NYX Round Lipsticks

by - 07 července

Krásný slunečný den,

koukám, že už jsem relativně dlouho nedala žádný vyloženě kosmetický příspěvek s fotkami, takže se to dnes budu snažit napravit. Ráda bych vám ukázala moje oblíbené rtěnky od NYX, všechny jsou z řady Round Lipstick a jsou hypoalergenní. Tyto rtěnky mě stály v akci 1,50 USD jedna, takže byly odpravdu za hubičku, běžně ale stojí kolem 2 -2,50 dolaru, takže i tak jsou velmi levné a akce na http://www.cherryculture.com/ bývají na NYX docela často, i když kvůli platbě DPH si nejsem úplně jistá, do jaké míry se v současnosti vyplatí objednat.
U těchto rtěnek musím zmínit hlavně to, že mají nepřeberné množství barev, opravdu jsem měla problém barvy vybrat, protože puntíčky na stránkách reálným barvám moc neodpovídají a dost to i zkresluje podle nastavení monitoru atd. , snažila jsem se tedy hledat obrázky na blozích a podle toho jsem vybrala.
Tyto rtěnky jsou opravdu hrozně moc příjemné na rtech, jsou velice hydratatční, a i když výdrž zase není bůhvíjaká, dalo se by se říct tak průměr, tak za tu cenu jsou opravdu skvělé a jednoznačně je doporučuji!

zleva doprava: Power, Harmonica, Strawberry milk, Narcissus, Paris, Fig


zleva doprava: Power, Harmonica, Strawberry milk, Narcissus, Paris, Fig

Pokusím se popsat rtěnky jednotlivě a ukázat vám barvy na rtech, ale omlouvám se dopředu za fotky na rtech, nevyšly barevně moc dobře, nemohla jsem chytit světlo, jsou všechny v reálu o něco tmavší a barevnější.

Power
Tohle je moje nejoblíbenější barva, je to krásně krémová růžová s kapkou fialové, špatně se ta barva popisuje, ale na rtech je opravdu krásná. Můžete ji vyhrát tady .

Harmonica
Úplně světloučká růžová až bílorůžová se stříbrným shimmerem, tohle není a nebude můj favorit, vybírala jsem jí podle obrázků, kde vypadala jinak, ale je na mě šíleně bledá a nesluší mi.

Strawberry milk
Krémově růžová barva mléčného jahodového koktejlu, opravdu úplně přesně tu barvu vystihli, je moc hezká,  sladká, ale na můj vkus je ještě pořád dost světlá. Neobsahuje žádné třpytky ani shimmer.

Narcissus
Sytá růžovka, jestli máte rádi výraznější růžové, tak po ní sáhněte. Je krémová, bez třpytek či shimmeru, na léto krásná barva.


Paris
Další můj favorit, krémová růžová bez třpytek či shimmeru, neutrální barva, vhodná na všechny příležitosti.


Fig
Červenorůžová krémovka bez třpytek či shimmeru, moc hezká barva, trošku výraznější než předchozí, ale určitě vhodná na denní nošení.

Tak doufám, že článek nebyl moc dlouhý a že pokud se rozhodujete nebo uvažujete o koupi, že by mohl pomoci :). Mějte fajn den!

You May Also Like

29 komentářů

  1. nádherné barvičky, tu poslední bych si vybrala já, ta je vážně krásná. jinak kosmetiku nyx bych chtěla taky vyzkoušet, ale spíš něco na oči a tvář :)
    super!
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. páčia sa mi posledné dve tie sú najkrajšie

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné barvičky! Fig je nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Barvičky jsou moc krásné, Fig vypadá na ruce perfektně, ale je mi jasné, že by na mým rtům neslušel.. Na rtech se mi asi nejvíce líbí Power. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ted napočítala, že mám 10 odstínů NYX Round lipstick..moje nejoblíbenější je Mute - nude tělová barva...a Athena - jemná růžovka světlá :)

    OdpovědětVymazat
  6. někdy bych chtěla vidět tvou kosmetickou výbavu pohromadě:)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný příspěvek!!
    NYX rtěnky miluji! Myslím, že za tu cenu jsou úplně skvělý. Jsou to jedny z mých nej rtěnek, protože jsou dost hydratační a dobře drží. Z těchto jsou mé favoritky Power a Fig, jednoznačně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. NYX rtěnku zatím žádnou nemám, doufám, že ji u Tebe vyhraji :D :)
    Ale všechno to jsou krásné barvy, mám ráda tyhle růžové :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty poslední 2 vypadají opravdu skvěle! ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hiii asi pôjdem po Power a Paris, obidve idu do fialkova ;-) Vďaka za recenziu!

    OdpovědětVymazat
  11. Wáááu ty jich máš! Vypadají skvěle, až budu doma tak si asi něco od NYX nebo ELFu objednám, když to tak u Tebe čtu :))

    OdpovědětVymazat
  12. všude scháním odstín circe nebo jakkýkoliv nude odstín,zatím se mi nepodařilo je nikde sehnat:(

    OdpovědětVymazat
  13. zatím žádnou nemám, ale po nějaké pokokuji už delší dobu :) asi si mě přesvědčila ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Ta poslední se mi líbí :) Ale já na rtěnky vůbec nejsem, nepoužívám je, takže nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  15. využiješ tolik rtěnek?? :D:D jinak některé barvy jsou suprové :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadají skvěle!:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Paris a Fig jsou dobré. Docela jsi mě inspirovala k nákupu. Od NYX doma ještě nic nemám. Vlastně jeden lesk :D.

    OdpovědětVymazat
  18. z tvých fotek u mě rozhodně vedou Paris a Fig. od NYX ještě žádnou rtěnku nemám, tak alespoň vím co si spolu s paletkami objednám :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc vám všem děkuji za komentáře a jsem moc ráda, že nejsem sama, kdo je s těmito rtěnkami spokojený :), vážně jsou super!

    OdpovědětVymazat
  20. Mám veľmi rada takéto kozmetické recenzné články. NYX by som chcela vyskúšať veľmi, len neviem či sa mi to oplatí kúpiť vzhľadom na poštovné a tak... A z týchto odtieňov sa mi naviac páčia Power, Narcissus a Paris ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Super příspěvek, vypadají moc dobře:-)
    http://lepele-mele.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Páni, ještě jsem je nezoušela..zatím všechny rtěnky mám od Loreál..ale tyhle odstíny vypadají skvěle..každou bych využila..určitě vyzkouším!!

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek, nejvíc se mi líbí Fig a v závěsu je odstín Paris. A to jsem si chtěla objednat Strawberry milk, ale vidím, že je na můj vkus moc světlá:(

    OdpovědětVymazat
  24. Ten posledný sa mi páči najviac, možno je to aj tým, že mne pristanú skôr jemne do červena ako do ružova rúže, ale aj podľa fotky ma najviac oslovil :) Ale aj ostatné sú veľmi pekné, už je len dôležité aby si každý vybral práve ten svoj :)

    OdpovědětVymazat
  25. By authorizing our comment, we shall provide $0.01 to a beautiful
    cause.

    Look at my blog post :: MI40 ()

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!