Daniel Sandler Watercolour blush - Icing - recenze

by - 29 listopadu

Příjemné studené odpoledne,

dnes mám pro vás další recenzi. Jelikož o mně víte, že jsem tvářenkový maniak, byla jsem moc ráda, když se mi naskytla možnost otestovat novou tvářenku na vodní bázi z dílny vizážisty Daniela Sandlera, o pudru stejné značky jste se mohli dočíst u France Baby a o makeupu u Ceady. Něco vám povím, byla jsem napočátku velmi nadšená z barvy, protože odstín icing, který je nejsvětlejší, se mi zdál, že v zimě bude skvěle sedět mé svétlé pleti, ovšem když mi lahvička o obsahu 15ml a ceně 393Kč přišla a vyzkoušela jsem ji, byla jsem poměrně zklamaná, hned vám řeknu proč.....

Tvářenka sama o sobě je v tekuté formě a docela dost mi svou konzistencí připomíná Shimmering facial whip v odstínu Spotlight od ELFu, taky taková třpytivá tekutina. Tím pádem se to ne příliš komfortně nanáší, musíte si kápnout na hřbet ruky a pak prsty nanést na tváře, vzhledem k tomu, že je to opravdu hodně tekuté, tak to všude dost teče a práce s tímto produktem není úplně procházka růžovou zahradou.
Co se týče barvy, v lahvičce je to krásná světle růžová s chladným růžovostříbrným shimmerem. Barva opravdu ideální pro bledulky, ovšem, když si to nanesete na tvář, veškerá barva je celkem v tahu a tváře se jen lesknou a to opravdu dost, tedy bych tento odstín přirovnala spíše k rozjasňovači a to i na takové bleduli jako jsem já, nepomáhá ani navrstvení. Nicméně tady musím uznat, že rozjasňující efekt se mi líbí, ovšem něco za něco. Přijde mi, že to dost zvýrazňuje póry na kůži.
Dalším bodem na programu je výdrž, no přátelé, od věci za skoro 400Kč bych teda čekala, že to vydrží dýl. Vážně, jakmile se dotknete obličeje, ulpívá to všude na prstech, rukou a dokonce mi přijde, že se to rozmazává i na jiné části obličeje.
No, co říci závěrem, za tu cenu a od pruduktu od známého vizážisty, jsme čekala víc, vůbec mě to nenadchlo. Je to sice docela hezký rozjasňovač, ale ten seženete za mnohem menší peníz a s lepší výdrží. Rozhodně nic světoborného a nic, co byste museli mít doma. Za mě palec dolů a obávám se, že tímto jediného prodejce na českém trhu příliš nepotěším, ačkoliv za vyzkoušení děkuji.
Ve vzorečku jsem ke tvářence dostala makeup, ovšem odstín je o několik tónů tmavší, než má pleť, takže jeho vlastnosti těžko soudit, přišel mi ale dost málo krycí a poměrně dost mastný, leskla jsem se, navíc se mi zdá, že zalézá do pórů a za cenu bezmála 800Kč bych si ho tedy určitě nechala ujít.
Shrnuto a podtrženo, čekala jsem opravdu o dost víc, podle mě podprůměrné produkty za nadprůměrnou cenu a to prý je používají Pixiwoo či Lisa Eldridge, tak nevím, kde je u mě chyba.....

Znáte tuto značku a zkoušeli jste něco?

 






Další použité produkty (můžete to brát třeba jako inspiraci na plesové líčení :):

BB krém Garnier pro normální a mastnou pleť
rtěnka ELF Natural nymph
stíny Astor Smokey purple
umělé řasy Diva & Nice cosmetics
tužka na oči Barry M wateproof eyeliner
řasenka Maybelline Lots of lashes





You May Also Like

73 komentářů

  1. o takejto tekutšej som ešte nepočula iba o penovej ;)
    musí byť fakt super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo a přesně takto ze sebe někdo udělá s prominutím pitomce, když nečte,ale musí přidat první komentář,aby si udělal reklamu :D......

      Vymazat
    2. :D boze :D dobra odpoved peti, priste si rozmysli co napises ty prvni komentari :D

      Vymazat
    3. :-D :-D tak to je mazec. Jsem se dobře pobavila. Jinak k té tvářence: v tom balení vypadá krásně, ale jak jsi s ní nalíčena tak mě příjde hrozně umělá, jako když na ty tváře vůbec nepatří. No a ta cena je šílená :-o.

      Vymazat
  2. teda Péťo dnes jsi opravdu zmalovaná. Dříve když jsem tvůj blog sledovala jsem byla vždy z líčení nadšená, ale poslední dobou ze sebe děláš plátno a plácáš jednu barvu na druhou, čím víc tím líp... hrůza :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to samozřejmě není denní líčení, jak jsme psala, jen takový pokus a názorná demonstrace tvářenky a stínů ;)

      Vymazat
    2. lovelyhair: Je to hezké. I stíny.

      Vymazat
    3. Mně se to naopak moc líbí, je to přeci blog o kosmetice, líčení, tak nevím, co jiného by tu měla Peťa ukazovat :-)

      Vymazat
    4. taky souhlasím s tím, že se mi to vždycky líbí, vždycky to nadšeně pozoruju (:D) a líbí se mi to, možná až na to kate middleton líčení (ty linky byly prostě strašné - ale beru, že ona se tak vážně maluje). :)

      Vymazat
  3. Ate tak nevypadá to tak špatně, až na tu cenu..:)Jinak Peti, to líčení ti strašně sluší!:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to docela kooukám..na Sandlera jsem četla všude samou chválu..ale i tak...mě se výsledek na papulce docela líbí...ale to bych si ho musela sama prozkoušet, abych mohla k němu něco říct..jinak líčení očí parádní..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem taky četla chválu, proto jsem byla dost překvapená....:(

      Vymazat
    2. Mě se ten look líbí :)

      Vymazat
  5. Teda, ty pory to vytáhlo tedy extrémně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda, když si vezmu, že já na to nějak extra netrpím, jen trochu na středu čela, tak ta tvářenka udělá to, že čloběk má na obličeji pomalu krátery

      Vymazat
  6. Moc se mi na tobě líbí ta rtěnka od ELFu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. O téhle značce slyším poprvé, takže díky za recenzi. Mimochodem líčení je krásné, dokonalé třeba na ples .)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, měla bych dotaz. Nemůžeš mi poradit nějaké opravdu dobré epidlo na řasy? Nosím je přilepené celý den a ke konci se mi už konce odlepují. :( Nenosím je po celé délce oka ale jen v koncích na prodloužení. Ale lepidlo co by vydrželo celý den snad neexistuje. :( Děkuju moc. Ráda sleduju Tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, zkus lepidlo Ardell lash grip nebo DUO, obě jsou opravdu skvělá a dzží jako přibitá.

      Vymazat
    2. a můžu se zeptat, kde kupuješ? protože přes net všude chtějí stovku poštovné a já nemám moc peněz nazbyt díky studiím

      Vymazat
    3. DUO se dá sehnat taky v Praze v Inglotu

      Vymazat
  9. Máš pravdu, taky mi to spíš přijde jak rozjasňovač. Na celou tvář se mi to zdá i na bledule světlé a hodně třpytivé :/ Super recenze :) Určitě bych si to nekoupila :) Jsem ráda, že umíš napsat svůj názor :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu nehezky zálezá do pórů. :( Čekala bych něco víc za ty peníze. Ale aspoňje vidět, že na poměru kvalita a cena opravdu nezáleží. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda,
    o téhle značce čtu nebo slyším prvně a rozhodně tedy na mě dojem neudělala, podle recenze to vypadá, že poměr cena/kvalita není zrovna příznivý. Nevím, jestli je to jen bleskem foťáku, ale přijde mi, že je dost vidět jakoby přechod? nebo jak to napsat :) připadá mi to trochu jako jednolitá šmouha na tváři a nejde moc do ztracena, ale jak píšu - třeba je to jen dojem :) jinak ty stíny od Astor jsou parádní, mám je v odstínu 550 Sunny shiny! a pro brunetu ještě na podzim jsou ideální. Ta pigmentace mi přišla výborná, nicméně to zpracování je trochu nepraktické. Používám nejvíc ten skoro nejužší proužek a kolikrát mám co dělat, abych se vůbec trefila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jen bleskem to není, opravdu se blbě roztírá do ztracena, prostě opravdu zklamání.....

      Vymazat
  12. Ahoj Petruš,teda to je velké zklamání, tak drahá věc a skoro na nic.Moc si cením ,že napíšeš pravdu a nebojíš se toho.Tak budeš mít hoodně drahý rozjasňovač ale věřím ,že ty mu najdeš uplatnění.
    Jinak líčení je úžasné,moc se mi to líbí,škoda jen že nejsem tak šikovná jako ty.Tu paletku od Astoru mám taky ,tak to zkusím.Přeji krásný den.Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuju a s tím uplatněním, snad jo,jako rozjasňovač to není zlé,ale fakt do hrozně leze do pórů....

      Vymazat
    2. Možná by nebylo úplně od věci ten rozjasňovač/tvářenku použít na oči. Na ty si tak často nesaháme, póry to tam nezvýrazní :)Jako úplně si to dovedu představit s gelovou ostrou linkou, dlouhýma řasama a starorůžovou rtěnkou :)
      daria

      Vymazat
  13. No fúúúha :/ Fakt som čakala niečo lepšie za tie peniaze a už som ju chcela vyskušať kedže som rovnaká bleduľa ako ty :/
    Nemaš nejakú super na svetlú pleť?:) Pretože potrebujem nejakú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám, kup si od Maybelline Bouncy blush v odstínu Orchid hush nebo 01 minerální od Reginy, nádherné světlounce růžové barvy. Jinak ale můžeš použít i jakékoliv světle růžové stíny nebo rtěnku ;).

      Vymazat
  14. Tvářenka se mi sice nelíbí, ale tvé líčení ano. Četla jsem že někomu se to nelíbí, ale pro mě lepší než Tě pokaždé vidět v nude ličení :) I když musím říct že fialová nebo zelená není zrovna odstín který by mi slušel, tak doufám že se jednou dočkám nějaké zlato-hnědé kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechápu, proč se někdo na kosmetickým blogu pozastavuje nad tím, že autorka je výrazněji nalíčená... Já to oceňuju.

      Vymazat
  15. Je pravda, že i na tý fotce je vidět, kam jsi tvářenku dávala. Škoda, vypadá tak hezky a nevinně v tom obalu.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, máš krásný líčení, to mě zaujalo hned :). Nechtěla bys udělat malý tutoriálek..? :))
    Silva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ráda věděla, jak na to :)
      Petra.

      Vymazat
    2. Souhlasím:) to líčení je naprosto úžasný:)

      Vymazat
    3. Také souhlasím...je krásné :)*

      Vymazat
  17. me se liceni celkem libi az na velmi velmi moc prehnane zvyrazneni pod obocim, jen muj nazor)))

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky Petí,
    líbí se mi jak máš nalíčené oči, moc ti to sluší!! Ta tvářenka ovšem vypadá na tu cenu straně, vůbec se nedivím, že si tak zklamaná. V lahvičce ta barva ale jinak vypada fakt hezky. Ale tím, že nejde zpracovat do ztracena, to tam jen udělá takový "flek" který zvýrazní póry, jinak efekt žádný. Docela fakt škoda za tu cenu :(
    Ale když už tady máš téma tvářenek, vím že v hodně videích máš od Maybelline Bouncy Blush, prosím, kde se dá sehnat, bohužel jsem ho v obchodě neviděla :( a pak ještě popřípadně kde jsi sehnala Technic Vintage Rose Blusher.
    Děkuji moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  19. no tyjo tak cekala jsem vic. za ty penize :-((( Kazdopadne diky za recenzi, aspon vim, ze si ji mohu nechat sklidem ujit. Jinak to, ze Ti poslali tmavy makeup jen dokazuje, ze Te asi nikdy necetli. Udelali si spatnou reklamu rekla bych.

    OdpovědětVymazat
  20. Teda upřímně se nedivím ostré kritice. Vypadá opravdu nenositelně. Šíleně Ti zvětšil póry a celkově ta barva se podle mě nehodí snad k žádné barvě pleti. Hold ne vždy cena odpovídá kvalitě...

    Mimochodem myslím, že je super, že jen slepě nepěješ chválu jen kvůli tomu, že jsi produkt dostala a naopak se dokážeš upřímně vyjádřit, takže nám nevěšíš bulíky na nos ;) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  21. To rozmazávání tvářenky by mi vadilo asi nejvíc a 400kč za tvářenku fakt není málo a když říkáš, že ani nevydrží, tak to je prostě špatný kup. :(

    Škoda! Ale tím spíš je to užitečná recenze - vím, že tuto bych kupovat neměla. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Petro,
    a zkoušela jsi, co to udělá, když to naneseš štětcem?

    OdpovědětVymazat
  23. Podle fotek to vypada na docela slusny zvyraznovac poru za rozumnou cenu ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, tak vidím, že to je oničom produkt, ako tak čítam.. No ja vlastne tiež rozmýšľam nad tou Bouncy blush, ale taktiež som ju tu nikde nevidela... Ešte som sa chcela opýtať, či nemáš skúsenosť s tieňom od Maybelline 24 hour, počula som, že od Essence je niečo podobné a vraj lepšie a lacnejšie. Teda že sa lepšie nanáša.. :)
    A líšenie sa mi veľmi páči, máš nádherne očká :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  25. vubec jsem o tehle znacce neslysela, ale nejvic se mi libi ty tve rasy!! ty musim mit na nejakou party:))
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkná ukázka toho, že za hodně peněz málo muziky. Značku znám, myslela jsem si, že když je to tak předražený, že to za to bude alespoň stát.
    Líčení je moc pěkné, hlavně se mi teda líbí ty řasy. A krásné ladí ke skoro neviditelné tvářence. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peťo,

    musím se přiznat, že tekutou tvářenku vidím poprvé v životě a měla bych teda strach, že s ní rozšmudlám make-up a pudr na tváři. Do pórů zalézá hodně, ale ta barva je naprosto úchvatná. Tak mě napadlo, že bys to mohla vyzkoušet jako stín na oko. Zkus udělat experiment. Obávám se toho, že se to bude slívat do linky i s bází a držet to stejně nebude, ale tak na vyzkoušení, jak by to vypadalo. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jak ji vidím na té ruce, tak bych opravdu tipovala, že se jedná spíše o rozjasňovač.. Kdybych si ji kupovala, tak by mi bylo peněz docela líto.. Tak aspoň vím, čemu se určitě vyhnout :)

    OdpovědětVymazat
  29. Haha, tak tuhle recenzi si za rámeček asi nedají :) To mám radost, že se najdou i lidi, kteří nenapíšou SUPER jen proto, že to dostali zdarma k vyzkoušení. Líčení bych zrovna nepochválila, protože tě dělá takovou "nepřístupnější", ačkoliv bez něj jsi moc milá :) Ale máš super nehty!

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky,

    Musím říct že jsem si poprvé po pohledu na fotky ( když jsem ještě nečetla článek )myslela že jde o recenzi na ty krásné "kapičky" na řasách ... trochu mi ušlo že máš tvářenku .. Vůbec bych to neřekla... S takovýmto efektem a takovouto cenou bych si produkt .. určitě také nechala radši ujít... :D Jinak moc pěkné líčení,fotky a článek :D

    -S.

    OdpovědětVymazat
  31. o této značce jsem četla hodně a každý jí chválil, o to víc jsem překvapená, že tak úžasná zase není :-/ ty póry teda zvýrazňuje vážně hodně a jestli ani nevydrží a rozmazává se, tak to potom není o čem diskutovat. škoda, ten odstín by nebyl tak špatný :)

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo přiznám se, že jsem nedávno právě z bestmakeupu objednávala Sleek a tuto tvářenku tam zahlédla, okouzlila mě, ale nakonec jsem si řekla, že nejdříve zkusím nějakou levnější TEKUTOU tvářenku, jestli mi ta konzistence vůbec bude vyhovovat (jsem zvyklá na pudrové :) ), jak vidím dobře jsem udělala, za tu cenu bych byla opravdu zklamaná, děkuju za skvělou recenzi. Na konci článku jsem tak trochu žasla nad pěknou pigmentací těch stínů, poohlédnu se po nich v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  33. Moc krásný.. :) A strašně ti to slušíí.. :) Káta.. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tvářenka v obalu vypadala hezky, ale na tvářích už méně, a ještě ta cena :). Jinak, Peti, Ty oči jsou NÁDHERNÉ!!! Miluji fialovou :)

    OdpovědětVymazat
  35. Máš naprosto dokonalý nos.. víš o tom?.) Jsem si jistá, že majitelky těchhle ideálních nosíků ani netuší, co by za ně jiné daly ..nebo jo?:)

    OdpovědětVymazat
  36. Och, ty máš tady nádherné oči :).Ty řasy jsou kouzelné :).
    Ale zpátky ke tvářence. Díky díky za tou recenzi, já ji totiž měla v košíku, protože jsem objednávala kamarádce jednu sleek paletku a tohle jsem si chtěla na zkoušku přihodit. Uff, ještě že ne :D.

    OdpovědětVymazat
  37. Péťo jsi tu nádherná-moooc Ti to sluší! Mischa

    OdpovědětVymazat
  38. Mě už vyděsilo to jak vypadá na ruce...toho třpytu už je na mě příliš :( Jsem ráda za recenzi, jsem taky tvářenkový "sběratel", právě jsi mi ušetřila pár stovek...:)))) Děkuju! ;-) Jinak žasnu nad sytostí stínů, nikdy bych to do nich neřekla!

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peti,
    máš pravdu, na fotkách to vyniklo.. jako by Daniel Sandler Watercolour blush měl cíl - vyzdvihnout všechny nedostatky.. Je to škoda.. Díky za super recenzi ;)

    El.

    OdpovědětVymazat
  40. Barvička to je pěkná, ale už od pohledu bych řekla, že nemůže krýt. Hold světlý barvy vytahují, tak to zvýraznilo póry, já bych si vzala určitě tmavší, so pretty nebo cherub.
    Docela jsem měla na tuhle kosmetiku zálusk, jak jsem procházela anglický blogy, tak tam byla samá chvála, jak drží, mají výborné krytí apod.

    OdpovědětVymazat
  41. Na túto značku som počula samú chválu ale toto ma sklamalo . Čakala som niečo lepšie .. A ako si spomenula Pixiwoo, dneska som pozerala ich najnovšie video a práve ju použili(iný odtieň) a vo videu vyzeral naozaj pigmentový .. Ale myslím si že v tebe tá chyba nie je ;D

    OdpovědětVymazat
  42. To je tedy zklamání a škoda, že zalézá tolik do pórů. Každopádně líčení je pěkně, sluěí ti a líbí se mi na tobě!

    OdpovědětVymazat
  43. teraz možno strelím úplne vedľa ale potriasla si tú fľaštičku pred použitím? či aj potom je to také tekuté? :)

    OdpovědětVymazat
  44. Od této značky nic nemám, ale teda myslela jsem si, že jejich produkty budou dost kvalitní, aspoň za tu cenu... Navíc jak říkáš, tuhle značku používají i Pixiwoo a Lisa, tak to je pro mě tím tuplem větší překvapení! Každopádně je super, že na rovinu řekneš, jak se věci mají, to je na tobě super^^
    A líčení ti strašně sluší, fialová na tobě vypadá krásně! A ta tvářenka má fakt hodně shimmeru, takže jak říkáš, příjde mi to spíš jako rozjasňovač, i když je tam vidět i trošičku té narůžovělé barvy...
    Myslím, že než kupovat tento, se milionkrát víc vyplatí koupit si třeba zmíněný rozjasňovač od ELFu, cena je minimální, produkt je fajn a výsledek je podobný^^

    OdpovědětVymazat
  45. Je to moc hezké, strašně se mi líbí jak napojíš ty barvy na sebe , já to vždycky tak rozblendím, že pak z toho mám jen jednu barvu. Šárka

    OdpovědětVymazat
  46. No myslím ,že by to byly vyhozené peníze,jinak super líčení,miluju fialovou :D

    OdpovědětVymazat
  47. panebože, TY OČI NALÍČENÉ!!!! ♥ líbí se mi, jak to vždycky pěkně prokombinuješ - na to já si nikdy netroufla (na barvy) a hezky to doplníš bezchybným vzhledem pleti a úžasnou rtěnkou!! :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!