NYX Eyeshadow Palettes - Massive Review

by - 06 června

Krásné pondělí všem,

možná už víte, že jsem docela velký fanda NYX kosmetiky a že mám od nich opravdu hodně dekorativky. Co ale miluju od NYX nejvíc, jsou jejich paletky očních stínů. Tyto paletky jsou opravdu bezkonkurenčí, zatím jsou to nejlepší stíny, co jsem měla, jsou krásně jemně mleté a neuvěřitelně pigmentované, což na fotkách bohužel tolik nevynikne, neb foťák sežere dost barvy, v případě, že se zapne blesk, tak ještě víc, ale však to znáte :).
Pokud váháte nad koupí nějaké NYX paletky, určitě doporučuji, moc se mi líbí nejen jejich vzhled a opravdu praktické balení, ale i to, že ve většině jsou ke stínům sladěné i lesky na rty, tvářenka nebo báze pod stíny, obsahují i aplikátory na nanášení stínů a lesků, které ale moc nevyužiji, neb mám na líčení sadu štětců. Všechny paletky mají také velké zrcátko, u kterého se v pohodě nalíčíte, takže tyto paletky jsou opravdu ideální na cestování, pokud někam jedu, vezmu jen jednu nebo dvě paletky a mám vystaráno, perfektní, navíc balení je docela bytelné, takže se nemusíte bát dát to někam do tašky nebo do kufru.
Asi vás nebudu nudit dlouhým textem, i když bych mohla klidně ještě chvíli pět chválu, a přejdu rovnou k jednotlivým paletkám a fotkách, ještě bych chtěla říci, že všechny paletky jsou použité, něktaré mám již déle a líčím s nimi nejen sebe, ale i pokud přijde někdo na focení, takže již nejsou tak fotogenické, zase jsou ale prověřené praxí a můžete mi věřit, že jsou fakt super! :)


5 Color Shadow The Caribbean Collection - I dream of Barbados

Tahle paletka se trochu vymyká ostatním a to hlavně barvami, chtěla jsem jednu do růžovofialova a tahle se jevila jako ideální kombinace, vytvoříte s ní jak něžné líčení, tak i kouřové oči, navíc obsahuje opravdu veliké zrcátko!



10 Color Eyeshadow Palete - The Runway Collection - Bohemian Rhapsody

Perfektní paletka plná neutrálních barev, opět veké zrcátko, úplně ideální na cestování, vytvoříte jak "nahé", denní líčení, tak i dramatické na večer, na party a podobně, určitě se mnou pojede na dovolenou :)!


Matte Smokey Look - One Night in Morocco

Po téhle dvoupatrové paletce jsem toužila z toho důvodu, že většina stínů je matných a zbylé mají jen opravdu jemný shimmer, v poslední době se mi totiž hodně líbí matné oči a k tomu jen štavnatý lesk na rty nebo i matná rtěnka, přijde mi to takové decentní a přirozenější než třpytky a lesk, na běžné denní líčení používám matné stíny nejraději. Dále zde najdete bázi pod oční stíny a čtyři lesky, samozřejmě nesmí chybět velké praktické zrcátko.


 Nude on Nude Natural Look Kit

Tuhle poměrně malou dvoupatrovou paletku nude stínů opravdu zbožňuju, je jedna z mých nejoblíbenějších, je tu mix 9 matných a lesklých stínů a dvě rtěnky, úplně ideální na den, člověk ji hodí do kabelky a nemusí mít starosti, že si některé líčidlo zapomněl doma a může se kdykoliv poupravit, paletka je menší než předchozí a má tím pádem i menší zrcátko, ale i tak se do něj pohodlně "vejdete" :).



Bronze Smokey Look Kit

Nejméně použitá paletka - zatím. Pořídila jsem si ji na léto a doufám, že v létě ji také využiji více. Barvy jsou sladěny do zlatobronzova, což krásně ladí k opálené pleti a zde je u mě právě ten kámen úrazu, neb ve stavu opálení se nacházím opravdu sporadicky a jen pár dní až týdnů během léta, čili tato paletka většinu času odpočívá v košíku s líčením. To jí ale neubírá na kvalitách, barvy jsou moc hezké, je opět mix 9 matných a lesklých stínů plus dvě rtěnky, které k nima barevně ladí. Na dovolenou k moři ji určitě beru :).




Winter in Moscow - Silver Gray Smokey Look

Největší ze všech paletek a obsahuje i nejvíce stínů, je jich tu 14, dvě tvářenky a 5 lesků na rty, k tomu opět solidně velké zrcátko. Na téhla paletce se mi kromě kvalitních a barevně sladěných stínů, se kterými vytvoříte opravdu hodně looků, jak na den, tak na večer, líbí i to, že balení je podobné knížečce, je na magnet a jako knížka se i otevírá, narozdíl od všech ostatních, které, pokud jsou dvoupatrové, tak jsou vysouvací. K téhle paletce bych snad dodala jen to, že je opravdu úžasná, pokud chcete vše v jednom, pořiďte si ji, je to opět mix matných a lesklých stínů, dva nejfrekventovanější, černá a tmavě šedá, jsou ve větším množství, což je velmi praktické. Všechny stíny jsou natolik pigmentované, že s nimi uděláte na jedno nanesení na štěteček i sytou oční linku.
Tvářenky barevně ladí k celému looku a jedna je se zlatými třpytkami, druhá je světlejší a matná. Lesků je tedy 5,  je jich relativně malé množství, což mi ale nevadí, neb běžně je zas tak nepoužívám, pouze, pokud beru s sebou někam celou paletku a nechce se mi brát zvlášť lesk nebo rtěnka.

Co dodat závěrem? Pokud bych měla bodovat, tak těmto výrobkům dám 10 bodů z 10.

Líbí se mi:
* praktické, bytelné a hezké balení
* perfektní pigmentace i výdrž stínů
*velká zrcátka
*sladění lesků a rtěnek v  balení
*všechny barvy v baleních jsou krásně použitelné, žádné výstřelky, vytvoříte decentní i výrazné líčení
*přijatelné ceny

Doufám,že toho dnes na vás nebylo moc a pokud jste dočetli až sem, tak vám děkuji a přeji krásný den! :)

You May Also Like

27 komentářů

  1. I dream of Barbados jsem si roztřískala :((((

    OdpovědětVymazat
  2. @Tess: vážně? a jak se ti to povedlo? je teda fakt, že tyhle tenký placatý budou asi nejmín odolný,ale i tak mi to balení přijde fakt dobrý...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá Nude Natural sa mi páči....no neveste v deň svadby praskla cista na vaječníkoch a musela do nemocnice na operáciu lebo mala celé brucho zaliate krvou toť vše čo viem ....

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkná sbírka! :) A ty barvy jsou moc hezké. Hlavně miluju paletky, takže jsou mi tyhle opravdu moc sympatické :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som tiež nad nimi uvažovala..ale mám veľkú paletu očných tieňov takže u mňa by to bolo zbytočné vyhadzovanie peňazí :-P ..a teraz v lete aj tak používam len očnú linku..ale zase dosť peňazí utrácam za rúže :D inak skvelý článok ((:

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mate radi hrady a zamky?:-) My mame v planu jeste par dalsich okolo..:-) Strileni z luku byla zabava, doporucuju zkusit:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají moc pěkně! A musím říct, že tobě moc sluší, když máš namalované oční stíny. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné :) Na mě jsou si ty paletky zbytečně podobné, takže bych zvolila i nějaké "barevnější". Jinak NYX moc nepoužívám, ani nevím proč. Nějak mě nelapili, i když je to celkem dobrá kosmetika.

    OdpovědětVymazat
  9. Paletky miluju jakékoliv, ale tyhle vypadají mooc dobře a hlavně, když píšeš , že jsou dost pigmentované :) asi o nich pouvažuji ještě více, než předtím :D ach ju, nesmím chodit na ostatní blogy :D

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, jsem ani netušila, že NYX má takhle vychytané paletky. Hlavně ta nude a velká smokey se mi strašně líbí! Já jsem dříve byla paletková, pak podlehla módě pigmentů a mono Mac stínů, ale zase se pokorně k paletkám vracím, protože jsem čím dál tím línější přemýšlet co k čemu sladit a v paletce je to hezky předpřipravené;-)
    A nenudila si, neboj;-)
    Můžu se zeptat, kde je kupuješ?

    OdpovědětVymazat
  11. jaj, tak tohle jsem neměla vidět!teď to budu všechno potřebovat. :-) já mám NYX taky moc ráda, i když tolik věcí jako ty od nich nemám.paletku mám od nich jednu, tu glitrovou.je taky moc fajn a jsem s ní spokojená.a z těchhle paletek si taky nějakou časem pořídím.

    OdpovědětVymazat
  12. všechny paletky vypadají skvěle a barvy jsou dobře pigmentované. asi si taky nějakou od NYX pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  13. krásný kde je prosím můžu objednat??? :))

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc se mi líbí ty dvě poslední, tu poslední jsi používala na to kouřové líčení, že? :) Tak mě napadá, kde si je můžu objednat a jak to vychází cenově?
    Jinak moc děkuju! Mě se taky tvoje nehty líbí, vždycky mi všichni říkali, že mám hezký tvar, takový úzký, nehty mám ráda delší a naštěstí je mám pevné :) Můžeme děkovat nahoře :D

    OdpovědětVymazat
  15. Wau, vypadají úžasně! Asi do nich po návratu z Rhodosu taky zainvestuji :))

    OdpovědětVymazat
  16. @Mia: jo,to já mám taky tu velkou paletu 120 stínů .D,ale prostě jsem maniak...i když tam jsou barvy hodně zářivé, tohle fakt na běžný nošení.
    @Dashdusha: děkuju :)
    @Boruvk_a: jo,to máš pravdu, jsou si hodně podobné ty barvy a právě proto já samozřejmě musela mít všechny,abych to mohla porovnat a zjistit, která je nejlepší no a nakonec je všechny používám,jsou totiž fakt super :)
    @Bezega: tak tyhle jsou fakt ale super, jestli něco sháníš, určitě je to dobrá volba :)
    @Dejnicko, díky :), já je všechny koupila na www.cherryculture.com, holt jen ted je to blbější s tím DPH :(, jinak máš pravdu, já mám taky pár pigmentů,ale mono stíny skoro žádné, pro mě jsou ty paletky nejlepší,jedna, co píšeš ty,že to tam je už pěkně sladěné a potom je to fakt praktický,když člověk někam jde nebo cestuje...
    @Jitulikaaa: haha :D, no ale nějakou takovou paletku od NYx potřebuješ určitě :D!
    @Martina: já nakupovala v usa na www.cheryculture.com, ted mě taky napadá,často mívají slevy, třeba 20% minus nebo různé akce na nyx, sice je dražší pošta,ale pokud toho chce člověk víc,tak to jde, zase ale záleží na celnících,jak balík vychytají a ted je fakt, že prohlíží téměř vše
    @Dazz: jojo,tu poslední jsem používala na smokey eye :), no cenově si nepamatuju,ale objednávala jsem na www.cherryculture.com, u nás je myslím taky nějaký eshop,ale budou tu asi poměrně drahé....jinak s těma nehtama máš pravdu,to je jedna z mála věcí,se kterou jsem taky spokojená :)
    @Martine Toguée: určitě zainvestuj,jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  17. ty barvy se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já už strašně dlouho pokukuju po "Barbadosu" :). Vypadá vážně úžasně. A vůbec, můj wishlist je docela dlouhý, co se NYX paletek týká...Jaké jsou ty lesky na rty/rtěnky? Nevysušují? Nemají nějakou nemilou vůni?

    OdpovědětVymazat
  19. Stejně tak jako rtěnky, oční stíny od NYX mám snad nejraději, takže souhlasím. Velmi mě zaujala Bohemian Rhapsody a ta předposlední ,,letní" .)

    OdpovědětVymazat
  20. vypadá to skvěle...asi se zajdu podívat do drogerky...

    OdpovědětVymazat
  21. ja na sve prvni paletky od NYX teprve cekam, bohuzel se zasekly na celnici:-(
    Objednavala jsem je z mimibazaru, pani tam ma super ceny...tak to jen takovy dalsi typ, kde se daji sehnat.
    Barbados vypada skvele, ja cekam ze stejne kolekce na Thomase, tak uvidime jak budu spokojena:-)

    OdpovědětVymazat
  22. to je pokladov!
    ..vidis ja vlastne nemam ani jeden vrobok od nyx.. :-O

    OdpovědětVymazat
  23. Poslední dobou jsem si zamilovala hnědé stíny.Hrozně bych si přála paletu od Urban Decay,na kterou se na youtube pějí ódy snad všude,ale za 1300 Kč?Ted mě tady ovšem zaujala paleta Winter in Moscow - Silver Gray Smokey Look ,protože mají podobné ´´ledové´´ odstíny jako v paletce od UD.Jen škoda,že tady v té paletce není víc těch hnědých odstínů.Jinak paletka Nude on Nude Natural Look Kit by taky stála za hřích :-D. Díky za další tipy :-)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  24. Mohla bych se zeptat, jaký je to dph prosím? A máš moc skvělý blog jsem tu denně :)

    OdpovědětVymazat
  25. Můžu se zeptat, jaký je to dph??? Máš moc pěkný blog jsem tu denně :)

    OdpovědětVymazat
  26. Petruš, kde zakoupím nyx palety? Nebo spíše kde objednám?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!