Korektory - video

by - 26 července

Krásné ráno,

mám tady další video, tentokrát o korektorech, protože je to bezvadná věc a vy, kdo třeba žádný nemáte,tak určitě pořiďte :)....Jinak jsem video nahrávala na internet 5 hodin díky našemu pomalému připojení, takže jsem málem vykvetla :D, tak doufám, že bude video alespoň trošku někomu ku prospěchu :).

Mějte fajn den!



You May Also Like

42 komentářů

  1. Úžasný video. Já používám korektory buď od Rimmel London, nebo jiných značek jako např. miss sporty či style zone ( nebo jak se to píše ) a určitě je to skvělá věc! =)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, strefila ses.. :) právě korektor sháním, jeden mám už objednanej u Elfu, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. 5 hodín? To si trpezlivá :D :D No a videjko je skvelé ako vždy tvoje videa mi vždy pomôžu

    OdpovědětVymazat
  4. Opat skvele video! Ale musim sa priznat, ze mne by sa asi 5 hodin nechcelo:) Aspon vidno ako nas mas rada:)
    Inak ja pouzivam korektory Miss Sporty - ten tuhy nema konkurenta ako skvelo prekryva, Astor, a tekuty mam z Avonu ale vobec mi nevyhovuje :(

    OdpovědětVymazat
  5. jako první musím pochválit novou fotku v záhlaví. video je super! s každým dalším seš lepší co se týká mluveného slova a sluší ti to opět moc. :-) určitě vyzkouším ten korektor s rozjasňovačem od ELFu, ten se zdá být dobrý. já jinak na kruhy pod očima používám roll-on od Garnier, ten je hodně dobrý a na pupínky mám tekutý od Maybelline

    OdpovědětVymazat
  6. @Cherry Llegar: jojo, 5 hodin,ale zapla jsem nahrávání a šla od toho, samozřejmě by se mi u toho sedět nechtělo :D....
    @Cookie: no já když jsem viděla předpokládanou dobu nahrávání,málem mě trefil šlak,ale je to tím,že máme pomalé připojení, jen jsem to zapla a šla pryč ;),ale ráda vás mám samozřejmě! :)
    @Jitulikaaa: moc děkuju! to moc ráda slyším :), ale mám ten pocit,že bych si ta videa měla asi možná připravovat, přijde mi,že nemluvím tak plynule,jak bych chtěla :), ten garneir jsem měla a byl fajn,ale usela jsem věnovat mamce, byl na tmavý :(....

    Moc vám děkuji za komentáře a za další tipy na korektory, to je určitě bezva dozvědět se o nových a jiných produktech!!!Díky!

    OdpovědětVymazat
  7. super video! já používám z lékarny akne color-light, i když nemám žádné pupínky jako korektor je to super! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. video moc pěkné...chci víc a víc :D
    jenom bych doplnila k elfu...ten kdo má opravdu ty kruhy opravdu tmavé, tak mu stačit nebude...já jsem na něj slyšela samou chválu, ale mě moc nezakryje...je spíš pro lehké až střední krytí a konzistece je opravdu tekutější, což nemám moc ráda..chci teď zkusit nyx a dermacol..tak kdyžtak poreferuji :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já už jsem vyzkoušela asi tak 50 korektorů, ale žádný mi zatím nevyhovoval. Mám kruhy pod očima bohužel geneticky dané, jsou opravdu hodně vidětelné i když je maskuju make-upem a korektorem. Bez kamufláže vyjít z domu, tak se mě lidi ptají jestli je mi dobře:D Takže používám korektory, které bohužel jsou hutné a zalézají do vrásek (a to mám teprve 18), ale už jsem si celkem zvykla, mám tendenci během dne si ten korektor rozklepat, abych ho dostala z těch vrásek:)
    V jakém odstínu máš ten makeup/korektor od Dermakolu? Řekla bych, že jsem tak stejně světlá:D A sedí ti ten odstín ted v létě nebo ho máš na zimu? Už jsem ho cca před rokem zkoušela, ale nesedla mi barva ani konzistence, ale říkám, že když ho všude tak doporučují, tak mu dám ještě šanci:) Navíc ho používala ještě mamka jako mladá, byl to tehdy jediný make-up.
    Jinak i když pro mě to video nijak prospěšné nebylo, tak to určitě ztracený čas nebyl, strašně ráda tvoje videa sleduju:) Sem docela blázen do kosmetiky a sem ráda, že v tom nejsem sama koho to baví:)

    OdpovědětVymazat
  10. ty tvoje videa nemají chybu! opět super! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Opět skvělé video! :) Já tedy zůstávám stále věrná tekutému korektoru od Yves Rocher z řady Couleur Nature, na kruhy pod očima je skvělý a i na nějaký ten pupínek. Nevím, jak moc by ti vyhovovalo krytí, každopádně projasní hezky oční okolí. Psala jsem o něm něco málo tady: http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/05/necessities-nr2-eye-make-up.html

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za super tipy.. Korektorům zatím přicházím na chuť, ve své výbavě mám jen jeden se kterým nejsem zase tak úplně spokojená, takže děkuji, určitě se nechám inspirovat k dalšímu nákupu! :)

    OdpovědětVymazat
  13. moc moc pěkné!
    všechny videa jsou bezva!
    vypadáš hrozně sympaticky a mile :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ani jeden z nich som zatial nemala takze pre mne velmi napomocne receznie :-)
    Ja pouzivam po oci tie tekutejsie a na akne tie hutnejsie...Raz som si obetovala na jeden drahsi od Mac Studio Concealer..a ten za da pouzivat aj aj..je skvely, len ta cena no :-/ s tych o nieco dostupnejsich pouzivam pod oci Bourjois Healthy mix a Sleek Luminaire a na akne stale striedam nejake hutne tycinkove..osvedcili sa mi zatial od loreal a rimmel. Korektor je vazne skvela vec :-) a tie farebne mi tiez nesadli :P
    Inak vcera som tiez natacala video..ale zistila som ze mi fotak vobec nezaostruje a farby su skreslene :((
    Ty natacas na fotak ci kameru?

    OdpovědětVymazat
  15. muj nej tuhý korektor je od Miss Sporty stojí cca 50,- a jsem s ním už nějaký ten pátek hrozně moc spokojená :) jinak teď mám 2 od ELF taky tuhé a jsem s nima také moc spokojená :) tekuté mi moc nevyhovují ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Mám hrozně ráda tovje videa. Máš takovej hrozně příjemnej a pro mě uklidňující hlas. Takže toč jak divá, ať jsem klidná!! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám tuhý od S-he a to mi přijde,že kreje až moc :D a potom tekutý,se štětečkem a dole se otáčí pro potřebný množství a ten mám od Essence.

    OdpovědětVymazat
  18. Já používám jenom tuhý korektor Bobi Brown, byl v akci na Jahodě vloni za směšnou cenu :)A štětec používám od Lilly Lolo, který je určen přímo na korektory, jak na sypký, tak na tuhý :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tvoje videá sú super ! Aj ked'som nemala veľa času neodolala som,a čo sa mňa týka používam overený korektor Very me tiež najbledší odtieň a kryje perfektne ale tiež používam aj rôzne make-upy ktore však nemajú až takú kryciu schopnosť.Si veľmi kreatívna a šikovná takže sa mi to tu veľmi páči a určite ešte zavítam .

    http://queen-of-jungle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já korektory moc často nepoužívám, mám doma jenom jeden tekutý od Maybelline =)
    Jinak moc pěkné video, jen tak dál =D

    miss-inly.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Já tu dobu nahrávání určitě oceňuju, protože přece jen korektor docela využiju jako jeden z mála kosmetických (dekorativních) produktů.
    Osobně jsem měla ten s tou houbičkou, ale jinou značku, s kterým jsem byla spokojená. Používala jsem ho i pod oční stíny a ty pak držely jako přibité :).
    Poté jsem vyzkoušela tuhý korektor v "tužce" od Avonu, který mi vydržel opravdu hodně dlouho a byla jsem s ním hodně spokojená. Jenže bohužel už není v nabídce, a tak jsem se musela poohlédnout po jiné alternativě.
    Nakonec to tedy vyhrál troj korektor od Essence, kde jse vlastně béžová část na pupínky, růžová na kruhy pod očima a zelená na neutralizaci červených míst. Jsem s ním spokojená, i když osobně využiju asi jen tu růžovou část.

    OdpovědětVymazat
  22. Opět super video! Průser je, že tyhle Cover od Dermacolu se přestaly dělat. A stál kolem 120,-.

    OdpovědětVymazat
  23. Mám tekutý kuličkový od Garnier, ale i ten nejsvětlejší odstín je dost tmavý a hodně do žluta. Rozhodně si však nemaluju kuličkou pod očima jak v reklamě. :D To je pak člověk pod očima celý žlutý. Nejlépe nanést trochu na prst a vklepat tam, kde je co zakrývat. A taky hrozně dlouho vydrží!
    Sulamith

    OdpovědětVymazat
  24. Ja mám jeden z oriflame, používam ho len na vyrážku ked sa mi objaví a to konkrétne si najprv dám zelený a na to telový- je to také trio balenie pričom tretia farba je žltá, tú takmer vôbec nevyužívam zatiaľ :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, já mám taky ten korektor od Elfu,a je skvělej:). Jinak super video...no jako všechny:).Moc ráda na tvůj blog chodím, jsem tady několikrát denně a netrpělivě čekám na každej novej článek:). Dokážeš skvěle poradit, a už jsi mě hodně inspirovala - v účesech, líčení, kupování různý kosmetiky a tak, takže ti děkuju:),prostě to tady miluju:).
    Měj se moc hezky.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  26. @tess: tak na pupínky bude určitě super, ale pod oči bude asi moc hutný a vysušovat, nebo ne?
    @Jája: naprosto souhlasím,jak jsem řikala, na nějaké jó velké krytí určitě není, ale zase docela pěkně rozjasní a mně je právě ta konzistence příjemná, že není tak hutnej, jenže tím právě zas nekryje tolik, tak pak si má člověk vybrat :D, mně to ale na den stačí :)…
    @L.A.N.Y: tak to soucítím, já kruhy nikdy nemívala,ale postupem času a zvláště, když je člověk unavenej,tak mi potvory vylezly, takže už taky korektor potřebuju, dřív jsem ho nepoužívala vůbec…ten Dermacol mám ten nejsvětlejší, ted jsem koukala a myslim, že je to 208, jiné číslo tam není :),ale souhlasím s tebou, že z té konzistence taky moc odvařená nejsem, ale kryje vážně hezky. Ten nejsvětlejší je ale asi spíš na zimu, když se trošku opálím,tak už je pak světlý hodně,ale myslím,že letos se opálení „bát“ nemusíme :)…..
    @Veronique: super, moc děkuji za tip, koukala jsem, že máme i stejné oblíbené řasenky :), 2000 calories byla moje první řasenka, kterou jsem dostala a od té doby si ji kupuju opakovaně a není to jen z nostalgie, i když ted mám třeba zrovna jinou, ale vždycky se k ní vrátím :)
    @Čajová: ano ano,tak mi to taky vyhovuje, pod oči ty tekutější, přijde mi,že jsou takové jemnější :)…ale na ten MAC jsem obecně slyšela dost chvály, asi, až budu na Chodově,tak to půjdu osobně omrknout, že bych něco možná pořídila, ale trošku mě odrazují ty ceny, říkám si,jestli to za to vážně stojí,ale když řikáš, že jo,tak tomu věřím :)! Jinak s těma videama je to oříšek, já nejdřív natáčela taky na foťák, ale přesně, nezaostřuje to, když se člověk hne, takže ted jedině na kameru, je to lepší, ale barvy zkresluje trošku taky, ale mnohem mín než foťák, ono hodně záleží na nasvícení, chce to dostatek světla, proto já většinou točím proti oknu, protože jinak máme všude docela tmu a vypadá to blbě….
    @- angellovely-things -: hm, tak ten od miss sporty, to se schválně mrknu,to si myslím,že je super tip za super cenu, díky!
    @Kate: haha :D, děkuju, to mě těší :)!
    @Tess: a jde ti to tím štětcem dobře rozmazat do ztracena? Já mám ten štěteček od Sigmy,ale přijde mi,že jsou pořád vidět tahy, že nejlíp to rozmažu prstem….
    @Betty: moc děkuju, to mě moc těší! :)
    @Jitulka: na ten korektor od essence jsem taky koukala, ale nějak jsem ho nezkusila ani na ruku,ale hrozně se mi líbil vzhledově :D, tak vidím, že bude fajn,ještě na něj musím mrknout :) a moc děkuju i za ten tip použít korektor místo báze, to myslím, že spousta lidí ocení, díky!
    @Malltynka: jejda, vážně je přestli dělat? Proč vždycky přestanou dělat věci, které jsou fajn? To nechápu…:(
    @Sulamith: ano ano, přesně tak, já ho zkoušela taky už před nějakou dobou a musela jsem ho darovat, byl na mě hrozně tmavý a ten postup nanášení, to mi mluvíš z duše, já taky nechápu, jak by s tim mohl člověk jen přejet pod okem, to bylo šílený :D….
    @Laura: tak to bud ráda, že zatím nemusíš kruhy řešit :), já bych radši pupínek, než kruhy :D….
    @Lenka: strašně moc děkuju za krásný komentář, to jsem moc ráda, budu se snažit, abys sem ráda chodila dál, vážně děkuju, tohle mě vždycky tak moc potěší! :)

    A všem děkuju za krásné komentáře a za vaše tipy na koretory a kosmetiku, myslím,že je to super a že to pomůže, když to rozebereme takhle hromadně, člověk alespoň ví, co je dobrý a co naopak nekupovat! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mně je každé tvé video ku prospěchu, takže za mně opět děkuji. Mimochodem děkuji za krásný kompliment ;-) červenám se a snažím se lepšit :-)

    Já teď používám Bare Essentuals. Mají svůj korektor, se kterým jsem maxi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  28. Bezvadný, jako vždy :) Moc děkuji za rady, zrovna se chystám na nákup korektoru :).

    Na kruhy pod očima používám Manhattan wake up concealer :), ale myslím, že už jsem Ti o tom psala ;)

    Enliven

    OdpovědětVymazat
  29. @lovelypetra šak já jen potvrzuji co jsi řekla :) mě celkově kosmetika elf dost zklamala...bohužel...hrozně jsem se na balíček těšila, ale u mě propadla..mám pleť horší, potřebuji hodně krytí a to elf u žádného přípravku nemá...tvářenka ze základní řady málo pigmentovaná, lak je moc měkký, complexion perfection hrozně ryhle obývá (asi po třetím použití jsem se dostala na spodní plech)atd. pro mě osobně je lepší ivestovat do kvalitnější kosmetiky..ale vyzkoušet jsem jí chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  30. @Enliven: na ten manhattan čtu jen samou chválu, mně tahle kosmetika vždycky vyhovovala,ale jak ji zrušili v DM, tak nevím , kde kupovat...:(, dá se vůbec někde sehnat?
    @Jájo: no já se tomu ani nedivím, řeknu ti, že ta základní řada mě absolutně taky nenadchla, nemám teda moc věcí,ale zkusila jsem laky a tvářenku a tvářenka šílená, laky barevně pěkné,ale dost vodové a ty křivé štětiny, každá jinak dlouhá, to je utrpení to nanášet, takže máme stejnou zkušenost :)!Jo a ještě mě napadá shimmering facial whip z té základní řady, tak ten špatnej neni, ten se dá hezky přimíchat do makeupu nebo i samostatně není špatnej, ale to jsou na mě až moc lesklý a rtěnky taky nejsou špatný ty z té základní řady,jen vůbec neodpovídají barvy..... Jinak ale zase naopak z řady studio mám tvářenky a ty mi přijdou super :)! Complexion perfection mám taky,ale vlastně ho vůbec nepoužívám, protože nepoužívám pudry :),ale faktem je, že když jsem ho zkoušela,že trochu prášil a štětcem to nebude, ty mám dobrý.....Tak ono to asi taky možná bude kus od kusu,ale je fakt, že co bysme za ty ceny chtěly, vid,ale některé produkty jsou vážně propadáky!:)

    OdpovědětVymazat
  31. Super video! Já mám docela problém s tím, že mám někdy kruhy pod očima. Ale ještě jsem ten správný korektor nenašla. Možná si pořídím ten od Dermacolu, vypadá dobře. :)
    A jak to děláš, že jsi vždy tak krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Skvele video !! Ako vzdy:) Ja ich mam doma viac ci uz Miss Sporty, Rimmel, Manhattan, S-he. Najnovsie som si objednala Oriflame tak uvidime:)

    OdpovědětVymazat
  33. @lovelypetra ... mladá paní začínáme si rozumět :D ..já jsem plně spokojená taky jen s tím rozjasňovačem v tubě:DD..mám odstín sportlight (jestli to píšu dobře) a je fakt na tváři pěkný..dělá přesně to, co od rozjasňovače očekávám...takže si k tobě píšu berušku :))))

    OdpovědětVymazat
  34. Péto, já si korektor pod oči nedávám, nepotřebuju to. Takže vyloženě jenom, když mi vyleze nějakej pupínek, nebo mám začervenalý místo. Stětcem mi to jde dobře, ale je to fakt na pidi plochy, větší místa nezakrývám korektorem.

    Mně se třeba po porodu dost udělaly pigmentový skrvrny, ale to v poho zakryje make-up, kdybych měla každou patlat korektorem, tak jsem pak spíš jak maska :P a to nesnášim :P

    OdpovědětVymazat
  35. Péti, je fakt, že já jsem ten wake up concealer koupila před rokem v DM, když rušili stojan s tou kosmetikou...co budu dělat až mi dojde? No asi to zkusím přes internet...nasadila jsi mi brouka do hlavy ;) :).

    Enliven

    OdpovědětVymazat
  36. @Tess: aha, tak to je veliká výhoda, že to nepotřebuješ na kruhy :), já jak jsem hrozně bledá,tak mi ty kruhy svítí ještě víc...jinak co se týká pigmentových skvrn,tak mám kamarádu, které po nějakém krému zmizely, kdyžtak se jí zeptám, co používala a vím,že ted už ale s obličejem neleze vůbec na slunce a na maže SPF50....
    @Enliven: jojo, já měla manhattan taky strašně ráda, štve mě, že to zrušili :(....

    OdpovědětVymazat
  37. Korektor a řasenka je základ,skvělý video!:)

    OdpovědětVymazat
  38. Video je moc povedené stejně jako všechny tvoje videa. Tvůj blog navštěvuju i několikrát denně. Si strašně příjemná a milá. Ale k tématu, chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nevíš jaký máš na videu lak na nehty. Strašně mi padl do oka. Vzhledem k tomu že je video poměrně staré tomu moc šancí nedávám. Každopádně předem děkuju. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!