vazelína je spíš na ztvrdlou,zrohovatělou pokožku..Asi si ji s manžou mažte radši jinam :)

    OdpovědětVymazat
  32. Vyzeras dost profesionalne na tom videu. Jak nejaka moderatorka, hlavne neskor ked uz si taka uvolnenejsia :) Pacis sa mi. Teraz si mi este viac sympaticka ako predtym

    OdpovědětVymazat
  33. Super video, já mám taky sušší pleť, hodně mě zaujal ten Excipial. Jo a máš krásnou halenku a to líčení se mi taky líbí, je sice výrazné, ale moc hezké :)

    A jen jsem se musela zasmát nad komentářem Dashulky, ona tu Moravu fakt nezapře, mě to vždycky na jejím blogu přijde hrozně milé.

    OdpovědětVymazat
  34. Tie oči sú úžasné ...musíš spraviť tutorial na ne lebo ja si to tak neviem namalovať...prosím je to hrozne moc dobré

    OdpovědětVymazat
  35. Tu řeč jsi zvládla skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  36. Děkuju moc! :-)
    Mně se v oranžové taky děsně líbily, ale taky bych je neměla k čemu nosit :-(
    To video je úžasné, jsi moc sympatická! :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Video super:-)! Strašně hezky se ten tvuj hlas poslouchá. Jednak podobné věci taky používám, excipial, jelení lůj, a jednak video je moc příjemné:-). Jak už tady někdo napsal - vypadá to, že se nám na české scéně rýsuje něco, co má úroveň:-)!
    Niveu teda nepoužívám, je na mě moc voňavá, ale na ten Infadolan mrknu, to jsi mě navnadila:-)).

    OdpovědětVymazat
  38. Působíš strašně mile a inteligentně! :) Mám také suchou pleť, takže děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Peti super videjko, neuvěřitelně ti to sluší! ty očička jsou trochu moc, ale co!!:) ta halenka to je bomba, škoda, že mě takové věci nejdou. Já nemám suchou pleť, tak škoda,že nemáš rady na mastnou nebo prý mám smíšenou..ale mamina a ségra mají, tak jim určitě dám tvé rady..myslíš, že já bych tu niveu snesla na obličej? jestli by se mi z toho nedělalo akné...super videjko, jen tak dál!těšim se na další

    OdpovědětVymazat
  40. Urea je močovina,proto asi někoho dráždí...Je to moč,je to pěkně silná látka.Černoši to používají :D Jinak sluší ti to,ale ty oči jsou vážně moc.Ty si na to asi potrpíš,ale méně je někdy více.

    OdpovědětVymazat
  41. Já teda mám citlivou, spíše mastnou a souhlasím s tebou v tom, že mnohdy lékárenské, nebo české výrobky udělají větší službu než nějaký hodně drahý. Garnier s Lorealem (ali i Lancome) jsou podle mě zástupci nižší střední třídy která nesází ani tak na složení, jako na reklamu :).

    OdpovědětVymazat
  42. @Bezega: teda krém za 10tis. ten snad musí být zlatej celej,ne :D!já nevím,ale i kdybych na to měla, tak myslím,že tolik peněz za krém bych vážně nedala, jedině že by to byl opravdu zázrak :D....
    @Dejnicko, moc děkuju za pochvalu, holt pražák se asi nezapře :D, zajímavý,že to na mně každý pozná podle mluvení :).Jinak s těma očima, to máš stejný vkus jako manžel, tomu se taky nelíbí výrazná pusa,ale moc se mu líbí klidně i výrazné kouřovky, já je teda na den běžně nenosím,ale na večer si klidně troufnu :), vyblitá jsem taky nerada :D....Jo a s tím Infadolanem, já to dost střídám,nemažu se furt jen s ním,ale děkuju za upozornění,to mě vůbec nenapadlo, to si musím přečíst v příbalovém letáku,co tam píší....
    @Blanche: děkuju moc, určitě něco z toho zkus, byla jsem sam překvapená,jak super věci to jsou...
    @Martine Toguée: :D haha, to jsi mě pobavila, děkuju!
    @Berry: jé, děkuju, to mě moc těší!
    @Mína: děkuju moc a jo, to máš pravdu, u Dashulky jsem si taky všimla moravských obratů v textu, je to milý,takový sympatický :)....
    @Alica: děkuju moc, určitě ho udělám! :)
    @Keisi, miss turqouise: moc vám děkuju! :)
    @Color Beam: moc děkuju, to mě opravdu těší, to si fakt nezasloužím takovou chválu :)!
    @Denisa: děkuju!
    @anonymní 14:10: hele a kam bys nám to doporučila, abysme si to s manžou mazali? :D to by mě teda fakt zajímalo :D.....jinak já nevím,mažu se 2x denně a střídám to, takže mi to nepřijde, že bych tu pleť mastila moc,pory ucpané nemám,tak nevím,ale připouštím,že to možná dělám blbě,nejsem v tomhle směru moc expert, beru to jen podle své zkušenosti.....
    @macinkag: Marcí, děkuju, jojo,ty oči jsou hodně, zkoušela jsem jen černě kouřovky, normálně to tak nenosím :), jinak já myslím,že na mastnou plet ta nivea moc nebude, hele,myslím,že by se ti mohly ucpávat pory a dělat akné,to spíš ten modrý excipial bych zkusila....
    @anonymní 18:11: černoši to používají na co :D? to slyším prvně....Já vím, ty oči jsou vážně hodně,jak jsem řikala, běžně to nenosím,ani si na to právě nepotrpím ;), ale zase mám ráda změnu a proč se někdy "nezmalovat" :) a děkuju!
    @Day: S těma krémama máš pravdu, je to hodně o reklamě, no já zkoušela krémy kolem 200-300Kč a mě už to přišlo cenově jako střední třída, když to porovnám s tím, co používám ted,ale je fakt, že když si vezmu třeba La Prairie, La Mer nebo podobné,tak je to spíš tak,jak říkáš ty, ono je to relativní s tou cenou....:)

    OdpovědětVymazat
  43. Už jsem to našla: Jestliže nedojde k ústupu Vašich obtíží do 7 dnů nebo naopak dojde k jejich zhoršení, obraťte se na lékaře. Délka léčby Infadolanem bez porady s lékařem by neměla přesáhnout 2 týdny.

    Tak bych se asi radši poradila v lékárně nebo u doktora jestli to můžeš takhle používat místo krému i když to střídáš. Jistota je jistota.

    OdpovědětVymazat
  44. Dejni, díky moc, no tak radši se zeptám,já se s tím teda namažu fakt jednou za čas, většinou si dávám tu vazelínu a střídám to,ale jak říkáš jistota je jistota, i když je to na bázi vazelíny...děkuju!

    OdpovědětVymazat
  45. Super video, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  46. nedávno jsem si koupila vazelínu, teda já jí na obličej používat nemůžu..doporučila mi jí kosmetička a na nohy, ruce super! třeba na noc namažu nožky, dám ponožky a ráno mam nohy jak miminko:))obyč vazelína za 32Kč z lékárny:))

    OdpovědětVymazat
  47. No, opravdu mě dostaly komentáře anonymů :). Mně se tvá videa moc líbí a jsi sympatická :). Natáčej dál ;)

    OdpovědětVymazat
  48. tu obyč. Niveu používám také, protože mám dost suhou pleť :( a vazelínu také (ale tu spíš jen na paty) na obličej jsem jí ještě nezkoušela ...
    Jinak jsi hrozně moc sympatická :))))

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, moc ráda chodim na Tvůj blog - ačkoliv nevěnuju tolik času módě ani kosmetice, je to pro mě vždycky skvělý uvolnění a ráda si tady počtu :-)...Zajímalo by mě, jestli znáš tuhle kosmetiku? http://www.lushcz.cz/ ....Já osobně hledám inspiraci v přírodě a protože máš na pozadí blogu tu naprosto úžasnou fotku, kde ležíš na louce a i spoustu takových podobných, napadlo mě, že tě by tě to mohlo zajímat :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Video mě moc bavilo, jak někdo psal, působilo docela profesionálně a tvůj hlas bych mohla poslouchat ještě dalších 10 minut :)

    OdpovědětVymazat
  51. Takže jsem si přečetla sračky anonymů a pokud chci poučovat, tak to dělám aspoň kvalitně, ne? Komentář o moči krav a telat je prostě...k pláči!
    UREA je močovina (součást moči a v kosmetice se využívá, protože napomáhá resorpci vody, součást ornitinového cyklu, slouží k výrobě dusíkatých hnojiv atd.... močovina je zdrojem dusíku a pomocí močoviny se vylučuje dusík z těla)
    URINA je moč, je sterilní a je to výsledný produkt filtrace ledvin se specifickou vůní, má dezinfekční účinek (po omezenou dobu) a relativně krátce po kontaktu se vzduchem se rozkládá (a začne smrdět = chcanky).

    Video je povedené a komentáře o chcankách na obličeji, prosím, ignoruj :) Je to totiž nesmysl ;)

    OdpovědětVymazat
  52. @macinkag: Marcí,jojo, přesně tak, vazelína je na suchou nebo ztvrdlou kůži úplně super! :)
    @Len: děkuju :)!
    @tess: děkuju moc!
    @ angellovely-things - : děkuju a jsou to fakt super věci,vid :)
    @Eternitys:ahoj a děkuju, to mě hrozně moc těší,co jsi napsala :) a děkuju za pochvalu :), já Lush znám,ale zatím jsem ještě žádnou věc od nich nezkoušela,ale určitě mě to láká, až budu zase v Praze,tak určitě zamířím do Palladia a omrknu to :)
    @sonidlo: děkuji moc, to jsi mě potěšila :)
    @Boruvk_a : děkuju moc! a máš pravdu samozřejmě, ale je jasný, že tady vůbec nešlo o to,kde je pravda,ale prostě o potřebu mě jakýmkoliv, byť naprosto stupidním způsobem, urazit ;), jako je fakt k pláči, když si někdo myslí, že do toho krému přidávají moč, kterou někde nědko odchytává od krav :D, mě to docela pobavilo, lidská blbost nezná mezí, no...:)

    OdpovědětVymazat
  53. Inak som ešte chcela povedať že vazelínu používam aj ja ale na líčenie...na oči ...dávam si hrubú vrstvu čiernej kajalovej ceruzky a potom to zjemním respektíve rozmažem vazelínou na vatovej špajchličke ....ja totiž zbožňujem tutorial videa od lisi eldridge tam som to vychytala od nej

    OdpovědětVymazat
  54. ..Tušila sem, že taková odbornice jako ty asi Lush bude znát :-D....říkáš ve videoklipu (nebo píšeš ve více článcích), že nevěříš "vylepšovákům" na vrásky, zhuštění vlasů a tak podobně...já taky ne!:-D..ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že tahle kosmetika mi zatim s jakymkoliv problémem pomohla (krém na vrásky sem teda zatim ještě nezkoušela, je mi 22 :-D, ale hravě si poradí třeba s tou suchou pokožkou - na to je dobrá maska "Catastrophe Cosmetic", popřípadě popraskanou pokožkou na patách, loktech, ztvrdlou kůži kolem nehtů - výbornej je třeba "Lemmony Flutter" - přitom nepoužívá vazelínu, ale bambucké máslo, kakaové máslo, různé oleje nebo jinou alternativu)...a navíc to všechno strašně kráááááásně voní a člověk by to nejraději snědl!!!:-D..Jinak v Palladiu si můžeš požádat nejdřív o vzorečky zdarma, všechno vyzkoušet a pak si teprve nakoupit...hlavně se nenech zmást cenou - kelímek Lush kosmetiky je trochu dražší, ale vydrží mnohem dýl než běžný produkty z drogerie...a dá se vše bez problémů objednat z Anglie, což vyjde tak o 100 Kč levněji na jeden produkt. Uff - toť vše:-) PS: jinak si mě inspirovala tou skvělou lila pastelovou (nebo spíš pink) barvou na nehty ve článku výš - přesně takovou potřebuju - paráda! Děkuju!:-)

    OdpovědětVymazat
  55. @Eternyeis: hah :D, s tou "odbornicí" jsi mě pobavila, to já vážně moc nejsem, prostě to beru jen ze svého pohledu a zkušenosti a doufám,že jsou moje tipy použitelné i pro ostatní a zdravotně nezávadné :D......(to si dělám trošku srandu). Ale moc ti děkuju za ty tipy ohledně Lush, přiznám se, že už jsem chtěla kolikrát zkusit nějakou masku, krém a šampon, ale právě vzhledem k té ceně se mi nechtělo riskovat a tak čekám až se dostanu do toho Palladia, abych to mohla omrknout a ozkoušet osobně a pak pravděpodobně z anglie objednám, už jsme se o tom bavily i s kamarádkou, že bysme rády něco zkusily a že bysme mohly objednat :) a když vidím,jak úžasně to popisuješ, těším se na to o to víc! Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  56. trosku neskoro komentujem tento tvoj prispevok, ale predsa:)) ale to len kvoli tomu, ze som len vcera objavila tvoj blog a dost ma zaujal, lebo je plny skvelych inspiracii a rad, ale to som sa uz myslim zmienovala...rada by som tu a ja prispela troskou mojich osobnych skusenosti s kozmetikou. Ja mam velmi citlivu plet so sklonom k akne. Pouzivam uz asi 2 roky kozmetiku znacky Syncare a som s nou celkom spokojna. Vyhovuju mi aj makeupy od tejto znacky, pretoze su skoro neviditelne, prirodzene a prisposobia sa farbe pokozky, zakryju to co treba. Okrem toho sa denne natieram kremom Etre belle - ACE vitamin s SPF 10. Fakt ho velmi odporucam, je perfektny na leto. Na telo je ohromne telove mliecko Nivea na suchu pokozku s bambuckym maslom - skvele drzi vlhkost v pokozke. Na chodidla aj ruky nepoznam lepsi krem ako modru Indulonu. No ale hlavne, co mi pomohlo v boji s mojou problemovou pletou bola uprava jedalnicka a hlavne teda ranajok - kazdy den si varim kasu z roznych druhov vlociek - ovsenne, pohankove, psenicne klicky, drvene lanove semeno, atd- to zalievam horucim bio sojovym mliekom alebo horucou vodou a prisladzam pravym medom od chovatela. Musi sa to zjest teple. Treba to ale jest dlhodobo a vysledok uvidis aj na pleti aj na vlasoch a nechtoch. A este mi perfektne zaberaju aj tabletky probiotika z lekarne - tie co sa musia davat do chladnicky. Snad som tiez trosku pomohla a poradila tebe a mozno aj inym kockam. pa a pekny den, evka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!