Nude -Turquoise Eye Look - video

by - 21 července

Krásné odpoledne,

počasí nám moc nepřeje, což je příčinou toho, že jsem tento týden nějak plodná, co se videí týká :D....Tohle líčení nosím v létě docela ráda, je rychlé a není přehaně výrazné, jediný výrazný prvek je linka :).


You May Also Like

64 komentářů

  1. Super :) to budu muset zkusit. Mám od Urban Decay tužku 24/7 v odstínu Eletric, to bude tak nějak podobné jako ta turquoise :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, na něco podbného se chystám už delší dobu. :) Sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hned jsem to zkoukla jak se to objevilo v odběrých :D (nebo jak se tomu říká :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé sladěný lak k tomu :) Vypadá to krásně,letně.
    Ta rtěnka je taky perfektní,musím se po ní o víkendu podívat :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak tenhle look mě naprosto dostal! ty linky jsou opravdu skvělý, hodně jsi mě inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to úžasně, ale nejvíc se mi zalíbila rtěnka, takže si pro ní asi brzo zajdu! :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Petro ty točíš na někaké chatě?Prostředí mi napovídá,že jsi na dovči.Pěkné chatové prostředí s kamnama.Na domov,trochu nelad.Už minule jsem koukala,co tam máte za věci.Jinak super barva. Danuše. pozdrav manžovi :) on bude vědět.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si taká šikovná ...moc sa mi to páčilo ...pre mňa sice moc výrazná farba ale aj tak super
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Super video,krásně si nalíčený, asi to zkusím, ale určitě to nebude vypadat tak dobře jak u tebe:-) Jinak úplně obdivuju to tvoje obočí, Peti! Máš ho fakt moc hezky upravený...podle mě je obočí spolu s krásnou pletí základ obličeje:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné líčení, taky mám takové ráda! A tu rtěnku potřebuju!

    OdpovědětVymazat
  11. To je barva! Pěkné! :) Nádherné líčení

    OdpovědětVymazat
  12. NÁDHERNÉ! Tvoje videjka mě moc baví :)

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší, takové barevné výrazné linky se mi moc líbí, ale bohužel nemám tu odvahu to vyzkoušet na sobě :D jak máš modré oči, tak mi přijde, že ti to sluší, ale já mám hnědé a ještě tmavou pleť a v barevných stínech (nebo linkách :D ) si připadám jako od cirkusu :D

    OdpovědětVymazat
  14. ta rtěnka je super takovou jsem přesně sháněla..to máš přírodně takhle bílé zuby? máš je opravdu pěkný já ať si je čistím jak chci tak je budu mít pořád dožluta

    OdpovědětVymazat
  15. anonymní 18:20
    Ahoj :-) Prosil bych bližší identifikaci o jakou Danuši se jedná :-)

    OdpovědětVymazat
  16. krásně ladíš s tím lakem :) líbí se mi to, ale mě mě by takové líčení neslušelo jelikož já a linky to je děs :( jinak tyhle essence rtěnky mám moc ráda :))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Tvoje videa mám radši a radši!!!! Skvěle to vypadá :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Jedno z nejhezčích nalíčení, které jsem u Tebe viděla!!! Ta nude barva na rtech Ti moc sekne, líbí se mi to mnohem víc než růžové odstíny, které nosíš ( i když Ti také sluší).

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení se mi moc líbí, taky jsem párkrát tyrkysovou linku nosila =D A ta rtěnka je prostě dokonalá =D

    miss-inly.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. tak přesně takhle jsem se dneska ráno nalíčila! tomu teda řikám super náhoda. :-) akorát já jsem použila tužku na oči od ELFu v odstínu Twinkle Teal. tu rtěnku mám asi 14dní a je úžasná :-)tobě to ale sluší mnohem víc! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. jo a ještě jsem zapomněla. přijde mi úžasný jak máš k linkám sladěný lak na nehty. krásný detail :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Je to krásný líčení! Tuhle barvu zbožňuju, takže jsi mě jenom navnadila, abych to taky zkusila! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasná farba linky..A pristane ti neskutočne! ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Já už nevím co ti psát, abych se trapně neopakovala, prostě se mi to zase moc líbilo a vždy se mi i hudbou trefíš do vkusu;-) Ani by mi nevadilo, kdyby to nebylo zrychlené a něco pěkného jsi do toho povídala, ale je mi jasné, že to je pak těžké na soustředění, mě se u líčení taky blbě mluví, obdivuju holky co ve svých videích na youtube zvládaj.

    OdpovědětVymazat
  25. krásný pohodlný líčení :) bomba moc ti sluší :) ale uplně nejvíc mě zaujal ten krásnej lak jak ladí k té lince to je úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  26. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře!!! Jinak co se týká rtěnky, opravdu moc doporučuju, je krásně hydratační, úžasná nude barva a stojí asi 50Kč, takže to nikoho nezruinuje :), je fakt super! A lak je China glaze For Audrey :), je to takový zastřená tyrkysová řekla bych….:).

    @Danuše, děkuju moc a točím různě, kde se zrovna namane ;)
    @Audrey: moc děkuju :), já si obočí zastřihávám a pár chloupků mimo vytrhávám, můžu říct, že s tím jsem zrovna docela spokojená, obočí mi příroda zařídila docela dobře :D….
    @anonymní 19:57: děkuju a zuby jsem bělila bělícími pásky White crest, kdyby tě to zajímalo, mrkni tady:
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/06/beleni-zubu.html
    @Noogeta: moc děkuju, já to tak nějak střídám nude barvy a růžovky a korálovky v poslední době :), podle nálady :)……
    @Jitulikaaa: moc děkuju :), tak to jsem asi napojený :D! jinak ta rtěnka je vážně bezvadná,vid :)!
    @Dejni, moc děkuju a jsem ráda, že se trefuju i hudbou, já dávám, co mně vždycky napadne,ale určitě jsou to písničky, co se mi líbí :)….jinak s tím mluvením, ono by to asi i šlo,ale říkala jsem si, jestli by to nebylo nudný, kdybych řikala, ted udělám linku, ted nanesu stín, jsem si řikala, že to každý vidí, ale zas je fakt,že bych třeba mohla zmínit i něco o tom kterém konkrétním produktu…a pravda, že se u líčení asi blbě mluví, já to teda nezkoušela,ale možná zkusím :D….

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadáte krásně, moc se mi to líbí. A odkud máš ten super lak? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Že mě teda manža urazil,že neví,nebo jen dělá? :D A to točíš pořád na chatě,je to totiž stále odtud.Do kamery to jde vidět,trochu zaklidit ty zbytečnosti by bylo lepší :) Dana M. Z J.H.

    OdpovědětVymazat
  29. Na úklid není čas:),malujeme,malujeme,natáčíme :D správná hospodyně :D P.

    OdpovědětVymazat
  30. Už ti niekto povedal že vyzeráš ako Angelina Jolie?? ... V minulom videu bola neskutočná podobnosť a aj v tomto vidím nejakú.. :) wau

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. @Dashdusha: díky moc! ten lak je China glaze For Audrey :)
    @Dano M. z JH, bohužel nevím, o koho se jedná a obávám se, že ani manžel stále neví :D, takže se omlouvám předem, jestli se Tě to dotklo,ale nevíme, o koho jde :D....jinak zbytečnosti nevidím a obávám se, že jsi zbytečně zvědavá, ve videu mi šlo o líčení, nevím, zda ostatní také sledují kamna nebo foťák položený na skříňce a podobně a nepořádek tam vážně nevidím, ten podle mě vypadá jinak, dál to komentovat asi nemá smysl, že:)....
    @Baška, jé, děkuju, tak to jsi mě vážně potěšila, ale moc mi lichotíš :), vypadat jako Angelina by se mi moc líbilo,ale bohužel mi to nepřijde, každopádně představa je to úžasná, kdo by tak nechtěl vypadat! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Nemůžeme vzpomenout :D No ty mě neznáš,bavila jsem se u krámku jen s manžou,ty jsi tam pak už nejezdila,práce doma :D Líčení je pěkné,ale to prostředí divné,stálé věci za dveřma,ubrusy na peřiňáku,obývák?Jsou vidět tvé priority :)

    OdpovědětVymazat
  33. Prosím,jak se jmenuje ta písnička co hraje ve videu?:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Jeden z mojich oblubenych letnych sposobov licenia:) krasa!

    OdpovědětVymazat
  35. Nezlob se,ale pokud se vůbec neznáme,tak jak můžeš vědět,jaké jsou mé priority, opravdu se nestačím divit jak lidé dokáží soudit, a co hůř odsoudit, dle videí o líčení, tohle je blog o líčení a módě, tak nevidím důvod psát tu například co vařím a jak často uklízím a jestli se tak dobře znáš s mým manželem (o čemž silně pochybuji, dle jeho slov se asi zas tak moc neznáte, když neví, o koho jde, tak jistě víš, že o domácnost se starám dobře a že si nikdy nestěžoval a že i moji přátelé mohou potvrdit, že vařím/uklízím často a troufám si říct, že dobře, binec nemám nikde).....nerada bych byla nějaká vztahovačná,ale trošku je z těch tvých komentářů cítit chuť si do mě rýpnout, nevím, co tě k tomu vede, zvláště, pokud se neznáme ;). Pokud se mýlím, tak se ti z celého srdce omlouvám a neber to špatně, samozřejmě na svůj názor má právo každý :)! Měj fajn den!

    OdpovědětVymazat
  36. @anonymní 12:46: je od Blondie - One way or another :)

    P.S. komentář nad tímto je pro anonyma ve 12:31 :)

    OdpovědětVymazat
  37. Odkud máš ty linky prosím? Koukám,potíže v ráji :D Monika

    OdpovědětVymazat
  38. @Moniko, linky jsou z www.coastalscents.com
    Jinak u nás v ráji potíže nejsou právě vůbec, to je ten paradox :), my jsme s manžou v pohodě a vždycky nás to pobaví,akorát okolí s tím má asi problém nebo nevím, neumím si to vysvětlit ;)....

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Dano, v tom případě jsi dřív byla Dana B, nebo ne? Pokud ne, tak jsem si celou dobu myslel, že se jmenuješ na B. :-)
    To je jedno, co mě ale zaráží, že si troufáš soudit někoho, koho dle svých slov vůbec neznáš… O mně klidně něco napiš, my jsme se spolu několikrát bavili, takže sis o mě mohla udělat obrázek a pokud sis ho udělal špatný, tak fajn, ale laskavě se nepleť do věcí, které ti jsou u p. Dano M…
    Kde bydlíme, jak bydlíme a jak to u nás vypadá je jen naše soukromá věc!

    OdpovědětVymazat
  40. Petro,myslím,že ten anonym nechtěl říct,že neuklízíš a tak,spíš ten divný styl bydlení.Taky jsem na to koukala.Priority asi,co se týká třeba nakupování,investuješ do módy a šminek.Investovat taky do bydleníčka,byť maličkostma. Johanka

    OdpovědětVymazat
  41. @Johanko, já ti úplně rozumím,ale myslím, že jsem nikde jasně neřekla, že zrovna tady bydlím a kde bydlím ;) a ani to nehodlám dělat, vážně nemám potřebu ukazovat naše bydlení a vysvětlovat,jak a kde bydlíme a jaké nás k tomu a tomu vedou důvody a proč a do čeho investuju svoje peníze, to si myslím, že je vážně moje věc, to ať se na mě nikdo nezlobí ;), myslím,že jsou vážně věci,které si nechám pro sebe, protože lidi umí být hnusní a zneužívat informací, i tak mám pocit, že jsem toho na sebe práskla až dost a není to o tom,že bych se snad měla za něco stydět :). Věřím, že to ostatní pochopí a že se na mě kvůli tomu nebudou zlobit :).Navíc si myslím, že ten komentář od Dany má trošku pejorativní podtext. Ale samozřejmě chápu,že lidé mají názory různé a já jim je brát nebudu :)....

    OdpovědětVymazat
  42. @anonymní 14:07: Dano, nezlob se,ale začínám mít pocit,že ty tvoje komentáře přestávají mít hlavu a patu, bylo by dobré napsat, na koho reaguješ a podepsat se, díky :)....

    OdpovědětVymazat
  43. Peťulo, kašli na Danu z vidláckého Hradce, většině těhle pipin tam čouhá sláma z bot a chovají se jak slepice - v lepším případě... Vidí, že jsi krásná baba, šik, že o sebe dbáš, že vám to s manžou klape a podporuje tě v tom, co děláš, že pocházíš z Prahy, a tak závidí a chovají se naprosto dylinovsky :)
    A když takhle jednou při pátku sednou k PC, řeknou si "co kdybych někomu udělala peklíčko".
    Hlavně se nenech vytočit a nekaž si tím den :)
    A ty, milá Dano z veleváženého Hradce pána Jindřicha, přestaň někomu cpát své hodnocení bydlení, jelikož zrovna úroveň bydlení v bytech v Jindřicháči moc valná není - tudíž být tebou do tohoto tématu nezabředávám! Zajdi se večer zchladit do centra do kašny nebo na bowling na místní extra super piškotéku s tím nejlepším pouštěčem cédéček a nezasírej tu komentáře pod videem někomu, koho "neznáš"!
    Bože můj, jsem fakt alergická na toto idiotské pomlouvačné afektované a neuvěřitelně maloměstské chování! Děkuju vyšším silám, že do Hradce jezdím už jen navštěvovat rodiče a kamarády, a že nyní bydlím úplně jinde, houklo by mi z takových lidí jako je Dana...
    Nooo, končím - anonymně neanonymní "taky Peťa" (jednou jsem se tě pod fotkou z Hradce ptala, jestli jsi opravdu focená v Hradci - jestli si vzpomínáš:) Hezký den, kočko ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Péťo :D, vzpomínám si a teda řeknu ti, teď jsi mě pobavila, to jsem se od srdce zasmála :DDD, výbornej komentář, jsi geniální! :D Opravdu je vidět, že Hradec znáš dobře, zvláště piškotéka na bowlingu mě pobavila a musím ti dát za pravdu, já jsem tam zavítala jako doprovod asi před čtvrt rokem a řeknu ti, to fakt stojí za to, katastrofa, všichni tam po sobě čumí a navzájem se drbou, člověk ty pohledy až cítí v zádech, úplně mi mluvíš z duše :DDD!Upřímně si taky někdy s manželem řikáme, že to tu zabalíme, protože jsme z toho úplně otrávený,já to tu mám hrozně ráda, příroda krásná, ale jinak je to hrůza, jsem ráda, že nejsem blázen, když to tak cítím a že to vidí i někdo jinej :)! Díky moc, já si z toho hlavu nedělám, ale můžu ti říct, že jsem se vážně pobavila a náladu jsi mi zvedla :)!!!Taky měj fajn den :)!

    OdpovědětVymazat
  45. No tak to já jsem se taky pěkně pobavila.Bydlím taky tam v okolí.Na manžu si někde myslí nějaká Dana,a vy tady z toho děláte drama,taháte do toho města,že vidlákov,a že závidíme Prahu,hrozně úžasné toť město.Všude jsou lidi!No a Petra,když je tady tak otrávená,může jít do Prahy.Tam by zapadla lépe.Na vesnici se asi vážně nehodí,tam a v okolí musí někoho asi pěkně štvát.Petry blog se mi líbí,ale je fakt,že ukazuje zbytečně moc ze svého soukromí,zbytečně do toho zatahuje manžela,připadá mi to jako cirkus a je to celé spíš směšné.I mě přijde,že se snaží být nejlepší,prahne po pochvalách,a masíruje si s tím ego.To taky svědčí o tom,že až tak spokojena není,jak pořád píše.A toho si lidé také všimnou.Mě mrzí,že to tu pomlouvá,když tu taky žije.Všude je to totiž stejné a všem se nikdy nezavděčí :)

    OdpovědětVymazat
  46. Jsem Jana z okolí.Chtěla jsem se podepsat,bohužel nemám blog :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti :-), jen jsem chtela rict, ze "Johanka" vyse (13:46) nejsem ja :-D, parkrat jsem Ti take psala nejaky komentar :-), jen abych to uvedla na pravou miru :-) a nevypadala tu jako schizofrenik :-). Je mi jedno jak bydlis, kde mas ubrusy a kde kamna :-)). To jsem si rikala, zas tak obvykle jmeno, aby se to s nekym pletlo nemam a ono ejhle :-)
    Jinak stejne jako Peta :-)), jsem na komentare typu: "Ty me vubec neznas, ale ja te znam jako svoje boty a jsi pekna nana, co neuklizi a ma doma zbytecnosti a ubrusy na perinaku" alergicka :-)) a vzdycky ziram. Ceho tim chce pani docilit to nevim, uslechtile duvody to vsak asi mit nebude :-D. Ber to dal, jak to beres :-) a klidne toc treba omotana tim ubrusem v obyvaku na kamnech a nohy si hod na perinak :-)))
    PS: Ja si snad niceho z toho na tech videich ani nevsimla :-D, jak koukam na to liceni.
    Johana

    OdpovědětVymazat
  48. Petro, jsem docela ráda, že mám blog úplně o jiném tématu...a těchto prudících anonymů je zatím minimum, respektive žádný...tuk tuk tuk..

    jinak já si žádného "pozadí" nevšimla, sleduju líčení a ostatní je mi šumák :)

    OdpovědětVymazat
  49. @anonymní Jana 17:44: Víš, že já s tebou v zásadě souhlasím v tom, že sem asi vážně nepatřím (to už mi řekla i mamka, že sem nikdy nezapadnu), žiji tu už pár let,ale co mě zaráží, že konkrétně tady na vesnici je to úplně v pohodě, myslím, že u nás jsou lidé milí a mám tu plno přátel, samozřejmě nevím, co říkají,když u toho nejsem,ale na to si stěžovat nemůžu, ba právě naopak, sousedy máme super a jak jsem řekla, mám to tu ráda, ale Hradec je opravdu nehorázná drbárna a není to o tom, že to pomlouvám, to je bohužel fakt, tvrdí to i lidé, co se tu narodili a žijí tu celý život, takže to není jen můj názor. Co se týká toho, že prozrazuji zbytečně moc, tak to už mi přijde trošku demagogie, jeden anonym se urazí, že nechci říct víc o našem bydlení a ty mi zas napíšeš, že toho řikám moc :D, tudíž opravdu souhlasím,že všem se člověk nezavděčí. Zbytek - že si zvedám sebevědomí atd., to se nezlob, to už mi přijde vážně nenormální, jak si proboha návodem na líčení nebo ostatními videi o kosmetice nebo účesech zvedám sebevědomí, já se jen snažím podělit o svoje zkušenosti, protože mě to baví a zajímá, ale myslím, že zas jen mluvím do dubu, manžel mi řekl, že už na to nemám vůbec odpovídat,že to nemá cenu a asi má bohužel pravdu. Já jsem asi moc velká naivka v tom,že si myslím, že když budu mít lidi ráda a budu se snažit být pozitivní a rozdávat dobrou náladu, že se mi to bude vracet, bohužel vidím, že to takhle nefunguje a že spousta lidí se z toho snaží jen vytřískat něco pro sebe, zneužít mé dobroty a vysát ze mě energii, přesně podle přísloví já po tobě chlebem, ty po mně kamenem, mám téhle čecháčkovské povahy plné zuby, vážně, úplně tu chybí tolerance a elementární lidská slušnost,ale to už jsem odbočila, to už mluvím čistě obecně....

    OdpovědětVymazat
  50. @Johanko 17:59: :) teď jsem se zasmála, možná se příště tím ubrusem omotám, vážně mě nenapadlo, že když někde ve videu vykoukne kus nábytku nebo něčeho, že to bude někdo řešit, ono je to teda úplně jedno, jen se mi nelíbil ten pejorativní nádech "já tě neznám, ale je vidět,jaké máš priority", je to postavené na hlavu :). Jinak Johanka před tebou to napsala úplně v pořádku, vůbec nic proti tomu nemám a snažila jsem se prostě odpovědět tak,jak to cítím já :),to je úplně v pohodě a tak to má být, si myslím, jen prostě nechci rozebírat kde a jak a proč bydlím, to mi přijde zbytečný :).
    @Tess: děkuju :), no doufala jsem, že o to líčení jde hlavně,ale místo toho likdi řeší takové kraviny, co na to říct...:D

    OdpovědětVymazat
  51. rtěnka je vážně úžasná! :-) jinak se nestačím divit a koukat co se to tady zase vyrojilo za komentáře. raději se k tomu vůbec nebudu vyjadřovat víc... jenom musím říct že tohle je klasická česká závistivá povaha! já jsem teda celou dobu koukala na tebe a na líčení a vůbec sem nezkoumala něco, co je v pozadí!když chodím na blog o líčení,módě a tak dále, tak koukám snad na to a nezkoumám kdo má jaký věci v místnosti! to je fakt děs tohleto... :-(

    OdpovědětVymazat
  52. Ahojky kočko :) nedá mi to a ještě se vyjádřím k anonymní Janě - myslím si, že když někdo někam nezapadá, není to ani tak jeho vina. Je to spíš vina společnosti, ve které se vyskytuje, a která ho nechce přijmout. A to právě proto, že něčím vybočuje z "normálu"...z té šedé nenápadné třídy...uvedu příklad - u nás v Brně jsem si koupila nové šaty, neřekla bych, že jsou extra výstřední ani provokativní, ale jsou prostě jiné - a to tak jiné, že v Hradci v nich 100% nikoho nepotkám a v Brně se nad nimi zas nikdo nepozastaví, protože "jinak" tu chodí oblékaná většina. Dojedu do Hradce dom, vezmu si na sebe tyto šaty s tím, že frčím do města za kámoškou a mamka na mě kouká a povídá:"nemyslíš, že je to moc? Hradec na to ještě není připravený"...a o tom to přesně je, já ale se!u na to, že na "jiné" věci Hradec není připravený, nekupuji si hadry proto, aby mi visely ve skříni, abych si v nedělu mohla dělat soukromou módní přehlídku a v Hradci chodila v jeansech a botaskách jako ta "většina". No, přijdu do města, kámoška mi sdělí, že šatky jsou to krásný, ale do Hradce se fakt nehodí :D o pohledech, otáčení a šeptání, když jsme krosily městem snad ani psát nemusím...ale co, ať si Hradec zvyká, nesednu si na prdel a nezměním šatník pokaždé, když dorazím za našima dom.
    Je to prostě fakt smutný, že se většina hradečáků chová takto - právě oni dělají z tak nádherného města vidlákov. Je mi jasný, že to takhle nefunguje jenom v Hradci, že to je případ většiny menších měst, ale upřímně - to je mi jedno, dvacet let jsem žila v Hradci a modlila se, ať už odtam vypadnu právě kvůli tomuto chování.
    No a jinak k tomu Bowlingu :D když dojedu do Hradce, tak tam většinou stejně jsme, protože není kam jinam jít, aniž bychom neseděli jenom stroze u stolu a nechlastali, a taképrotože tam potkávám spolužáky, kamarády atd.:) jednou za měsíc, měsíc a půl to dávám, ale víckrát nebo nedejbože každý víkend bych to neabsolvovala..
    A jak jsi psala o těch pohledech v zádech, šeptání a nakloněných hlavách právě v tomto podniku - nezbývá mi než plně souhlasit - a jak pravila moje kamarádka přestěhovaná v Praze: "na bowlingu vždy bezpečně poznáš, že ti to sluší" :D
    Nechci, aby to vyznělo nějak chvástavě či namyšleně, spíš bych byla ráda, kdyby někteří pochopili, že když se člověk něčím vybočuje, neznamená to, že má lepru, a že se k němu musí ostatní zákonitě chovat jak malomocní. Přesně jak jsi napsala - více tolerance...to, co tu chybí.
    Nic, jdu tvořit nějaké hodnoty :) měj se famfárově, "anonymně neanonymní" Peťa :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já si ale nemyslím,že Petra něčím vybočuje.Je to průměrná holka,když se namaluje a hezky obleče,je z ní hezká baba.Těch je i v menších městech habaděj.Některé se bohužel nalíčit a vkusně obléct neumí,to už je ale jiná věc,jiná kapitola,jiný jejich problém,protože toto se v dnešní době dá i za menší peníz.Pokud se chce Petra denně ukazovat,natáčet se a k tomu i část bydlení,musí počítat s tím,že některý ženský teda taky budou koukat na to,jak žije,a ne jen na její namyšlenou tvářičku,která hlásá.Já sem nepatřím,já jsem z města!Chci se zalíbit všem.Některé ženy dobře vypadají,mají vkusně zařízené bydlení,starají se třeba o zahrádku,rodiče,dětičky a tím ještě nejsou horší,že nemají čas se denně zmalovávat a fotit a natáčet výstřelky třeba v lese,nebo na poli. Bude to asi tato skupina,která ji moc "nemusí".No jo holky,vybraly jste si rodinu,děti a starosti k tomu spojené,tak teď nevěšte hlavy.Vždyť i toto má svá pozitiva.Je to nezapomenutelné období života.Třeba to i Petra jednou pozná :) A jestli ne,tak myslím,že jednou bude ochuzena pořádně zase ona.Hezká tvářička nevydrží a s hromadou šminek si můžete třeba vytapetovat obývák :)

    OdpovědětVymazat
  54. @Jíťo, děkuju za podporu,já teda taky pořád nechápu, komu a proč a čím tak piju krev,ale lidi jsou různý.....
    @Péťo moc ti děkuju za komentář a mně ani nezbývá, co dodat, řekla jsi to úplně přesně, já s tebou souhlasím na 100%, je to prostě o netoleranci, mně osobně je třeba šumák kdo v čem chodí a co dělá, ráda se ohlídnu za pěkně oblečenou a upravenou babou a když mě něco zaujme,tak klidně jdu a pochválím jí to, bohužel ale většina lidí bude jen závistivě čumět a drbat, ale co každého volba :)....
    @anonymní 16:12: vážně už nehodlám plýtvat slovy na takové komentáře, řeknu jen to, že o mně nic nevíš, víš houby o tom jaké mám hodnoty, plány do budoucna, kdy a kolik chci/nechci dětí, kde a jak bydlím, vidíš pád videí a to, že ráda líčím (nelíčím jen sebe, líčím na lidi na focení,ale ty pochopitelně nebudu a nemůžu dávat na blog, proto toho mám hodně) a děláš závěry, což je primitivní, netolerantní a ubohé, jsou to jen tvoje domněnky a do mého osobního života, který tu vážně nehodlám rozebírat ti vůbec nic není, doporučila bych každému,aby si nejdřív zametl před svým prahem! Když tě to, že natáčím líčení tak pobuřuje, tak na videa nekoukej, nikdo tě přece nenutí, jsem ti nesympatická? Ok, stejná pomoc, zmáčkni křížek v pravém horním rohu a máš to vyřešené, investuj raději energii do sebe a do věcí, co ti dělají radost nebo ti snad dělá radost někoho pomlouvat a uražet ho? To o tobě vypovídá víc, než moje videa o mně ;)!

    OdpovědětVymazat
  55. Vždyť ho stále ukazuješ ten svůj osobní život,celýmu okolí,celýmu národu.A koho že tam líčíš na vesnici a vidlákově,to má být vtip?S tou výbavou bys mohla líčit televizní štáb každý den,celý rok,a to asi nehrozí.Tvá videa o tobě právě prozrazují hodně,třeba to,že máš ráda jen sebe, bez urážky rodinný typ asi moc nebudeš ;)

    OdpovědětVymazat
  56. Nedá mi to a musím reagovat, Petru znám trochu ze školy, chodila jsem s ní na seminář z němčiny a neznáme se sice dobře, ale co vím, že z našeho kruhu uměla německy nejlíp a dělala všem úkoly, vždycky byla usměvavá a byla s ní sranda. Za celou dobu jsem jí neviděla v ničem jiném, než v triku a džínách a nenamalovanou a kdo tu píše, že je úplně průměrná, tak by se asi divil, je nebo alespoň byla i nenamalovaná hodně hezká, mívala vlasy do pasu. Podle mě jsou to komentáře závistivých zakomplexovaných slepic, co sedí doma u monitoru a čekají,co Petra napíše, aby mohly kritizovat.

    OdpovědětVymazat
  57. Že je majitelka blogu průměrná? Obyčejná? Pardon, zlostné anonymky, ale vytřete si žluč z očí! Možná pak uvidíte, že i nenalíčená vypadá Petra velice dobře a je to přirozeně výrazný typ ženské.(plačte). S tím se asi těžko žije těm, které jsou se sebou nespokojené, což? Tohle ale není skupinová terapie zakomplexovaných žen, tak se užírejte v tichosti a neobtěžujte tím ostatní.

    Péťo zdravím, když mám čas, vždy sem ráda zajdu :-)

    ellaia

    OdpovědětVymazat
  58. Nenalíčená?-viděli jsme,tak leklá ryba :D

    OdpovědětVymazat
  59. Každá ženská co si nalepí řasy,přidělá vlasy a dá na sebe kilo barev a mejkapu je krásná;)

    OdpovědětVymazat
  60. Milá Dano M. (dříve pravděpodobně Bašatová) z J. Hradce, jsem velmi ráda, že mi věnuješ tolik pozornosti, i když mě vůbec neznáš,ale dost se ti divím, že ti to už není trapné psát komentáře tohoto charakteru. Byla jsem upozorněna na to, že nejsi příliš bystrá,ale že je to pravda až do takové míry, kterou tu předvádíš, mne skutečně udivuje (víš, internet není zas tak úplně anonymní) :D.....

    @anonymní 8:24: :) zdravím bývalou spolužačku a těší mě, že máš na mě příjemné vzpomínky :),děkuju moc za podporu!
    @ellaio: zdravím :) a jsem ráda, že nakoukneš a občas se ozveš, protože tvoje komentáře jsou vždycky super a pobavím se u nich a díky za projevenou podporu :), já se těm lidem vážně divim....

    OdpovědětVymazat
  61. Jako já fakt nechápu, když má někdo rád modu, šminky atd., tak nemůže být rodinný typ????? Já mám dítě a to velmi náročné a nestandartní, věnuju se mu fakt hodně a stíhám se líčit a oblíkat normálně....

    to jsou prostě kecy v kleci, toto...nechápu...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!