4. video pro kamoska.cz -Drdol podle Lily z Gossip Girl

by - 02 listopadu

Krásný pátek,

dneska bych vám chtěla především popřát hezký víkend, i když počasí nemá být nic moc, tak já se na tento víkend těším, protože, pokud to stihnu, zúčastním se zítra, v sobotu srazu s blogerkami zítra ve 14:30 v kavárně Velryba v Praze, který pořádá Lola the Frenkies girl a Bezega, těším se na to, že uvidím na živo své oblíbené blogerky a jejich čtenářky a sama uvažuji nad tím, protože si o to hodně píšete, že bych nějaký sraz čtenářů mého blogu uspořádala, co myslíte? Také nevím, jaké město by bylo nejlepší a kolik lidí by asi tak přišlo.....no je to ve hvězdách, zda by vůbec někoho zajímala má maličkost, budu ráda, když se  k této otázce vyjádříte v komentářích, děkuju.

A teď už k videu, další účes Z Gossip Girl, doufám, že se vám bude líbit a zároveň mé další video pro server www.kamoska.cz.

You May Also Like

45 komentářů

  1. jaj rada pozeram tvoj videoblog ... smiem sa opýtať v čom upravuješ svoje videa? Purpurova Lastovicka

    OdpovědětVymazat
  2. Účesy Lily miluju, má pokaždé takové pěkné drdůlky. Pěkný návod.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat(vzhledem k tomu, že jsi drdůlková a copánková), jestli by jsi nenatočila účes ala Julia Tymošenko.Moc jí slušel, trochu retro, ale chic, rozhodně elegantní.Děkuji Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to mám v plánu už půl roku, od té doby, co jsem ho měla vloni v zimě na hlavě a nějak furt není čas .D, ale určitě se k tomu dostanu :)

      Vymazat
  4. Ten vypadá skvěle, určitě ho někdy vyzkouším :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle drdol se mi moc líbí, škoda, že na něj nemám dos dlouhé a husté vlasy. Asi si budu muset pořídit klipy, abych si mohla dělat účesy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nechápu, jak si dokážeš sama tak hezky zamotat vlasy, mě po chvilce odumírají ruce :D

    http://kosmetickykufrik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. opravdu povedený účes, jinak Lily mám taky moc ráda :) účes určitě vyzkouším, jen co dopíši tenhle komentář jdu na ebay a objednám hair bun sponge :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě svetřík a k tomu ty perličky a ještě v kombinaci s drdůlkem, pěkné:) Markéta

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné !
    Péťo myslím , že všichni tví čtenáři budou se srazem souhlasit ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, moc pěkné video. Tyhle copánky, culíky, drdoly apod. ti moc sluší. :) Hele, tuhle písničku měla ve svém videu i Get The Louk a chtělabych se zeptat, jestli ses inspoirovala ty, nebo ona. Je to sice blbá otázka, ale docela mě to zajímá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju a nevěděla jsem, že ji měla ve videu, já Florrie používám v poslední době často, protože je to free hudba a tak nejsou problémy s youtube ohledně autorských práv ;), zvláště pokud dělám video pro jiný portál, než pro sebe :)....

      Vymazat
  11. Ooooh, já jsem milovník beauty channelů, sice sleduju především ty zahraniční, ale jsi strašně šikovná, že také děláš tyhle skvělé videjka:))) Musí to být šílený žrout času, vždy jsem to chtěla zkusit, ale mám skutečně obavu,m že bych na všechny ty úpravym stříhání atd neměla čas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, moc děkuju a určitě do toho jdi, tvůj blog jsem sledovala jako jeden z prvních beauty a moc mě baví i nadále :), video od tebe by mě hodně zajímalo.

      Vymazat
  12. Hezký drdol,ten určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá krásně, ale škoda, že je na to potřeba ta pomůcka na drdol...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně stejnou jsem si koupila v Praze. Velkou za 40 kč a memnší za 30 kč. Na Můstku přímo v metru v obchůdku s bižu naproti Albertu.

      Vymazat
  14. Ahoj Peti, mám rada tvoje videa s ucesmi a tiez mam rada Liv Tyler a tento uces sa mi na nej paci http://cdn.glamcheck.com/fashion/files/2011/03/Liv-Tyler-half-braided-hairstyle.jpg mohla by si niekedy v buducnosti natocit video ako na to ? :) ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc děkuji a ten účes je super, je to francouzský cop pletený po obvodu hlavy a dole, sama na sobě to bude trošku oříšek,ale pokusím se :)

      Vymazat
    2. wau tak to dakujem necakala som ze ta zaujme popravde myslela som si ze je to akosi inak pletene (asi zle vidim) a navod sa zide mozno mi to niekto urobi ked bude vidiet ako na to :) budem sa tesit ked si na to najdes cas :)
      pekny den :) Ela

      Vymazat
  15. Odepisuj na ty komentare pod videem oosmeticke favorite dekorativni kos etika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odepisuji zpětně, snažím se,ale někdy pod starším článekm to přehlédnu, kdyžtak se zeptej znovu pod nejnovějším, děkuju :)

      Vymazat
  16. Určitě by bylo super udělat sraz se čtenáři Tvého blogu! Navrhuji Prahu, kdo by byl ještě pro? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych přišla i když nejsem hvězda blogerského světa, moc by mě zajímalo jaká si naživo :-) a teď si jdu pustit video :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Opět úžasné video :) Moc se mi drdol líbí ;)
    Chtěla bych se ještě zeptat odkud máš Péťo ten krásný perličkový řetízek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuju a to se přiznám, že už nevím, možná z CA,ale nejsem si jistá.....

      Vymazat
  19. jinak přidala jsem tě na svoji stránku jako blog, který čtu, jestli to to nevadí? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji za tip na drdol. Tu pomůcku mám, ale pořádně nevím co s ní. Víc takových videí uvítám. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  21. naozaj podarené video :) ja poznám tú japonskú pomôcku pod názvom hairagami :D vďaka za návod, určite to vyskúšam :)

    pozývam ťa na môj blog
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Petro moc, moc ti děkuji ! Žádala jsem několikrát o tutoriál podle mé nejoblíbenější Lily a tak ti strašně moc děkuju ! Ty šaty co měla v kombinaci s tím drdolem byly také úchvatné ! .-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ten sraz je dobrý nápad. Mě už jednou napadlo ti napsat, jestli nechceš udělat soutěž a výhrou by bylo setkání s tebou :D. Bohužel když se dostanu do společnosti víc jak tří nových lidí jsem děsně stydlivá a spíš jen poslouchám, než abych mluvila :(, ale jinak bych tě strašně ráda poznala :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju,ale nevím,jestli by to byla úplně "výhra" :D, až mi to skoro přijde takové namyšlené, že bych se měla pokládat za něco takového...ale ten sraz bych ráda :).....

      Vymazat
  24. Moc hezké video, musím říct. Tenhle drdůlek je moc pěkný, ale bohužel na něj nemám obličej, nebo hlavu :D Nesluší mi, ale ty jsi na ně typ a různě zaplétané vlásky ti seknou ;)
    Sraz je určitě suer nápad a myslím, že by na něj dorazila spousta lidiček ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Sraz je super nápad!! Pokud by byl v Praze, určitě bych přišla :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem určitě pro sraz! Moc ráda bych přišla a popovídala si s tebou i ostatními...mohlo by to být moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj. Označila som ťa v jedej tagovke. :-)
    http://broffican.blogspot.sk/2012/11/11-zaujimavosti-11-otazok-tag.html

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, hrozně ráda bych tě poprosila o radu, dlouho sháním temně vínové stíny, ovšem jsem asi slepá, v drogeriích nic nevidím a internetovým obchodům moc nedůvěřuju, protože jde většinou hlavně o nastavení monitoru. Budu ráda, za každý tip, který bys pro mě eventuálně měla. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to je oříšek, v drogerii jsem také nic neviděla, já jediné pěkné vínové, které mám, jsou v paletce od Sleek Monaco a jmenjí se magneta madness

      Vymazat
    2. Moc děkuju, jsi zlatá!! :)

      Vymazat
  29. Já bych určitě přijela na ten sraz!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc moc všem děkuji za komentáře a také moc děkuji všem, kdo by se chtěli srazu zúčastnit, ráda bych ho udělala třeba i ve spojení s ostatními blogerkami, pokusím se je zkontaktovat a něco domluvit :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!