OOTD na kamoska.cz

by - 02 června

Úplně mi uniklo, že již byl zveřejněn můj outfit na http://www.kamoska.cz/. Proto bych moc chtěla poděkovat Katce P. z kamosky, že mě oslovila a moc děkuji za příležitost se na stránkách objevit :)! Přináším tedy pár fotek outfitu, který jsem pro tuto příležitost vybrala a na článek se můžete podívat tady . Mějte fajn den, i když to vypadá, že bude pěkně hnusně :(, ale dnes mi to mimořádně nevadí,neb mám docela dost práce, tak mě to alespoň nebude nutit koukat ven :).....



You May Also Like

23 komentářů

  1. blahopřeju ke zveřejnění outfitu! :-) a opět ti to sluší,tenhle outfit tě krásně omladil, působíš na mě jako studentka. (myslím to v dobrém) ať se ti dnes v práci daří. u nás to nakonec vypadá,že bude venku hezky

    OdpovědětVymazat
  2. páni, jsi tak krásná.... mimochodem jsem tvuj nový follower:) ty botičky jsem přemýšlela, jestli si mám koupit ale nakonec zvítězily balerínky. teď jen dumám nad tím, jestli to nebyla chyba si je nekoupit :(

    OdpovědětVymazat
  3. Takový romantický outfit :))) nádherný!

    OdpovědětVymazat
  4. @Jitulikaa: moc děkuju, to mě těší, protože studentka už opravdu nejsem :)
    @tess: děkuju a jsem moc ráda ze sledování!
    @cookie,angellovely things: moc děkuju,holky :)!

    OdpovědětVymazat
  5. jeeeej, no to je nadhera jak vyzeras! krasne a gratulujem ;)

    OdpovědětVymazat
  6. moc ti to slusi, hlavne ta puntikata sukne se mi libi! miluju puntiky :)

    OdpovědětVymazat
  7. tento outfit se mi moc líbí :) podobnou sukni jsem dřív měla, ale už to má za sebou chudák :D
    th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ty se máš! Ten outfit ti sedne ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá anonymko, nebuď trapná a neobtěžuj pod každým článkem, starej se raději o svoji dceru a nesnaž se tu stále stejnými duchaplnými komentáři dokazovat,že tvůj názor sdílí více lidí, buď trpíš schizofrenií nebo máš nutkání povídat si sama se sebou, myslela jsem,že naše diskuze pod článkem Pohádky z mechu a kapradí je uzavřená, pokud ne a máš čas mě obtěžovat stále stejnými imbecilními komentáři,nemám problém dát tě do spamu a nebudeš už moc napsat nic,tak si to promysli ;), díky!

    OdpovědětVymazat
  10. A všem moc děkuji za pochvalu :)! Já puntíky miluju, takže tahle sukně byla jasná volba, navíc byla ve slevě,takže nekup to...:D!

    OdpovědětVymazat
  11. nádherný outfit, a tý suknička je rozkošná :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to se tedy asi trochu pletete mladá paní,já jsem napsala komentáře jen dva.Nestydím se za svůj názor,že prezentujete jen sebe,však se taky koukáte na ostatní blog.,nebo ne?O nic jiného nejde..Děti mám dvě,starám se,nebojte,dělají mi radost :D Nabídky na sex,Vám ale neposílám,ani česky,ani německy.To velmi ráda přenechám manželovi.Spíš se mi líbí totiž muži :D Klidně spamujte,brzy nApíšu s bl.Abyste se pak nedivila,kdo jsem :=)

    OdpovědětVymazat
  13. :D tak to je síla Petruš , nemám slov. Teď asi přileju olej, ale já být lesbička, hned tě budu balit :D protože si sakra kus :D. Manža mi to teď jistě odpustí :D.

    Moc se mi líbí ta sukně :) můžu se zeptat odkud ji máš ?

    OdpovědětVymazat
  14. Parádní sukně, taky nakupuju jedině ve slevách nebo v sekáčích a nikdo to nepozná že je to levné :) Jinak, to tam můžeš normálně poslat nějaký svůj outfit, napsat k tomu pár řádků a oni ti to můžou zveřejnit? Jůůů tak to někdy taky musím vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji k uveřejnění na webu. Jinak parádní outfit! Vypadá to krásně žensky a ty boty a kabelka, hmmm. :) Moc ti to sluší a ty vlasy jsou úžasný. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Čéče z tebe je mediální hvěěězda :) No aby ne, tvoje články jsou zajímavé, plné krásných fotek a supr tipů :)

    OdpovědětVymazat
  17. Baška: děkuju :)
    @anonymní18:10: koukám, potrefená husa se ozvala, že :D a už jsme přešly do vykání, tak to začíná být vážné :D....budu tedy taky vykat, víte co, je mi úplně jedno, kdo jste,ale jedno Vám řeknu, působíte jako pěkná slepice.Jinak jsem velice ráda, že sledujete můj blog skutečně drobnohledem a začínám mít pocit, že jste tu více než já, neunikne Vám ani jediný komentář - gratuluji ! :D
    @Bezega: :D manža řikal že prej mu to nevadí, prej lesbičky rád, haha:D, jinak díky a sukni mám z Tally Weil.
    @Dazz: tak to nevím, já jsem to měla tak, že mi přišel email od Katky P., že je zaujal můj blog a jestli bych nechtěla poslat fotky nějakého outfitu, který jsem ještě neukázala na blogu, že by jej zveřejnili, ale zkus jim napsat ;)
    @veronique: moc děkuju! :
    @Kačí, haha, no to teda jo :D, úplná hvězda jasná :D,ale každopádně děkuju moc za pochvalu blogu, těší mě to!

    OdpovědětVymazat
  18. wow! moc krásné a ani se nedivím že ti to zveřejnily když si tak dokonalá:)gratuluji:)

    OdpovědětVymazat
  19. Páni,máš skvělý blog ! Jsem tvůj nový čtenář :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší. :) Wow!! Jsi krásná, bezva outfit

    OdpovědětVymazat
  21. Petro moc Ti to sluší. Já hrozně ráda koukám na tvoje videa.




    Kája

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!