8. video pro kamoska.cz - Rybí drdol

by - 30 listopadu

Krásný pátek,

dnes mám pro vás další účesové video, snad se vám bude líbit. Mějte fajn víkend!

You May Also Like

36 komentářů

  1. Rybí cop mám hrozně ráda.. :) akorát ho pletu jakoby vrchem..ale myslím, že výsledek je stejný .. V kombinaci s drdolem vypadá skvěle.. Peťul, červená Ti moc sluší a ta rtěnka.. :) Krásna a výrazná a to bílé pozadí tě ještě víc zvýrazní.. Chválím, super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuju a určitě, vrchem se to dá taky,je to jedno :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný, bohužel jsem si nechala sestřihat vlasy, kadeřnice to vzala nějak hodně, vůbec se mi to nelíbí :( takže si budu muset počkat, než si zase udělám rybí copy. Tobě to dneska v červené strašně sluší. A už máš fakt krásně rovné zuby. Chci se Tě zeptat, jak dlouho si na rovnátka čekala, než ti je natrvalo nasadili? Otisky mám za sebou, konzultace také, ale zubařka mně řekla, že mně je nasadí až za rok a půl. Zdá se mi to dost dlouho takhle čekat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem byla na otiscích a asi za 14 dní mi je nasadili, už si to přesně nepamatuju, ale proč bys měla rok a půl čekat na nasazení,to je nějaké divné, určitě se poptej jinde....

      Vymazat
    2. Fakt? Tak to se máš, a u jakého zubaře si byla? Já jsem z malého města, tak proto jsou možná tak dlouhé čekací doby.

      Vymazat
    3. Ahoj, nechci se vám plést do debaty, ale rozhodně je to divné - vezmi si, že třeba jen brát otisky je dost divné, protože za rok a půl se to v té puse všechno může dost posouvat! Leda mě napadá, jestli tě před tím nečekají ještě nějaké jiné zákroky - třeba trhání nějakých zubů, řezání uzdičky nebo něco? Pak bych chápala, že ty rovnátka nebudou hned. Ale i tak rok a půl je fakt za dlouho.

      Vymazat
    4. Já jsem na rovnátka čekala asi rok, ale mě trhali obě horní pětky, aby se tam všechny zuby vešly. Po vytrhnutí mi ale nedali celý oblouk, ale pozek mi nalepila p. doktorka zámečky na trojky a čtverky, aby se posunuly a vzniklo místo pro ostatní zuby ;-). Milliwin

      Vymazat
    5. Mně trhaly osmičky, protože rostly špatně. Ale trhaly mně je už před 2 roky a i když mám otisky a konzultace za sebou, zubařka řekla, že prostě nemá čas a že mi je nasadí až za rok a půl. Volala jsem i do jiného města a tam se mám ozvat po novém roce, tak doufám, že tam to bude rychlejší. Ale štve mně to, protože já jsem chtěla mít srovnané zuby na maturák a to už nestihnu :(

      Vymazat
  3. Skvělé video! Rybí cop se mi hodně líbí a teď jej snad i vyzkouším :-) Děkuji za inspiraci a návod jak na něj! Pěkný den a těším se na další video.

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně pro mě pochopitelný návod na rybí cop :) Hned jak budu mít čas vyzkouším, máš u mě velký dík :D
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, ty jsi oporavdu mooc šikovná děvucha!!! :-) Tento účes je opravdu nádherný a ta mašlička v něm je na Vánoce jak dělaná :-* Myslím, že se tebou nechám inspirovat a přesně tento drdůlek si načančám k Štědrovečerní večeři :-) Měj se krásně!!

    Kristina :-*

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný make-up i účes, ale tu mašličku bych vynechala:-D Šárka

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že nemám také krásne vlasy ako vy :3 no nevadí, musím sa uspokojiť s tým čo mám :)
    prosím vás, možno vás (teda určite) vás otravujú dievčatá ktoré chcú poradiť ohlavne kozmetiky...ale viem že vy sa v tom vyznáte a preto mám malý dotaz..prednedávnom (vlastne to bolo včera :D) som si kúpila farbu na mihálnice od REGINY (cca. 1,50€)...V návode sa píše že farbu si máme naniesť na doštičku a potom zobrať kefku na mihálnice ktorou to nanesieme..avšak jedna moja známa si to nedáva na doštičku, ale dá si to hneď do špirály...môže sa to robiť aj tak? myslím si, že je to jednoduchšie a nezabere to toľko práce...Plus sa chccem spýtať či sa táto farba na mihálnice musí aj odličovať ... Vážne sa ospravedlňujem za môj hlúpy dotaz, avšak nikto z môjho okolia mi nevedel na tieto otázky odpovedať a predavačky v našich drogériach nie sú zrovna najmilšie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy přímo s barvou na řasy nemám zkušenost a je to jakoby jen něco na způsob barvy v řasence, či je to barva permanentní? Jinak si myslím, že je úplně jedno, jak a čím to nanesete, hlavní je výsledek :)....jestli máte an mysli toto, tak to se normálně odličuje:
      http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/7-1-DEKORATIVNI-KOSMETIKA/54-3-Rasenky/5/13075-Regina-Licidlo-kartacek-cerne-5-8-g

      Vymazat
  8. Bílé pozadí je o moooooooooooooooooooc lepší než černé :-D
    Dneska ti to líčení moc sluší,ale mně se na tobě líbí vše :-D
    Tobě by to slušelo i v pytli s hrnecem na hlavě :-D
    Anna

    OdpovědětVymazat
  9. Je to moc krásný!! Já mam bohužel sestříhaný vlasy, talže mi z jakýhokoli copu trčej takový canfoury :D Takže to nechávám dorůst a snad se taky jednou dočkám takhle krásnýho rybího copu :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, rybí cop je krásný, ale protože mám sestříhané vlasy tak mi z něj vypadávají prameny. Ale jinak super tip a mašlička je roztomilá. Hezký víkend Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  11. Účes moc pěkný, ale já bych na něj nemám dost dlouhé vlasy. S tou mašličkou vypadáš tak "dárečkovitě" a roztomile :) a taky jsem koukala na moc pěkné náušky.
    A to bílé pozadí je lepší něž černé, ale úplně nejvíc se mi líbily videa bez nějaké hadry.

    Radka

    OdpovědětVymazat
  12. Super nápad :) Vlastně mě teď napadlo, že rybí cop jsem dělala vždycky jen někomu, nikdy ne sobě. :) Budu to muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký páteční večer, Petro.
    Účes vypadá pěkně, nevím jestli ho svedu ze svých prostříhaných vlasů bez jakýchkoliv příčešků, protože ty bohužel nevlastním. Dívala jsem se, že se na netu ale dají koupit už zaplatené příčešky, tak snad leda z nich. Asi se po nich podívám.
    Děkuji za tip a za video. Přeju hezký adventní víkend.

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkný drdůlek, krásně sladěné naušnice, použila bych možná tmavší červenou na rty.Petra

    OdpovědětVymazat
  15. Panejo Péťo, ta červená ti strašně moc sluší, svetr, náušnice, mašlička, všechno krásné a dokonalé. Červenou nos častěji a myslím si, že tenhle účes je ke štědrovečerní večeři tou pravou volbou :)
    Určitě někdy vyzkouším, doufám, že bude tak pěkný i na z blonďatých vlasů. Děkuji za tip :)
    Přeji pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, označila jsem tě na Vánoční TAG!

    OdpovědětVymazat
  17. Hrozně se ti to povedlo! Je to krásný!:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, moc hezké video, povedlo se :) já teda mám jiný problém, asi mě za něj ostatní slečny uškrtí, ale na tento cop mám moc husté vlasy :D zkoušela jsem si ho zaplést a než jsem zapletla celou šílenou délku po pás, upadly mi ruce. A hlavně mi nedržel!! :/

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné Péťo ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné náušnice, mašlička super..... mám ráda upravené vlasy, drdoly nevyjímaje :D

    OdpovědětVymazat
  21. krásný drdol! Hned zítra jej zkusím!:) Ještě že už si ty vlasy nestříhám :D:) Zase bych z nich nic neudělala :D

    OdpovědětVymazat
  22. Pekné by bolo urobiť aj článok o vianočnej manikúre :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Vím, jsem rejpal, video super, ale pořád se zaměřuji, na to tvoje zmačkané pozadí..

    OdpovědětVymazat
  24. wou, vyzerá to skvele, zajtra to asi vyskúšam ;) isto mi to budú chváliť aj baby v škole, vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  25. super účes :)) ráda ho vyzkouším :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peťulko,

    drdol vypadá fajn, ale ta mašlička se mi teda vůbec nelíbí, přijde mi to á la selka :) takový domácí kuchyňský vzor tý mašličky....

    Jinak drdol moc fáááájn ;)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  27. Rybí cop moc nedělám, protože ho neumím dostatečně utáhnout - ani na sobě, ani na někom jiném. Pletu ho vrchem a o téhle spodní varientě jsem ani nevěděla/nenapadla mě, takže ji budu muset vyzkoušet, třeba se bude utahovat lépe.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!