Jak točí profíci - pohled do zákulisí (podzimní líčení pro různé věkové kategorie) + soutěž o produkt Bioderma dle vlastního výběru

by - 01 listopadu

Krásný čtvrtek vám všem,

dnes mám pro vás jen takové kratičké video s pohledem do zákulisí, jak to vypadá, když se točí líčení s profíky. V úterý jsem měla možnost zúčastnit se natáčení spotu pro server nova.cz - doma, jednalo se o líčení pro různé věkové kategorie a na filmu spolupracovala i Bioderma, od které jsem použila, jako podklad pod makeup, krémy z nové řady Matriciane, která je, dle mé zkušenosti, opravdu moc fajn.
Můžu vám říct, že jsem z natáčení byla přecejen trochu nervozní, zvláště, když vám pod ruku pořád kouká kamera nebo fotograf, nejhorší ale pro mne kupodivu bylo na kameru mluvit, i když jsem to nakonec zvládla na první dobrou, nervozní jsme z toho byla a tak doufám, že si neudělám ostudu a nemlela jsem úplné hlouposti :).....Až bude líčení na stránkách Novy, dám na blog určitě odkaz, abyste se mohli podívat a posoudit, co jsme vytvořili :). Jinak to bylo velice příjemně strávené odpoledne, protože líčení je můj koníček a ohromně mne baví a tak jsem byla za tuto příležitost moc ráda a vděčná a snažila jsem se vymyslet líčení, které by bylo jednoduché, vhodné i na běžný den a slušelo co největší škále žen.
 
Zároveň mám pro vás dnes další soutěž a tentokrát to bude o jeden výrobek od Biodermy dle vlastního výběru. A protože bych chtěla soutěž nějak ozvláštnit, rozhodla jsem se, abyste z toho měli něco víc i vy, že vymyslím tentokrát jiná pravidla, než že stačí komentář a mail, snad vám to nebude vadit a bude vás tato soutěž bavit :).
Zúčastnit se tedy může úplně každý a podmínky jsou zcela jednoduché:

1) zodpovědět správně soutěžní otázku:
Kolik výrobků obsahuje nová řada Matriciane? (pokud nevíte, odpověď naleznete ZDE)

2) vytvořit líčení na téma Bioderma - může to být třeba i jen líčení části obličeje - oko, rty nebo celý obličej, jak uznáte za vhodné, fantazii se meze nekladou :). Vaši soutěžní fotografii umístěte na zeď mého FACEBOOKU. Já pak fotografie posbírám, udělám z nich na facebooku album a jednoho výherce vyberu, fotky tedy můžete likeovat dle libosti, ale dle jejich počtu vyhodnocovat soutěž nebudu, protože nechci, aby se to zvrhlo v nějké škemrání o hlasy, věřím, že tento způsob bude nejspravedlivější. Do popisku fotografie zároveň napište svůj email, odpověď na soutěžní otázku a výrobek, o který byste měli zájem, pokud chcete doplnit nějakým popisem, klidně můžete :).

3) Soutěž ukončím příští neděli 11.11. ve 24:00.

Doufám, že se vám tato soutěž bude líbit a že se vás zúčastní co nejvíce, myslím, že pro jednou je to fajn změna a že se třeba i my ostatní nesoutěžící nějakým líčením inspirujeme :).
Hodně štěstí všem!














You May Also Like

86 komentářů

  1. Teda Péťo, strašně Ti to sluší,jako vždy...jinak já jsem dnes začala taky psát svůj blog, konečně jsem se do toho vrhla...:-)tak kdyby ses chtěla podívat:-)

    http://laskoradova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. a taky gratuluju...a doufám, že se Ti další nabídky jenom pohrnou,protože na to máš a zasloužíš jsi to,jsi nej:-)

    OdpovědětVymazat
  3. uau, tak to je super :-) teším sa na video z Novy!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju ke spolupráci Peti, je to paráda! Moc ti to přeju!

    OdpovědětVymazat
  5. No teda, super příležitost :)
    A co se týče soutěže, je nějaká možnost zučastnit se soutěže, když nemám facebook?

    OdpovědětVymazat
  6. Také gratuluji Peti :) zasloužíš si to, tvoje videa jsou moc super :)

    OdpovědětVymazat
  7. ta blondýnka je tak krásná! A ty taky:)

    www.kejtsworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vid :), taky se mi líbila :D!ale všechny modelky byly super :)

      Vymazat
  8. moc vám děkuju, snad to nebude ostuda :).....

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Petro!Moc ti to sekne a vůbec moooc ti přeju úspěch! Dokonce jsem si vzpomněla na starší video, kde jsi odpovídala na všechna tvá přání a hle, už se ti plní!GOOD LUCK!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Musel to být opravdu výjimečný zážitek Péťo:) Modelky jsi nalíčila perfektně, moc se těším, až tě v té televizi uvidím:)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný, hlavně ta blond paní, u té se mi líčení líbí strašně moc! Jsi vážně moc šikovná a gratuluju k takové spolupráci, zasloužíš si to!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, musím Ti konečně napsat, že jsi strašně super :). Hledala jsem před několika měsíci líčení pro nevěsty pro sestřenku, protože už jsem dřív na youtube nějaká videa viděla... Nic se mi nelíbilo, než mi to našlo Tebe. Od té doby už jsem se stihla podívat na většinu videí i článků a jsi strašně moc pozitivní, vždycky mi zvedneš náladu, a je moc dobře, že si nebereš blbý komentáře (fascinovala mě třeba debata o tom, jestli si přetahuješ pusu - nechápu, kde se to v těch lidech bere, asi závist, protože kdybys to dělala, tak ji přetahuješ i ostatním, což jde třeba dneska vidět, že neděláš...).
    A vypadá to, že jsi to před kamerou zvládla dobře - on si asi málokdo uvědomí, jaká to je hrůza, když se na něj namíří taková obrovská kamera. A ještě jsi to zvládla na první dobrou, to kolikrát nezvládnou ani profesionální mluvčí ;).
    Měj se pěkně :) Kris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kris, moc moc děkuju, úplně jsi to vystihla, fakt to není úplně příjemné s tou kamerou, je to něco jiného,než když si ji zapnu sama doma :)....a jinak s tou pusou, to snad ani nemá cenu komentovat,když někteří prostě nepochopí , že mám takový tvar jaký mám a raději mi umaží kus pusy ve photoshopu a pak mi to pošlou,že tak bych měla vypadat :D, je to spíš už sranda,no....

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, si strašne šikovná a veľmi ti držím palce. Pri tom videu mi búchalo srdiečko..je to určite naplnenie sna každej z nás, ktorá sa zaujíma o kozmetiku, líčenie a s obľubou líči aj iné dievčatá a dámy a robí jej to veľkú radosť :-) Si na tom videu ako profesionálka..od samozrejme tvojich zručností až po oblečenie..páči sa mi tá čierna, ktorú si zvolila. Pôsobí veľmi profesionálne. Mali predsa zažiariť tie dámy, a preto si podľa mňa zvolila skvelý outfit, líčenie, účes.
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc děkuju a stou černou jsem ráda, že to tak působí,tak jsem to přesně myslela :).

      Vymazat
  14. Když jsem video shlédla, měla jsem z Vás opravdu radost:) Držím moc palce, ať se Vám daří i nadále a další nabídky se jen hrnou a přeji do budoucna, aby tento koníček byl i prací, která by Vás živila, protože co je lepšího, než když je práce zároveň koníčkem:) Myslím, že máte zbytečné obavy, že by to bylo trapné, už z ukázky jsem byla nadšená a těším se na celé video na nova.cz-doma. Mějte se krásně:) Díky za Váš blog, jste prostě super! Markéta ps.: manžel musí být pyšný:)

    OdpovědětVymazat
  15. Gratulujem k takejto akcii :) Tešim sa na video :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti,
    už jsem dlouho nepsala (tolik práce), ale to líčení "cizích" se Ti vážně povedlo!

    OdpovědětVymazat
  17. Máš krásnej účes! Možná je pro tebe jednoduchý, ale já bych ho sama na sobě nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
  18. Super video a fotky! Nejvíc se mi líbí ten obrovský pás plný štětců :). A moc ti to sluší, ten účes je krásný.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti :) přidávám se ke gratulacím k takovému úspěchu. Jsi moc šikovná a máš příjemné vystupování. Tvé líčení je moc krásné. Sluší to moc Tobě i modelkám. Jen tak dál, držím pěsti. Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  20. petii:)) přeju ti to moc!

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, úplný profík:) Moc ti to ve videu a na fotkách sluší:) Jinak do soutěže se zkusím zapojit, uvidím, jak se mi podaří líčení :)

    OdpovědětVymazat
  22. muselo to byť zaujímavé teším sa na to líčenie
    super skúsenosť

    OdpovědětVymazat
  23. ahojky Petulo, urcite to ostuda nebude! Vypadas nadherne a prace Ti jde pekne od ruku..co jsi pouzivala za stetce? Hlavne od sigmy asi vid..?? ta pani v modrem triku ta prvni je tehotna?

    Terka S. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, moc děkuju, jojo, Sigmu a Maestro používám :) a ano,ta paní je těhotná :).

      Vymazat
    2. No vidiš to Petro z té pani by sis měla vzít příklad:-))

      Vymazat
  24. Ty jo, jsi skvělá, gratuluju k takové práci!!!

    Jinak ten kameraman je krásnej chlap :)

    OdpovědětVymazat
  25. No kdo jiný by se na to hodil více než ty :))) Moc Ti to přeuju Péťo! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Jsi šikovná, že jsi se takhle vypracovala. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Péťo, tvůj blog navštěvuji od samého počátku a obvykle nemám moc ve zvyku přispívat do komentářů (jsem asi moc pohodlná:)), ale chtěla bych ti říct, že nemáš vůbec důvod se podceňovat! Udělala jsi obrovský posun směrem kupředu, a je na tobě vidět to nadšení. Jestli pro to ty nejsi stvořená, tak už asi nikdo. :) Přeji ti mnoho dalších úspěchů, protože ty si je zasloužíš, a už je na čase, abys začala za svou práci sklízet to pomyslné ovoce! :) Doufám, že tě brzy uvidíme i na tv obrazovce.
    Měj se krásně, zdraví Helena

    OdpovědětVymazat
  28. Peti super!!!!! :) konečně někdo, kdo umí líčit! nic přemalovanýho, pěkně přirozeně! konečně někdo, kdo se neřídí heslem "čím tmavší, tím lepší".. a nemusí na to mít ani žádnou školu!!! :))

    OdpovědětVymazat
  29. Wow, super příležitost, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkné video:-) líčíš nádherně, já se vizážistice take věnuji:-)

    www.luciet2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je super! :) Musela to být paráda si něco takovýho vyzkoušet a věřím, že to určitě nebylo naposledy a takových příležitostí budeš mít víc. Jasný, že poprvé je člověk nervózní, kdyby jsi to dělala častěji, tak jsi jak ryba ve vodě, stejně jako na tvých videích. Jinak ti to tam opravdu moc sluší :) Jen tak dále.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  32. jé strašně ti to slušelo! a máš krásný prstýnek (mašličku) ! ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Moc mě Váš blog baví. Pokaždé se těším na nový příspěvek. Video z natáčení je skvělé - přesně takto si Vás dovedu představit - jako úžasnou a krásnou vizážistku. Fandím Vám. Přeju mnoho dalších podobných úspěchů.
    eWa

    OdpovědětVymazat
  34. gratuluju, je to skvělá příležitost a určitě to byl fajn zážitek :)))
    moc Ti to sluší, těším se na výsledek!

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo, moc ti gratuluju, byla to určitě super zkušenost ;)
    Jinak - děsně ti sekne ten černej rolák! ;)

    OdpovědětVymazat
  36. blonďatá slečna/paní má to líčení nejhezčí a strašně jí sluší. ale i tobě Peťo, určitě to bylo super :) na kameru jsem mluvila jednou a teda nevěděla jsem vůbec jak se mám tvářit nic :D hrůza! :D

    OdpovědětVymazat
  37. Moc gratuluji k takovému úspěchu :) Moc ti to přeju,jsi fakt profík, hrozně šikovná. Moc se mi líbí jak máš tady učesané vlasy, copak sis s nimi udělala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez moc děkuju a jsou to jen dva zapletené francouzské copy, jeden zleva přes celou hlavu k uchu a druhý zepředu k uchu :)....

      Vymazat
  38. Tak i mě se líbí blond pani :-) opravdu krásný líčení. Jinak myslím si, že na tom videu působíš příjemně a profesionálně, tak se není čeho obávat :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Ty seš profesionálka?? a kolik kurzů máš za sebou? a kolik certifikátů a jakou praxi? se pochlub profesionálko. :D fakt s míchu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nejsem profesionálka, neživím se tím, naopak to všude zdůrazňuji, ale ty asi budeš "profesionálka" a možná trošku závistivá,co ;).....

      Vymazat
    2. ach jaj, taketo hlupane anonymne milujem

      Vymazat
    3. Jenom sem se zeptala..nevidím na tom nic špatného!

      Vymazat
    4. Pokud opravdu nevidíte nic špatného na tom, jak jste se zeptala, tak to vlastně mluví za vše... :-) A nedivím se, že vystupujete jako anonym, já bych se za to taky styděl :-)

      Vymazat
    5. Pro Anonym 19:30
      Ono se musí mít papíry a kurzy na na to, aby ti něco šlo? Aha. Taky existuje jedná taková věc, kterou ty zřejmě neoplýváš - talent.
      Klára

      Vymazat
    6. No, hlavně , že ty jsi profesionálka. Vyjadřování máš na úrovni dítěte ze školky a o psaní ani nemluvím.
      Adéla.c

      Vymazat
  40. Profík. Nádhera. Tleskám ti a moc gratuluji k takovému jobu :)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc Ti gratuluji Peti :)
    Strašlivě Ti to sluší, ten zapletený cop Ti úplně pasuje :)
    Jinak jsem ráda, že jsi malovala zrovna paní s hnědýma očima a blond vlasy, protože je úplně stejný tip jako já :)
    Na video se moc těším.

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluju k natáčení! Je super zkoušet pořád nové výzvy a vypracovávat se dál!

    Možná to bude znít nehezky, ale mně se líčení obou dam nelíbí. Mají nepřirozeně voskové obličeje. Nevím, jestli to dělá i osvětlení ve studiu, ale jako by obličejový makeup byl světlejší než tělo/krk. Na paní/slečně brunetce mi navíc vůbec nesedí rtěnka. Celkově to vypadá jako tematické líčení pro filmová 30. léta minulého století - vosková pleť, nevýrazná růž, ostře vykrojené, tmavé rty (zajímám se o líčící trendy jednotlivých filmových desetiletí, tak proto ta asociace).

    Dodávám, že nejsem MUA ani nejsem z fochu. Hodnotím to jako žena, která funkci makeupu vidí ve zdůrazňování hezkých, nevýrazných rysů. Ne v přetváření a skrývání (na hranici rozpoznatelnosti).

    Ale ta hranice je pro každého jinde :)

    Měj se hezky a ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, já sem na žádném blogu od Tebe ještě pochvalný koment neviděla :-) Ale třeba se pletu :-) A rozdílu mezi tělem a obličejem sem si nevšimla, asi koukáme na jiné fotky. Jitka

      Vymazat
    2. To je škoda, třeba jich čteš o něco míň než já :-) Hledej na vícero blozích.
      Mně se nechce jen hanět a snažím se vždycky napsat i nejmíň jednu pozitivní věc, což si myslím, že tahle zkušenost byla. A pokud mám jinačí názor, říkám ho slušně a se zdůrazněním, že každý má jiný vkus :-)

      Vymazat
  43. ahoj Peti, moc gratuluji k příležitosti!!! Líčení vypadá moc pěkně a určitě si to zvládla na jedničku ;-) Jana

    OdpovědětVymazat
  44. Tohle je super,moc gratuluju:) A jinak MOC MOC MOC by mě zajímalo, jestli by si někdy udělala nějaký "MEET UP", sraz pro všechny tvoje příznivce, to by byl úplně sen z pohádky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páji, ráda bych udělala setkání, mimochodem,kdo by se chtěl potkat už zítra, tak holky bezega a další mají sraz od 14:30 v kavárně Velryba v Praze a já když to stihnu,tak tam také zajdu :)....

      Vymazat
    2. Moc děkuju za odpověď, dnes to už opravdu nestíhám, ale ráda se nějakého tvého setkání zúčastním, těsím se:)

      Vymazat
  45. Tak to muselo být super :)) moc pěkné :)) a prosímtě nevíš jméno fotografa?? :) dííky :)
    Tery

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tery, jestli myslíš, kdo fotil tyto fotky a natáčel,tak to byl můj manžel :D, jméno fotografa z Novy ale nevím,ale mohu to zjistit.....

      Vymazat
    2. no já myslím toho fotografa na videu :D ale pokud je to někdo přímo z Novy tak to asi nebude ten koho myslím ;) díky za ochotu :)) a hodně štěstí :)

      Vymazat
  46. Ahoj Peti, moc Ti gratuluju a už se nemůžu dočkat videa na stránkách Novy. Jsi vážně šikulka a moc Ti to sluší. Přeju Ti, ať se další takové nabídky jen hrnou. Martina
    PS: Ten kameraman vypadá jako Martin Chodúr

    OdpovědětVymazat
  47. to video se vážně povedlo!:) jinak u mě teď momentálně taky probíhá soutěž o kosmetiku z biodermy:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.cz/2012/10/giveaway-kosmetika-od-biodermy.html

    OdpovědětVymazat
  48. Já to napíšu... Trochu zklamání, čekala jsem lepší líčení :(

    S.

    OdpovědětVymazat
  49. moc Ti to slušelo, jsi skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  50. jej..super Peti..táto práca ti veľmi pristane ;-)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc všem děkuji za milé komnetáře a za vaši ohromnou podporu, moc si toho vážím! jinak dneska si dáme účes podle Lily z GG a ještě bych možná měla dodat,k tomuto videu, jednal se o líčení spíše jemnější,na den, nic dramatického a složitého, pokud někdo čekal něco výraznějšího ;).

    OdpovědětVymazat
  52. Je to hezky, video super.
    Ale líčeni blondýny, mě hodně připomena líčení Dity von Tesse pro kampaň Artdeco. Neřekla bych že je vhodné na den.

    OdpovědětVymazat
  53. Gratuluji, Péti! Je to fakt super příležitost a video bylo super. Druhá modelka byla moc krásná. A ty samozřejmě jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  54. WOOOW nic dalšího není potřeba říkat. :)) Opravdu moc gratuluji. :) Jsi moc šikovná a doufám,že ti tato spolupráce přinese další zajímavé nabídky. :) Jinak to líčení nemá podle mě chybu. Moc Ti to na videa sluší, jako vždy:) Tak hodně štěstí a hlavně ať se Ti ve všem daří. :))

    OdpovědětVymazat
  55. Super Peti:) A mimochodem, hrozně moc ti to tam sluší :) Vlasy, líčení, no prostě všechno.
    Tvé vlasy bych chtěla mít :) Marky

    OdpovědětVymazat

  56. Velmi gratuluji,slušelo vám to i modelkám,vypadáte jako profesionálka.Doufám že budete mít ještě hodně příležitostí v telce.Některé vyzážistky v televizi jsem viděla neupravené a nic moc ale na vás je radost se podívat.Jsem velmi ráda že jsem náhodou kdysi narazila na vaše stránky,velmi mě bavíte a přeji mnoho úzpěchů v další práci. Vendula

    OdpovědětVymazat
  57. Moc moc ještě jednou děkuji vám všem za podporu a komentáře!

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti, je mi líto, ze se nemůžu zúčastnit, protože nemám facebook. Produktem od biodermy bys mi udělala radost...zrovna kdyz je poslední den soutěže, tak se vdavam (v neděli)....tak by se mi to určitě hodilo, ale musím plnit podminky soutěže, ja vím...tak se měj hezky a těším se na další videa. Šárka

    OdpovědětVymazat
  59. Ještě dodávám svůj mail, kdyby náhodou. Šárka - sarkanovako@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Nemůžu si pomoct.... jsi tak roztomilá! tady hrozně! :) je vidět, jak jsi maličko nervozní, jak jsi uplně našponovaná, ale opravdu strašně hezký! nvm proč, měla jsem uplně stažený žaludek za Tebe, jak jsem koukala na to videjko, a přistihla jsem se, že ti držím palec! :D

    OdpovědětVymazat
  61. jsi hrozně roztomilá.... opravdu! :)

    OdpovědětVymazat
  62. jéé, já bych taky chtěla takto někoho líčit:) hrozně moc by mě bavilo jednou dělat profesionální vizážistku, dost uvažuju o tom, že bych si časem pořídila nějaký kurz:) v lednu mi bude 17, tak na to ještě asi mám čas, ale jednou bych si to fakt moc přála:) jinak jsem včera začala psát můj blog a moc si nevím rady, co se týká návštěvnosti (také tam ještě nejsou skoro žádné články), ale kdybys měla chuť, můžeš se někdy mrknout:) : http://www.miaandherworld.blogspot.cz (blog nebude jen o kosmetice, ale i o vaření a mé tvorbě hudby:) měj se moc pěkně, přeju pěkný den;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!