OOTD - colors everywhere

by - 16 června

Dnešní outfit je fakt jednoduchý a pohodlný, vlastně na něm nic není a bylo to hodně na rychlo, jen jsem to na sebe naházela a vyběhla z domu, což je vidět i na "účesu" - vrabčí hnízdo jak blázen. Dneska jsem si nalakovala nehty na rukou i nohou Essie Pink Parka, vy, kdo ji znáte, víte, že jde o růžovou neonku, fakt mám na nehtech růžový zvýrazňovač a pořád si na ně musím koukat :), takže jsem se snažila podobně vesele a letně doladit zbytek. Bohužel neonky se fotí dost špatně, takže tady moje nehty vůbec neonově nevypadají, v samostatném postu a zblízka vám ji ukážu lépe. Taky mám hroznou radost z těhle sandálků, jsou průhledné a mají na sobě kamínky a vypadají jako když jsou z bonbónů :D, co víc bych mohla chtít!


sukně - New Yorker
tílko - F&F
boty - New Yorker
kabelka, náušnice - tržnice
prsten - Takko

You May Also Like

51 komentářů

  1. Já mám trošku problém s těmi vysokými střihy sukní nebo kalhot...mám dost velká prsa, takže když mám pak něco takového...tak mi přijde, že to působí, jako když mám prsa u pasu :DDDD

    ale na tobě to vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  2. jako vždy ti to moc sluší, já mám taky neonový lak ale oranžový:D

    OdpovědětVymazat
  3. @Tess: tak to chápu a podle mě máš pravdu, na velká prsa to asi fakt střih není, mně to přijde, že opticky tyhle vysoké pasy prsa ještě i zvětšují, což mně osobně náramně vyhovuje, protože mám prsa po tatínkovi,ale jinak to může mít i efekt nežádoucí :)
    @Mischel: děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super kombinace, strašně se mi líbí to oranžový tílko, výrazný barvičky v létě já můžu :) Jo a ty sandálky jsi kupovala letos, mají je ještě?

    OdpovědětVymazat
  5. jéé ty botičky jsou sladké..fakt bonbonkové:) barva tílka a sukýnka ti strašně sluší..to mi k tobě úžasně padne..krásné:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi, ale čičinka. :) Mám moc ráda sukně do pasu. :) Velmi se mi líbí botky a lak.

    OdpovědětVymazat
  7. neonový nehty jsou super, já mám teď oranžovou, a botky poznávám-jak se ti v nich chodí?

    OdpovědětVymazat
  8. @Míno, určitě je mají,kupovala jsem je v pondělí :), jak jsem to viděla, musela jsem je mít, stojí 199,- anapláž budou ideální si myslim a děkuju! :)
    @INA T:: moc děkuju a fakt ty boty jsou úplně k sežrání sladký :D
    @Dashdusha, Blanche: děkuju :)!

    OdpovědětVymazat
  9. @luckapucka: a víš, že mně se v nich chodí perfektně, tobě blbě?

    OdpovědětVymazat
  10. ta sukně ti krásně zdůrazňuje tvoji úžasnou postavu, takže za mě určitě palec nahoru. a jinak lak vypadá parádně, takže se na samostatný post moc těším :) jen škoda, že za ty laky chtějí nekřesťanské peníze.
    ps máš moc šikovného manželka, skvělé fotky .)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. ty si tak nádherná! Ty barvy... achhh :)

    OdpovědětVymazat
  12. @Nikolka: jo, to máš pravdu, ty laky jsou docela drahý, ale zase to nebyla taková hrůza, myslim,že i s poštou vyšel tenhle kolem 100Kč, tak to se ještě dá....a moc děkuju za pochvalu mě i manžela, určitě mu to vyřídím :)!

    OdpovědětVymazat
  13. Tá sukňa sa mi páči strašne moc je dokonalá

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle se mi moc líbí!!!Sluší ti to, moc!

    OdpovědětVymazat
  15. Ten lak vypadá vážně skvěle, a moc ti to,jako obvykle, sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. tie tvoje nechty mi svietia až do obývačky :) sú krásne ...ja moc sukne nenosím aspoň nie krátke len dlhé ..keď niečo krátke tak určite minišaty tých mám zopár

    OdpovědětVymazat
  17. ta sukně je šitá na tebe, přiznej se :D perfektně ti sedne. Neuraz se, nemyslím to zle, ale jsi důkazem, že žena nemusí být od hlavy až k patě ve vysoce značkovém oblečení a může jí to neskutečně seknout. Což by potřebovali pochopit někteří lidé :).

    OdpovědětVymazat
  18. jéé ten lak je dokonalý :) a ty botičky jsou opravdu kouzelné :D
    a tobě to jako vždy hrozně sluší .. i s těmi vlasy! :D

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkně zkombinováno. Ty boty jsou úžasné, asi si pro ně skočím. Jsou krásně bonbonkové. :D Ta sukně moc sekne, dělá ti krásně dlouhý nohy a máš pravdu,že vysoký pas zvětší prsa. Takže ho začnu nosit častěji, jelikož jsem prsa zdělila taky po tátovi. :) Nemůžu se na tebe vynadívat. A ty vlasy jsou náhodou pěkný, občas nějaký rozcuch není na škodu. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. ách dokonalá sukňa :) i keď ten zips by som radšej uvítala na zadnej strane alebo naboku

    OdpovědětVymazat
  21. Tak živé a farebné! Až to dodá lepšiu naládu :-) niekde som u teba citala, ze ti nepasuje oranzova..csss to bolo pekne klamstvo! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Musela jsi zářit do dálky:-D
    Sukně se mi moc líbí, i nehty a botičky, akorát to oranžové tílko už mi přijde moc k té rtěnce nebo ona k němu?:-D prostě dohromady to už na mě působí trochu lacině, promiň...

    OdpovědětVymazat
  23. ouva,lacino,lacino,mezi klasmi,posobí to levno,palec dole!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Krásná barva laku :)
    A moc se mi líbí kombinace nátělníku se sukní :)
    Thumbs up!

    OdpovědětVymazat
  25. Já Ti v blogování moc fandím....ale tohle je na mě trochu moc cirkus. Ta sukně je super, sekne Ti, s nátělníkem to vypadá dobře, ale ty boty...ty mi přijdou jako děsný kýč:( Tamara

    OdpovědětVymazat
  26. Mě to přijde celý ulítlý,žádný styl.Boty bych nevzala ani k vodě,tahle kabela k tomu úplně mimo,bižu také neladí.Jak od kolotoče.Ani po vsi bych v tom neprošla,možná tak v 11-ti Dana.M.

    OdpovědětVymazat
  27. Děkuji za pochvalu. Tobě musím taky pocgválit oranžovou a růžovou barvu. Na tílku i nehtech a puse.

    OdpovědětVymazat
  28. jeej na tie boticky som aj ja kukala, naozaj su krasne ako vidim nazivo :D

    OdpovědětVymazat
  29. @Bezega: moc děkuju, já se přiznám,že na značkový věci moc nejsem, evidentně mi to spousta lidí může a bude vyčítat,ale já prostě nerada nakupuju něco drahého na sebe, jednak na to nemám a jednak mi to přijde zbytečný ;)
    @Dejnicko, jojo,je to blázinec :D barevně, já chtěla původně rtěnku úplně svítivě růžovou,ale nepopírám, že je to už až moc, ale měla jsem na to nějak náladu :D
    @Tamara: asi jsou, ale právě proto se mi hrozně líbily, jsou takový až dětský,bonbonový :D,ale přiznám se, že jsem si je pořídila k moři na pláž, na normální nošení ne,ale když je nálada.....:)
    @Dana M.: no taky jsem v tom nešla do opery :D a boty jsem pořizovala skutečně na pláž, s kabelkou máš pravdu, ale vzhledem k tomu,že mám jednu černou a jednu bílou a jednu pudrově růžovou,tak jsem neměla moc na vybranou a zvolila jsem cestu nejmenšího odporu ;) a je to ulítlý a moc barevný a možná i infantilní,to nepopírám :)

    A moc vám všem děkuji jak za pochvaly, tak za kritiku, moc mě to těší!

    OdpovědětVymazat
  30. jestli to není tajemství Petro,kolik te je roků.tu se o to přou,já tvrdím podle fotek z blízka,že už ti bylo 30.Kolda hádá 35 podle podpaží,paží a ramen.Aňa 28.Ty boty mají dole jen plast?To se nebojíš v tom chodit? Betka

    OdpovědětVymazat
  31. páni, mě se to líbí moc. na léto super! nejvíc se mi líbí ta sukně, pasuje ti jako kdyby ji dělali přímo pro tebe. sluší ti to :-) a ten lak vypadá taky úžasně, už se těším na samostatné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  32. @Betka: neni to tajemství, to jsem netušila, že někde vystavuju podpaží a že se to dá poznat podle toho :D,každopádně jestli vypadám na 35,tak to teda děkuju pěkně, většina lidí mi tipuje teda mín, než jste uvedli vy :D!Koukám,že máte dobrou zábavu...jinak ano, boty mají plast i zespodu a chodit se v nich nebojím :D.
    @Jitulikaaa: děkuju moc, ten lak má fakt boží barvu :)!

    OdpovědětVymazat
  33. ooch neonky milujem aj ja, hlavne ružové :D takých lakov mám veľa :D.. a sandálky sú super, aj keď ja by som ich nemohla mať, pripomnajú cukriky a ja by som ich zjedla :D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  34. Takže fakt 35?Kolda vede :)Na pažích to pozná prej podle kůže. B.

    OdpovědětVymazat
  35. @B. děláš to naschvál nebo jsi trošku opožděná :D, přečti si znovu,co jsem psala, díky ;), není mi 35.

    OdpovědětVymazat
  36. Opožděná?jestli tajíš věk,napiš to rovnou:D je tam akorát na kolik tě tipujou,a že na míň..z toho tě teda asi manža nevylže z věku :D

    OdpovědětVymazat
  37. Hele víš co, koukám,že jsi zase přišla prudit a to mě nebaví, to jsem přesně čekala,já nic netajím, nevidím důvod, ale taky nevidím důvod, proč bych to měla zrovna tobě vykládat,asi tě to hodně štve, že to nevíš, co? :D To je taky jediný důvod, proč ti to neřeknu, smůla, že :D....Skutečně nechápu, proč pořád píšeš anonymny pod různými přezdívkami, vážně super zábava :D....a nechápu co s tim má společnýho můj manžel, plácáš pátý přes devátý.A opožděná pravděpodobně jsi, pokud jsi nepochopíš jednoduché souvětí ;).

    OdpovědětVymazat
  38. Jo a mimochodem, už jsem to psala, kolik mi je, takže hledej, šmudlo ;)!

    OdpovědětVymazat
  39. Nevadí mi že to nevím přesně,je to kolem 35 a to mi stačí. jen vidím že jsi na to háklá na svůj věk a pořádně.Nenapíšeš ne kvůli mě,ale aby to neviděli ostatní. Snaha zapadnout mezi náctky .hraješ hru.někdy až trapně ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Líbí se mi,jak se snažíš to ze mě za každou cenu dostat :D a kolem 35 to není, to ti ještě napovím, přijde mi to fakt vtipný,jak si pořád něco domýšlíš a mezi náctky skutečně nezapadnu (ani mi o to nejde), to je snad vidět na první pohled, to ty si furt něco vymýšlíš, vyzvídáš věk,jestli mám děti,jakou mám práci, chytáš mě za slovo a otravuješ. Víš co je pro tebe smutný, ostatní vědí, kolik mi je, protože jsem to už psala, tak si to najdi a neotravuj ;). A pokud to někdo neví,tak mu to mile ráda napíšu,ale ne sem a ne teď, abys to náhodou nevěděla i ty, máš smůlu,mysli si co chceš, vykládej si moje slova jak chceš, je mi to jedno. Prostě si trhni, jednala jsem s tebou celou dobu slušně, ale už mě to nebaví, tohle je můj blog a můžu si tu psát a uvádět co chci a i kdybych si hrála na buhvíco, tobě do toho nic není, evidentně nemáš jinou zábavu než mě detailně špehovat, tak si to užij ;)! A ne, neřeknu ti ani věk, ani míry, ani jakou mám práci, ani co jsme měla k snídani a jak často chodím na záchod.....

    OdpovědětVymazat
  41. Sranda jak se tu do Tebe naváží jen trapní anonymové :D outfit je boží, moc se mi líbí ♥ kdo holt nesleduje trendy, nechytá se no. To mi je úplně jedno, ale ať takoví lidé alespoň mlčí.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!