OOTD - Flare jeans

by - 24 července

Krásné odpoledne,

tak počasí nám stále nepřeje, takže fotky nestojí barevně za nic, ale přesto vám je musím ukázat, protože dneska jsem byla za hipíka :). Minulý týden jsem si totiž konečně pořídila zvonáče, sehnala jsem je v Bershce byly zlevněné na polovinu, takže za super cenu :). Jsem si vědoma toho, že spousta lidí zvonáče nesnáší, ale já osobně je úplně zbožňuju a jsem ráda, že se opět dají sehnat! Přijde mi, že krásně opticky vyrovnají postavu a s vysokými platformami i hodně prodlouží nohy. Bunda byla nezbytná, protože u nás je relativně zima, a mám ji z Takka, stejně tak košili, vestičku, náušnice a prsten. Sovu na krk mám z ebay, protože všechno se sovami mám hrozně ráda, jsou to moje oblíbená zvířata a přestože mi náhrdelník přijde už hodně výrazný a neelegantní, tak ho nosím ráda, i když vždycky musím sebrat odvahu :)....A co vy a zvonáče, máte je rádi, nosíte?



You May Also Like

52 komentářů

  1. Ty jsi pěkný hippík! :) Zvonáče se mi MOC líbí, takže za mě HOT! :) Ale pro sebe jsem ještě (zatím) žádné nesehnala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si pekná aj vo vreci :)
    Tento outfit sa mi moc páči

    OdpovědětVymazat
  3. zvonáče jsou super, moc Ti sluší. akorát mi přijde, že jsou až moc dlouhé

    OdpovědětVymazat
  4. Mńa sa toto moc nepáčí.prečo ty okuliare,v tomto čase,zakepený,založený zvon.fotá s úsmevom sou čudné,akosi predsunuta zvrasněná usta,ruke kostnaté :(jsi velmi,velmi chudá.Chápem,čuž moda,no mala by si aspoň troška pribrať,as by ti to velmi pristalo. jánka

    OdpovědětVymazat
  5. Péto, mě zvonáče nijak neberou. Já jsem propadla skinny džínům a jegins, jednak proto, že se svojí výškou (respektive nížkou) se tento typ kalhot dá zkrátit, aniž by ztrácely svůj tvar. Což u jiných střihů kalhot nejde.

    Jsem malá a poměrně hubená, takže zvony nic pro mě. A upřímně se mi nelíbí ani na tobě, ale to je čistě otázku vkusu.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa zvonáče moc nepáčia, ale vytvarovali ti peknú postavu :) A tá sovička je dokonalá.. Ja som taký úchyl na sovičky takže si ma veľmi potešila a uspokojila moje chúťky :D

    OdpovědětVymazat
  7. @Dashdusha: díky :), já taky nemohla sehnat,až ted konečně :)
    @Mar: jsou hodně dlouhé,ale myslím,že to tak má asi být, protože to neni ani prodloužená délka,ale praktičtější by bylo,kdyby byly kousek kratší, i když mně osobně se líbí, když pod nimi nejsou vůbec vidět boty :), ovšem je to dost nepraktické...
    @jánko, některým tvým výrazům sice nerozumím, třeba "zakepený", ale zvon založený neni,takhle jsem kalhoty koupila a je to délka na moji výšku,takže tak asi mají být, ovšem nepraktické to docela je ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím že klasické džíny ti sluší trochu víc ;)tyto se mi zdají moc dlouhé,botičky by měli aspoň trochu vyčuhovat.trošku usedlý smutný vršek. nezhubla si trochu,máš hubenější obličej :).Jinak hezké prostředí. Johanka

    OdpovědětVymazat
  9. @Tess: chápu :), zvonáče má rád málokdo, to se musí nechat, mně osobně právě přijde, že menší postavu hezky protáhnou,taky nejsem vysoká, ale s tím založením máš pravdu, to u kalhot taky nemám ráda, u skinny tohle odpadá,to je fakt :)
    @Baška (: takže další minus proti zvonáčům :D a sovičky jsou nej :)

    Koukám, že zvonáče nemusí skoro nikdo,jak jsem tak předpokládala, nebo možná jenom tyhle moje konkrétní :)....

    OdpovědětVymazat
  10. @Johanko, jsou hodně dlouhé, ale právě je nechci zkracovat kvůli tvaru, i když by měly být na moji výšku,tak bud mám krátké nohy nebo nevím,kde soudruzi z NDR udělali chybu :D....jinak určitě jsem nezhubla :),ale dneska mě tak šíleně treští hlava, že se ksichtím hrozně a vypadám všelijak, takže připouštím všechno :D...

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se zvonáče líbí a Ty v nich máš sexy zadek! :-) Možná ty brýle už jsou trochu moc, ale ty džíny se mi fakt líbí!

    OdpovědětVymazat
  12. Zvonáče jsou super!!! Taky vlastním a nedám na ně dopustit. Postavu dělají skvělou.

    OdpovědětVymazat
  13. @Simone ♥: díky :), brýle jsou z čistě praktického hlediska nutné, nebyly myšleny jako módní doplněk, dneska mě tak třeští hlava, že když se navíc ještě podívám do světla, tak bych vyrostla, tak proto :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ta sovička nemá chybu! ♥ A za mě osobně zvonáče ne, nepřišla jsem jim zatím na chuť, já v podstatě nenosím žádné dlouhé kalhoty, džíny jsem vyřadila už tak před rokem, nevím proč :DDD zvykla jsem si nosit když už, tak legíny a jeggins.. ale uvidíme, třeba tomu ještě propadnu, jak se znám! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já osobně zvonáče nemusím, ale tobě moc sluší =D

    miss-inly.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Krásně si oblečená.. ale myslím že naší češi jsou na tolik zatvrdly, že ani neví že se tohle nosi.. a ani to neoceni což je velká škoda :( ... jinak máš stejně šaty jako i barvu :D mám je tady na fotkcáh http://karinka28.blog.cz/1107/tomuhle-clanku-se-smeju-furt-d .. kolik si za ně dala taky 75kč? protže já všude je jinak viděla za 250 ¨nebo něják tak :D (kdyžtak odpověz na blog)

    OdpovědětVymazat
  17. zvonáče nemusím. Ale přijde mi že tobě celkem sedí. Bez nich by ten outfit neměl šmrnc :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta vestička je krásná a sovička se k té košili náramně hodí.

    OdpovědětVymazat
  19. Zvonáče mám docela ráda, na tobě vypadají skvostně, ale nevím, hippie styl se mi nikdy nelíbil... :)

    OdpovědětVymazat
  20. Zvonáče sú krásne, vyzeráš vynikajúúúco :) *Máš úžasnú postavičku :)

    OdpovědětVymazat
  21. ja bych taky nejaky brala,ale mne naopak prijde, ze mi delaj velkej zadek-to bude tim, ze jsem asi nenasla ty pravy:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Mně teda zvonáče nevadí, taky si myslím, že krásně tvarují postavu oproti skinny džínám, no ne?:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Wow, vážně ti ty zvonáče slušej! :) A ta sova je super, už sem na ní taky koukala.. a myslím, že tenhle outfit ti vážně perfektně sedne!

    OdpovědětVymazat
  24. Neviem, či som ti to už vravela, ale poviem to ešte tisíc ráz - si DOKONALÁ! :)

    http://littleangel-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. tady ti to hrozně sekne! džíny ti sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Poznávám dobře jednu zapadlou uličku v Hradci, že?:))
    Tobě zvonáče fakt padnou! skvěle ti prodloužily nohy a celkově podtrhly tvojí hezkou postavu:)) a ta sova je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
  27. Zvonáče se mi líbí, takže za mě HOT. Jak již bylo řečeno, tak mně se líbí víc, když vykukují aspoň trochu boty. Každopádně máš super postavu a sluší ti to jako hippíkovi! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mega hippík :D Jako ty zvonaáče ti hodně sluší, ale jsou příšerně dlouhé, vždyt ti ani nejdou vidět nějaké krásné botičky.. To se mi na tom vůbec nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
  29. Zvonáče sú úžasné a na tebe až hriešne krásne! Máš v nich uplne nádherné nohy!! ;-)
    Vieš aká som..takže nad tymito fotkami jedno veľké ACH! Nádhera!!

    OdpovědětVymazat
  30. Bože ti jsi štíhlounká a zvonáče to ještě zvýrazňují. Nádherně ti padnou. Já sehnat takhle krásné na sebe tak si pískám. Ta délka je nepraktická, ale vážně je nezkracuj, já jedny své zkrátila a zničilo to tvar. Za mně super. Dokonalý střih. Paráda :-D

    OdpovědětVymazat
  31. Zvonáče? Ano, sluší ti! Myslím, že jsou stokrát lepší, než skinny džíny, které teď nosí skoro všechny ženy... protože zvonáče vážně postavu lépe vytvarují.

    OdpovědětVymazat
  32. myslela jsem si, že zvonáče nesnáším..až do teď :D

    OdpovědětVymazat
  33. Pravá hipísačka! :-) já jsem zvonáče dřív měla, ale pak se mi roztrhly a od té doby jsem na sebe už nesehnala. moc ti sluší, dělají ti dokonalou postavu. jejich délka je asi nepraktická jak si psala,ale taky bych je rozhodně nezkracovala.a poslední dobou jsem viděla hodně zpěvaček a hereček co měly kalhoty až na zem a nebyly jim vidět boty,teď si vzpomenu jenom na Cheryl Cole. :-) a sovička je luxusní!

    OdpovědětVymazat
  34. zvonáče nesnáším! :D brrr! ale každému se líbí něco jiného:-) na fotkách to vypadá užasně a moc ti sluší, máš tak hrozně dlouhé nohy!:-) ale mě osobně se nelíbí a nikdy bych si je nekoupila:D ale sovička a náušnice jsou luxusní..

    OdpovědětVymazat
  35. Miluju zvonáče! Bohužel moje jediné mi nedávno ruply a jiné se mi sehnat v našem městě ještě nepodařilo. Potřebuju totiž zkrácenou velikost, protože když se zkrátí zvonáče normální velikosti, tak už to nejsou moc zvonáče.
    Všude se teď ještě snaží rozprodat slimky, ale nedaří se. :D
    A co zvonáče na pánech? To bych už byla v nebi. Asi bych si hlavu na ulici ukroutila, kdyby se nějak masověji rozšířily. :)
    Sulamith

    OdpovědětVymazat
  36. Tvé nohy nikde nekončí?!?:D je to skvělý outfit..konečně vytržení ze skinni jeans, tricek s kapelama a nebo absolutne nemoznym color blocking..takze ja smekam a gratuluju! jsi nádherná:) Eliška

    OdpovědětVymazat
  37. @lolla: ano ano, poznáváš dobře :) a moc děkuju!
    @čajová: děkuju a jo, myslela jsem na tebe, že ty budeš taky určitě fanda zvonů :)!
    @Shaki: děkuju moc a máš pravdu, zkracovat nebudu, i když jsou až na zem,ale co jsem tak dneska koukala po netu,tak to tak má vážně hodně lidí, celebrity nosí až úplně na zem, mně se naopak kratší zvonáče moc nelíbí, když už,tak už a tím padáme přes boty,ale je to značně nepraktické :)
    @Elvie: děkuju a jsem téhož názoru :)
    @Jitulikaaa: děkuju a máš pravdu,ted jsem taky googlila zvonáče a opravdu většina lidí je má až na zem,tak to snad není "fópa" :D, i když nepraktické to vážně je a to hodně :)

    Moc vám všem děkuju za komentáře a za názory, viděla bych to tak 50 na 50, někdo zvony evidetnně nesnáší,někdo je má naopak rád, já musím říct,že zvony mám ráda hodně,ale mám ráda i skinny kalhoty, baví mě nosit obojí :)...

    OdpovědětVymazat
  38. @Sulamith: jé, jsi můj člověk :)! já je taky nemohla sehnat,až v Praze na Chodově v Bershce se zadařilo, mají tam spoustu džínů ve slevách kolem 300kč,tak to si myslím,že jde...jinak máš pravdu,že zkracovat zvonáče je na nic. A co se týká zvonů na pánech,tak tam já zase spíš preferuju klasický rovný střih, asi jsem na chlapy krutá a konzervativní,ale nemusím na nich ani slimky ani zvony :D....můj manžel zvony dokonce nesnáší a když jsem si je koupila,tak na mě byl naštvaný,že tohle s ním nosit nebudu :D....
    @Eliško, moc děkuju :)! Jsi zlatá, už to chce změnu a jsem ráda, že zvony snad zase budou k sehnání :)!

    OdpovědětVymazat
  39. pání :D tak to je docela velký cenový rozdíl =o :D.. jinak musím ti moc pochvalit blog u tvých videi jsme prosedla asi 2 hodiny :D(protože jsem na tvůj blgo příšla až včera) a všechno prozkoušela.. :) si sympatická a máš příjmený hlas skvělá kombinace :) :D myslím si že v česku nenni lepší blog, a to že znám hodně blogu :) :D vůbec se nedivim že tu liid chodí tak ráda :)

    OdpovědětVymazat
  40. vypadáš naprosto nepřekonatelně!
    Jsi krásná a máš skvělý vkus, ale to dobře víš

    OdpovědětVymazat
  41. krásné jínsy :P Můžeš se prosím podívat tady :ú Moc by nám to pomohlo :) http://tess-and-natt.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. Jé, tak toto se mi moc líbí, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Zvonáče to je moje :) Nosím je furt, a je mi jedno že teď třeba frčí roury. Prostě mi úzké džíny nesedí (dělají mi leda boky jako kredenc :D )

    OdpovědětVymazat
  44. Já ve zvonáčích nejedu, přeci jen mi ten styl není blízkej, ale Tobě moc sluší a lichotí, takže hot. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tak toto je pecka. Vyzeráš v tom fantasticky a zvonáče nemajú chybu, aj ja ich milujem.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!