Kosmetika ELF 2. část, řada Studio a Minerals - video

by - 28 července

Krásné odpoledne,
přináším druhou polovinu videa o mojí sbírce produktů z kosmetiky ELF. Moc se omlouvám za přeřeky, opravdu mi to nějak nemluvilo včera, což je vidět na konci videa :), člověk mluví, mluví a když to pak pustí druhý den v počítači, tak mu dojde, že řekl třeba pitomost a že rtěnka není z řady studio, ale minerals, tudíž doufám, že vám nezpůsobím nějakou újmu :). První část videa můžete zhlédnout ZDE .

Také bych vám moc chtěla poděkovat za komentáře týkající se téhle kosmetiky, je super, když se toho člověk dozví víc :)!Mějte fajn den!






Srovnání tvářenek pro Evu :)- Natural Radiance Blusher v odstínu Glow a Duo Blush&Bronzing Studio:

You May Also Like

41 komentářů

  1. tomu sa hovori nekonciace zasoby:))

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně někdo v ČR, kdo dělá kvalitní videa :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Super! :)) díky za tohle video :))

    OdpovědětVymazat
  4. Právě jsem se tě chtěla zeptat kdy plánuješ natočit druhou část videa ELF kosmetiky :D ty tvářenky mě překvapily, určitě si objednám nějakou na denní nošení. Jak jsou na tom rtěnky z řady Minerals? Nanáší se lépe než ty ze základní řady? Nejsou tak tuhé? :) Děkuju předem za odpověď!

    OdpovědětVymazat
  5. Petro,máš tolik tvářenek a rozjasńovačů.asi bych tolik neupotřebila.Dřív se mi tvá videa líbila trochu více,přide mě,že už se nějak víc předvádíš a pro mě je to moc hrané.ale zas prima zábava v kanclu,trochu posedlost asi.nevím jak to napsat decentně,ale trochu možná méně hraní,už jsi tu s tebe dělají legraci.promiň :( Johanka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky prosímtě vypadáš docela mladě ;D tak bych se chtěla zeptat jestli ještě studuješ(popřípadě v jakém oboru) nebo jestli už pracuješ(popřípadě v jakém oboru). Děkuji moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tam žádný hraní nevidím, prostě mluvit do kamery je jiný, než mluvit spontánně, a myslim, že Petře to jde dobře :)

    ty tvářenky mě fakt zaujaly, jsou krásné :) možná pořídím :) jinak mám všechny tvářenky od EDM, jenom po vzorečkách a nemám šanci je vypotřebovat :)

    OdpovědětVymazat
  8. paní Tess by si měla hlídat svůj tichý svět,té se to momentálně netýká ;) Mě se to také zdá už moc. mlluvit do kamera možná,tohle už je troch šou! Jara

    OdpovědětVymazat
  9. Máš stejné nehty jako měla Mia Bella teď nedavno. Docela mi vadí to kopírování mezi blogerry, Či to byla inspirace? Kristin
    Jiank moc hezké video tvé mám ráda!!

    OdpovědětVymazat
  10. já zas jenom vyloženě čumím, co se to tady zase kupí za anonymně neanonymní komentáře...mě to teda hrané nepřijde ani trochu a předvádění už vůbec ne! člověk přece musí ty věci ukázat, když o nich mluví. a pokud se to někomu nelíbí, tak nevím proč sem pořád chodí. já bych na to teda už neměla nervy asi. v tomhle tom tě hodně obdivuju, že ty komentáře vydržíš a ještě jim na ně dokážeš odpovídat... no, raději toho nechám!
    mě se video naopak líbilo hodně! a už teď se strašně moc těším na další! :-) řada studio je opravdu o dost lepší něž řada základní. mám v plánu pořídit nějaké štětce, zatím mám jenom stipple brush a ten je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peťo, nechtěla bys udělat giveaway na slevové kuponky na prodloužení vlasů? :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Sakra jaképak týká-netýká?! Každý má právo na svůj názor!

    Video je skvělé, stejně jako to předešlé. Obě dvě jsem je teď shlédla s nadšením. Pokud někdo nemá rád kosmetiku, nechápu proč taková videa sleduje, nebo se k nim ještě k tomu přemrštěně kriticky vyjadřuje. Petra tomu rozumí a ví, o čem mluví.) Pro mě jsou její videa velkým přínosem, protože kosmetika je i mou vášní. Navíc Petra je hrozně příjemná, vyjadřuje se skoro ukázkově a nikdy si na nic nehraje.

    Chtěla bych vidět Tvé video - anonyme, když tomu taak moc rozumíš, že si navíc troufáš kritizovat.)!

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíce kritizují ti, kteří by se takhle veřejně projevit nedokázali. Ale jak se říká,není člověk ten,aby se zavděčil lidem všem. Moc pěkné video Peti, jen tak dál! =) Katka

    OdpovědětVymazat
  14. super video!! Studio řadu mám také moc ráda :) hlavně ty tvářenky jsou vážně TOP! mám dvě a plánuji další barvičky přikoupit :))) a taky hlavně se chystám na ten bronzer :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Nevím,proč bych sem neměla chodit,chodím sem denně,jen mi přijde,že Petra měla ze začátku ty videa lepší,skromnější,teď je to takové přehnané,jak shopink.Píšu svůj názor,a schodlo se nás tady na tom víc.Petra je velmi příjemná a nemá tohle zapotřebí se předvádět.Chlapy tady moc lichotivě o tom nemluví ;) Může to klidně smazat,ale aspoň ať o tom ví. Johanka

    OdpovědětVymazat
  16. Neboj recenze plánuju, ale ještě dnes odjíždím na týden a něco do Prahy a budu bez internetu:( Pak bych postupně dávala recenze, dokonce jsem si dnes vyzvedla balíček i s pár výrobky ze základní řady, tak uvidíme jak budu nebo nebudu spokojená, ale všechno vyzkouším až přijedu z Prahy. Co se týče řady Studio tak mám většinu věcí co si zminovala;)

    OdpovědětVymazat
  17. Každý ať dělá co umí,když ji to baví a nemá nic jiného na práci ;)Já bych teda o takovouhle popularitu taky nestála,a manžel by mi to asi zatrhl :) Desire

    OdpovědětVymazat
  18. Já videa vždy oceňuju, protože vím, kolik to dá práce. Přijde mi, že se vyjadřuješ pořád stejně, takže hraní jsem nezaznamenala.. :D Nenech se odradit a pokračuj! ;)
    P. S. Zajímalo by mě video zaměřené na upravování obočí - to jen kdybys hledala nová témata ke zpracování.. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak jsem dnes viděla obě videa (včera mi to nějak nešlo) a musím říct, že s tebou skoro ve všem souhlasím :-) Hlavně ty studio tvářenky a bronzer jsou úžasné, bez těch už bych se neobešla :-)
    Btw neber to nijak zle, ale dost často opakuješ "řekněme", při tom druhém videu už mě to trošku tahalo za uši. Ale jinak se posloucháš moc hezky, kéž bych uměla mluvit jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Já vám všem moc děkuji za komentáře a protože ted monetálně nestíhám odpovědět jednotlivě - udělám to zítra- tak řeknu jen pár slov adresovaných obecně do prostoru (potrefená husa, nechť se klidně ozve :D). Mám ráda kosmetiku, ráda si koupím něco pěkného na sebe a nevidím důvod, proč bych se o to nemohla podělit veřejně (a už vůbec, proč bych se měla obhajovat), pokud to někomu přijde trapné a má pocit, že nemám jiné zájmy, je to jeho věc a názor, pokud je někdo natolik netolerantní a vadí mu to,nejspíš má nějaký psychický problém. Komu nejsem sympatická, koho to nebaví, má hromadu možností,jak smysluplně trávit svůj čas jinak, nikoho přece nenutím. Jsem ale hrozně moc ráda, že sem chodíte a jsem ráda za podporu a za všechny komentáře (kromě těch, jejichž primární cíl je, mě urazit - což je poznat na první pohled). Dál bych chtěla říct, že si myslím, že mluvím pořád stejně, nevšimla jsem si nějaké změny ve videích, ale samozřejmě já sama to asi nedokáži objektivně posoudit, zamyslet se nad tím samozřejmě mohu a udělám to, ale pokud mám ukázat produkty a mluvit o nich, pak moc nerozumím, co je na tom za předvádění se, budu ráda, pokud mi to někdo vysvětlí. Pokud máte na mysli poslední část videa - zkažené záběry- tak ty tam dávám, protože si řikám, at to není jen o kosmetice a potom jsem v komentářích četla, že se to pár lidem líbilo, takže proč ne, neumím mluvit jako stroj a někdy se prostě přeříkávám víc, jindy méně, v tomhle videu obzvláště jsem mlela chvílema kraviny a už jsem z toho byla trošku vytočená :D, takže možná proto to na někoho může působit blbě, nevím, nedokáži posoudit,ale prostě taková jsem. Je ale jasné, že stejně tak jako v reálném životě nebudu sympatická všem, ani na internetu tomu tak nebude, já to chápu a i tak díky, že mě sledujete. Dál bych vás chtěla poprosit, bylo by fajn kdyby dotyčný anonym nepsal neustále pod třema přezdívkama a nepovídal si tu sám se sebou a nepodpořoval svůj vlastní názor sám, je to hloupé, doufám, že je natolik inteligetní, že to pochopí. Velmi nerada bych mazala nebo schvalovala komentáře,ale zřejmě k tomu budu nucena přistoupit, protože někdy je toho fakt moc, nehodlám tu z toho mít internetovou žumpu (nemluvím teď konkrétně o téhle diskuzi), tudíž můžu říct, že už opravdu chápu, proč blogeři komentáře schvalují, mindráky si ,prosím, jděte léčit jinam, díky.

    Závěrem snad jen, že vám moc děkuju za podporu, moc si toho vážím a kdyby na video nikdo nekoukal a k ničemu by nebylo, tak bych to nedělala, protože to dá opravdu dost práce a stojí to dost času,ale mně to moc baví a mám velkou radost, když se můžu podělit s ostatními o svoje zkušenosti s kosmetikou a jsem vám moc vděčná, že se vyjadřujete a že se tak dopátráme společně k výrobkům, které jsou super, i k těm, které nemá cenu kupovat,také jsem vám moc vděčná za všechny tipy na kosmetiku, opravdu moc děkuji, jste skvělí! Kosmetika mě baví a jsem ráda, že v tom nejsem sama!

    P.S. omluouvám se za případné překlepy, píšu to jen v rychlosti, všem krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  21. Ty tvoje přeblepty jsou nejlepší :D To jsi mě pobavila mile :) To bylo roztomilé :)
    Jinak já si hodně brousím zuby na ty tvářenky. A velice mě překvapily ty bronzery. Všeobecně je moc nemusím a neuvažovala jsem nad nima, ale ten čtyřstínový vypadal zajímavě ....
    DĚKUJI ZA SKVĚLOU RECENZI .... Těším se na další videa :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. řada studio je vážně daleko lepší než základní. bronzer, který si ukazovala mám také moc ráda a mám ráda i štětce z této řady, protože jsou opravdu dobré. kdyby tě zajímal můj názor, na moje poslední nákupy u elfu tak tady: http://ordinarylife-my.blogspot.com/2011/07/elf-review-nr-4-5.html

    OdpovědětVymazat
  24. Jseš neskutečně vybavená :D, všechno bych si nejradši ozkoušela.
    Tyhle recenze mám fakt ráda..člověk má aspoň lepší přehled :)

    OdpovědětVymazat
  25. Petro,očividně kritiku nebereš,píšu to,jak to cejtím,ale hned si léčím mindrák,nebo teda jsem rovnou psychycky labilní.Když se mi něco nelíbí,tak to nemám vyjadřovat,protože sem špatná já,že se mi to nelíbí.Když něco předvádím,tak bych měla počítat taky trochu s kritikou.Jsi zřejmě tak přesvědčena o svoji dokonalosti,že můj názor musí bejt teda ze závisti.tak to mě zase teď přijde,že mindráky máš ty a tímhle si je léčíš. Johana

    OdpovědětVymazat
  26. nechceš někdy vyfotit všechny zásoby kosmetiky? obdivuju tě, jak si o všem všechno pamatuješ, já skončila u řasenky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Johano, vůbec jsem nepochopila proč jsi si celý můj komentář vztáhla na sebe a na to,co jsi napsala zrovna ty, asi k tomu máš důvod? Kdybych nebrala kritiku, tak se tím vůbec nezaobírám,neodpovídám a rovnou to mažu ;)! O dokonalosti a závisti jsem nikde nic nepsala, mám z tebe dojem, že ty jsi přesně ten případ, že se ze mě za každou cenu snažíš udělat tu špatnou a neděláš nic jiného, než že kritizuješ, mně to nevadí, samozřejmě s kritikou počítám, ale to, že má někdo jiný názor než ty ještě neznamená, že je špatný, nemáš patent na rozum ani na vkus, stejně tak jako já, mimochodem koukám, že to o té potrefené huse, co vždycky zakejhá jsem nepsala nadarmo.....

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peťulko, videa jsou skvělá! Bodejť by chlapi neměli srandu z videí o kosmetice, když to jsou pro ně "slepičí věci", viď? ;-) Navíc tyhle videa děláš pro nás fanoušky a pokud to už někomu přijde hrané, tak se dál dívat nemusí. A sranda, že tě kritizují z toho, že ve videích "hraješ" a oni komentují s hrubkami. No trapas. Z toho zas mají srandu ostatní.

    Johano, dřív než odešleš komentář, tak si, prosím, zkontroluj hrubky, protože "psychYcky"...to je síla. :D
    Verča M.

    OdpovědětVymazat
  29. Až mi bude tolik kolik vám dámy,a polezou mi líčidla do vrásek,třeba už hrubky psát nebudu ;)zatím se pořád ještě učím,jsem ještě pískle :D a nebo jsem teda asi chudák labYlní DebYl.nebo že by te můj novej notebooook udělal překlep za mě? :D J.

    OdpovědětVymazat
  30. AHoj Petro,
    líbilo se mi pokračování o Elfu. Ale nevím, zda jsem si to měla pouštět, mám chuť si opět něco objednat.
    Dotaz. Tvářenka s bronzerem - odstín tvářenky se mi zdá podobný odstínu tvářenky Glow ze základní řady? Je tomu tak, nebo jde o mé zbožné přání?
    Děkuji za odpověď.

    Videa jsou stále fajn, mě se naopak zdá,že mluvíš lépe než dřív.

    Anonym, který chodí na tento blog, údajně každý den, je asi takový hloupoučký ne-li primitivní...
    Pravopis se učí na základní škole. Nevím, proč píše co si myslí chlapi někde na kanclu xy?!!!!
    Napsala bych ještě něco, ale slušný člověk si názor na hlupáky nechá pro sebe.

    Měj hezký den, Eva.

    OdpovědětVymazat
  31. @Léa: já bych řekla, že jsou na tom ty rtěnky hodně podobně a mně osobně přijde ta jedna, co mám, ještě tužší a víc vysušující, než ty z té základní řady, ale nevím, mám opravdu jen jednu,tak těžko říct….
    @anonymní 16:07: ahoj, moc děkuju, to jsi mě teda překvapila a potěšila zároveň, já už po škole pracuju 5 let, takže opravdu nejsem žádné mládě :) a pracuju v oboru obchod a služby, jsem osvč :)
    @Tess: děkuju a máš pravdu, ono do kamery je to fakt jiný, je to divný pocit, že si člověk vlastně povídá sám se sebou,tak to určitě působí jinak než při normálním kontaktu tváří v tvář, to je jasný :). Jinak ty tvářenky jsou vážně fajn!
    @anonymní 16:51 - Kristin: moc děkuju a ty nehty, to se teda moc omlouvám, Mii blog a Miu mám hrozně ráda, je můj úplně nejoblíbenější a chodím tam každý den a hltám tam všechny články, ale ted nějak nevím,co myslíš….jo, tak už jsem to asi našla, máš na mysli takové růžové s černýma tečkama, jak má na jedné fotce s paletou očních stínů? Ty byly krásné a taky jsem jí je chválila, tak to mě asi vážně evidentně podprahově ovlivnilo, když jsem si řikala, co si na ten fádní tělový lak dám, to máš pravdu, asi jsem si to dala, že jsem je tam viděla pár dní předem, ale to mi teda vůbec v tu chvíli nedošlo, že jsou podobné! :D Tímto děkuji za inspiraci :)! Jinak ale musím říct, že kamínkama, nálepkama, razítkama atd. si zdobí nehty každá druhá holka/žena, já třeba dělám známým nehty a tímto způsobem je zdobím už tak tři roky-kamínky nahoře, dole, na diagonálu a seřadit podle velikostí, mám na to Swarovského kamínky-jsou úžasné :), ono taky, co vymýšlet pořád nového ;), dost často dělám to, že zdobím jen jeden prst na ruce, na jedné prsteníček, na druhé prostředníček a bud dáme kamínky nebo razítko nebo třeba kontrastní barvu, je to různé :)…
    @Jitulikaaa: moc děkuju za podporu, já už to komentovat vážně příště nebudu, protože to nemá cenu, já to komentuju jen z toho důvodu,že pak zas někdo řekne, že neodpovídám a že jsem nafoukaná a blablabla :D, ale ono je to asi jedno, protože pro tyhle lidi budu špatná vždycky a vždycky si něco najdou, nakonec jim evidentně o nic jiného nejde. A tu řadu studio určitě zkus, je super!
    @anonymní 17:06: určitě zas bude, někdy začátkem nebo do první poloviny sprna :)!
    @Mio, moc moc ti děkuju za krásný komentář, moc jsi mě potěšila, tvůj blog je totiž můj vůbec neoblíbenější :), právě kvůli kosmetice a kvůli tomu, jaká jsi ty-příjemná, skromná a krásná :)!
    @Katka 17:10: moc děkuju za komentář, vážím si podpory! :)
    @L.A.N.Y: tak to se moc těším! :)
    @Andrea: moc děkuju! Jinak s tím obočím, já s tím mým právě nic moc nedělám, jen zastřihnu shora a vytrhnu maximálně nějaký chloupek, co je mimo, tak nevím, jestli bych měla, co řikat, ale zkusím to vymyslet , děkuju moc za tip! :)
    @viennettka: děkuju a máš pravdu, kéž bych opakovala jen řekněme :D, opakuju i vlastně, tedy a další hromadu vycpávkových slov, zjistila jsem totiž, že to asi dělám místo „eee“, snažím se mluvit plynule a tím mi tam vznikají tyhle vycpávky, je to blbý a nepříjemný a taky mi to vadí, ale mám problém se toho zbavit, zřejmě tak mluvím i normálně, ale všimla jsem si toho, až když to vidím nahrané, dřív mě na to nikdo neupozornil, neexistuje nějaký tip, jak se těch vycpávek zbavit, byla bych vděčná….:)

    OdpovědětVymazat
  32. @Malltynka: moc děkuji za komentář, ty tvářenky musíš mít, jsou bezva :)!
    @Rendy: ano ano,souhlasím a děkuji za odkaz, ted jsem to pročetla a perfektní recenze, díky!
    @Markétka: :D to klidně můžu, ono to vypadá, že toho mám strašnou haldu, protože třeba ten elf jsem tady na blogu už měla ve článku ,ale ted jsem to ukazovala na videu,takže to vypadá, že mám dovjnásobné množství, ale přitom jsou to vlastně pořád ta samá líčidla :D….ve skutečnosti mám jeden košíček o rozměrech cca 30x20x15cm a jeden malý na rtěnky a lesky, opravdu to není zas tak šílená zásoba, i když nepopírám, že toho mám dost :)!


    @Verča M.: moc děkuji za podporu a souhlasím, chlapům tyhle věci přijdou prostě směšné a hlavně kolikrát ani o existenci různých ženských vychytávek nevědí a pokud se to dozví, tak by to raději i tak nevěděli :)……sranda na tom je, že líčidla používá téměř každá ženská, jen některé z nich dělají, že jsou nad věcí a nepotřebují je :), zvláště pak v mužském kolektivu, protože většina chlapů to nepozná ;), pokud člověk není zmalovaný moc. Uvedu příklad, když si třeba dám umělé řasy v co nejpřirozenější délce a tvaru, tak to ještě nikdo nepoznal, dokonce ani kamarádky kolikrát, takže když se to chlap dozví, jaká bude reakce? Lekne se a bude se tomu přiblble smát, to je jako s push-upkou, tam ovšem ale po sundání ještě následuje zklamání :D….já si naopak myslím (a mám potvrzeno od kamarádů), že chlapi jsou za tyhle ženské vychytávky moc rádi, jen o tom nesmí vědět a nesmí to být poznat :).
    @Noogeta: Ahoj Evi :), jsem moc ráda, že jsem tě nalákala na řadu studio, protože ta si myslím, že za to opravdu stojí. S tou tvářenkou si myslím, že jsi docela uhodila hřebíček na hlavičku, protože ted jsem na to koukala, nafotila a skutečně rozdíl tam je, ale je minimální. Glow je maličko světlejší a o chlup víc do meruňkova a je v ní více zlaté, ta duo je víc do hněda, maličko tmavší a mín zlatého shimmeru,ale v zásadě jsou hodně hodně blízko, mrkni na fotky, hodím je pod video ;). A moc děkuji za podporu, já to už také nechám být a nebudu do budoucna komentovat, nemá to nejmenší význam. Fajn den! :)

    Moc moc vám všem děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  33. Ooo paráda, moc děkuji za skvělou ukázku.
    Takže už vím, co příští objednávka bude obsahovat:)
    Ještě jednou vřelé díky!

    OdpovědětVymazat
  34. Supr video, opět. :) Já si tedy ze základní řady objednala jen pár věcí, jinak jsem si objednala myslím studio a minerals. Balíček by měl dorazit brzo, tak určitě dám pak recenzi na blog (jak jsem již psala) i když nejsem takový odborník jako ty nebo Mia. Jinak ten 4-stínový bronzer jsem chtěla, ale byl vyprodaný. :(

    K anonymům se raději vyjadřovat nebudu. Mně třeba ty tvoje přeřeky vždycky pobaví. :) Jen tak dál. Tvoje videa se mi moc líbí a člověk aspoň ví, co má nebo nemá kupovat. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Mám zajímavý poznatek k tomu korektoru pod oči. Včera jsem se omylem jím mázla na tvář. Mám tam hodně rozšířené pory, které mi žádný makeup ani báze od dermacolu nezahladili, ale světe div se..když jsem ho prstem zamázla, tak mi dokonale zmizely pory... :D :D

    OdpovědětVymazat
  36. Peťulko, nemáš vůbec zač. ;-) A myslím, že by bylo i vhodné takové "spamující" komentáře, jako byl ten poslední od Johany (nebo spíš Anonyma J.) mazat, protože člověk si čte komentáře,aby se i něco dozvěděl a tohle zbytečně ubírá nervy a čas, když se tím musíme probírat. Jsou to nesmysly, nic nám nedají a jediný jejich úkol je zesměšnit. Slečna asi nevychodila ještě základku, když se ohání stářím a pravopisem, ale přitom už pracuje s partou chlapů v kanclu. Neví co píše a je jen trapná.
    Těším se na další videa. Škoda, že jsem už nakoupila u Elf dřív, protože mám naprosto stejné zkušenosti s Elf jako ty. Mohla jsem ušetřit pár kaček. :D
    Krásný den
    Verča M.

    OdpovědětVymazat
  37. @Veronique: moc děkuju a jsem zvědavá,jak budeš spokojena a díky za toho odborníka,ale to já fakt též nejsem :), já jen můžu říct svoji zkušenost,ale nemám žádný vizážistický kurz nebo tak, i když bych si ho možná docela ráda udělala :)
    @Jájo: tak to je docela super zpráva, díky za ní, to musím hned večer vyzkoušet :D!
    @Verča M.: děkuju a úplně s tebou souhlasím, já jsem to doteď nemazala, protože jsem nechtěla,aby pak zas někdo řikal "no jo, ona si schvaluje jen to, co se jí hodí",ale tohle je vážně zbytečné, od příště to budu mazat a hotovo,ať si každý myslí,co chce, máš pravdu a ještě jednou děkuji za podporu, moc si toho vážím!

    OdpovědětVymazat
  38. Tak k tomuhle videu se moc fundovaně vyjádřit nemohu, páč zrovna tyto produkty jdou trochu mimo mě, ale třeba mě je někdo na stará kolena naučí správně používat:-D Ale- já jsem docela kritik a když mě něco tahá za uši, tak fakt tahá a tvých vycpávkových slov jsem si nevšimla, když bych se na ně přímo nezaměřovala, naopak oceňuju, že mluvíš čím dál tím plynuleji a to asi jinak dělat nejde pokud vyloženě nemáš nějaký rétorický kurz nebo školu, myslím, že je to docela těžké spatra vymýlšt nové a nové výrazy a neopakovat se. Nejvíc se mi ovšem líbí vždy konec a to nejsem škodolibá, líbí se mi, že jsi tam ty sama seboua dokážeš se zasmát nad chybami;-)
    Plus teda jsem se celé video dívala hlavně na tvoje šperky, na ty jsem také zatížená a moc se mi líbí kamínky na nehtu;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Opět skvělé video!:) Pro mě vždy přínosné a inspirující. Pár dní nazpátek mi přišel balíček od Elf a musím konstatovat, že vesměs s tebou souhlasím. Natural radiance blusher ze základní řady essentials nic moc,balení mi až tak nevadí,barva Innocence super, až na to, že moc nebarví a konzistence je opravdu spíš hrudkatá než jemná.Multifunkční líčidlo v barvě Persimmon jsem si koupila s tím, že to využiji pouze jako highlighter nebo tvářenku a skutečně u toho zůstanu, protože si taky neumím představit, že bych to používala jako stíny nebo rtěnku vzhledem ke konzistenci-zdá se mi poměrně tuhý a rty jednoznačně vysušuje!Oproti tomu s produkty z řady Studio mám dobrou zkušenost. Mám ten samý Concealer a highlighter jako ty v barvě glow/fair, a přesně - nekryje tak dobře kruhy pod očima, ale na bežné krytí nedostatků a ve dnech, kdy ty kruhy nejsou tak tmavé :)) je poměrně dobrý, konzistence je skvělá. (Jinak mohu doporučit dle mé zkušenosti nejlepší Concealer na kruhy pod očima Affinitone od Maybelline velký obsah za super cenu, jestli se nepletu kolem 99Kč.) Od Elf mám ještě zkušenost s Pigmenty-oční stíny, krásné balení,barva Magical maroon super,jen ten šteteček, který je k tomu dodávaný je na nic! Dle tvé špatné zkušenosti se štetci z řady Essentials jsem se jim vyvarovala a rovnou jsem vybírala z řady s Studio a Minerals a nakonec dala přednost štetci na tvářenku Angled blush brush z řady Minerals za 99kč.Je skvělý, jemný s bambusovou rukojetí a tvářenka se jim dobře nanáší.Myslím si, že za tu cenu je to poměrně kvalitní štetec.
    Jinak se už těším na další video a ani bych se ti nedivila, kdybys začala schvalovat a mazat negativní komentáře, které sem dle mého ani nepatří. Blog přeci tvoříš pro radost sobě a těm, kteří ho rádi sledují a zajímá je to. Mě, pokud nějaký blog přestane bavit, tak si ho jednoduše vymažu z oblíbených položek a dál ho prostě nesleduji. Proto upřímně nechápu, že někteří jedinci neudělají to samé a místo toho mají potřebu tě "urážet" a být veřejně otravní a neobjektivní. Zřejmě mají nějaké mindráky potřebují si je zde kompenzovat - od toho však tento prostor pro ně není, proto Petro schvaluj a mazej ! :)))
    Těším se na další tvoje příspěvky a videa! :)
    Klára

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!