Makeup Brushes

by - 08 července

Krásný pátek,

tohle video jsem vám slíbila, takže jsem se snažila slib co nejlíp dodržet a doufám, že jsou tam štětce pěkně vidět, i když musím říct, že spokojená s ním rozhodně nejsem a tak prosím, opomeňte velkoryse moje vycpávková slova, "pražštinu" a opakování stejných výrazů při popisu štětců, snažím se na tom pracovat, ale jak mluvím z patra, tak to ze mě takhle leze prostě samo :D.....
Mějte fajn večer, my se jdeme projet na kole a pak na jedno :).....

You May Also Like

26 komentářů

  1. To existuje tolik štětců :D? Já mám dohromady 6 štětečků. Dva na pudr, který používám jak pudr, tak na tvářenku. Věci jako bronzer a rozjasňovač mi nic neříkají, i když by možná měly :). Dále pak několik štětečků na oční stíny, jeden na rtěnku a lesk, a jeden na linky. Ale asi to bude tím, že bych je stejně nevyužila při frekvenci mého líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale video je moc pěkné a pro mě přínosné, alespoň vím, do jakých štetců v případě zájmu zainvestovat ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní video!!! Já mám asi dva štětce od NYX, většinu pak od Coastal Scents - asi stejná kvalita jako Sigma. Od Sigmy mám Pencil brush.

    Jinak používáme naprosto stejné štětce na stejné věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uplne si mi ulahodila tymi kabuki štetcami, stále na ne pozerám! ;-)
    F82 je teda istý! Mám zatiaľ len pár od sigmy, kupovaných po jednom z ebayu..a sú naozaj skvelé! dovtedy som nezmyselne míňala na Mac...
    A video je skvele!

    OdpovědětVymazat
  5. tak těma štětcema od Sigmy si mě navnadila natolik, že si je budu muset pořídit. :-) co se týče štětců od ELFu na makeup a tvářenku, tak s tebou souhlasím.celé video pro mě bylo hodně přínosný!
    a určitě je lepší když mluvíš takhle z patra, i s přeřeknutím.působí to přirozeně a já jsem tě poslouchala od začátku až do konce a bavilo mě to.kdyby si to měla naučený nebo z něčeho četla, působilo by to nepřirozeně a jako poučování.
    PS:opět ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělé video ;)*
    Jde vidět,že se rozhodně vyznáš :)

    OdpovědětVymazat
  7. :) video je skvělé, je super, že někdo z českých žen učí ženy, že existuje více štětců a mají různé využití. Já jsem na štětce šílená :D ve smyslu, že mám štětce ještě z dob dospívání, kdy jsem se patlala nějakýma z děstkých sad apod. Ale rozhodla jsem se to napravit a pomalu doplňovat svoji sbírku.

    OdpovědětVymazat
  8. Výborné určitě mi to hodně pomohlo!! :) Takže jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  9. @Jitulka:já myslím,že to úplně stačí :), protože já taky líčím ještě ostatní nejen sebe, takže toho využiju víc :)
    @Tess: tak to jsem ráda, že máme stejný postup a že nekecám blbosti :D, jinak s těmi Coastal Scents jsi spokojená? Slyšela jsem na ně také plno chvály....
    @Čajová: přesně tak, já jsem taky slyšela, že MAC jsou stejně kvalitní jako Sigma a někdo dokonce říká,že jsou lepší než MAC, takže určitě budeš spokojená,jsou fakt super :)
    @Jitulikaaa:moc děkuju :), ty mě vždycky potěšíš :) a jsem ráda, že máme stejné poznatky :), věřím tomu,že se Sigmou budeš taky spokojená, ty štětce jsou fakt super :), mám je vážně takovou dobu a pořád v pohodě jako nové :)
    @Bezega: no jo,ale tak u tebe z dob dospívání není zas taková doba, to já bych na tom byla podstatně hůř :D, jinak investice do kvalitních štětců se fakt vyplatí, takže investici schvaluju :)
    @Monika: moc děkuju :)

    A všem moc děkuju!!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem žabař!!!! :-D Super video. Děkuji za inspiraci a štetečkovou lekci! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já hrozně ráda koukám na videa a jsem ráda, že si s nimi děláš práci a na tu Sigma sadu už mám nějaký ten pátek zálusk (ach jo, kéž by můj wishlist byl kratší). Díky za možnost vidět je "víc reálně".

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji moc za video a tleskám :) Ty jsi podle mě první česká videoblogerka na úrovni...je tak dál :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Super video. Já jsem taky nakoupila vždy celé sady štětců a nakonec většinou skončím jen u třech- medium angle nanáším stíny pod obočí, eye shading také nanáším základní barvu, ale klidně s ním dělám i linku a tapered blending klidně nanáším stíny do vnějšího koutku a na "banánek" a rovnou to s ním "rozmažu". Small angle používám taky na precizní linku okolo celého oka, je fakt perfektní. Všechny mám taky od Sigmy, ale musím říct, že tapered blending a eye shading jsou fakt lepší od Macu, do těchto dvou se podle mě investice vyplatí, ostatní stačí od levnějších značek.

    OdpovědětVymazat
  14. Máš užasnej projev! Jestli jsi to mluvila z fleku,tak to teda smekám, bez chybičky :) žádný eee a ehm jak to bývá :D a taky díky za recenzi, sice si tu velkou sadu asi objednávat nebudu, ale zaujaly mě poslední štětce :)

    http://katysnetdiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Dejni, díky za tip, blendí se s těmi od MAC líp,jo...že bych časem možná zkusila, přecejen nelíčím jen sebe,ale ostatní,tak se mi hodí štětců víc :)...

    A moc vám děkuju všem, jsem ráda, že to třeba někomu pomůže vybrat, to mě vážně moc těší :)!
    A Katy, děkuju, no bez chybičky to teda není, zas tam mám plno vycpávkových slov, nemůžu se jich zbavit,ale moc děkuju, jsi hodná :)!

    OdpovědětVymazat
  16. Petro, štětce na make-up mám od EDM (když ještě posílali do CR), flat top kabuki a klasický kabuki. Od CS mám ten štětec na pudr a na tvářenku, pak hodně očních štětců a štětec na obočí.

    Ted jsme objevily s holkama LilyLolo, je to taky minerální kosmetika - náhrada za EDM, a mám od nich jeden štětec na korektor, a není špatný.

    Jinak štětce od M.A.C mě za tu cenu nijak extra nenadchly :(

    OdpovědětVymazat
  17. Šikulka ...ja mám doma asi 4 štetce ...jeden na tiene dva na linky a jeden na bronzer ktorý nepoužívam

    OdpovědětVymazat
  18. jj, ostatní tipy štětců mi přijdou srovnatelné, ale zrovna tyhle dva jsou od Mac fakt lepší a pracuje se s nima skoro samo;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Povedené. Štětce moc nepoužívám, ale jednou možná začnu, to se pak každý tip bude hodi ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Tess, je tedy pravda, že na štětce od EDM jsem také slyšela chválu a od CS mám tedy jen ten na linky jo a ještě vlastně malý kabuki do kabelky,na ten jsem úplně zapomněla a ten je taky fajn :).

    OdpovědětVymazat
  21. A moc všem děkuji za tipy na štětce a za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělé :) Konečně vím kterej druh štětce na co zhruba je :) Plánuji rozšířit svou sadu štětců. Doma zatím mám nějaký obyč na tvářenku, obyč na pudr, z Rossmanu na stíny, a z HM oboustranný (na stíny a linku).

    Co se týče mytí - myju taky šamponem a poté antibakteriálním mýdlem. Nesuším stětinkami nahoru, ani na ležato - voda prý může rozpustit lepidlo které drží štětinky. Proto štětinky obalím do kousku kapesníčku, tak aby přečníval a dám do kelímku štětinkama dolů. Štětce jsou lehké, takže stojí na kapesníčku a neohýbají se štětinky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Děkuju moc! :) s Miou sme uvažovali,že si objednáme štětce od Sigmy. A tohle video mi pomohlo:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!