Beauty blender original vs. Beauty blender fake - srovnání a recenze

by - 14 listopadu

Krásné středeční odpoledne vám všem,

abych vás nechala trošku odpočinout od videí, mám tu dnes pro vás post o srovnání beauty blenderů. Video o tom originálním jste už viděli TADY, takže vlastnosti BB opakovat nebudu. Protože se ale rozhořela pod článkem i pod videem diskuze, že je to poměrně drahá sranda za kus houbičky, s čímž souhlasím, rozhodla jsem se objednat si i BB fake, abych mohla porovnat obě houbičky a sdělit vám co nejpřesnější dojmy a zda se opravdu vyplatí do ní investovat.
 
BB originál jsem dostala od školy líčení Surface, což je hlavní distributor pro ČR a nabízí ho za cenu 469Kč, BB fake jsem si koupila na ebay na cenu jednoho dolaru, tedy cca 20Kč, sice jsem si původně objednala růžový a došel mi modrý, ale to nakonec vem čert....:). Originál je tedy růžový, fake modrý.


BB originál   

 klady: 
  • je měkčí a příjemnější na pleti
  • makeup se do pleti lépe vklepává
  • díky měkkosti se lépe dostanete do záhybů obličeje jako třeba pod oči
  • neobsahuje latex, je hypoalergenní
  • potřeba použití na mokro
  • dá se s ním nanást i tvářenka a korektor, i pudr
zápory:
  • cena
  • pokud houbičku používáte na sucho, spotřebujete více makeupu, než štětcem nebo prsty, hodně se do ní vsákne
  • nutnost častého praní
  • otázka výdrže (vyplatí se investice, jak dlouho bude bez poškození sloužit?)

BB fake

klady:

  • pořizovací cena je velice nízká
  • je hladký a příjemný na pleti
  • lépe se drží, více mi vyhovuje tvar
  • pokud ho navlhčíte, pracuje se s ním o poznání lépe a je o dost měkčí, než v suchém stavu
  • na sucho s ním spotřebujete méně makeupu než na sucho s originálem, ale zase je to na sucho téměř nepoužitelné, protože je dost tuhý
zápory:
  • je značně tužší a gumovější, než originál, takže se zdaleka tak dobře nepřizpůsobí pleti
  • nevím, co obsahuje, ale hypoalergenní asi nebude, minus pro lidi s citlivou pletí či nějakou alergií
  • otázka výdrže, nevím, jak dlouho vydrží fungovat bez poškození
  • nedá se s ním tak dobře nanést korektor na menší oblasti nebo na jemnou kůži kolem očí, protože se tolik nepřipzpůsobí, je na to moc tvrdý
 


Test tuhosti, oba BB v suchém stavu, zmáčkla jsem je stejnou silou prsteníčkem, což je prst, kterým člověk vyvine nejmenší sílu a doporučuje se jím vklepávat právě třeba oční krémy.


Detaily struktury, originál se mi zdá více porézní.


Co říci závěrem, nemyslím si, že je to věc, kterou nutně potřebujete, ale na druhou stranu se s tím pracuje celkem fajn. Pokud byste chtěli srovnat se štětcem, tak BB plet jakoby více uhladí, ale nedostane se například do vráseček, či pórů. Na to je lepší štětec, štětcem pleť jednoznačně sjednotíte lépe, protože jemné štětinky se zcela přizpůsobí všem křivkám a dostanou se úplně všude. Pokud bych tedy měla zvolit jednu věc na nanášení makeupu, zvolím jednoznačně můj oblíbený kabuki od Sigmy. Pokud bych zvažovala koupi BB, zcela jednoznačně bych se rozhodla pro tu levnou variantu, ne proto, že by byla lepší, lepší je určitě ta dražší, ale proto, že nevím, jak dlouho taková houbička vydrží ,jak dlouho mě bude bavit a určitě kvůli ceně, která je u originálu opravdu přemrštěná, ačkoliv je třeba si uvědomit, že i v USA stojí originál přes 20 dolarů.
Rozhodně ale můžu s čistým svědomím říct, že je to nejspíš věc, bez které se zcela jistě obejdete a není to zázrak, i když se mu nedá upřít, že se s tím makeup nanáší opravdu dobře ;). Takže rozhodnutí a konečný verdikt nechám na vás, já jsem svůj názor uvedla, za mě je top štětec :). A co vy, máte BB, jaké máte zkušenosti, pořídíte si ho?

You May Also Like

86 komentářů

  1. Tak to jsme toho moc nedozvěděli :( CO je tedy lepší?? Vyplatí se investovat, nebo ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já nevím, četla jsi ten článek nebo jsi jen koukala na fotky? :). Protože mi přijde, že jsem se vyjádřila docela dost jasně :)....

      Vymazat
    2. Asi se dost jasně nevyjádřila jinak by jsme se nevyptávali...

      Vymazat
    3. no :D, co na to říct, nevím, kolik najednou vás teda píše ten komentář :D,ale lépe se vyjádřit neumím, myslím, že jsem to řekla dost jasně ;)

      Vymazat
    4. to záleží na tvých prioritách, přečti si klady a zápory a vyhodnoť si to individuálně podle svých potřeb, mě osobně by stačil fake, kdybych si musela vybrat, ale já stejně nejraději používám na makeup prsty, ani houbička ani štětec mě nenalíčí tak dobře:)

      Vymazat
    5. Napsala Péťa že neví kolik taková houbička vydrží proto by volila tu levnější variantu

      Vymazat
    6. Tak to seš asi anonyme hloupý....Jediný, kdo se tak možná vyptává jsi ty!:)) Jak sama Petra řekla... Vyjádřila se dost jasně, ale to se pouze zhlednutím fotek nedozvíš, když nečteš!:))

      Vymazat
    7. Peti, tak to je moc, nic si z těch lidí nedělej, jestli nepochopí jasně napsaný článek s jasnými názory a doporučením, tak fakt nevím :D .
      Moc děkuju za to srovnání, jasně mě to utvrdilo v tom, že si jednou musím ty sigma štětce koupit :D Verča J.

      Vymazat
    8. Peti podle mého si se vyjádřila dostatečně ;) super článek , ale já jsem také věrná svému kabuki :D
      P.S. Péťa psala : "Pokud bych zvažovala koupi BB, zcela jednoznačně bych se rozhodla pro tu levnou variantu, ne proto, že by byla lepší, lepší je určitě ta dražší ... " A na konci : " Takže rozhodnutí a konečný verdikt nechám na vás.. "
      takže jsi to anonym buď nepřečetl nebo opravdu nevím :D

      Vymazat
    9. Holt někoho zarazilo, že příspěvek na úvodní stránce blogu končí fotkama. Holt je třeba jej rozkliknout :))

      Vymazat
    10. Jak to vidím já, tak anonym chce hlavně prudit. Jednak Péťa napsala dost jasně, kterou variantu by volila ona a druhak mi přijde mnohem lepší a profesionálnější napsat a ohodnotit klady a zápory u každé variaty. Každý má jinou pleť, jiné potřeby a jsou pro něj důležité jiné vlastnosti výrobku. Oceňuji hlavně to, že se snaží být objektivní a vždy upozorní, že co vyhovuje její suché pleti nemusí vyhovovat mastnější a opačně. Anonyme, vážně nechápu co máš za problém. Péťa si dala práci s celou recenzí, nečekáš doufám, že za tebe bude taky myslet.... Hezký den. Lucka

      Vymazat
  2. Já si neumím představit používat houbičku blender v praxi třeba v salonu. Štěce jsou rozhodně lépe a rychleji dezinfikovatelné a "omyvatlené". Já se bez BB asi obejdu. I když je prvada, že mě velmi zajíal a lákal. Moc děkuji za recenci obou BB, tohle porovnání jsem hledala už dlouho! děkuji Peti =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, v praxi v salonu mi to taky přijde dot nepraktické....

      Vymazat
  3. mám ten levný a myslím, že mi stačí :), stejně pořád preferuji štětec ;)

    OdpovědětVymazat
  4. jako kdyby se mi sypali peníze z kapes, tak si to koupím ráda, ale jinak mi to přijde docela jako zbytečnost... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem nikdy nebyla na houbičky a podobné vymyšlenosti a toto mě taky kdoví jak nenadchlo:-). Víc mi vyhovuje klasika prstem, nebo ještě líp štětcem. Na druhou stranu si myslím, že je to fajn záležitost na cesty (díky skladnosti) a do kabelky na úpravu make upu během dne. Cena originálu mi přijde naprosto přehnaná a ve srovnání s fakem, je mi právě fake víc sympatičtější díky svému tvaru.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petro,díky za článek.Určitě si houbičku nepořídím,přijde mi to tak nějak zbytečnost a příšerně drahá.Za tu cenu za "houbičku na nádobí" bych jim fakt jednu pleskla.Zlaté prsty a štětce...Jinak hezké odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem téhož názoru - na make-up je nejlepší štětec. Už se moc těším, až mi zítra dorazí sigmácký kabuki =)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám taky ten neoriginální a můžu říct, že štětcem se mi nikdy nepodaří, aby vypadal makeup tak přirozeně, jako s tímhle blenderem. Nedám na něj dopustit ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych si asi nekupovala ani jeden :D No možná ten levný pro zajímavost, ale podobné houbičky na nanášení nemám ráda. Přijde mi, že nejlépe si makeup stejně namatlám prstama nebo štětcem.

    OdpovědětVymazat
  10. Pravý BB je dost drahý, asi bych ho neriskovala, ale zase je pravda, že může být fajn :)

    OdpovědětVymazat
  11. asi zkusím ten za stovku z HMka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem vůbec netušila, že něco takového mají....

      Vymazat
    2. To je chyba Petro měla by si se víc informovat :D

      Vymazat
    3. víš co bych ti anonyme doporučila, jestli se zase nudíš, tak si jdi spamovat jinam, je to dost průhledné, dík ;)

      Vymazat
    4. A ty milý anonyme určitě víš všechno hmm? :)

      Vymazat
    5. Tak to jsi prd vizážistka (nebo jak se to nazýváš na nova.cz), když nevíš, kde se jaká kosmetická vychytávka dá pořídit.

      Vymazat
    6. A ty máš taky určitě čas prolejzat všechny háemka, kde co maj nebo nemaj, že ? :)

      Vymazat
    7. Takže Peti od zítřka každý den do každého obchodňáku a každého obchodu, abys byla dobře infomovaná, protože určitě nemáš co jiného na práci. No a hlavně...to tě nenapadlo jít zjišťovat jestli nemají v HM kosmetické potřeby? Teda teda.
      Snad trošku ironie neuškodí :))

      Vymazat
    8. Tak mě by zajímalo k čemu jsou vizážistky z webu prozeny.cz když ty se ani samy neumí nalíčit a ženské na video zmalujou jak velikonoční kraslici. Co jsou potom ony?

      Vymazat
    9. jo Peťo, maji ho tam, taky jsem na to koukala...:) Mirka.. P.S. já si nepořídím ani jeden:D

      Vymazat
  12. tak teď nevím jestli se mi tady ten komentář odeslal... nevidím ho tu tak ještě jednou :D (omlouvám se jestli to tady bude dvakrát...)
    moc povedený článek :) i když 500 bych za takovou "houbičku" nedala :D chci se zeptat :) k tý škole Surface. Dělala sis tam nějaký kurz? jaký a jaké to bylo? nedávno jsem na to zrovna koukala a docela o tom uvažuji. Děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, děkuju, nen v Surface jsem si kurz nedělala, dělala jsem ho u Vizartu ;).

      Vymazat
  13. asi zkusím ten za stovku z HMka

    OdpovědětVymazat
  14. Mam taky ten levny (a i ruzovy :D) a priznam se, ze radsi take sahnu po stetci, s BB kremy i jen prsty. Prijde mi, ze je to s nim proste moc na dlouho:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, jsem na tom stejně :), ale tak věřím, že každému to vyhovuje jinak :)....

      Vymazat
  15. Super recenze, už dlouho mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi originálem a fakem.
    No a asi nejdřív zkusím také objednat z ebay ten levný :-), za tu cenu to aspoň vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  16. super porovnání :) mě láká ho vyzkoušet, ale bojím se, že mě to nebude dlouho bavit a investovat tolik do drahého se mi nechce, takže levnější verze by pro mě byla asi dostačující :) takže díky za tip

    OdpovědětVymazat
  17. Petro ty si kupuješ faky???:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co je Tobě do toho! Dělá to pro nás, jestli to nevíš! Fakt nechápu že vás to baví takhle furt otravovat lidi svými vyloženě debilnímy dotazy. Když vás to nezajímá tak sem nelezte!
      PS: Peti omlouvám se, ještě jsem ti komentář k ničemu nepsala, ale ted už mě ti anonymy fakt štvou. Jinak tvůj blog je užasnej! Nikdy mě blogy nebavily a ani nezajímaly, ale ten tvůj je fakt úžasnej! Až přijdu na to jak si založit profil, budu psát častěji. ;) :))
      Gigi

      Vymazat
  18. Tak který je podle tebe lepší? Četla jsem recenzi 2x, ale nic moc jsem se nedozvěděla co vyhovuje tobě víc. Za mě určitě fake, je to ze stejného materiálu a podle mě se tolik neliší a dokonce mi přijde fakt i o dost lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si to přečti ještě jednou a třeba se konečně dozvíš co Peti vyhovuje víc, je to tam jasně napsané!!!
      A pokud ti to ještě pořád nebude stačit tak máš asi problém s chápáním...

      Vymazat
  19. jen tak pro informaci, první komentář a tyhle dva 16:47 a 16:51 píše jeden člověk, asi si sám se sebou rád povídá :D.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se pořád snaží vydolovat něco co je v článku poměrně jasně řečeno :D

      Vymazat
    2. Tak to se musím opravdu smát :D:D. Je mi těch lidí líto, opravdu. V

      Vymazat
    3. Tak když si s ním nechce povídat nikdo jinej :-D

      Vymazat
    4. ja som ho v HMku teda ešte nevidela:/ pôjdem sa tam zajtra kuknúť, rada by som si to vyskúšala ale najskôr za menšiu čiastku, nie ako originál:)

      Vymazat
    5. Péťo, tak si myslím, že když toho troubu anonymního takhle párkrát odkryješ ( já jsem něco takovýho tušila ), tak snad se alespoň trochu zastydí a s těma rýpancema - hovadinkama skončí :o))) To je zase jedna tykev přitroublá :o))) Jinak díky moc za srovnání, jsi úžasná - to je dobře, že se najde někdo kdo to pro nás koupí a porovná :o))) Káťa

      Vymazat
  20. jestli nějaký vyzkouším, pak určitě ten za dvacku z ebay :) fakt nejsem cvok, abych dala několik set za obyčejnou houbičku o které ani nevím, jak dlouho vydrží :)

    jo a Peťo - z anonymů si nic nedělej ;) já se musím smát.

    OdpovědětVymazat
  21. Petro, teď asi budu trochu OT, ale myslim si, že nemáš zapotřebí odpovídat a zabývat se nějakým anonymem, který je podle mě akorát zakomplexovaný člověk a nepřeje ti tvůj úspěch... Jinak k tématu.. zajímavé srovnání, hned jsem si ten fake objednala :-D

    OdpovědětVymazat
  22. o BB som už počula dosť...je to veľmi zaujímavý a poučný článok :) podobný som videla aj v H&M :) ak by som si BB nakoniec kúpila tak tiež asi len ten fake :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. myslím že stačí fejk ;) akože za tú original cenu sa to vôbec neoplatí ;) takže fejk je podľa mňa víťaz ;)

    OdpovědětVymazat
  24. :-D Ježiš, co je to tu zas za stupidní komentáře. To se člověk nestačí divit. Koho to může bavit. Ten dotyčný se musí buď šíleně nudit nebo nevim. Někdo, kdo úmyslně škodí druhým? Vůbec to nejsem schopná pobrat...

    Péťo, fajn recenze, skvělé srovnání. Já tak nějak stejně nejčastěji nanáším make-up prsty, přestože mám různé štětce včetně Sigmy. No, aspoň ušetřím, že ;-P

    OdpovědětVymazat
  25. Peťo, tak třeba je to schizofrenik no :D
    Já mám doma také ten levný z ebay...mám přesně ten, co ty, ale i ten, co vypadá tvarově úplně stejně jako originál BB, ale ten jsem zatím nezkoušela. Pracovala jsem s ním zatím jednou a jsem celkem spokojená.

    Prosím Tě ,,, jak jsi dřív dávala na fb tu fotku, kde jsi na líčení použila fialové pigmenty ze stránky (www.thebodyneeds2.com), ptala jsem se, jakou "velikost" doma máš ... zajímalo by mě totiž, jak dlouho vydrží ta nejmenší (5 gram) za 1,99 dolarů. Zatím jsem odpověď nedostala, tak to zkouším sem:)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti děkuji za srovnání, osobně mě to moc neláká, za houbičku bych 500 Kč nedala ani ta levná mě příliš nezaujala, na moji pleť z akné by to bylo asi smrtící :D

    OdpovědětVymazat
  27. Se zájmem jsem si článek přečetla, ale nějak nevím, co na to říct. Přijde mi to, že firmy už nevědí, co vymyslet. Ze všeho nejvíc mi to připomíná míček na línej tenis:-)

    OdpovědětVymazat
  28. super clanok a vyborne porovnanie :) o tomto "zazraku" som pocula uz niekolkokrat, ale ked som videla cenu toho originalu, tak som na to hned zabudla :D myslim si aj tak, ze stetce na nanasanie cohokolvek na tvari, nenahradi ziadna hubicka a ani prsty..moznoze jedina vec, na ktoru by som si to dokazala vediet predstavit pouzivat je BB cream, aj ked ziadny zatial nemam :D

    OdpovědětVymazat
  29. děkuji za moc zajímavou recenzi:) vždycky se od Tebe o všem dozvím poprvé:D a musims e přiznat, že mě ta houbička ani neláká:) nejvíce mi vyhovuje klasický štětec na makeup

    OdpovědětVymazat
  30. Chci říct tu jen jedno - děkuji za recenzi Petro, už víckrát mi to pomohlo, nemusím všechno kupovat a zkoušet, je na Vás spolehnutí, děláte to dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  31. tak já mam ten fake a je to super :) jinak používam prsty a houbičkou to sjednotim, když nemam čas, každopádně štětcem to trvá hrozně dlouho a nevsákne se tolik ten make up.. houbičku mám asi rok a půl ? a trošku se natrhla v půli, ale já na ni nebyla zrovna hodná :D rozhodně doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  32. tak já mam ten fake, v růžovym, a je to luxusní, stojí i míň než štětec, dělá se to s tim hodně rychle, a krásně se to rozblendí, rozhodně rychlejší než štětec a make up se líp vsákne..ale když nemam fakt čas, tak rozetřu prsty a rozblendim tou houbičkou a stačí to :)) originál si fakt kupovat nehodlam a lepší štětec až budu mít na rozhazování ;) štětcem je to hrozně na dlouho..

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péťo, moc mě mrzí, že se tady do tebe každý naváží! Za mě je to zajímavá věc, ale já jsem zvyklá na štětec a myslím, že u něj zůstanu. Prsty už bych si make up nenanesla, nevím, už mi to přijde hrozně nepraktické:) ale BB si objednám a to hned 2x z ebay. Zaprvé chci ho zkusit a ta dvacka mě nezabije a zadruhé, dám ho mamce pod stromeček. Moc se těším na její výraz, až ho vybalí a nebude vědět, co to je:)

    OdpovědětVymazat
  34. A Péťo, mohla bys sem dát odkaz na ebay, kde jsi ho kupovala?? Díky!

    OdpovědětVymazat
  35. ahoj Peti, kterej z kabuki štětců, když si chci koupit jen jeden, je podle tebe nejlepší? :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo, tohle je můj asi druhý nebo třetí komentář tady. Koukám na Tvůj blog už asi kolem půl roku a jsem opravdu moc nadšená! Dozvěděla jsem se spoustu důležitých a skvělých věcí, které jsem vůbec nevěděla. Navíc je tak úžasný, jít si do drogérky pro produkt, který vím, že bude dobrý, protože jsi ho zrecenzovala nebo se k němu vyjádřila ve videu! Třeba nedávno jsem se koukala na video o kosmetice Essence (chystám se s kamarádkami na výprodej příští pátek a tak jsem chtěla vědět co je dobré a co ne) a zrovna jsi tam říkala, že Essence dry drops nestojí za nic a já si je nedávno chtěla koupit :D , ale přesně jsem se bála toho, že to bude na nic. Jsem moc ráda, že jsem si to nekoupila! Každopádně Ti moc děkuju za všechno co děláš a přeju více takových úspěchů, protože ty si je opravdu zasloužíš... Jinak bych se ještě chtěla vyjádřit k anonymům. Je jasný, že kdykoliv má nějaký člověk úspěch, tak se najdou hlupáci, co závidí a prostě se zmůžou jen na tyhle fakt debilní komentáře. Ale myslím si, že nemá cenu se tím zabývat, je to pod úroveň. Proč jim odepisovat a reagovat na ty hloupý poznámky? Podle mě se tím ten člověk i baví, protože čeká co mu na to kdo napíše a čím si ještě může rýpnout. Určitě si z nich nic neděláš a tak je to taky dobře! Měj se moc hezky a těším se zase na další videa :-)). Lenka

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám taky ten levný, ale nějak mě neoslovil, asi to s tím neumím :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tak v tom případě asi na zkoušku vezmu ten levnější a pak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  39. Já myslím že ten fake tedy stačí hlavně co se ceny týče:) asi bych nedala za originál skoro 500 Kč. A hlavně já musím nanášet makeup jedině kabuki štětcem jinak vypadám hrozně :(
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Aj ja sa zapojím do debaty :)
    Mne sa tieto BB strašne páčia tým roztomilým vzhladom, su strašne zlaté ale myslím že za takú cenu sa dá radšej kupiť kvalitnejší štetec, ktorý sa ľahko čistí a je podľa mna celkovo lepší, keďže u BB nikto asi nevie ako je to so životnostou..Ale ja by som osobne, išla do toho fake BB :) Podľa za takú cenu sa nedá nič stratiť, len pre tých čo majú alergiu alebo citlivú pleť by som to vážne nedoporučovala :) Takže mna by asi jedine ten ich zlatý tvar dokopal ku kúpi, inak to nie je vec čo by som nutne potrebovala, ako píšeš aj ty Peti :)
    Inak ešte pochvala Tebe že je velmi vidno, ako si ty dávaš záležať na tvojich článkoch(či už to je recenzia, alebo videé a pod)..Fakt je tá práca tam vidno :) Myslím že niesom sama, ktorá Ťa obdivuje ako to všetko stíhaš, keďže to nie je zas práca na 10 minút..:)

    OdpovědětVymazat
  41. Péti, obdivuji tvoji trpělivost odpovídat na ty rýpavé a urážlivé zprávy(vážně neuvažuješ o moderování diskuze? :-D) Na to, že nejsi profík, je tohle můj nejoblíbenější blog o kosmetice a tvoje recenze mi přijdou supr. Oceňuji, že si na nic nehraješ, jsi milá a testuješ i "obyč" kosmetiku, která by mě normálně asi ani nezaujala.

    Na začátku článku jsem si myslela, jak vyjde fake blbě v hodnocení a ono je to až na tu cenu v podstatě fuk, možná zkusím ten z HM, ať nemusím platit poštovné :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Pěkné srovnání, já zatím těmto BB odolávám, stipple mi vyhovuje, takže nějak dál nehledám, ale ta cena origoš mi vždy přišla přemrštěná. Ten z HM, co holky psaly, by mohl být fajn.

    OdpovědětVymazat
  43. Beauty blbost bych to nazvala já, ale ať si každý vyzkouší co mu vyhovuje.Zatím stále nejoblíbenější blog o kosmetice! Díky a pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  44. Ještě, že používám k nanášení make upu prsty, alespoň nemusím tohle řešit :-)

    http://cnbymiisha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. Já osobně teda nekoupím žádný. Není mi to vůbec sympatické, ale stejně jsem ráda za tuhle recenzi, aspoň mám přehled:-D

    OdpovědětVymazat
  46. Moc pěkný článek! Já na houbičky nejsem, ale za tu dvacku... :D

    OdpovědětVymazat
  47. sranda, ja som si ho prave dnes kupila v HaM :) za 2,90 eur, ruzovy, som zvedava ake to bude, ja uz roky nanasam makeup prstami, aj ked zacinala som hubkou este v puberte

    OdpovědětVymazat
  48. Celkově mi to přijde jako nezajímavá houba :)) zůstanu radši u štětce, ty jsou lety prověřené :-D

    OdpovědětVymazat
  49. Když jsem tento článek četla před rokem, tak mi to připadalo také jako Beauty Blbost:) V minulém týdnu jsem navštěvovat kurz v Surface a měla jsme zde možnost si Blender vyzkoušet. Můžu zodpovědně říct, za sebe a myslím že i ostatní kurzistky, že je to naprosto super věc na nanášení makeupu (zvláště tuhého). Používaly jsme je všechny i když jsem měly možnost pracovat s různými štětci a myslím, že jsme je Báře ve finále všechny vykoupily:)

    OdpovědětVymazat
  50. Neví někdo kolik stojí Beauty Blender ze Sephory? Vyplatí se do něj investovat?

    OdpovědětVymazat
  51. Ja som si na zaciatok kupila tiez z ebay, lacnejsiu verziu, ale musim povedat ze na problematicku, porovitu a zaroven supinatu plet JE TO TO NAJLEPSIE co som zatial vyskusala. Stetce mi takto make up nikdy neurobia, pre ludi co maju fajn plet ako ty je to asi jedno, ale neviem, ked pouzivam stetec vacsinou to nevyzera az tak pekne. Ta z ebay mi vydrzala asi tak....8 mesiacov, teraz je uz na vyhodenie. Rozmyslam, ze si kupim original beauty blender a uvidim ako dlho mi vydrzi a ci bude o nieco lepsi. Inak fajn clanok :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!