Essence - The Twilight Saga Breaking dawn II.

by - 11 listopadu

Krásné nedělní poledne,

pokud se zrovna chystáte na nějaký dobrý oběd, tak přeju dobrou chuť a abych vám snad zpříjemnila nedělní odpoledne, natočila jsem včera takovou malou videorecenzi na novou limitku od Essence. Já jako fanynka Twilight a speciálně Jacoba :D, jsem prostě nemohla odolat a šla produkty do drogerie omrknout a samozřejmě si i něco odnesla......Doufám, že se vám video bude líbit a že mi  dáte vědět, jestli jste si taky něco pořídili a jestli se chystáte do kina jako já :).

 





 

You May Also Like

130 komentářů

  1. Já tuto kolekci s Twilight nemusím, ale ten lak mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Twilight Sagu-Breaking Dawn se těším snad od té chvíle co jsem zjistila že bude pokračování :D Kolekce od Essence Breaking Dawn je suprová,ještě jsem si z ní nic nepořídila ale hodlám si pořídit asi ty dva laky co máš ty.. jsou moc pěkné. :) Jinak videorecenze se ti povedla jako obvykle na jedničku ;)

    OdpovědětVymazat
  3. rozjasnovac me zaujal :)
    máš moc hezky namalované oči, jaké to jsou stíny prosím? děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, jsou to stíny od manhattanu mono v odstínu sand :)

      Vymazat
  4. jů, ten pudr vypadá moc pěkně :) co se týče týmu edward-jacob, tak ani jedno, jelikož stmívání mírně řečeno ,,nemusím". na svém blogu jsem psala i samotný článek o tom, co si o stmívání myslím
    kdyby se někdo chtěl kouknout, odkaz zde: http://mesicni-litery.blogspot.cz/2012/10/muj-nazor-na-stmivani.html

    OdpovědětVymazat
  5. Peťuško krásné video jako vždy, moc ti to tam sluší.Já jdu taky na premiéru a nemůžu se dočkat.

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle učesané vlasy ti strašně moc sluší. Líčení nemám slov. Do kina se samozřejmě chystám, jsem blázen do Edwarda :D , takže už se nemůžu dočkat. Jinak máš dneska krásné šperky. Swarovski?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a ty kuličky mám už dost dlouho,jsou stříbrné a komponenty Swarovski,ale nejsou právě od něj :)

      Vymazat
  7. krásný♥ už se taky moc těším do kina:) jaký den jdeš ?

    OdpovědětVymazat
  8. škoda, že nemáme v našim městě žádný Rossmann, proto si vážím každý věc, co ukořistím z nějaké limitky. Doufám, že se mi to podaří i teď:) Jinak krásné video. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Twilight mě taky docela baví, ale tahle limitovaná kolekce mě moc nenadchla, snad jen ten rozjasňující pudr :). A jsem team Edward, protože Jacob mi přijde slizkej :).

    OdpovědětVymazat
  10. Mě taky zaujaly laky a naopak rozjasňovač vůbec, až tady u Tebe ve videu. Asi ho vyzkouším. :) A já jsem rozhodně team Edward! :) A taky už se nemůžu dočkat na příští týden, škoda, že je to poslední díl. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak teda na tomhle videu jsi obrovská kočka! :-) Jak se pořád usmíváš, vážně paráda :-)
    Nejvíc se mi z kolekce líbí ty laky, jinak nemám potřebu nic kupovat.
    Já jsem tým Jacob,i když Edward není taky nejhorší :-)
    Užij si kino, jsem zvědavá jak se ti to bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  12. Twilight nijak zvlášť nemiluju, takže do žádného týmu nespadám. Kolekce mě na první pohled úplně nezaujala, ale možná, pokud tam ještě bude, se zajdu podívat znovu na ten pudr, protože vypadá velice hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  13. já mám Stmívání děsně ráda, takže se na poslední díl těším. ale upřímně zase na druhou stranu ne, protože pak už žádný další nebude :D :-/ a fandím Edwardovi! :D

    jinak se mi zalíbil rozjasňovač s i ty laky jsou nádherný, tyhle třpytkatý to je něco pro mě.

    jó a vybrala jsi mou oblíbenou písničku z filmu! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně tak, Stmívání mě absolutně nezajímalo a asi půl roku zpátky jsem viděla jedničku a musela se kouknout i na 2 a 3.. :D Jinak mě přijde nechutnej Edward, fakt se mi nelíbí.. Jacob vypadá dobře (jsem na snědý typy) :D

    OdpovědětVymazat
  15. Twilight je dle mě jeden z nejhůř natočených 'filmů' vůbec. Kristen Stewart je naprosto marná, řekla bych, že patří k nejhorším herečkám, nehledě na to, že je naprosto nesympatická, alespoň pro mě. Koukala jsem na to z 'povinnosti' a první tři díly mi připomínaly spíše komedii, první část 4. dílu už nebyl tak strašný výsměch, ale pořád strašný :D Jinak laky jsou pěkné, asi si pro nějaký skočím :) A ve videu Ti to moc sluší! :) Simča.

    OdpovědětVymazat
  16. Jé jé jé :D já tyhle filmy miluju. Vždycky si u nich přijdu jako nějaká 15ctka a krásně se mi u nich odreagovává a sní :D. Jinak jsem tým Edward, ale Jacobův six pack na břiše, mno mňam :D. Už se těším na pátek, kdy jdu do kina ;).

    Ke kolekci- moc mě nezaujala. Což jsem zklamaná, protože bych něco ráda z téhle kolekce zrovna měla. Možná zauvažuji nad pudrem, když se ti tak líbil a na videu mě zaujal víc, než v obchodě :D.

    K tvé osobě- hrozně se mi líbí ta sada šperků, co máš na sobě. Krásně se lesknou. A mš krásnou rtěnku ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, no to jsme na tom podobně, já si u Gossipek a twilight taky přijdu jak pubertačka,ale právě mě to hrozně baví, takový relax a odreagování od všedních starostí :)..

      Vymazat
  17. Tak koukám, že nejsem jediná, komu se ten štěteček u laku nelíbí. Za to ty barvy krom zlatého, mám všechny :D

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé video! Když jsem úplně prvně viděla to pozadí tak se mi to moc líbilo. A teď už bych se zase nejradši vrátila ke starému. :D Ale nic proti..:D je to zajímavější se starým pozadím :D

    OdpovědětVymazat
  19. tak ty laky jsou opravdu nádherné, asi se po nich mrknu! mě hrozně mrzí, že jsem minulý rok prošvihla upírský parfém, protože voněl nádherně :/ :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo tedy :) kéž by se dal ještě někde sehnat..nevíš kde Peťul??:)

      Vymazat
  20. Máč krásné šperky! Já mám tuhle kuličkovou sadu swarovski taky :-)
    A jinak se mi taky líbí jacob!!!! :-D A z tý kolekce bych si ráda pořídile taky ten rozjasňující pudr.

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný šperky!! Odkud je máš?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, teda to už nevím, mám je dlouho,ale myslím, že dokonce z aukra, jsou stříbrné

      Vymazat
  22. Ahoj Petra, som veľmi rada, že aj tebe sa páči twilight sága(pretože si cením tvoje názory, si môj kozmetický guru ), ja som sa dostala k filmu tiež len náhodou, a podobne ako teba ma okamžite zaujal, odvtedy som twilightholička :), páčia sa mi aj knihy, aj všetky diely filmov.Môj je ale Edward, Jacoba ti kľudne prenechám.Z kolekcie nemám zatial nič, ale páči sa mi rozjasnovač, a možno aj líčka.Želám ti krásny zážitok v kine,u nás film dávajú od buduceho štvrtku až do utorka, a s priateľom sa chystáme v sobotu, veľmi sa teším. Maj sa pekne, videjkom si ma potešila, a aby som nezabudla-ako vždy si pekne upravená, pa.

    OdpovědětVymazat
  23. Zrovna dneska jsem na to koukala v dm a mě zaujala nejdřív ta tvářenka, nakonec jsem si z téhle limitky nic nekoupila ale ty laky ještě musím zvážit a možná se pronějakej vrátim :). Na film se hrozně těším škoda že je to poslední díl. Jinak ve filmu jsem tým Edward, ale jinak je hezčí teda Jacob :D

    OdpovědětVymazat
  24. Musím mít ten fialový lak ! :-)

    OdpovědětVymazat
  25. :)) Jééé Petíí strašne krásne si nalíčená :)) Nechcela by si spraviť tutoriál na makeup aj na vlasy? :))

    OdpovědětVymazat
  26. ve videu sympatická jako vždy:) kolekce mě bohužel nijak nezaujala, ale na film určitě pujdu!

    OdpovědětVymazat
  27. Team Edward :). Stmívání miluji, ale tato kolekce mě trošku naštvala a zamrzela. Těšila jsem se od minulého roku, kdy byla kolekce na ČÁST 1.
    Pudr mám z minulého roku, laky na nehty taky, krom toho fialového.
    Koupila jsem si pigment a tu rtěnku. ... Ale připadá mi to, že jsem si to koupila spíše z povinnosti mít něco ze stmívání. Pigmenty jsem ještě nezkoušela, rtěnka není moc výrazná, až na ty třpytky, ale hodit se mi bude :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsem tým Edward rozhodně, Jacob je fakt fuj:-)Bez urážky samozřejmě!:-) Jinak ta sága je podle mě šílená blbost, ale taky sem tak nějak viděla všechny díly tak musim i ten poslední:-)
    Kolekce mě extra nenadchla, možná se rozhodnu pro ten fialovej lak. Mám totiž fialovej z té loňské upíří kolekce a je to muj nej a nej, šetřím si ho co to jde.

    OdpovědětVymazat
  29. Stmívání mě sice neláká, ale po shlédnutí tohohle videa najednou nutně potřebuju růžový rolák! :D Moc ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  30. áno aj ja som fanyka ale team Edward ;DD kolekcia je veľmi pekná i video

    OdpovědětVymazat
  31. Za mě Twilight nee :) Laky vypadají dobře, omrknu je.

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Péťo, já jsem rozhodně pro TEAM EDWARD :o) Není to takovej typickej slaďoušek a má nádherný oči. Navíc jsem jednu dobu sledovala na Youtube hodně rozhovorů Roberta, Kristen a Taylora a musím říct, že jsou moc sympatický, hlavně přirozený a mají smysl pro humor :o))) Tahle kolekce je něco pro mne, protože mám Twilight ságu ráda, je to takovej romantickej upíří relax :o)Chystám se na ten rozjasňující pudr a černej lak ( možná i ten fialovej ). Takže tohle video přišlo ve správný čas, díky za něj a těším se na další. Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, to máš pravdu, v reálu je Edward strašně sympatickej a žeru ho taky,ale ve filmu přecejen a vzhledově, víc Jacoba :D....

      Vymazat
    2. No tak to jsem si zase dala ! Všechny ty laky kromě toho zlatýho ( mám taky Goldfinger ) jsem tam nemohla nechat a musím říct, že ten černej je nádhernej! A ještě se jmenuje po mým oblíbenci :o))) Přesně takovej jsem sháněla. U nás v Rossmannu tu kolekci měli vybrakovanou, v DM nebyla vůbec, ale náhodou jsem na stojan Essence narazila v Tescu a tam byl Breaking dawn netknutej :o))))))))

      Vymazat
  33. Miluju Twilight:) Jdu ve čtvrtek do kina a hrozně se těším:) Z té kolekce mám taky ten pudr,rtěnku a modrej lak na nehty:) Stála jsem u toho stojanu Essence asi 15 minut a nemohla jsem se rozhodnout jestli fialovej nebo mosrej:P:D Asi se pro ten fialovej ještě vrátím:D
    Jinak ti to na tom videu moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  34. Tak rozjasnovac me taky zaujal:-) jinak pro me jako bledou blondynku jsou vsechny ty laky tvrde:-( Jinak urcite patrim do tymu Jacob:-D toho proste zeru!!:-D Mrzi me ze neuvidim druhou cast posledniho dilu jelikoz musim bejt na plnej uvazek kojici maminkou:) na prvnim dilu jsem byla tehotna ve prvnim mesici, takze me to teda krasne pripravilo na porod:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to je dobrý, gratuluju k potomkovi a třeba to na něj bude mít nějaký vliv :D...

      Vymazat
    2. Noto doufam ze ne:-D zatim je to zlaty dite:-)

      Vymazat
  35. Peti, to liceni co mas na sobe a ten uces ti dokonale seknou! Vypada to fantasticky a strasne se to k Tobe hodi:)Nebudes delat nekdy navod na tohle liceni?
    Pro roznasnujici pudr si hned zitra jdu. Nevis, jestli ho maji jen v jednom univerzalnim odstinu?
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, moc děkuju, tutoriál udělám, když mi to líčení tak chválíte :D, to musím! :D Jinak ten rozjasňující pudr je jen v jendom odstínu a myslím,že bude sedět skoro všem přijde mi hodně univerzální.

      Vymazat
  36. Do kina se chystám s kamarádkama jako team Jacob :D Jinak z této limitky mám ten pudr, ze kterého jsem úplně hotová :D Ještě mám zálusk na rtěnku a fialový pigment :)

    OdpovědětVymazat
  37. Myslíte, že essence by mohli mít ve Šlekru:)? Jinak krásné oči.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj:)v dnešním videu máš moc pěkné líčení.Já byla v pátek v Rossmannu a tuhle kolekci jsem přešla bez povšimnutí:(teď mě to mrzí,protože laky vypadají opravdu krásně.Tak snad tam nějaký na mě zbyde:)

    OdpovědětVymazat
  39. Twilight zbožňuju !!! :) Mám radši Jacoba :) Je hezčí :) Tmavší, líbí se mi ty jeho tmavý oči %) ale mám ráda i Edwadra.
    Hrozně Ti to tady sluší :) I na předešlím videu :) Mládneš :)
    Laky jsou krásný :) Ještě jsem na tohle nikde nenarazila. Myslím ale,že si stejně nic nekoupím :)
    PS: Taky jdu do kina :) Užijte si to ! :))
    - Vendulka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, děkuju moc a sdílím tvůj názor,taky mám ráda tmavé typy,ale mám ráda i Edwarda :D......ale Jacob je prostě stejně lepší .D....

      Vymazat
  40. Můžu se zeptat, co sis dávala na pusu?:)

    OdpovědětVymazat
  41. Tým Jacob navždy!!!!

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, zajímavá limitka, ale asi nic moc pro mě. Chci se zeptat jak pak máš nalíčení oči, moc se mi to líbí za 14 dní mám prodlouženou a přemýšlím jak se nalíčit, kdybys napsala nějaký článek či poradila jak se nalíčit určitě by se to hodilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju, na očích mám stíny Manhattan sand a ve vnějším koutku maličko fialového z tria od Dermacolu, pak jen tmavě šedá gelová linka od Catrice It´s mambo nr. 2 a nalepovací řasy :).

      Vymazat
  43. Tak kdybych si měla vybrat do jakého týmu se přidám... No stále nevím... Trilogii Twilight miluju jako knihy a víc se mi líbil Edward. Ovšem ve filmovém zpracování podle mě představitel Edwarda prostě nemá nos a Jacob je taaak ošklivý!:D Takže zůstanu asi nerozhodnuta ohledně svých sympatií k jednomu či druhému pánovi:D

    OdpovědětVymazat
  44. Líbí se mi tělo Jacoba a romantická duše Edwarda, takže tak půl na půl :) Jinak do kina jdu v pátek a už se moc těším. Doporučuju přečíst všechny knihy - ten poslední díl je nejkrásnější! Z Essence kolekce bych chtěla zkusit zlatý lak :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tým Jacob!!!!!!! To je jasný, já ho zbožňuju a jestli bych si měla vybrat mezi celebritami a mít možnost se s nějakou setkat, tak si vyberu Jacoba (Vlastním jménem Taylor) !! :D A jakou celebritu máš ráda ty? P.S Moc se mi líbí ty náhrdelníky všude po internetu tým Edwarda a Jacoba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo :D! ale zase musím uznat, že co sjem viděla rozhovory, tak Edward je tedy sympatičtější a dospělejší, jinak celebrity....no já nevím, já na to nějak úplně nejsem, asi bych musela přemýšlet chvíli,ale mám ráda Leigton Meester a Eda Westwicka :D...a potom Hammonda z Top gearu :D......no určitě bych toho dala dohromady víc :).

      Vymazat
  46. pro kolekci jsem si byla hned druhý den co byla v rossmannu a už bylo celkem "vybrakováno" - tam jsem si koupila ten rozjasňovač,rtěnku a fialové pigmenty (já je používám na nehty takže mi konzistence vyhovuje) a pak jsem se za pár dní vydala do dm a tam jsem si koupila fialový a zlatý lak (koukala jsem i po modrém a přemýšlím že si ho dokoupím :D )
    P.S. jsem tým Edwarda :)

    OdpovědětVymazat
  47. Opět hezké video. Já jsem tým Jackob a určitě mě zaujali ty laky i ten rozjasnující pudr. Jinak asi nic. Ale moc ti to dnes slušelo.. Máš moc pěkná videa. A zase jsem se inspirovala jinak bych o této koleci vůbec nevěděla. Děkuji s pozdravem Káta. :)

    OdpovědětVymazat
  48. Team Edward! :D A do Rossmanu si zaběhnu pro ten fialový lak. Vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tahle limitka mě moc nezaujala, vlastně asi jen rozjasňovač, který jsem ale hodně podobný nedávno našla u Catrice je vážně super, už jsem o něm taky referovala. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Za mě Edward.
    Ale musím říct,že film se knize nevyrovná.Já byla po přečtení knih z filmů zklamaná.
    Péťo, natoč prosím video o líčení,které máš na videu.Je opravdu nádherné.
    Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko moc děkuju,tak to si to musím přečíst a děkuji za pochvalu líčení, asi bude tutoriál třeba, když se vám to líčení líbí,to jsem ráda :)....

      Vymazat
  51. Ahoj Petulko:)
    nejdriv musim rict, ze ti to moc slusi:) a vzdycky si tvoje videa poustim v pauze od uceni, takze uzasny zprijemneni vzdycky:)
    jinak ja mam twilight taky rada, akorat obcas mi to prijde az moc pritazeny za vlasy (ale jsem v tymu jackoba:) a v drogerce na produkty asi mrknu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuju, tak přitažený za vlasy je to určitě,ale právě se mi líbí, že je to taková pohádka na odreagování :) a at ti to učení jde dobře od ruky ;)....

      Vymazat
  52. Na tomhle videu mě zaujalo hlavně tvoje líčení. Mohla jsem na něm oči nechat. Takovéhle jemné, se mi moc líbí. Oči úžasné!!!! Rozjasňující pudr vidět byl a celou dobu jsem si říkala, že jestli řekneš, že jsi ho na toto líčení použila, tak pro něj jdu.
    Jinak Twilight..... já vůbec nevím, o čem to je... nikdy jsem neviděla ani minutu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, tak to si pro tren pudr skoč, je fakt krásný na pleti :)!

      Vymazat
  53. Ahoj..:) Zatím sem viděla pouze 1. díl a už dlouhou dobu se chystám si stáhnout díly ostatní, ale úplně si mě navnadila a už začínám stahovat, jinak limitka od essence je poměrně dobrá, ten rozjasňovač mám a je skvělej a vzhledem k tomu že mám poměrně světlou pleť se hezky přizpůsobí. Jinak ti to na tomto video hrozně sluší, jak šperky, tak nenápadné líčení ..:) a na některých videích(i to občas zminujes) jsem si vsimla že máš mastnější T-zonu, ale tady na tom videu mi příjde že máš pleť dokonalou..;) Jen tak dál ;) Domča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, moc děkuju a dej pak vědět,jak se ti filmy líbily ;).

      Vymazat
  54. za mna ani jeden teda..vobec ma tato saga filmova nezaujima, som fanusik Harryho Pottera, aj ked mam uz pomaly 22 rokov :D ale kolekciu som si akurat dnes bola 1x obzriet a co ma zas vytocilo, tak chybajuce testery..linky bez testeru, tvarenka a aj rozjasnovac..nekupila som si nakoniec nic, laky ma moc uz netahaju, nakolko som si po tvojom videu okamzite objednala gel-lak sadu :D ruz divny, pigmenty skor farebne trblietky, tvarenka moc cervena..jedine co ma zaujalo bol ten rozjasnovac, ale farbu som netusila aka bude a linky..ale ked vravis ze to je priesvitny gel, tak kaslat na ne..mozno sa vratim po ten rozjasnovac vyzera fakt dobre :)

    inac milujem tvoje videa, hltam kazde jedno :) a v tomto si velmi pekne nalicena, pristane ti to :)

    budem rada ak mrknes na moj blog - http://wykyy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc moc děkuju, tak já jsme zase neviděla ani jeden díla Harryho,musím napravit,ale není čas...:D a už se jdu k tobě podívat, děkuji za pozvání ;)

      Vymazat
  55. Mně se líbí ten rozjasňující pudr a fialový lak na nehty. Já jsem viděla zatím jen Stmívání, další dva díly zatím ne. Každopádně mě láká jít se mrknout do kina, jak to dopadne. :)

    Jinak ten růžový rolák ti moc sluší a jsi moc hezky nalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru moc děkuju a určitě na to běž,jestli se ti to líbilo, já jsem si nejdřív říkala, že to bude kravina,ale pak mě to docela chytlo :D....

      Vymazat
  56. Moc hezké video, moc ti to na něm sluší, jenom mě mrzí, že teď natáčíš videa před tou černou plachtou, s tím nábytkem to vypadalo lépe :( A jinak se chci zeptat jakou vlastně děláš práci? (Myslím jako profesi, čím se živíš)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to zdá takové lepší, že to pozadí neruší,ale jinak jsem to takhle začala dělat jen kvůli rýpalům, protože nějak nestojím o to,aby nad tím byly zbytečné diskuze co kde mám a nemám....:). Co se týče práce, už jsem to tu psala několikrát,ale z bezpečnostních důvodů prosím tyto otázky na mail, děkuju :).

      Vymazat
    2. no a jaký je Tvůj e-mail?? Psala jsem Ti asi 5x a ani jednou jsi mi neodepsala..:(

      Vymazat
  57. Tým jacob!!!! bohužel tady kde bydlím já je tato kosmetika k neshnání ale poptám se ségry jestli mi doveze ten rozjasnovací pudr jezdí do města tak at si to užije :D

    OdpovědětVymazat
  58. Já jsem s těmi týmy tak napůl :D Fakt nevím, koho mám radši... Jinak ta řasenka není v té kolekci, je to pouze návod na líčení ;) A já mám z této kolekce ty linky. Jsou fajn, dlouho vydrží, ale je to opravdu jen pro efekt a ne pro klasickou linku. A já jdu taky do kina, dokonce jdu 5.11., což je den české premiéry!!! :D Jsem natěšená jak malá :D Ať se ti líbí, na to finále jsem opravdu zvědavá... :)))

    OdpovědětVymazat
  59. U mě to bylo taky tak. Nejdřív jsem Twilight nevěnovala moc pozornosti, pak jsem se koukla na první díl a strašně mě to zaujalo, taky plánuji na to jít do kina. Vy jdete s manželem na tu premiéru o půlnoci?

    Jinak ty laky jsou úžasné, možná si je taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peti, dneska ti to fakt moc sluší :)
    Já teda rozhodně kopu za Emmeta... a to za knižního. Knížky mi přijdou mnoooohem lepší, než filmy. Zkus se stavit v knihovně, ty postavy mají úplně jiný rozměr (zvlášť Viktoria, do filmu se mi zdá, že ji strašlivě zplytčili).

    OdpovědětVymazat
  61. moc moc všem děkuju za takovou odezvu, hlavně na líčení, asi budu muset udělat tutorial <3 :)

    OdpovědětVymazat
  62. Peťul, Tobě to zas tak sluší..nádherné šperky, super líčení..vždy jsi tak perfektně upravená.. Z této kolekce se mi nejvíc líbí lak, zítra se na to v drogerii juknu :) Jinak za mé tým Edward :) :D :D je podobný mému příteli, takže mi nic jinýho nezbývá :) :D :D

    OdpovědětVymazat
  63. Jé já do kina chodím hlavně kvůli Jacobovi. Ale musím uznat, že s dlouhýma vlasama se mi nelíbil :D. Nevím co na Edwardovi ta Bella má - ten se mi vůbec nelíbí :D. Do kina jdu v sobotu a hrozně se těším jak to všechno dopadne :).

    OdpovědětVymazat
  64. Team EDWARD!!:-)
    A ten černý lak si kup je skvělí já zítra jdu pro fialový.

    OdpovědětVymazat
  65. Zrovna jsem dnes prohlížela tuto novou kolekci od Essence a také si něco pořídila. Opravdu mě mrzí, že jsem nezkusila ten pudr!! Vyzkoušela jsem lesky na rty, linky ( skoro nemalovaly), tvářenka barevně nic pro mě:-)Ty pigmenty měly mimo zlathého a tak jsem zkusila jen zbývající tři odstíny a z toho dva ihned zakoupila :-) Mám ten nafialovělý 02 Alice had a vision - again a černoduhový 01 Jacob's protection. Jsou to opravdu syté odstíny a na očích mi drží perfektně. Jen při nanášení je třeba dát pozor, opravdu barví hodně a pokud opadnou, špatně se stírají. Peťi díky za tip na superdržící fix essence superfine! Fakt úžasný, zakoupila jsem dnes také. Na ten pudr se ještě dojdu podívat.

    OdpovědětVymazat
  66. rozhodně team Edward :-) po shlídnutí dvou prvních dílů, kdy jsem nechápala to vzájemný oblouznění, jsem sáhla po knihách, kde je mnohem líp vykresleno, proč jsou si Edward a Bella souzeni a postavy obecně nepůsobí tak fádně...škoda, že jsou filmy dělaný hlavně pro cílovku 11-16 let, dalo se z toho vytřískat víc :)

    líbí se mi tyhle limitky, bohužel by mi barevně neseděl asi ani jeden produkt, škoda :)

    a máš krásný náušnice, Peti :)

    OdpovědětVymazat
  67. Film moc nemusím, ale limitka mě celkem zaujala... zvažovala jsem fialové pigmenty, fialový lak na nehty, rozjasňovač, fialové linky a přišel mi zajímavej i odstín té červené tvářenky. Nicméně ceny byly vyšší - začínalo to na 69 Kč a tak jsem si vzala jen rozjasňovač (je fakt super i jako oční stíny) a linky, které mě zklamaly, protože jsou fakt jen průhledné, ale zase přes černé linky to nevypadá zle. Lak jsem tam nechala, protože stál kolem 80Kč a to mi přišlo dost a tvářenku bych asi stejně nenosila. Ale pokud bych něco z toho sehnala v akci, tak určitě ještě přikoupím.

    Přimlouvám se za tutorial k líčení ve videu :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Peťo, pigmenty vážně nic moc, zkoušela jsem je na ruku všechny a tři z nich hned opadaly a zatřpytkatěly mi celou ruku, ale ten FIALOVÝ - to je prostě PARÁDA! Nádherná sytá barva, dokonalý odstín, třpytky mnohem jemnější a drží neskutečně, pomohla až voda a mýdlo, jinak se sám nesetřel ničím. Takže jestli se budeš pro něco vracet, tenhle vezmi taky ;-)
    A jinak je to jak píší ostatní - kolekce u nás vyšla ve středu a už v pátek nikde nic nebylo :( Chci se ještě kouknout po těch lacích a nalákala jsi mě na pudr, tak zkusíme štěstí, snad někde něco zbylo...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mi nedělej, tak asi na něj ještě zajdu mrknout :D...

      Vymazat
  69. Stmíváni se mi taky moc líbí,jsem zvědava jak to dopadne.....viděla jsem všechny díly.ten fialový lak je krásnej i ten rozjasnovač.Jinak moc tito sluší Petruš.....Šárka

    OdpovědětVymazat
  70. Já jsem team Jacob :D. Propadla jsem mu hned v prvním dílu, ale v tom druhém, kde stojí v dešti ostříhaný v těch džínových kraťasech, tak tam bych ho sežrala. :D . Doufám, že z těch limitek něco zbude v drogeriích i až se tam dostanu já ( Tom je už druhý týden nemocný ), docela by se mi líbil ten červený lesk na rty a ten rozjasňovač. A přidávám se k ostatním, moc ti to sluší a určitě bych uvítala tutorial na líčení. Ps: Taky mě twillight sága nijak nebrala, ale jeden večer jsem se neměla nač koukat, tak jsem se podívala na první díl a propadla tomu. Dokonce jsem četla i knížku, tak ti můžu prozradit, že to bude napínavé jako kšandy. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc ti to tu slusi:-) ja sem precetla vsechny kizky za mesic,ale uz me to tak netankuje jako driv:-) . Ten rozjasnovac vypada pekne,jak ho prosimte nanasis? A urcite tutoral udelej:-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc děkujua já ho nanáším štětcem na rozjasnovač od maestra ponejvíce :), je zkosený ze dvou stran a pěkně se to s ním dělá,ale dobrý je na to i štětec na tvářenku.

      Vymazat
  72. Téééda, Peťulo, klobouk dolu (zase:D)... Opět ti to moc sekne, hrozně se mi líčí jemné, romantické líčení i účes :)

    Takhle já teda určitě nevypadám, ačkoliv si dělám linky podobné, jako v tomto videu :) - hodil by se tutorial ;)

    Jinak Twilight sága jde mimo mně, neviděla jsem ani jeden díl a zatím po tom ani moc netoužím :D

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  73. Twilight ságu tedy opravdu nemusím, viděla jsem první díl a ten jsem s přemáháním dokoukala a další díly už vidět nechci :-) Jsem fanda klasických upírských témat a klasika Brama Stokera, takže tohle tedy opravdu není pro mě a považuji to za brak(bez urážky). Třpytky taky v líčení nemám moc ráda, jen opravdu příležitostně a tak si nejspíš tuhle limitku nechám ujít. Recenze je ale super, mám tvůj blog moc ráda :-)
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  74. ahojky Petru, máš moc pěkné líčení ve videu, ukažnám, jak a čím si se líčila. Moc prosím, fakt ti to tam sekne. děkuji Danča

    OdpovědětVymazat
  75. jj, mam taky :-) neodolala jsem taky :-))) a ten pudr je podle me za tu cenu fakt super!

    OdpovědětVymazat
  76. Tak po pár recenzí blogerek už nikde pudr nemají...bééé. Ale já ho někde seženu! Zkoušela jsem ho a je perfektní, jen jsem se tehdy nedokázala rozhodnout, jestli ano nebo ne, no a mám smolíka....

    OdpovědětVymazat
  77. Ve videu Ti to moc sluší ;-) Limitka mě příliš nezaujala. A co se týče filmů - první díl jsem viděla dvakrát a docela se mi líbil, skvělý hudební doprovod. Druhý díl jsem psychicky nezvládla. Nikdy jsem neměla takovou chuť zabít ve filmu hlavní hrdinku jako v tomto případě :-D Na další díly nemám zatim dost silný žaludek. A kdybych si musela vybrat, tak radši vlkodlaka :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Ten růžový rolák néééé.... :-)

    OdpovědětVymazat
  79. Já si také plánuji něco pořídít,rozhodně tato kolekce vypadá lákavě. Už se těším, až na to konečně zajdu do kina :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Máš krásně nalíčené oči, úžasný náušnice a moc ti sluší ty vlasy přes čelo :))

    OdpovědětVymazat
  81. Já jsem fanynka Jacoba :D mohla bych se tě jenom zeptat, kolik stály ty laky na nehty?, jinak máš moc krásný set šperků ve videu..

    OdpovědětVymazat
  82. Twilight miluji. Limitka zajimává i když nemám ani jeden tmavy lak už chci zkusit dva Twilight laky co máš. A děkuji za ukázku shimmer pauder bez tebe asi bych nevšimla a myslela že je to jen pudr. Shimmer tobě moc sluší a celkové líčeni máš na jedničku, oči jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
  83. Já jednoznačně kopu za Team Jackob! Já si nemůžu pomoct, ale on je prostě děsně úžasnej! :D Taky se moc těším na poslední díl, jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne ;) Mimochodem laky jsou dokonalý! Barvy vypadají více než skvěle, takže to vypadá, že také neodolám a půjdu si je koupit :)

    OdpovědětVymazat
  84. Dnes jsem si jela pro laky :))

    OdpovědětVymazat
  85. Miluju oba dva Jackoba i Edwarda :** jsou užasní

    OdpovědětVymazat
  86. Tady v tom videu Ti to úplně neuvěřitelně sluší! Tohle líčení k Tobě jde úplně nejvíc snad. Fakt se mi líbí tenhle typ líčení. Je to super! Jsi fakt kočka :-) a já se občas přistihnu, že víc sleduji, jak Ti to sluší než dané produkty :-))

    OdpovědětVymazat
  87. já jsem team Seth :DD ten mi přijde úplně nejvíc sexy :)* ale Jacob i Edward jsou dobrý :))

    OdpovědětVymazat
  88. Team EDWARD :)) mam rada i Jacoba, ale jak rekla Bella - vzdyt to bude jenom Edward :)) ... jinak ten rozjasnujici pudr jsem mela i v minule kolekci, je to ten stejny si myslim :) a byla jsem s nim taky spokojena.. krasne se trpytil a vypadal na obliceji moc hezky, dodal i prirozenou peknou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  89. Mně se líbí ten černý lak, ale obávám se, že nevydrží. KOupila jsem si od Essence hnědý lak a byl tak na jeden den, okamžitě, ale okamžitě, se strašně oloupal až sloupal napoprvé - totálně na nic

    OdpovědětVymazat
  90. Tak já jsem též v teamu Jacob. Od Essence jsem si koupila tužku na oči Twilight (já vím, je to jen odstín, přesto taky trochu od upírů:-)...) a do kina jdu s kámoškou v sobotu, mám sice párkrát přečteno, ale film je film...

    OdpovědětVymazat
  91. ...ahs, tak ne Twilight, ale Feel The Eclipse se jmenuje ta tužka:-D...

    OdpovědětVymazat
  92. Zdravím,

    tak to mě opravdu nenapadlo, že ze ságy Twilight budou vydělávat i tímto způsobem, určitě je to zajímavé...

    Ten lak je nádherný =o)

    Přeji hezký den

    JK

    OdpovědětVymazat
  93. Mě se děsně líbí názvy těch produktů :D
    Jinak Stmívání moc nežeru, viděla jsem jenom dva díly a moc mě to nebavilo ale hezčí je určitě Jacob... i když v tom prvním díle byl děsnej indián :D
    jo Peťul, chci si koupit ten rozjasňovač...kam ho mám nanášet?

    OdpovědětVymazat
  94. Do kina se chystám už tuhle sobotu a stejně jako Ty jsem Twilight ságu objevila asi někdy před rokem. Předtím mě nijak neoslovila, pak jsem jeden díl viděla v televizi, pak skoukla další no a musím říct, že jak říkáš, je to taková pěkná pohádka. Z limitky od Essence jsem si pořídila akorát zlatý lak a musím říct, že na nehtech vypadá moc pěkně, na blogu mám fotky jak vypadá s krakerovacím lakem od Rimmelu, je to takový leopardí look :-) Ten zlatý od Catrice myslíš Genius in the bottle? Ten bych taky strašně moc chtěla, ale nikde se mi ho nedaří sehnat :o(
    Jinak se určitě řadím do týmu Jacob ;o)

    http://cnbymiisha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  95. Petí ,od kud máš prosím ten prstýnek s mašlí?:)..Nějaký podobný scháním.Děkuji
    Jinak ta kolekce mě taky móc zaujala.Fakt super nápad:))
    A Edward je hezčí! :D*
    ..Enný

    OdpovědětVymazat
  96. myslim ze si to budu vse prat na vanoce

    OdpovědětVymazat
  97. Zdravím,

    velice se mi líbí Tvá recenze, a proto jsem odkaz na Tvé stránky přidala k sobě do článku o Twilight, doufám, že to nevadí. Pokud ano, tak mě, prosím, kontaktuj a já to smažu.

    Přeji hezký den,

    JK

    OdpovědětVymazat
  98. kde jsi to koupila??

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!