Jak na drdol z kratších vlasů - video

by - 18 července

Krásný večer,

konečně jsem natočila video na vysoko posazený drdol tak, jak ho dělám já, tak doufám, že třeba to bude pro někoho, kdo také nemá svoje úplně dlouhé vlasy, dobrý tip :). Přeju pohodový večer!

You May Also Like

48 komentářů

  1. Jsi krásná. Neskutečně fotogenická. Chjo, kde jsem byla sakra já když se nadělovalo :-D
    Super video. Pomůcku koupím a vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Šikovná ...ja nosím vlasy v cope takže pre mňa to nieje ale inak fajn návod

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle !
    U mně by to nefungovalo :// Mám vlasy úplně sestříhané,takže já bych si nemohla udělat ani vysoko posazenej culík :D

    OdpovědětVymazat
  4. wow..na videu si ešte krajšia ako na fotkách..tak v skutočnosti musíš byť náááádhernáááá :)) a ten drdol vyzerá božsky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super :) já mám hrozně těžké vlasy takže mi to až tak moc nahoře nedrží ale jinak taky strašně ráda nosím drdoly :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá to dost dobře, ale mně by to stopro neslušelo :)

    OdpovědětVymazat
  7. tenhle drol Ti moc sluší :( já bych ho také ráda vyzkoušela, ale nemám právě tu pomůcku na to :((( kde jsi jí ty sehnala? :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi strašně sympatická a máš moc příjemný hlas. jinak super video, určitě někdy zkusím! :) děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty si táááááááááák roztomilá, miluju tvoje videa! Myslíš, že by šel tenhle drdol i z delších vlasů? Mám vlasy cca do 3/4 zad a pořád nevím co s nimi mám v létě dělat, achjo :D Díky za radu!

    OdpovědětVymazat
  10. musím priznať že to je prvé video, ktoré od teba vidím... a musím priznať aj to že to bola chyba... prídeš mi hroooozne moc sympatická a neuveriteľne krásna! a máš úžasné zuby! :) takže odteraz nevynechám už ani jedno :) a samozrejme ďakujem za tip!

    OdpovědětVymazat
  11. ty jo, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje! Díky :) Máš krásnou barvu očí, to je tvá, nebo máš čočky? :) Jsi fakt nádherná a hrozně inteligentně působíš

    OdpovědětVymazat
  12. Takže za prvé, jsi krásná ženská a moc ti to sluší! Manžel má sakra štěstí, že tě má.:)
    Za druhé, já mám trochu něco jiného, ale nad touhle vycpávkou jsem také přemýšlela.
    A za třetí máš sympatický hlas a hezkou výmalbu pokoje. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Tobě ten drdol tak strašně sluší! :) já bych v něm vypadala jako blb. Ale tvá videa mám opravdu ráda! Vždycky mě nadchnou! Vše parádně vysvětluješ, že to pochopím i já, takovej blb! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahaaaa, tak takhle to tedy je s tím drdolem :) Dělám si to samé, akorát více takové ulízané, vzadu na hlavě na plesy :)

    OdpovědětVymazat
  16. To video je opravdu vychytané, jakmile jsi vzala pomůcku do ruky,tak mi ihned blesklo hlavou-kde a za kolik:)Musela jsem se překvapením mile usmát.

    OdpovědětVymazat
  17. drdoly milujem...mám hodně dlouhé tak je často nosím...super tip ! M*
    http://fashionmanie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. drdol ti vážne sekne! ;-) ..a tie hubky su take male zazraky, ked som mala kratke vlasy vzdy mi s nimi krsna vycarovala objemny uces a uz ma nemuselo nic mrziet :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Peti dnes jsem snad poprve videla, kdyz mas rozpustene svoje "kratsi" vlasy :-) a musim rict, ze se mi to na tobe moc libi a v kombinaci s temi nausnickami jsi uplne omladla :-) (aby nedoslo k nedorozumneni :-)), mlade vypadas vzdy a mlada jsi taky, ale ty urcite vis, jak to myslim :-). A je mi taky moc sympaticky tvuj hlas a tvuj projev :-). Johana

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj můžu se zeptat kolikátku ,,velikost'' té drdolové pomůky máš?:))) našla jsem si buď 290mm nebo 170mm teĎ nevím kterou abych to měla jako ty , vlasy mám stejně dlouhý .) díky moc !!!

    OdpovědětVymazat
  21. Tak jsem video shledla.
    K drdolu-ja mam tuhle vycpavku normalne nerozpojenou, ale moc jsi mi pomohla v tom, ze jsem fakt nevedela kam ma dat ty precuhujici vlasy aby to vypadalo dobre, tak zkusim tu Tvou metodu obmotat kolem dokola.

    A za druhe-syn se do Tebe asi zamiloval-pry ze to chce pustit jeste jednou-a ja rikam co? a on no tu pani z koleckem .-D

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší! Akorát já k takovému účesu potřebuju dobrých 20 čísel dorůst, achjo :D

    OdpovědětVymazat
  23. @Shaki: moc děkuju, to jsi moc milá, i když já to tak slavně teda nevidím ….
    @Eddie Bikiny: tak je fakt, že to jde i ještě z o dost kratších vlasů, než mám já,ale pokud nejde culík,tak to je blbý, no…
    @Mia: moc děkuji, to jsi hodná,ale nevim teda :D…
    @- angellovely-things – já jsem jí koupila přes internet v eshopu s kadeřnickými potřebami, ale už nevím kde, dej do vyhledávače vycpávka do drdolu a určitě ti to vyjede 
    @Léa: já myslím,že by to určitě šlo, čím delší, tím lepší, dlouhé vlasy na to krásně namotáš jako na natáčku a pak sepneš k sobě tu patentku, taky to dělám,když mám clip in,kdyžtak mrkni na moje starší videa, je tam rychlý společenský drdol a tam jsem to právě dělala z těch dlouhých , podle mě na léto je to super, drží to celý den a není v tom vedro a vypadá to dobře i k vodě 
    @Dads^^: jé, tak to moc děkuji a moc mě to těší!!! 
    @Denisa: děkuju moc , to je moje barva, čočky nenosím, i když bych je ráda zkusila,ale mám hodně citlivé a uslzené oči,tak se bojím, že by to pro mě nebyla dobrá volba , a že působím inteligentně, to moc děkuju, já si tam přijdu spíš jak blbec,ale nevadí :D…..
    @Veronique: moc děkuji! Ta výmalba, to vymyslel manžel, je to teda ložnice, ale na mě je to hodně přeslazený, ty srdíčka jsou ale jen na jedné zdi, ne všude, ale i tak teda, asi to bude spíš dětský pokoj jednou :D…..
    @Lucie?!: díky, odepsala jsem ti 
    @Skodulka: moc děkuju, moc mě potěší, že to třeba někomu dát tip, co s vlasama a blb určitě nejsi! 
    @SwitCHenkA: jojo, na plesy je to taky super, já ho na ples taky víc ulíznu a posadím ho víc dolů 
    @Noogeta: jé, to jsi mě potěšila, to je milé !snažila jsem se myslet dopředu, hihi :D….
    @Čajová: přesně tak, já právě ani nemám nějak extra husté vlasy, tak normál a tohle udělá ten drdol vážně pěkný, no ale ty s tvýma překrásnýma hustýma vlasama to vůbec nepotřebuješ 
    @Johanko, moc děkuji, to jsi mě potěšila, já byla z těch kratších vlasů prvně neštastná, to víš, celý život dlouhovláska, ale zas je fakt, že změna je život a bylo potřeba těm vlasům ulevit a jestli mě to dělá mladší,tak to moc děkuji, už jsem ve věku,kdy to začnu potřebovat, haha :D
    @Danie D:tak jsem to schválně změřila a mám 25cm, tak asi je víc velikostí,ale být tebou bych spíš vzala tu 290mm, aby tamta 170 nebyla moc krátká….ale asi taky podle toho,jak velký ten drdol chceš a jak máš husté vlasy…..
    @Housewife: jé, tak ted jsi mě pobavila, to jsem se zasmála, to je hrozně milý , to je fakt zlatíčko :D, haha, paní s kolečkem :D…..
    @Mína: děkuju, jé tak to jsi vážně krátkovláska, tak to by mě o to víc zajímalo, jaký máš sestřih, už mě totiž i napadlo,že bych šla do mikáda,ale mám strach :D….

    Všem bych vám chtěla moc moc poděkovat za krásné komentáře a jsem ráda, že video snad bude užitečné, moc mě to těší! 

    OdpovědětVymazat
  24. Jsem netušila, že je k tomu nějaká pomůcka :D, super tip, uplně mi teď štve, že mi ten drdol už udělat nejde :(
    Jseš tu opět strašně příjemná :)

    OdpovědětVymazat
  25. Panebože, ty jsi tak krásná. :-)
    A tohle určitě někdy vyzkouším. Místo té tvé pomůcky jsem to viděla z ustřižených ponožek:P:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Super návod, já si teda budu muset ještě dlouho počkat, ale určitě zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
  27. Dobré video :) koupím a vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tu vycpávku už jsem viděla, ale nikdy jsem si neuměla představit, že to někdo fakt nosí v/na hlavě. Ale teď už vím, jak na správný drdol. Jen ty vlasy, aby už dorostly.
    Mimochodem: nějaký tip, jak si uchovat objem u hlavy i s culíkem/drdolem? Mám husté a těžké vlasy, a když jsou dlouhé (a ještě stažené), nemají u hlavy žádný objem :( Mám doma takové ty spreje ke kořínkům, ale nikdy moc nefungovaly. Nebo ne tak moc, jak bych chtěla.

    OdpovědětVymazat
  29. ha! já tušila, že je v tom nějaká čertovina! Musím to zkusit, doufám, že se mi to podaří jako tobě! díky za video!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc všem děkuju!
    @Luczynka: o tom už jsem někde něco taky zaslechla,ale nějak si to neumím představit :D, protože ty ponožky podle mě nebudou tak dobře držet tvar jako tohle :)
    @Yarisse: tak s tím culíkem, to mám stejný problém, nemám sice nějak husté ani těžké vlasy,ale jakmile udělám culík, tak mě taky táhne dolů a žádný objem to nemá, jedině snad, když chci mít vepředu takovou tu bouličku,tak oddělit ofinu a zasponkovat ji natupírovanou a do culíku je vůbec nedávat...

    OdpovědětVymazat
  31. Je to parádní, jen nevím,jestli by mi to slušelo. Ale vyzkouším a uvidím. Děkuji za inspirativní video! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. UŽ SI TO VÁŽNĚ MUSÍM POŘÍDIT. Výsledek vypadá SKVĚLE! Fakt super! Moc děkuji za video!

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělé videjko a top návod, děkuju hned vyzkouším ;)
    Jinak si opravdu moc fotogenická a vypadáš jak Kylie Minogue, nebo mi tak aspoň připadáš! ;D :)

    OdpovědětVymazat
  35. to si musím pořidit!si strasne moc hezka a sympaticka!))

    OdpovědětVymazat
  36. Já už tě teda sleduju nějakou tu dobu, ale dneska jsem vyzkoušela tenhle drdol (alternativa s ponožkou) a musím říct, že je to super rychlá záležitost.. Zítra asi zamotám 2 ponožky dohromady, ať je drdol větší.. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli bydlíš někde u Jihlavy? Já jen, že tam studuju a v jednom z videí jsem město poznala :) No a samozřejmě se přidávám ke zbytku a musím říct, že jsi neskutečně krásná a sympatická a každý den závidím :) Pokračuj dál, mám to tu moc ráda!!

    OdpovědětVymazat
  37. Máš úžasný videa :))) a super nápady :))) a taky ti závidím tvoji krásu :)

    OdpovědětVymazat
  38. Děkuji ti moc ted konečně s kamoškama mužeme mit stejne drdoly všichni. skvělé video :)

    OdpovědětVymazat
  39. a já jsem si vždycky říkala že ty holky mají tolik vlasů a on je to podvod, vycpávka to je :-) super jdu objednávat

    OdpovědětVymazat
  40. Tenhle drdol je super, nedávno jsem se ho učila. Mám husté vlasy ke kříži a vycpávku nahradila umělohmotná drátěnka B-), přečuhující vlasy jsem omotala kolem drdolu, takže není problém udělat bobíka i z dlouhých vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojte :) drdol je úplně maximálně super, su z Brna a uz nějakej ten měsíc sháním pomůcku k drdolu, nevíte někdo kde se dá v Brně koupit. Děkuju moc za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat
  42. místo tý vycpávky můžete obětovat ponožku ;) vemte nějakou starou třeba i podkolenku a ustřihněte jí špičku a rolujte ji ;) Je to hlavně pro ty, co nechtěj kupovat vycpávky nebo mají pocit, že by je pak drdol omrzel :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!