Big necklace

by - 13 července

Velké a masivní náhrdelníky jsou jistě hitem tohoto léta a já musím říct, že mně osobně se tento trend moc líbí. Proto jsem již delší dobu sháněla nějaký náhrdelník, nejlépe i snáušnicemi, který by se mi líbil a hlavně se dal dobře kombinovat. Přiznám se, že jsem pokukovala nejvíce po tyrkysové barvě (zvláště ten z HM se mi líbil), je to moje oblíbená letní barva, ale nakonec jsem usoudila, že nějaká neutrálnější pastelová nebo pudrová barva bude pro mé účely přecejen vhodnější a bude se mi lépe kombinovat. Masivních náhrdelníků je teď všude docela velký výběr, ale jak to tak bývá, když chcete něco konkrétního, ne a ne to sehnat. Nakonec jsem sehnala, co jsem hledala, úplně náhodně na tržnici, člověk by neřekl, na co všechno tam nenarazí  a navíc za takovou úžasnou cenu 139Kč! Měli dvě barvy, modrou a tuhle světlou pastelově růžovou, takže pro mne jasná volba. Plánuji nosit s jednoduchým oblečením typu bílé tílko, džíny nebo džínové kraťásky a podpatky a doufám, že bude hezky vypadat i k šatům či sukni s topem......A co na tento trend říkáte vy? Líbí se vám výrazné náhrdelníky a šperky, máte nějaký?

You May Also Like

29 komentářů

  1. tak ten je perfektní.. já sice nejsem moc zastáncem velkých náhrdelníků.. začaly se mi spíš líbit velké prsteny, ale tento ti bude určitě slušet, vyniknou ti tvoje nádherné vlasy. určitě se v něm potom ukaž!
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá pěkně :) Já bych neodolala a koupila i ten modrej ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně! Hodně se mi takové náhrdelníky líbí, zrovna v pondělí jsem jeden masivnější i s náušnicema dostala (asi také udělám fotodokumentaci). Jinak už několik let nosím náhrdelníky po babičkách a nemůžu se jich nabažit ;-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá úchvatne..tak princeznovsky :))

    OdpovědětVymazat
  5. mě se tento trend nelíbí. a hlavně se mi nelíbí většina z bižuterie tohoto typu, která se prodává v našich obchodech. i když ten růžový náhrdelník, co sis koupila ty, není až tak špatný... ale za mně spíš ne.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem zastáncem spíše vyýrazných náhrdelníků než velkých prstenů. Tenhle je moc hezký, už se těším až ho na tobě uvidím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi to jak kdy a jak na kom :) Tenhle se mi líbí moc (moc hezká barva a tak, jen ybch vyhodila ty průhledný růžový korálkověci :)). Náhrdelníky poslední dobou ujž moc nenosím, stejně tak visací naušnice. Teď spíš nosím malé naušnice a velké prsteny :)

    OdpovědětVymazat
  8. No, já veliký náhrdelníky uplně miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí tenhle trend. K nějakému jednoduchému vršku - dokonalost ! Já ovšem ještě nenarazila na ten svůj vysněný :).

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluju výraznou bižuterii, typu tallulah tu, nebo pilgrim, ale tenhle náhrdelník je někde napůl. Líbí se mi barva větší růžové části, jen ne v kombinaci s kamínky (jsou zbytečně levný).
    Tobě bude určitě slušet a moc, krásně dovedeš kombinovat.

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem rozhodně pro..už mám dva vyhlídnuté v H&M. Oživí to celý outfit..a vybrala jsi skvěle..já tyrkysový mám, a opravdu se nelehko kombinuje:) super!!

    OdpovědětVymazat
  12. mě se hlavně líbí ta barva, zrovna teď je to moje nejoblíbenější! Výrazné náhrdelníky se mi líbí hlavně v kombinace s jednoduchým oblečením, mám ráda kontrasty :)

    OdpovědětVymazat
  13. miluju výrazní šperky, moc na ně nejsem ale typ =( mám jedny výraznější naušnice =)jinak řetízky mam raději na jaro či podzim a spíš decentnější

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se moc líbí velké a výrazné náhrdleníky! Ale ten svůj jsem ještě nesehnala. :) Ten tvůj ti bude určitě moc slušet. .)
    Zlato nehci prudit, ale oprav si to. Mám tam být necklace. Snad ses neurazila. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi na ostatních... Třeba objevím ten svůj, ale nebude to záležet na jeho trendovosti jako spíš na lásce na první pohled, nechávám tomu volný průběh... :) Ale tenhle se k Tobě hezky hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc děkuju za názory a komentáře :), jo,ty kamínky tam nejsou ideální,ale holt byl jen tenhle typ a za tu cenu bych ho vzala,i kdyby tam bylo kamínků víc :D, uvidíme, snad, když k tomu dám něco úplně jednoduché, nebude to působit blbě, zkusím to :)......
    @Dashdusha: moc děkuju za opravu, já si toho vůbec nevšimla!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se právě tyto velké náhrdelníky i náušnice hrozně líbí a já jsem zrovna typ, kterému vůbec nesluší, ani perly, prostě nic. A to mě tak s***! Tvůj výběr je překrásný.

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem spíš na velké naušnice:) a vzala bych si ho k něakým jednobarevným šatům :) a vůbec bych si netypla, že je z tržnice! :o :)

    OdpovědětVymazat
  19. Teda, moc hezké :) Mě se to líbí jak na kom, já bud nemám dost velký výstřih, aby se tam vlezl ten náhrdelník nebo mi to nesedí k obličeji a tak. Takže s takovým obrem se můžu rozloučit. Ale nemůžu se dočkat, až ho uvidím na tobě!

    OdpovědětVymazat
  20. Růžovou moc nemusím, už vůbec ne na špercích, ale vypadá náramně. Já bych ho brala v zelené :-) Miluji masivní šperky, hodně šperků, ale poslední dobou jak je to dusno, dávám přednost jen jemným řetízkům, naušnicím.

    OdpovědětVymazat
  21. Tyrkysová barva patří taky mezi mé oblíbené. Ale barvičku jsi vybrala dobrou. Přece jenom se ti to bude hodit k většině outfitů. Jinak já ještě žádný nemám. Chystám se na "velké nákupy" až po brigádě :D

    OdpovědětVymazat
  22. ten je krasny!!!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. vybrala si si velmi prijemnej farby:)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak ja som na šperky blázon :D veľké náhrdelníky v zbierke nesmú chýbať :)
    Náhrdelník je krásny! Videla som podobný v HM a pokukovala po ňom..tebe takáto ružové veľmi pristane, takže sa teším keď ho naladíš a uvidím ho na tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  25. ooo kraaasny je! aj ked mne by sa bez tych trblietok tam pacil viac ale ajtak je uzasny :)

    OdpovědětVymazat
  26. moc pěkný náhrdelník. určitě ti bude slušet,už se těším na nějakou fotku. já mám s čímkoliv na krk dost velký problém-hodně řetízků,náhrdelníků se mí líbí,ale prostě je nesnesu nosit. nevím čím to je,ale k věcem na krk mám nějakou averzi nebo co... mám doma dva a celkově sem je měla na sobě tak osm hodin. tak to nahrazuju alespoň velkýma a výraznýma náušnicema,který miluju a občas nějaký náramek na ruku :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Je moc krásný, měla jsem podobný na maturitním plese, jen s tím rozdílem, že kamínky byly broušené. Takové náhrdelníky se perfektně hodí k topům bez ramínek, takže s tím určitě uděláš v létě velkou parádu!

    OdpovědětVymazat
  28. Je fakt krásnej, hned bych takovej brala. Jen moc nejsem na růžovou, tak v jiné barvičce:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ten je nadherny a ma absolutne skvelou barvu!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!