My Summer Favorites - video

by - 19 července

Krásný podvečer,

doufám, že vás těmi s videi neunudím, ale chtěla jsem vám ukázat svoje oblíbence na letošní léto a článek by byl příliš zdlouhavý. Taky musím říct, že jsem se tentokrát pořád přeřekávala a navíc jsem zezačátku měla na špatný režim kameru, tak jsem video musela natáčet dvakrát, takže je možná maličko crazy, tak to prosím omluvte :).

Mějte fajn zbytek dne!

You May Also Like

45 komentářů

  1. Mám moc ráda tvá videa. Také bych si chtěla na nějaké časem troufnout, ale nevím nevím :-D
    Moje letní stálice je určitě květinová pleťová voda - na osvěžení, hydrataci...nejlepší asi růže nebo rozmarýna. To je mé top, které nedám z ruky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Každý den děkuju Bohu, že jsem tento blog objevila :D

    OdpovědětVymazat
  3. @Shaki: jé, tak to neznám, kde se to dá sehnat, prosím? :)
    @Michelle: :D, jé, díky,to mě těší!

    OdpovědětVymazat
  4. Video se mi líbilo moc celé, a konec byl super :D. Já se nijak moc nelíčím ale nějak nemám co dělat tak něco napíšu :). nejdřív bych chtěla říct že jsi hrozně krásná a takle rozpuštěné vlasy Ti hrozně sluší a s těmi naušnicemi, nádhera :). Na řasenku od L'Oreal koukám pořád, jenže teď mám doma řasenek poměrně dost, ale furt nejsem s žádnou spokojená na 100% takže tuhle příště zkusím protože jsem na ní slyšela už hodně chvály a navíc mám řasy krátké, rovné a mám jich málo :D. Lesk na rty od Essence Stay with me mám taky ale v jiném odstínu a mně hrozně vyhovuje, ale za ten kartáček bych se navztekala... Je hroznej. Taky si neumim představit že by někomu seděl. Dermacol tónovací krém mám doma taky, koupila jsem si ho poprvé na léto a jsem s ním spokojená. Ale zase souhlasím s odtínem, mám taky light a taky bych snesla světlejší. Ale míchám ho s krémem a teďka na líto už ani není potřeba, ale na zimu (makeup nepoužívám) ho určitě budu míchat. Ale jinak jsem s ním spokojená, a i ostatní říkali že mám o trošku lepší pleť :).

    OdpovědětVymazat
  5. Super video, hlavně závěr :) Víc videí :))
    Co se týče mě a léta, tak téměř vynechávám líčení, protože mi to vadí. Ale když už se chci nalíčit, tak si dám maximálně tužku na oči a řasenku, což doplňuju lesky na rty všech různých barev. Jinak miluju tělové spreje. Používám převážně od Avonu s vůní fialka&liči a černá třešeň&muškátový oříšek. Perfektně osvěží, když je pařák a ještě k tomu nádherně voní.
    Co se týče oblečení, tak nejraději nosím kraťasy, trička.. No asi to nejpohodlnější, protože se ráda cítím dobře, a to hlavně když je vážně velké teplo.
    A doplňky ráda střídám a měním po celý rok. Co se týče náušnic, tak si troufnu v pohodě na hodně výrazné náušnice, které si většinou vyrobím sama z korálků. Takže teď jsem si například udělala jedny tyrkysové a jedny bílé. Obojí do řeckého stylu :).
    Ten tónovací krém od Dermacolu určitě vyzkouším, potřebovala bych pleť sjednotit :) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  6. Konec nejlepší:D:D Jsi strašně moc sympatická,dá se tě poslouchat pořád dokola:) ja se v léte ani nelíčím,jen si dám třeba řasenku a padla :))..a jelikož nosím doma brýle (kdyz jdu ven vetsinou čočky) tak se mi líčit ani nechce,protože to pod brýlemi nevynikne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za prvé jsi hrozně sympatická, ale myslím, že nejsem jediná, kdo ti to říká :-) moc se mi líbí, že mluvíš zřetelně, nahlas a artikuluješ, i když občas mám pocit, že mě z tvého vysokého hlasu prasknou bubínky:D (ale jen občas!:D) taky musím pochválit za to, že píšeš do videa názvy, jak se to celé jmenuje, to každý nedělá a už proto jsi mi děsně sympatická:-) možná by to chtělo říct i ceny, ale na tom nezáleží, tu tvou bomparovou vůni bych chtěla hrozně cítit, když ji tak chválíš a já mám bompary hrozně ráda:D ach, to by bylo!:D :) jinak rozpuštěné vlasy ti neuvěřitelně sluší a máš roztomilý velký usměv:))* který ti moc závidím.. a ten konec je roztomilej:) hrozně se mi líbí, že se tam snažíš nemluvit sprostě, nevím jak do děláš, ale jak bych místo doprčic už řekla asi něco jiného :D
    Jinak já make-up nepoužívám, snad ještě není proč :D:D a ještě ke všemu na léto vůbec:) jenom řasenku, tužku a občas stíny, ale jen výjimečně, i když kosmetiky mám tuny:D jinak právě sháním nějaké pvocné věcičky, tak díky za inspiraci:) a věcí- ke všemu letních- mám taky tuny, ale nejraději nosím jeansový kraťasy a nějaké letní triko:D tak normálka:)

    OdpovědětVymazat
  8. Neunudíš?! Naopak prosím víc videííí :D :) A blahopřeju k počtu čtenářůů :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty jsi tak hrozně moc sympatická, že to není ani možné :))) miluju tvoje videa! Jinak já v létě make-up používám jen vyjímečně (třeba když někam večer jdu tak ano) ale jinak jen korektor + pudr a v poslední době jsem si moc oblíbila bronzové oční stíny :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadáš krásně a moc se mi líbíš i v kratších vlasech! Sprchové gely z Balea jsou některé fakt dobré, hlavně mají super vůně. :)

    OdpovědětVymazat
  11. tvoje videa mě nikdy nepřestanou bavit! Opoavaž se přestat natáčet :D! Líbí se mi všechny odstíny těch rtěnek! A ta voňavka iž i vypadá krásně, mám ráda sladké vůně:). Máš krásné vlasy. A tu řasenku jsem měla taky, maximálně spokojená. Vůbec bych neřekla, že máš málo husté a krátké řasy! Naopak!!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi strašně sympatická a líbí se mi to, jak všechno formuluješ - je to srozumitelné a takové, že tomu posluchači přijdeš strašně "blízká":) Jsem ráda za to, že konečně máme nějakou "youtube guru" z ČR, která má kvalitní videa!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Miluju tvoje videa, krásně mluvíš, opravdu!:-) Akorát mně trošku přijdou divný ty přechody, kdy se ti překrývá hlas...ale to jen tak, abych tě tu pořád nechválila:-D

    OdpovědětVymazat
  14. :-D Opet uzasne video! A malem jsme se pripravila o ten paradni zaver :-)),kdyz jsem ho chtela vypinat pri "zaverecnych titulkach" :-).Myslim, ze slovo bronzenka by se mohlo chytit :-D bronzer a tvarenka dohromady :-))!!
    Jinak moje oblibene: celorocne na oblicej panthenol telove mleko od Mullera, v lete je perfektni (lehke, nemastne a jeste ten pathneol tam :-), automaticka tuzka na oci od Gabriella Salvette (tyrkysova)- ta drzi jak pribita :-), Regina balzam na rty s faktorem 35, jsou na nem sice vlocky a napsano snow, ale je vyborny i v lete :-).
    Tesim se na dalsi videa i clanky :-)
    PS: Vlasy jsem jiz chvalila, ale opet :-), moc se mi to libi!
    Johana

    OdpovědětVymazat
  15. Videi mě neunudíš, mám je moc ráda =D Jen tak dál =D
    Moje oblíbené letní produkty jsou hlavně tělové spreje. Nejsou tak těžké jako parfémy a voní moc hezky =D

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj, video je skvělé a poučné. Sprchové gely od Baley mám taky ráda...ted mám ale tělovou pěnu s vůni malin od Baley, zkoušela jsi? Je to limitovaná edice.
    Sice říkáš, že se v létě moc nelíčíš, ale jak jsi nalíčená ve videu, tak chodíš běžně během léta? Mě to přijde trochu moc, ale to je jen čistě můj názor:):) snad nevadí...
    Já přes léto nosím hlavně výrazné náušnice, ikdyž je vlastně nosí běžně...ty tvoje zlaté ve videu jsou skvělé:)

    http://raspberry-ice-cream.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych brala místo každého článku nějaké video.
    Zbožňuju je !

    OdpovědětVymazat
  18. Já myslím,že jak píšeš,že se teda skoro vůbec nelíčíš,jsi pokaždé namalovaná až dost hodně,a jen to říkáš.Na tvém obličeji se střídá vždy několik barev.Mě přijde,že dáváš barvy uplně všude.Doufám že se neurazíš,ale nevím proč tolik šminek,pořád umělé řasy,lesky,třpytky,flekatá pleť po samoopalovákách.Jsi hezká,ale tohle z tebe dělá nižší lacinou úroveň. Možná tak barbie na pouti u maringotky.

    OdpovědětVymazat
  19. docela jsi mě překvapila laky od elfu...mám naprosto opačnou zkušenost..mám odstín incennt...je nádhernej, ale kryje až ve 4. vrstvě, pomalu schne a výdrž je hodně špatná...je to pro mě spíš jak lak jen tak na večer do společnosti, protože se hnedka odře jak je měkký...což mě moc mrzí :(

    OdpovědětVymazat
  20. Miluju tvá videa! :) A teď si mi nasadila brouka do hlavy! že já si u Elfu ty laky neobjednala! :D Tak snad příště. A ten žlutej od Essence mám taky, ale spokojenost nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  21. Děsně mě tvoje videa baví a ráda se na ně dívám, jen tak dále, jsi strašně příjemná :) Jen bych trochu zapracovala ještě na těch přechodech :)

    Já v létě používám na tělo Kokosový olej od Saloos, který úžasně voní (miluji kokos :) a mimo jiné je i výborný po opalování nebo na spálenou kůži od sluníčka. Dále mám ráda Květinové pleťové vody také od Saloos, hlavně "růži" :) A letos v DMku jsem od značky Balea ulovila úžasný melounkový balzám na rty, který voní krásně po žvýkačkách, na léto dokonalý :) Jinak co se týče líčení, tak jsem objevila od Max Factor jejich Experience make-upy a jsou vážně úžasný, lehký, hodí se i na léto, dlouho vydrží a mají i SPF 10. A za úplnou šílenost, kterou si nemůžu v parných dnech vynachválit, považuji vějíř, který jsem si pořídila loni :)

    Jinak souhlasím s tebou, že v létě se dají vytáhnout výraznější náušnice než v zimě. Mě se třeba strašně líbí náušnice z peří, ale nedovedu si představit, že bych v nich vyšla v zimě :)

    OdpovědětVymazat
  22. Holky vy jste asi padlé na hlavu- když říká, že se skoro v létě nelíčí, tak to samozřejmě neznamená, že bude točit video, kde chce vypadat co nejlépe nenalíčená...A navíc ve videu je podle mě jemňounké denní líčení:-D

    Péťo, opět krásné video, i když musím přiznat, že když se zahledím na tebe a koukám na líčení, vlasy, doplňky a tak, tak skoro přestanu poslouchat a to je blbý:-D Já žádné letní vychytávky nemám kromě Erna Laszla Skake-it abych se neleskla, jinak dělám všechno líčení stejně celoročně, bez líčení bych nemohla mezi lidi:-D Akorát vlastně ještě parfémy vyměním za lehčí tělové spreje a takové ty hydratační vůně jako má např. Biotherm nebo Lancome.
    Plus teda vlastně můžeš za to, že mám na cestě Xen tan, tak jestli mi to s ním nepůjde, tak uvidíš:-DDD

    OdpovědětVymazat
  23. Jemné líčení :D Karneval Rio. Mě přijde Petra nalíčená vždy moc,ať je léto nebo ne.Fascinující nalepovací řasy,přičesané vlasy,stíny na očích i pod očima.Sady líčidel ale jinak se nemaluje.Typická žena pohodová pro všední den :D P.

    OdpovědětVymazat
  24. Musím říct, že naušnice mě dostaly!!! Moc Ti slušely. Já si na zlaté barvě poslední dobou "ujíždím", sukně, botky, líčení...
    Ani nemohu říct, co v létě nosím nejraději, mám toho doma tolik, že je to až hrozný:(
    Jinak mě opět pobavila glosa ve videu:) Díky. Já se naštěstí kráně opaluju, mám výrazné tmavé řasy, takže moje líčení je přeprášit obličej bronzerem ( momentálně jsem zkusila Warm Tan od Elfu a paráda! ), aby se víc třpytil a lesky na rty ( Bourjoius, Clinique, Sephora - jsou všechny do hněda bronzova, odstíny mi vypadly z hlavy). A nalákala si mě na bronzer Nyx a paletku Nyx, já už jsem byla v pokušení, ale odolala jsem. Občas použiji třpytky Nyx Bronzes Goddes, jen tak na oživení. A moje best favoritka řasenka je Clinique High Impact, nedám na ní dopustit už roky.
    Tak, asi tak:) Těším se na další článek:)

    OdpovědětVymazat
  25. Včera mi nešiel net a teraz som v práci ale doma si ho určite pozriem už sa naň teším maš taký príjemný hlas a inteligentné vystupovanie

    PS: moja nová adresa
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. ten konec je nejlepší :D moje letní stálice je jen řasenka, maximálně tužka na oči.. mam výrazný brýle, takže po použití stínů vypadam jak od cirkusu.. a když si vezmu čočky, tak jsem stejně líná :D

    OdpovědětVymazat
  27. chtěla jsem se tě zeptat na ty nalepovací řasy, ráda bych si je taky lepila, ale nevím který jsou nejlepší nebo prostě kvalitní :)
    jinak videa máš moooc úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  28. @Iva: moc děkuju! Tak koukám, že máme stejné produkty a v podstatě i stejný názor na ně, tak to jsem ráda, že to tvrdí i ostatní a máš pravdu, že ten aplikátor od lesku je tak strašnej, že jsem ještě nepřišla na to,jak s ním pracovat, aby to fungovalo, jestli to vůbec jde :D…..
    @Jitulka:jé, tak na ty spreje slyším všude kolem plno chvály, tak to budu muset asi také nějaký vyzkoušet :), díky! A moc děkuju za pochvalu :)!
    @Lucie?!: moc děkuju :), já když není čas a nálada a je 30st, tak taky nahodím maximálně řasenku,ale většinou ani nic, protože jak je velké vedro, tak se mi taky nechce :D…..
    @Tobby: Moc děkuju :), víš, že na videu mi taky přijde, že mám vysoký hlas, normálně se mi to tolik nezdá, protože na tom videu musím mluvit víc nahlas,aby bylo dobře slyšet,tak možná je to i tím, že víc jakoby pištím :D,ale je taky fakt, že člověk sám sebe slyší jinak,takže jestli takhle fakt mluvím, tak lituju okolí :D,haha….A ty ceny, já je tam u prvních tří výrobků původně napsala, jenže u těch dalších jsem si to už nepamatovala a navíc polovina věcí je ze zahraničí,tak bych psala ceny v dolarech a librách, tak jsem si řikala, že je to možná zbytečné,ale jestli by to byl přínos,tak příště to tak udělám :).A s těma nadávkama :D, no běžně ze mě taky vypadne spíš něco ostřejšího :D…Ještě co se týče toho parfému, já ho mám moc ráda,ale měla bych asi ještě upozornit, že moc nevydrží na to, že stojí kolem 1000Kč, vůně krásná,ale výdrž špatná, je třeba se často přestříkat.
    @Ivuš: moc děkuju :)!
    @- angellovely-things -: moc děkuju! A souhlasím, bronzové a zlaté jsou na léto super!
    @Dasdusha: moc děkuju,tak to jsem ráda, že to říkáš o těch vlasech, já z toho byla zezačátku neštěstná, už jsem si ale konečně docela zvykla i na kratší :)
    @Denisa: děkuju moc, jsi zlatá :)! Jinak ještě k té vonavce musím říct, že voní krásně,ale má malou výdrž,je třeba se přestříkávat docela často :(…..
    @Linda Patočková: hrozně moc děkuju, jsi zlatá :), to mě opravdu těší, moc!!!
    @Audrey: děkuju moc a jo, s těmi přechody máš pravdu, ale já tam dala to překrývání, jen když už neřikám nic důležitýho, přišlo mi to v pohodě, ale já jsem věděla, co jsem říkala, takže pro ostatní to může být asi rušivé, tak je tedy příště udělám jinak, děkuju!
    @Johanko, děkuju moc! :) Ani nevim, jak ze mě ta bronzenka vypadla, ale už jsem byla asi tak umluvená, že jsem řikala kraviny :D…jinak ten Panthenol zní lákavě, já mám tyhle vychytávky z lékarny moc ráda, takže děkuji za tip a určitě zkusím,až mi dojde Excipial :)…..

    OdpovědětVymazat
  29. @Inly Fragile: moc děkuju a ty spreje vážně musím zkusit :)!
    @Raspberry: moc děkuju a pěnu jsem nezkoušela,ale určitě na ní mrknu, super tip, děkuju!Jinak co se týče líčení,tak nechodím takhle běžně v létě, když je vedro, to vážně ne :), jak jsem řikala ve videu, když je teplo, nelíčím se vůbec, třeba ani řasenku, nic, jen barevný lesk na rtech, bronzer nebo tak,ale kamera docela požírá barvu, takže vždycky přidám na intenzitě a taky když už dělám video, tak se upravím víc :), jinak ale nemám ani makeup, mám jen zlatý pigment na očích, řasenku bez linky, mám ale umělé řasy,takže to udělá tu výraznost a potom růžové rty a bronzer ;)
    @Eddie Bikiny: moc děkuju!
    @anonymní 22:07: no, nevím, jak jsi na některé věci přišla,ale samoopalovák na videu vůbec nemám, makeup taky nemám, ano, mám umělé řasy,ale jinak mám jen jeden stín přes celé víčko a to pigment od The Body Needs, pak mám řasenku, nemám ani horní linku, na pleti jen bronzer a rtech rtěnku, to je všechno, takže mi to nepřijde tuna líčidel ;), ale samozřejmě, že když lezu na video, tak se upravím víc, to ale neznamená, že to dělám úplně každý den ;)…
    @Jája: tak Innocent mám taky a je to přesně tak, jak říkáš, hrozně blbě schne, pořád se matlá, ale evidentně se to liší barva od barvy, protože zrovna tyhle dvě jsou docela v pohodě, ten Fire coral jsem ted měla na nehtech dokonce 6 dnů a vypadal docela obstojně, takže asi vážně kus od kusu je to jiné, hodně to i píší na netu, že se to dost liší odstín od odstínu,ale je fakt, že světlé laky od všech značek se mi blbě lakují a dlouho schnou….nevím čím to je.
    @Skodulka: děkuju a jo, moc nevydrží, ale vyhovuje mi u nich štěteček :), já zas žlutou asi jinak moc nosit nebudu, tak mi tahle levná varianta docela stačí :).
    @Thessi: moc děkuju a jo, ty přechody vadí více lidem, tak je dám pryč, nemusí být tahle a překrývat se, asi to fakt ruší :).Tak na ten koosový olej už se chvíli chystám a určitě mrknu i na ten melounový balzám, miluju všechno s vůní melounu,takže díky!Jinak peříčkové náušnice se mi taky moc líbí,ale zatím žádné nemám, nevím,jestli by se ke mně vůbec hodily :)….

    OdpovědětVymazat
  30. @Dejnicka: díky! Přesně tak, když už lezu na video,tak se upravím samozřejmě víc, protože kamera i dost požírá barvu, úplně s tebou souhlasím! :)Jinak ale zrovna tady nemám ani makeup ani linku, jen ty řasy a jeden stín na celém víčku, takže mi to teda taky nepřijde přehané,ale je to věc názoru, znáš to, kdo chce psa bít, hůl si najde ;), to samozřejmě myslím jen na ty lidi, co sem přijdou si do mě anonymně kopnout :).
    A moc děkuju, na ty tělové spreje se vážně musím mrknout,když všichni říkate, jak jsou fajn :). No tak to se úplně bojím s tím Xen Tanem :D,ale já jsem s ním spokojená, jen počítej s tím, že to samoopaluje fakt hodně,takže po prvním natření budeš dost tmavá, což se po první sprše dost spláchne s dostane to světlejší přirozenější odstín, tak snad budeš spokojená :), doufám :).
    @anonymní 1:25: mně se nejvíc líbí to, jak mě znáš a víš, co dělám, jak moc manuálně pracuju atd., skutečně je vtipný, jakými dedukcemi to vyvozuješ z videa nebo fotek. Můžu říct jen to, že vlasy přidělané nemám, tohle jsou moje, řasy jo, ale sady líčidel, hm, nemám tady ani makeup, jen ty řasy, bronzer, jeden stín na celém víčku bez linky a rtěnku, samozřejmě intenzita líčení je věc názoru a vkusu každého,ale plno líčidel jsem tady zrovna nepoužila.Pochopitelně taky, pokud lezu na video na internet, tak se snažím upravit,ale jestli stojíš o nenalíčené fotky a videa, tak jich je tu taky dost. Nejvtipnější na tom je, že když sem dám nenalíčenou fotku, tak se od anonymů dozvím, co to sem dávám a že je to hnus a když se nalíčím, tak je to moc a je to taky hnus :D…co dodat, kdo chce psa bít, hůl si najde! Navíc jak jsem už řikala, mám hodně líčení a to ze dvou důvodů, jednak ráda experimentuju, což neznamená, že se maluju každý den a jednak líčím lidi na focení, takže toho potřebuju víc, neb to nemám jen pro svoji potřebu. Ale cítím z tvého komentáře, že je to přesně ten případ, kdy mě chceš za každou cenu urazit, takže je asi stejně zbytečné se vyjadřovat, protože to stejně bude špatně, tudíž doporučím tento odkaz:
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/06/v-realu-clovek-na-internetu-anonym.html
    @Noogeta: moc děkuju a přesně tak, já jsem zlatou nikdy neměla moc v oblibě,ale v poslední době se mi zlaté šperky moc líbí :). A řeknu ti, že s snadné opalová ní ti tedy závidím :), to já se musím hodně snažit,aby to bylo na mně alespon trochu vidět,ale hlavně také strašně rychle blednu. Jinak můžu říct, že ta tvářenka od NYX je fakt super,akorát nevím, jestli jsi hodně tmavá, jestli to nebude pro tebe spíš jen jako rozjasňovač…..
    @Alica: :), děkuju,to je milé!
    @Markétka: moc děkuju! :)
    @Natty: děkuju moc a stěma řasama, no já mám docela ráda od ELFu,ale jinak si myslím,že i obyčejné z ebay jsou v pohodě,jen jsou takové tuší, tyhle, co mám tady na videu jsou zrovna z DM drogerie, tak zkus mrknout tam, značku nevím,ale byly na stojanu,jak jsou i nálepky na nehty a kamínky a různé takovéhle věci :)

    OdpovědětVymazat
  31. Skvélý video. :) Já se v létě taky líčím jen málo, pokud jdu k vodě, tak vůbec. Mým favoritem na léto je třpytivé tělové mléko zvýrazňující opálení od Baley z dm a bronzer - momentálně dodělávám kuličkový od Avonu. Ale u mě je stejně jedno, co na obličeji mám, přes ty pihy to není tak poznat, jako třeba u tebe. :)

    OdpovědětVymazat
  32. jsi skvělá.....super videa:).....M*

    OdpovědětVymazat
  33. Jsi úžasná, tohle video si pouštím už po třetí a stále mě baví! Mám hrozně ráda tvoje videa, vždycky v nich najdu inspiraci a hrozně mě baví poslouchat tě, máš strašně příjemný hlas a mimo jiné i krásný úsměv. :))

    OdpovědětVymazat
  34. To je právě paradox, já jsem přes rok bledule, ale jakmile vyleze sluníčko, vyskáčou mi na obličeji pihy a opaluju se tak dobře, že to vypadá jak kdybych se právě vrátila od moře:)Já si momentálně na rozjasňovače docela potrpím, takže asi provětrám peněženku....
    Moc se mi líbí, že poctivě reaguješ na každý zanechaný komentář. Dávám za Ti za jedna s hvězdičkou:)(Učitelská deformace).

    OdpovědětVymazat
  35. Opat super video a skvely zaver! :))
    ..naviedla si ma na dost typov, takze dakujem ;)
    A ked sa zamyslim ja menim krem na tvar za nejaky s spf, pribudne vodeodolna spirala, vyrazne kriklave ruze a bronzer prasim takmer cez celu tvar :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Péťo, tenhle make-up mě dostal, hlavně ten oční...hrozně moc ti to sluší :))) já zas oproti holkám na tobě spíš preferuju vyčesané vlasy, máš krásný tvar obličeje a pak víc vynikne :)

    v létě taky moc nepoužívám make-up, já tedy celoročně používám minerální, takže ten se méně "roztéká" než ten klasický tekutý nebo tuhý. Jinak v očním make-upu nějak nerozlišuju roční období, líčím se podle toho, co mám na sobě :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Petro, dík za zajímavá videa. Měla bych typ na další - odlíčení a večerní péče o pleť, postup, použití
    přípravků. Dost se líčíš a určitě méně
    zkušené poučíš o tom, jak vše dostat dolů.Dík, pěkné dny a těším se na další příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  38. vetsinou kupuju v H&M na smichove-ten overal, nahrdelnik na prikopech a to tricko s pruhama myslim na arkadach:)))
    dekuji za komentar!;)
    a mam moc rada tva videa!

    OdpovědětVymazat
  39. bezvadné video! Ostatně jako všechny tvoje další :) a tu řasenku od Loreal používám také a nemůžu si jí vynachválit, je opravdu skvělá

    OdpovědětVymazat
  40. Peti video je zase velice povedene,kazde je lepsi a lepsi. Az jsem se obcas pristihla-kdyby jsi jeste mela nejaky retoricky/moderatorsky kurz, skvele by jsi moderovala nebo rikala zpravy-normalne bych si to dokazala predstavit.
    Navic Ti to tam moc slusi(super uces).

    Co se tyce mych letnich favs, tak take nedam dopustit na letni osvezujici spreje na telo a oblicej(mineralni vody-evian,avene ve spreji, nebo od baboru,ci alverde s kiwi), dal jak jsem -ti psala na oblicej misto make-upu pouzivam krem bioderma 50 plus teint, je krasne hnedy, dobre kryje a ma zvlastni vlastnosti-jakoby mikrometrova vrstvicka herkulesu-proste se vubec nerozteka ani neodira, skoda ze neni ve vic odstinech (nejdrive jsem mela vzorek z lekarny, pak z aukra za 180kc vcetne postovneho 40ml, takze ok cnea)

    OdpovědětVymazat
  41. @Veronique: no ale tvoje pihy jsou parádní! já je na sobě nesnáším, když mi vyskáčou,ale na ostatních se mi hrozně líbí! :)
    @Léa: moc děkuju, to mě těší! :)
    @Noogeta:haha .D, děkuju za známku a posedlost rozjasňovači úplně chápu,já je miluju :), jinak mně taky vždycky naskáčou pihy,ale bohužel moc se neopálím a zvláště v tomhle počasí ještě strašně rychle blednu....:(
    @Čajové: děkuju a souhlas, výrazné rtěnky jsou na léto super! .)
    @Tess: moc děkuju! jinak se přiznám, že vlastně rozpuštěné vlasy nosím opravdu málokdy, hrozně mi vadí,jak mi lezou do obličeje :). Jinak co se týče minerálního makeupu,tak jsem ho vždycky chtěla zkusit,ale přijde mi, že na suché pleti by ještě více vysušoval,tak jsem ho nikdy nezkusila...
    @Lído, moc děkuji, a taky děkuju za nápad, promyslím to, já totiž zas na odlíčení nic úplně speciálního nepoužívám, tak nevím, jestli jsem erudovaná,ale pokusím se :)!
    @SIENA.STYLE: moc děkuju za odpověd, jsi zlatá! :)
    @Yusuwi: moc děkuju!!!
    @Housewife: jé, vážně, to jsi mě moc potěšila! :), no na projevu musím každopádně zapracovat, přijde mi,že jak mluvím z patra,tak mám hrozně omezenou slovní zásobu a pořád se opakuju, ale ono taky co řikat pokaždý jinak,když popisuju pořád kosmetiku :D, možná bych si měla videa připravovat,ale zas se bojím,aby to nebylo moc strojené, takže takhle prostě zapnu kameru a mluvím a něco z toho vyleze :D....jinak děkuji za tipy, ty vody a spreje musím zkusit! P.S. a pořád se musím smát tý pani s kolečkem, to je vážně prča :D....

    Všem bych vám chtěla moc poděkovat, že si dáváte tu práci a necháte mi tu komentář, moc si toho vážím! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Tééda toto je prvé video čo som od teba teraz videla a je to fakt super! :)
    A čo v lete používam ? Malujem sa tak isto ako v zime :) No v lete si nedávam tiene na oči...možno raz do mesiaca :D Sprchové gély od Baley su fajn a maju super vonu :) Riasenku ktoru si tam ukazovala si tiež chcem kupiť :)A v lete používam večšinou vodeodolnu... :)

    OdpovědětVymazat
  43. Máš bezvadný blog!! Sleduji Tě, to video nemá chybu. Jdu se pdoívat na všechny tvé další články. Hodně mě zaujalo tvé záhlaví blogu, nádhera. A moc ti to sluší ve videu. :) Super tipy na léto!

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo neboj, maximálně tě v jižních Čechách přepadnu a budu požadovat osobní instruktáž:-D
    Jo a včera jsem se šla podívat na tu řasenku (jsem řasenkový maniak, pořád zkouším nové a nové a doufám, že za 100-200,- najdu přesnou kopii YSL s efektem umělých řas, blázen no:-D) a ta cena mi docela vyrazila dech- 400,- za drogérkovou řasenku, to teda fuj fuj:-(

    OdpovědětVymazat
  45. @Scandalous: moc děkuji, to mě hrozně těší!
    @Lucy: moc moc děkuju, jsi zlatá :)!
    @Dejni, tak přijeď, neni problém :D! Jinak jo,já tu řasenku kupovala na takový ten kuponek slevový,co maji v DM,tak mě vyšla na mín,cenu už si nepamatuju,ale drahá asi normálně fakt je :(,ale je dobrá, nebo teda mně aspon vyhovuje....

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!