Co s sebou nosím v kabelce?

by - 15 července

Krásné dopoledne,

včera jsem jeli do Prahy, tak mě napadlo po cestě natočit video, co s sebou tahám v kabelce, protože "kabelková" videa mám moc ráda. Trošku místy skáče obraz, ale nedařilo se mi na českých silnicích držet kameru neustále rovně :). Omlouvám se předem za nepořádek, který vám ve videu v kabelce ukážu :), ale alespoň je to skutečně autentické :D......
Také bych vám všem chtěla moc poděkovat za komentáře a návštěvy, které mému blogu a mně věnujete, moc si toho vážím a přestože poslední týden je maličko chaotický, snažím se ve volných chvílích sledovat vás, i když třeba nezanechám komentář, příští týden ale bude opět vše zase v normálu a určitě se budu snažit natočit kvalitnější videa, ne jako tenhle momentální nápad :).
Mějte krásný den, my vyrážíme do centra :)!


You May Also Like

45 komentářů

  1. Momentální nápady bývaj nejlepší;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Video hezké,děkujem:)
    ja to mám stejně jako ty, tahám toho taky dost, ale prostě jsem si jistá, že kdyby se stalo snad cokoliv, tak mam pro co sahnout :)

    OdpovědětVymazat
  3. A zapomněla jsem odpovědět:-D Mám to přesně jako ty, tahám vždycky všecko "co kdyby" a použiju to málokdy;-) Jo a ten náhrdelník moc sluší, až mě to překvapilo, trochu jsem se toho bála, že to bude jak od kolotočů, ale vypadá hezky jemně.

    OdpovědětVymazat
  4. takových věcí :D to to vždy přendaváš, když potřebuješ jinou kabelku? :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že máš kabelku podobně vybavenou jako já :-) Super autentický nápad. Mně se to líbilo :-)

    Děkujeme.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám moc ráda tahle "kabelková" videa, navíc když jsou takhle improvizovaná.
    Jsme na tom dost podobně, taky toho s sebou vždycky tahám hromadu a využiji tak akorát mobil, peněženku a lesk na rty... =D

    OdpovědětVymazat
  7. wau nosíš toho vážně dost. To já nosímk většinou jen ten háček, peněženku, doklady, krém a kapesníčky :D

    Nejvíc se mně líbila věta: ,,Ty jedeš jak hovado,, :D:D:D To mě pobavilo :D

    Jinak ty jsi fakt vdanáááááááááááááááááááááááá??

    OdpovědětVymazat
  8. myslím že jsme na tom stejně, já s sebou tahám spoustu věcí, protože si vždycky říkám "co kdyby se to hodilo...." ale většinou úplně všechno nevyužiju. jinak v kabelce tahám stejné věci jako ty, plus ještě diář. jinak video je moc povedené:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak si to užij v centru :D :) Mám tak ráda tvoje videa! :D A já sebou tahám krámů..:D proto jsem přešla na malý kabelky :D

    OdpovědětVymazat
  10. Super video, já mám řadu věcí podobně, ale jen toho s sebou nosím krapet méně.

    OdpovědětVymazat
  11. Hrozně se mi líbí, jak mluvíš, máš moc pěkný projev! A jinak já toho moc netahám, v malé kosmetické taštičce mám rtěnku, balzám a prášky a jinak klasika zrcátko, peněženka, mobil, vlhčené kapesníčky a klíče od svého bytu a klíče od přítelova bytu :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Docela dobrá nálož, i když já na cesty toho nosím taky mnohem víc, než normálně :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já jich nosím taky hrozně moc, skoro jako ty! A využiju tak půlku, ale taky prostě potřebuju mít ten pocit, že to mám...můžeme si podat ruku:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych toho s sebou nosila taky hodně, jenže jsem strašně sklerotická a pořád něco zapomínám (a pak to samozřejmě potřebuju). Takže lepší víc než míň, ačkoli když někam jedu na celý den, jsem otrávená z toho, že tu nálož musím tahat na rameni :-D
    Jinak opět pěkné a místy i vtipné video :-D

    OdpovědětVymazat
  15. wow..ty máš teda vecííí :D a ty nosíš okuliare bez púzdra?:((to by som ja nemohla..resp.by som neprežila kebyže sa mi doškrkajú :-P

    OdpovědětVymazat
  16. Já toho zase až tak moc netahám :). Takže-peněženka, diářek, propiska, deštník (podle velikosti kabelky), leska a balzám na rty, hřeben, lahvičku s vodou, dezinfekci na ruce, klíče a doklady od auta a pak taky klíče od bytu :) Toť vše.. Plus když si nezapomenu vzít žvejkačky-tak taky ty zelený Orbitky :))

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, nosíš toho hodně:)
    Já kabelky neustále střídám, takže obsah mám tak třetinový...Navíc když si manžel občas ke mně něco hodí a já to pak nemohu najít, to si pak vyslechnu:)

    OdpovědětVymazat
  18. dostala jsi mě s tím zrcátkem, měla jsem stejné a tuším, že jsem ho dostala v sadě ještě s hřebínkem, když jsem byla menší:)))a změť sluchátek mě pobavila- většinou se mi do nich pěkně zamotají klíče, hřeben apod...

    OdpovědětVymazat
  19. jee supr videjko ja sebou vecinou nosim 3 veci :D

    OdpovědětVymazat
  20. :-D Peti moc jsem se zasmala!! Moc pekne video! Zejmena slova bezvadne dokreslujici situaci: bordel, hovado, kraviny :-D.
    Ja mam z te kabelky ted spis takovy kufr, protoze jsem spala u pritele. Ale jinak samozrejme: mobil, penezenka, klice (pokud neco z toho nezapomenu :-)
    Dale: 1-3 balzamy :-), kapesnicky, propisky, zelene orbitky :-) (uz by koukam nemusely vyrabet zadne jine), antibakterialni gel na ruce, slunecni bryle, svetrik, vodu :-)
    Plus ted spodni pradlo, dioptricke bryle, pouzdro na cocky, pinzeta na cocky, malovani, ponozky :-D radsi koncim
    Hezky si uzijte vylet :-)!!

    OdpovědětVymazat
  21. Jee, jeste podpis jsem zapomnela :-). Johana

    OdpovědětVymazat
  22. týjo, momentálníí nápady jsou nejlepší kord tenhle tvůj:-) máš super velkou kabelku, a koukám, fakt toho nosíš hodně:D já kabelku ještě nevedu, šak je mi teprve 14 :D jenom tašku přes rameno, nebo tak a tam mám vždycky hrozně věcí, který nevyužiju vubec:D
    BTW: "ale ty jedeš jako prase.." :DD pobavilo.

    OdpovědětVymazat
  23. super video! asi nejlepší ze všech řekla bych... právě proto, že je nepřipravené a navíc máme možnost nakouknout Ti do kabelky :-D a máš zlatýho manžela, jestli rozdejchá, že si po cestě natáčíš videa na blog :-D
    jinak úplně souhlasim, vždycky táhnu tunu zbytečnejch věcí, ale co kdyby... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Já toho také tolik tahám, dokonce i víc, ale všechno jsou to prostě strašně užitečné věci, u kterých nikdy nevíš, kdy se můžou hodit :D Super video :)
    Jinak, zaregistrovala jsem až teď značku NYX, proto se chci zeptat, jestli se dá sehnat někde u nás nebo to kupujete z ciziny?

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé video, na tyhle kabelkové bych se mohla koukat celé dny :D a taky toho sebou vláčím vždycky strašně moc, kolikrát i zbytečnosti, ale ono nikdy nevíš, kdy se takové zbytečnosti mohou hodit! :)

    OdpovědětVymazat
  26. -Jedeš jak prase..
    Jedu normálně :DD
    To mě dostalo.

    Jinak ten antibakteriální gel mám taky všude u sebe. Já teď už nosíl ale malé kabelky,teda pokud to není nějaký výlet.Strčím tam peněženku,kapesníky,foťák,gel a maximálně tak klíče. Jinak bych aha úplné zbytečnosti..

    OdpovědětVymazat
  27. :) koukám, že máme stejné video nápady :) a jinak mě dostalo jak si manžovi říkala, hele ty jedeš jako prase :D. Taháme toho stejně, jen já mám ještě diář a hřebínek na vlasy atd.

    OdpovědětVymazat
  28. tyjo, ty toho tahas :) ale libi se mi to- takova spravna damska kabelka plna vseho, co muze bejt potreba (koneckoncu zakon schvalnosti je svine- jakmile clovek neco nema, tak to potrebuje a naopak, ze? :). Ja sebou nosim diar, penezenku, klice, mobil, kosmetickou tasticku (hlavne kvuli zrcatku, obalu na cocky s roztokem apod.), luj na rty, kapesniky, zapalovac, hreben, zvykacky.. no to je asi tak vse :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tolik věcí :D Ale moc milé video :)

    OdpovědětVymazat
  30. Super video.. musim povedat ze ja toho nosim v kabelke tiez tolko mam tam vsetko co by som nahodou mohla potrebovat aj ked to vacsinou nevyuzijem :)

    OdpovědětVymazat
  31. Krásný článek. Miluju takovéhle videa, kdy můžu nakouknout do kabelky, či tak:)
    Jsme na tom docela podobně, jen já navíc nosím ještě menší lékarničku :D (člověk nikdy neví:)))

    OdpovědětVymazat
  32. Taky mám ráda "kabelková" videa =)
    Já toho s sebou tahám taky hodně a většinu věcí vlastně skoro nikdy nevyužívám =D A stejně to z kabelky nevyndavám, protože si naivně myslím, že se to možná někdy bude hodit =D
    Jinak sluneční brýle taky u sebe nosím pořád =D A mám je občas na nose, i když je zataženo =D

    OdpovědětVymazat
  33. super video! :-) dokonce jsem se i zasmála. taky sebou tahám tolika věcí. zrovna dneska jsme byli na celodenním výletu v zoo a taky jsem měla narvanou kabelku po okraj, sice se pěkně pronese, ale přesně jak si říkala, co kdybych z toho náhodou něco potřebovala. :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Prý: No ale ty jedeš jak prase! Ne, normálně jedu :D:D:D:D:D To mě hodně pobavilo, i to s těma sluchátkama, prý kdyby mě prudil manžel, tak si je dám do uší. Skvělé video Peti, hodně věcí sdílíme, na tu dezinfekci nedám dopustit ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Skvělý video, moc mě pobavilo:) Doteď jsem si myslela, že jsem snad jedna z mála co toho nosi tolik v kabelce při sobě! Mám téměř identický obsah kabelky jako ty...co kdyby náhodou jsem přeci jen něco potřebovala a zrovna bych to neměla u sebe :)) Ty kapesníčky mě pobavily, nosím také několikery načatý. Jinak se v mé kabelce pár "nezbytných" věcí navíc najde..propisky, diář, prášky, zapalovač (to jsem nekuřák!)..atd :D Mimochodem tvůj blog mě baví čím dál tím více a sleduji ho pravidelně. Tvoje videa a články jsou velice inspirující a vlastně díky tobě jsem objevila kosmetiku ELF a NYX, neodolala jsem a včera mi přišel balíček od Elf (z rtenky,brozeru jsem nadsena) a rtenky od NYX uz jsou také na cestě:)A ještě zmíním, že díky tvému instruktážnímu videu, už mám doma Angled Blush Brush a konečně vím jak ho použít:)) Přeji ti hodně úspěchu a mnoho nových a věrných čtenářů. Jen tak dál!:-) Lara

    OdpovědětVymazat
  36. @Dejni, tak to jsem ráda, že nejsem sama :D a děkuju!
    @Denisa, no některé věci přendavám, některé s sebou netahám vždycky, tohle jsem jeli na celý den,tak jsem toho měla víc :)….
    @blair: jojo, jsem vdaná už skoro tři roky :)! Jinak já s sebou běžně taky nenosím takovou hromadu věcí,ale tentokrát jsem to vzala z gruntu, no :D….
    @Simone ♥: děkuju moc, i když projev, no nevím tedy :D, řekněme opravdu lidový :D,ale já holt běžně spisovně nemluvím, moc mě na to neužije, takže by to asi působilo divně :)……
    @Mia: no původně ty brýle měly obal, ale někde jsem ho ztratila, takže je ted nosím bez obalu,ale taky mi to vadí…..
    @luckapucka: přesně tak, to zrcátko je z dob dávných z nějaké dětské sady :D!
    @Johanko, moc děkuju, no opravdu jsem se vyjadřovala dost lidově :D, až se trochu stydím, to přiznávám,ale když já tak holt i normálně mluvím, takže se nedokážu kontrolovat,abych mluvila spisovně, myslím,že někomu to může i vadit, nevím :)….a jinak tedy, to je taky pěkný seznam, co s sebou nosíš :D!
    @Mar: jo, manžel je opravdu pohodář, to musím říct :D!
    @Thessi: já kupuju NYX z USA, z www.cherryculture.com, ale ted nevím,jak dalece se to ted, po tom, co se musí platit DPH u všech balíků nad 22EUR, vyplatí. Jinak u nás je taky nějaký eshop s NYXem,ale docela levně se dá sehnat na mimibazaru, mrkni tam :)
    @Bezega: jojo, cesta byla dlouhá a tak jsem si řikala, že udělám kabelkový, viděla jsem jich spoustu na youtube a taky u tebe a moc se mi to líbilo! :)
    @Laro, moc moc děkuji, ani nevíš, jak mě vždycky potěší číst taková slova, vážně si toho vážím! :) A jinak se přiznám, že mě uklidňuje, že nejsem sama, kdo tahá takových věcí, které vlastně vůbec nepotřebuje :D!

    Přátelé, moc moc vám všem děkuji za krásné komentáře, musím tady veřejně prohlásit, že mě moc potěšilo, že nejsem sama, kdo táhne tolik věcí a i jste mě dost uklidnili :D, ačkoliv se přiznám,že za běžné situace toho není zas až tolik,a le výrazný rozdíl to také nebude :). Jsem moc ráda, že některé z vás video i pobavilo :), to mě těší o to víc!!!

    OdpovědětVymazat
  37. super! :-)..spontanne veci su vzdy najlepsie, ono sa nato aj lepsie pozera, ked clovek vie, ze to nie je nejak moc nachystane vopred :)

    OdpovědětVymazat
  38. Super video...taky jsem zkusila jedno co mám v kabelce natočit inspirována bezegou, protože tyto videa jsou v mojí top 5 témat...no uvidím, už mi tu pár dní straší, jestli se odvážím ho publikovat :D :D

    OdpovědětVymazat
  39. Tak se mi zdá, že jsi představovala mojí kabelku, ale já tam teda bežně líčidla moc nenosím - jen pudr, balzám, lesk a rtěnku. Taky toho tahám docela dost v kabelce, ale už párkrát se stalo, že jsem některé věci oprvdu potřebovala. A 3 balení kapesníčků je u mě standard. :)
    Super video, líbí se mi, že máš lidový projev a ne nějaký škrobený. A nejlepší bylo: "Jedeš jak prase. Ne jedu normálně." Opravdu mi to pobavilo a to v tom nejlepším slova smyslu. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Hezký :)když se zamyslím nad svou kabelkou nebo batohem, tak opravdu my ženský taháme občas dost zbytečností - ale co kdyby :)

    U mě v kabelce najdeš určitě peněženku, mobil, klíče, dioptrické brýle, žvejky, balzám na rty, lesk na rty, voňavku, lahev s pitím, nějakou knížku do autobusu a metra, mp3, papírový kapesníčky, dezinfekční přípravek, pepřák, někdy i nějakou tu sváču, deštník :)

    Věta: "jedeš jako prase" z mých úst taky občas vyjde :) ;)

    Enliven

    OdpovědětVymazat
  41. Pekné :)
    Ja zo sebou nosím:Mobil,kluče,penaženku,kozmeticku tašku (balzam na pery-bez neho nikam :D,ceruzku na oči,zrkadlo),kapesníky,sluchatká,vodu a to je asi tak všetko dosť záleží kam a na ako dlho ideme :)

    OdpovědětVymazat
  42. Super video:-) Já to mám podobně, malý kabelky v podstatě ani moc nenosím, protože by se mi tam nevešly všechny moje nezbytnosti..:-) Nosím tam peněženku, mobil, skládací deštník, papírový kapesníčky, vlhčený kapesníčky, skládací tašku (jahodu:-) ), cca 2 rtěnky + nějaký lesk, flashku, Orbitky, sluneční brýle, zrcátko, časopis na zkrácení cesty v MHD a přes léto lahvičku s vodou.. A občas si pěkně nadávám, když už mě z tý tíhy bolí rameno, proč to s sebou všechno tahám, když většinu z toho stejně nevyužiju..:-) Ale prostě jistota je jistota, kdyby něco, tak jsem připravená:-))

    OdpovědětVymazat
  43. Dost chaos,určitě bych se tím nechlubila.Chudák manža :)jsi tím úplně posedlá:D Jara

    OdpovědětVymazat
  44. o mne se Jaro obávat nemusíš ;) a litovat mě? proboha proč? mám chytrou, vtipnou a krásnou manželku. Jsem spokojenej chlap!

    OdpovědětVymazat
  45. moc hezky video ja taky nosim v kabelce blbosti ktere ani nevyuziju ty bydlis v nejakem domecku za prahou??? podle krajiny z fotek jsem usoudila ze je to tam urcite krasne

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!