OOTD + výlet

by - 30 července

Krásný víkend,

dnes tady mám jeden outfit z tohoto týdne, navečer se udělalo hezky, tak jsme po práci vyrazili na výlet. Musím říct, že tyhle šaty z HM mě zaujaly na první pohled, i když jsem s nákupem váhala, a kdyby nebyly v takové slevě, určitě bych je nevzala, manželovi se totiž vůbec nelíbí. Kamenický zámeček a hlavně zahrada jsou vážně nádherné, určitě doporučuji k výletu ;)!






You May Also Like

44 komentářů

  1. jseš v nich kouzelná !!! ale chápu mému příteli se taky dlouhý šaty nelíbí :))) ale oni neví co je pěkný ;D !! ta barva ti moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti, jsi v nich jak princezna. Chlapi neví co je dobré :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou krásné a moc ti sluší. To video je úžasné,zámeček kouzelný a ten čáp na komíně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou ti hrozně sluší, jsi v nich překrásná :))

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se,že tenhle styl mi není moc sympatický,ale tobě moc sluší :)
    Mně by se líbily,kdyby byli na širší ramínka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty bych si na sebe nikdy nevzala, protože dlouhé šaty mi prostě nesluší, navíc takové vzory nevyhledávám, ale tobě vážně sluší! Názoru manžela si nevšímej, oni neví, co je hezké a líbí se jim to, o co my bychom nezavadily ani pohledem :D Pravda, navečer se udělalo hezky, ale dneska to je zase to samý v růžovým :/

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. šaty jsou náhodou moc moc pěkné a k tomu copu je outfit přímo nádhernej :) za mě palec nahoru ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo, snad se nebudeš zlobit, ale souhlas s manželem:)Barva šatů se mi ovšem líbí, jen ta délka ne.

    OdpovědětVymazat
  10. mě osobně se maxi šaty nikdy nelíbily, a tyhle bohužel nejsou vyjímkou, i když musím podotknou, že v nich vypadáš s prostředím jak středověká princezna, což je romanticky kouzelné, ale na denní nošení to ne, spíš jen tak pro focení na zámku, nebo tak:) a video je super

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné video a moc pěkné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  12. to víš, chlapi tomu nerozumí, kdybych měla nosit jen to, co se líbí partnerovi, tak bych vypadala jako štětka(ironie). Zajímavý, co se líbí chlapům. šaty ti sluší a nechávají místo pro fantazii!

    OdpovědětVymazat
  13. nejsem na maxi délky, ale musím uznat že tobě to vážně sluší a pěkně se ti to hodí k postavě .. mají úžasný střih (co se týče vršku, maxi délkám jak říkám nefandim), akorát se mi moc nelíbí vzor nebo ta barva.. takže jse v rozpacích :D tobě ale sluší všechno :D
    www.nikolalondynova.com
    (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  14. Teeda :) mně přijdou krásné..já bych v nich byla jako strašidlo, ale přijde mi, že na tebe jsou jak šité:)

    www.thebrunettejuice.blogspot.com
    Budu ráda za každý follow! :)

    xx

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadáš překrásně:) Mně se na někom dlouhé šaty líbí, ale sama bych si je asi nikdy nevzala:P

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Kdybych si je na sebe vzala já, bylo by to asi hrozné, ale na tobě jsou krásné!!:)) a moc se mi líbí ten copan co máš ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsou skvělé!! taky jsem na ně koukala..A ten účes co jsi k nim zvolila je prostě dokonalý!!Jsi krásná!!

    OdpovědětVymazat
  18. Ty šaty se mi na tobě líbí, :) a natáčíš stejnou věcí,co fotíš? :D kdyby jsi mi napsala čím, byla bych ti hoodně vděčná! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jojo můj chlap dlouhé šaty a sukně taky nebere :D ale tobě sluší, myslím, že Tobě by slušelo fakt vše! :)

    OdpovědětVymazat
  20. uuuum tak tyhle šaty bych si na sebe nikdy nevzala :D já bych si v tom přišla trapně vyjít na ulici haha ;D ...

    OdpovědětVymazat
  21. mě se šaty líbí velice! hodně ti sluší, máš na ně dokonalou postavu. a ten cop k nim, to je úplná pohádka :-) a video se mi taky líbí :-) muselo to tam být krásný.

    OdpovědětVymazat
  22. Jsi krásná.. fakt nikdy nevím, co dodat víc:-)) Marťanovi se taky dlouhé sukně a šaty nelíbí, to je asi všude stejné:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Úplně Tě chápu, jsou to šaty, které zaujmou, ale které si koupíš jen v nějaké krajní situaci, jako je malá cena. Ale moc Ti sluší, myslím, že manžel určitě změnil názor, když Tě v nich viděl. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Šaty Ti moc sluší a do tohodle prostředí se hodí, ale přeci jenom, kratší jsou lepší - vyniknou tak Tvoje perfektní nožky ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Šaty ti moc sluší! Chlapy je lepší občas neposlouchat :-)

    http://jitkarompotova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Co se mu na nich nelíbí??? Jsou krásné a moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  27. Me se ty saty moc libi a moc Ti slusi! Ja bych ale asi nemela odvahu vzit si je na sebe. Nic v takoveto delce nemam a asi bych vypadala jako blazen :D To vis, ty mas vyhodu...i kdyby sis na sebe pytel vzala, bude Ti sluset :)

    OdpovědětVymazat
  28. Petraaaa!! Ja steba odpadavam! Nemam slov vyzeras uplne ako bohyna!!

    OdpovědětVymazat
  29. mě se teda také moc nelíbí hlavně kvůli té barvě, ale jinak takhle na Tobě nejsou špatné vypadáš jak už tu někdo napsal vážně jako princezna :))))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Och manžela si vôbec nevšímaj, ani mňa niekedy nevie priateľ pochopiť :D:D ... Vyzeráš fakt ako bohyňa...A ako to že vám svieti slnko? tu vkuse len prší :/

    OdpovědětVymazat
  31. tak tohle je uzasny outfit!!vypadas nadherne v tech satech!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Za mně ne :( Úplně ti to zkazí postavu. Asi nemůže mít každý za každou cenu,to co je IN.Je to jak stará mladá,středověká :( R.

    OdpovědětVymazat
  33. Ty šaty jsou krásný, vypadáš s tím účesem jako princezna! Opravdu úžasný. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Super video a šaty jsou krásné, ale já bych je asi brala bez těch rukávů;)

    OdpovědětVymazat
  35. Spanilá,no tak na spaní.Nestačím se už divit,co ze sebe dokážeš udělat :).Měla bys být asi víc svá,tohle ti moc nesluší M.

    OdpovědětVymazat
  36. To je jasný, pro manžela jsou moc málo upnutý, všichni jsou stejný:-D Ale jsou fakt krásný, strašně ti sluší a jak už tu zaznělo, jsi v nich jak princezna.
    P.S. Kamenici mám ráda, ale příště jeďte na zámek do Žirovnice (12 km od Kamenice), ten je daleko hezčí, i když nemá takový park a vůbec nejsem ovlivněná tím, že tam máme chalupu:-D
    Miluju i Landštejn, Roštejn a Telč;-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tý jo nádherné. Ty šaty jsou vážně dokonalé a skvěle Ti sednou. Nechápu manžela jak to, že se mu v nich nelíbíš, protože ses fakt kočka. (ale je fakt, že chlapi tomu vůbec nerozumí:)

    http://alushkainlondon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  38. Moc vám všem děkuji za komentáře a za názory :)! Vidím,že je to rozporuplné, já se přiznám, že mě ty šaty hned zaujaly,ale ne tím způsobem,že bych si z nich sedla na zadek a řekla si,jak jsou krásný, ale prostě mi přišly zajímavý a je to zase změna, navíc maxi délky mám v poslední době hrozně ráda. Přiznám se ale, že ty šaty jsou už na mě trošku výstřednější, než jsem zvyklá nosit, ale nevadilo mi to :)! Manželovi se nelíbí ani barva, ani vzor, ani střih a vidím, že spousta z vás s ním souhlasí,takže na tom něco bude :). Uvidím, zda mě omrzí a budu je prodávat nebo zda si je ponechám, ale mně právě ta barva, vzor a střih-konkrétně ty dlouhé rukávy, zaujaly :)....
    A Dejni, děkuji za tip na Žirovnici, přiznám se, že to by mě nenapadlo hledat tam nějaké památky, moc do těhle končin nezavítám :)....

    OdpovědětVymazat
  39. Chyba chyba... Žirovnice má krásný kostel, krásný zámek (bývalý hrad), venkovní divadlo (ochotníky jsem v mládí milovala), koupaliště, a fotbalovou soutěž o putovní perleťový pohár;-)
    Zámek je snad dokonce jediný v Evropě s nádvořím v trojúhelníkovém půdorysu a freskou čertice. Ukrývá se v něm také muzeum perleti a nejraději tam chodím, když je v komnatách zámku zároveň výstava mečíků.

    OdpovědětVymazat
  40. já bych si takové šaty asi nekoupila, ani by mě asi nezaujaly v krámě, ale musím uznat, že Tobě sluší! ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!