7. video pro kamoska.cz -Zlatofialové vánoční líčení

by - 25 listopadu

Krásnou neděli,

dnes mám pro vás líčení, které jste chtěli, je z videa o štětcích Maestro a dá se nosti bud s extravagantní tmavě fialovou rtěnkou nebo naopak s nějakou jemnější, každopádně zlatofialová kombinace se mi moc líbí a myslím, že tohle třpytivé líčení je stvořené pro slavnostní okamžiky :).
 
 

You May Also Like

57 komentářů

  1. Ahoj Petro!
    Mně to přijde strašně neosobní, jak mluvíš při tom líčení... Škoda...
    Taky by mě zajímalo jestli bys nechtěla udělat tutoriál na nějaké červeno-zeleno- zlaté líčení, což mi přijde jako úplně nejklasičtější barevná kombinace na Vánoce :o)
    Pěknou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně to mluvení u líčení nepřijde neosobní, ale spíš zvuk je strašně nekvalitní :( asi by to chtělo lepší mikrofon..

      Vymazat
    2. mně se to mluvení také moc nelíbí :( taky mi připadá neosobní..

      Vymazat
  2. licenie oci je velmi pekne ale tmave pery su na mna moc.najlepsia kombinacia bola ta s tym svetlym ruzom.nemyslim to v zlom je to len moj nazor.inak celkom pekne

    OdpovědětVymazat
  3. Njehezčí se mi zdá ta první a druhá rtěnka... :) Ale sluší ti i ta tmavější fialová.

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné líčení... taky jsem teď jedno takové zlaté dělala:-) ale rty jsem namalovala jen leskem :-) moc hezké Peti:-) a podle mého názoru rtěnka od Dermacol ti sedne nejvíc:-) a GS je krásně světlounká:-)

    Krásnou neděli Všem čtenářkám:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti,
    aký ,,blending brush" si pouzila na nanesenie fialoveho tiena? Mam na mysli ten s bielymi stetinami. dakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to pencil brush ze sady od Sigmy,ale dobrý je i pencil od maestra ;)

      Vymazat
  7. Líbí se mi to Peti,
    pro mě určitě ideální kombinace k příležitosti vánoční večeře, bohužel si nemůžu dovolit takhle tmavou rtěnku, tak ji asi vyměním za růžovofialový lesk na rty.
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  8. Oči máš namalované krásně, ale ty výrazné rty nejsou nic pro mě. Fialová se zlatou se mi k sobě moc líbí, určitě vyzkouším to líčení očí.

    Radka

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení očí se mi strašně líbí :) Dokážu si ho představit na nějaké silvestrovské oslavě nebo při štědrovečerní večeři :) Akorát ty rty mi k tomu přijdou moc výrazné - lepší by to rozhodně bylo se světlejším odstínem rtěnky :))

    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, to líčení očí je překrásné, ale na Vánoce bych spíš zvolila rudou rtěnku :) Tahle na mě působí chladně a ani se mi moc nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení, určitě se inspiruji:) A ta fialová Rimmelka je náhodou i běžně použitelná, moc jsem si ji oblíbila jako podklad pod červenou rtěnku. Fialový podklad dá rtěnce krásný tmavší nádech a taky to na rtech déle vydrží:)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti mohla by jsi udělat nějaké hnědé smokey líčení? Nebo tak něco? :) Vím, že jsi teď dělala líčení na Terku, ale podle obrázku bych si to vážně udělat nedokázala.Neudělala by jsi na to líčení video? Nebo na nějaké podobné?..Budu tančit na polonéze tak bych byla ráda :) Jinak líčení ti sluší já bych na fialovou rtěnku neměla odvahu a ani by mi neslušela..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pridávám se,taky by se mi velmi libilo liceni v hnědé barvě,ať uz kourove,nebo jen nejake jemne:))) tak snad někdy takovy tutorial udeláš:))) krasny nedeli vecer a vstup do pracovniho týdne přeje Nela,)

      Vymazat
    2. holky, tak můžu zase nějaké hnědé spáchat,ale já už jsem jihc v minulosti dělala několik ;)...

      Vymazat
    3. Ružovú sme tu tiež dlho nemali :-) S ňou sa pracuje ťažšie, pretože veľmi ľahko sa to s ňou dá prehnať.

      Vymazat
  13. veľmi pekné a rýchle ... najprv som si myslela, že to bude líčenie očí v kombinácii zlatá a fialová ... ale prekvapila si :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovědětVymazat
  14. hodně povedené, asi něco podobného vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem na rtěnky nikdy moc nebyla, ale v poslední době si pokaždé, když jdu do DM koupím nějakou rtěnku. :) Musím teda říct, že Rimmel a Dermacol mají fantastický rtěnky, mám je moc ráda, ale osobně mám radši ty od Essence - jednak za tu cenu mám dvě a pak mi nepřijdou tak moc krycí a pigmentovaný, což já ráda. :) Takže asi tak. :) Jinak ty oči jsou fantastický, Peti! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné líčení!
    Dá se předpokládat, že tu spousta lidí napíše, že ti tmavě fialová nesluší a kdesi cosi, znáš to.... :) Ale musím říct, že mám všechny tyto rtěnky (kromě té od značky s-he, tyhle rtěnky nekupuju) a všechny jsou úžasné. A ano, já patřím k těm, kdo nosí Rimmel Kate Moss 04 a náramně si to užívám. Uznávám, že s tímhle odstínem nechodím nakupovat rohlíky u nás na maloměstě, ale když razím do Vídně, Prahy, Brna, Německa atd... Tak nechávám projevit své extravagantní choutky :D Jsem rtěnková a mám radost, že neustále ukazuješ že to jde i "jinak", než tuctově s nude rtěnkou! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se bohužel tohle líčení na tobě nelíbí, ale když se líbí tobě a cítíš se v něm dobře, nemám nic proti. Mohla bych se zeptat na lak na nehtech? Ten se mi líbí moc.

    OdpovědětVymazat
  18. Super video, zlatá s fialovou je úžasná kombinace:)

    OdpovědětVymazat
  19. Mně přijde, že čím tmavší rtěnku si dáváš, tím líp. :) I když se mnou asi většina nebude souhlasit... Ale zlatofialový oči se mi moc líbí, tuhle kombinaci jsem už před časem objevila a zdá se mi snad vůbec nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  20. Ty oči jsou krásný, určo na Vánoce vyzkouším! ;-) Ale ta rtěnka je fakt moc... :-( Monika

    OdpovědětVymazat
  21. Líčení je moc hezké:)a já bych se nebála ani těch výrazných rtěněk:)mám ráda výrazné rty:)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, opet krasne video :)) A naprosto si to dokazu predstavit jako vanocni liceni, je to prijemna kombinace. Navic ti to moc slusi :)) A podle meho nazoru, ti stejne nejvice slusi svetlejsi ruzove rtenky... :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se na tobě ty zlaté stíny strašně moc líbí! Bojím se, že by mi ale neslušely. Je pravda, že jsem zlaté stíny ještě nikdy nezkoušela, ale opravdu si je na sobě neumím představit. K tomu zlatému líčení bych já osobně volila tu první variantu rtěnky. ;) Hezký zbytek dne :))

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se na tobě to zlaté líčení opravdu strašně moc líbí!! Chtěla bych se také takhle nalíčit, ale bojím se, že mi to nebude slušet. Je pravda, že jsem zlaté stíny ještě nikdy neměla, ale opravdu nevím, zda by mi to slušelo. Rtěnku bych volila tu první :))

    OdpovědětVymazat
  25. Mne sa to líčenie veľmi páčilo, rozmýšľam nad Color Tatoo tou zlatou, ale kedže som student pride mi to take dat takmer 5 eur na jeden tien, ale velmi sa mi páči, len este rozmyslam, či nezvolim ten hnedy odtien a nie zlaty..aj ked by som si najradsej kupila vsetky :D no a na perach sa mi pačil ruž seduction :)))

    P.S. máš naaaaadherné oči :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti :-) myslím, že ty stíny a oči celkově si měla namalované moc pěkně a nejvíce ti podle mě slušely ty 2 nejsvětlejší odstíny rtěnek. V těch dalších dvou tmavých si vypadala zvláštně a dělaly tě i starší. Maki

    OdpovědětVymazat
  27. Musim se podívat po tech zlatých stínech od Catrice, vypadají moc dobře. V poslední době jsem si Catrice celkem oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,

    moc krásné video a líčení. Tyhle stíny mám už od léta a děkuji za tip, jak je kombinovat s fialkovou rtěnkou. Moc ti to líčené sluší. Ostatně jako vždy (až na droboulinké přešlapy, z 99% vypadáš skvěle!)

    OdpovědětVymazat
  29. ty rty jsou příšerný:-(( to si bežně dáváš 3 rtěnky??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi fakt tak hloupa, nebo jen tak rypes, protoze nemas v nedeli dobrou naladu? Myslim, ze vsem doslo, ze Petra chtela ukazat, jak liceni vypada s ruznymi odstiny rtenek

      Vymazat
    2. ó můj bože, Petra běžně nosí 4-5 odstínů napatlaných na sobě. To je moderní dneska. To nevíš???
      Kde jsi byl milý anonyme, když pánbůh rozdával rozum?

      (pardon Petro, nemohla jsem jinak)

      Vymazat
  30. Ahoj Peti,
    krásné líčení moc se ti povedlo. Tu rtěnku od Gabriely Salette mám a mám ji hrozně ráda. A chtěla jsem se tě zeptat vy bydlíte v domě nebo v bytě?
    Klára



    OdpovědětVymazat
  31. Nejlepší rtěnka číslo 2 a 4! :) Ten blending brush asi také pořídím, jen nevím, jestli Sigma nebo maestro. Jinak děkuji za video o Sigma kabuki, koupila jsem si ten na tvářenku, ale budu ho používat i na make-up a pudr.
    daria
    PS: Tvoje videa jsou hrozný, vždy mi ukážeš něco, co NUTNĚ potřebuji! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Super líčení, vypadá i celkem jednoduše, takže bych ho na Vánoce mohla vyzkoušet :-)
    Nejvíce se mi líbí s rtěnkou Dermacol, já bych ale na sebe zvolila lesk, protože s rtěnkou vypadám strašně divně, možná že i staře..a prostě se v ní necítím. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Líčení se ti povedlo, především oči se mi líbí, tmavým rtěnkám zas tolik nefandím, ale když se to někomu líbí, tak proč ne :) Jinak videa máš čím dál tím lepší :)

    OdpovědětVymazat
  34. Oči vypadají super, jen tu rtěnku od S-he bych vůbec nepoužívala, přijde mi (nebo aspoň na videu to tak vypadá), že se podivně slejvá do map, vypadá to jak kdyby jsi měla kontury rtů přetažené a už na první pohled je vidět že na rtech určitě vůbec držet nebude. První a druhá varianta rtů ale vypadala moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  35. Moc všem děkuji za komentáře a připomínky, samozřejmě ty rtěnky, to je věc osobních preferencí, právě proto jsem chtěla ukázat více různě intenzivních odstínů,aby si každý mohl přijít na své :), osobně se mi asi nejvíc líbí rtěnka číslo 2 od dermacolu :). Krásný de a dnes si po dlouhé době dáme outfit.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, mně se líbily všechny barvičky, dokonce i ta poslední nevypadá nijak extrémně. Ale to je asi tím, že máš krásné rty a obličejíček a můžeš si dovolit téměř cokoliv. Na ukázku úplná paráda. Super video Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  37. Rtěnku od Dermacolu č. 2 úplně miluju .-)! Jinak velmi podařené líčení. Hanka

    OdpovědětVymazat
  38. Peťulko, líčení nádherné!!! Sice jsem se trošku lekla té rtěnky od She, připadá mi na tobě taková mrtvolná, ten odstín mi připomíná omrzlé rty, ale samozřejmě extravagance musí být a jsem ráda, že se toho nebojíš, i když určitě víš, že se to většině lidí nelíbí. Líčení určitě zkusím, ještě mi chybí pořídit stíny od catrice :)) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  39. Mě se osobně nejvíc líbí varianta 1 a 2 ty ostatní nejsou taky vůbec špatný,ale já radši světlejší odstíny rtěnek moc pěkné líčení...

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti. Mě osobně se ve dvou posledních odstínech moc nelíbíš. Přijde mi že ty rty tak jakoby zvláštně přetahuješ, a pak to vypadá divně. Nicméně první dvě rtěnky ti moc sluší, o očích ani nemluvě. Krásné líčení, ale podle mého názoru bych sáhla po světlejší rtěnce. S pozdravem Katka

    OdpovědětVymazat
  41. Kromě té tmavé rtěnky to vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky,
    přesně jako kdyby jsi věděla co chci mít za líčení na vánoční večírek(super inspirace. Chci mít líčení se zlatým oči a výraznou pusou. Nejvíce se mi líbila varianta 2 a pak ta poslední 4 (ikdyž ta je už trochu heart core.) :)

    Měj se Alča :)

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj, nechceš udělat video na umělé řasy? jaké značky používáš atd. díky!:) jinak ti to samozřejmě velice sluší, tobě ale skoro všechno:)) papa

    OdpovědětVymazat
  44. Nádherné líčení! Určitě někdy vyzkouším... :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!