Jednoduché a rychlé denní líčení z videa o Essence Twilight

by - 15 listopadu

Krásné odpoledne,

dnes  se chystám na nejnovější díl Twilight do kina a jelikož se vám tohle líčení ve videu o nové kolekci od Essence líbilo a chtěli jste návod, tak jsem se rozhodla vám to trošku nafotit. Světlo totiž moc nepřeje natáčení líčícího tutorialu a navíc je to tak jednoduché, že na tom vlastně vůbec není, co ukazovat :). Rozhodla jsem se tedy, že vám jen líčení ukáži na fotkách a popíši postup........



 Nejprve jsem sjednotila pleť makeupem, použila jsem Wakeup me v odstínu 100 ivory a nanesla ho kabuki štětcem od Sigmy. Samozřejmostí je pro mne použití báze pod makeup, zvolila jsem fix and perfect od Rimmelu, která mi moc vyhovuje, je levná a dobrá, určitě ji zkuste, stojí něco málo přes stovku.
 
 
Poté jsem se vrhla na oči, použila jsem bázi pod oční stíny od Urban Decay v odstínu champagne. Na celé víčko jsem nanesla stín od Mannhattanu v odstínu sand, je to krásná béžová a trochu jsem ji dala i pod obočí. Nyní jsem vnější třetinu víčka vyplnila tmavším fialovým stínem z tria od Dermacolu, je to ten stín úplně napravo. Zbývá už jen gelová linka od Catrice v tmavě šedohnědém odstínu It´s mambo nr. 2 a řasenka, já jsem použila i nalepovací řasy, tyto jsou z DM značky Nice cosmetics, nalepila jsem je lepidlem Ardell lash grip.
 
 

Na tváře jsem nanesla tvářenku od Essence Marble mania v odstínu Swirpool a rozjasňovač z nové upíří kolece Bella´s secret, je fakt super, určitě si pro něj skočte. Posledním krokem jsou rty, použila jsem lesk od NYXu v odstínu Gold pink. Celý look už jsem jen jemně zapudrovala fixačním pudrem od Dermacolu.
 
 
Jak se vám výsledek líbí?

P.S. jen taková poznámka pod čarou, anonymové mají pocit, že retušuju fotky, no ráda bych je vyvedla z omylu, neretušuju, zrcadlovka s dobrým objektivem prostě takhle fotí sama o sobě, speciálně tyto fotky jsem neupravila ani barevně, takže jsou tak, jak vylezly z foťáku ;).


 
 Také bych vám všem moc chtěla poděkovat za vaše komentáře a zprávy, do víkendu asi nebudu mít moc času odpovídat, tak vás prosím o trpělivost :). A také jsem již vyhlásila výherce soutěže s Biodermou, pokud jste zvědaví, mrkněte na můj facebook. Což mě přivádí k další informaci, brzy se můžete těšit na další dvě soutěže, které věřím, že se vám budou hodně zamlouvat, protože budeme soutěžit o poukázky na spodní prádlo a také o další kosmetiku :).
 

 

 

 

You May Also Like

95 komentářů

  1. Nevěřila bych, že to je až takhle jednoduché! A musím říct, že přímo v živém videu to vypadalo zase úplně jinak než takhle na fotkách ... Ale líbí se mi to tak či tak a hlavně oceňuji Tvou snahu, že jsi vyslyšela naše přání a udělala jsi návod na to :-)
    Dík :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ti nevim Peto, ale na techto detailnich fotkach je jasne videt, jak pretahujes tu pusu, hlavne horni ret. Vubec to neni treba, mas krasny tvar rtu sam o sobe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím mám také problém, mám takový divný tvar okrajů rtů. když rty vyplním celé leskem/ rtěnkou, vypadá to, že přetahuji a když se schválně okrajům vyhnu, vypadá to, že nevím, jak se namalovat.. :( tak jsem se na to vykašlala a používám jen balzámy nebo nevýrazné rtěnky :(

      Vymazat
  3. Peti, prosim tě, na co se používá ta růžová část paletku korektorů od Catrice? Obávám se, že pro mou pleť se žlutým podtonem bude k ničemu. Jinak mě výrobek láká, protože vypadá hezky a dá se použít v létě i zimě. Jinak hezounké líčení jako vždy. A snad nebudu vypadat jak vvlezdoprdelka, ale mě ty fotky s úsměvem s rovnátky vždycky naladí na dobrou vlnu, nevim proč, nepřipadá mi to směšný, jen roztomilý a optimistický :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc děkuju :), jinak k tomu korektoru, růžový by měl rozjasňovat, takže ideální na kruhy pod očima, je to taková alternativa žlutého nebo oranžového,ale spíše pro světlejší narůžovělou plet, takže nevím,jak na podton do žluta,ale myslím,že když bys to pak překryla makeup,tak by to mohlo být ok :).Já ho teda moc nepoužívám,ale musím říct,že barevně je na světlou růžovou plet fakt dobrý.

      Vymazat
    2. Děkuji moc. Kdysi jsem měla korektor s růžovým podtonem pod oči a moc mi to nesedlo. Hmm tak to asi paletce odolám :)

      Vymazat
  4. Moc pěkné jemné líčení Péti! :)
    A mohla bych se zeptat,jak jsi spokojená s těmito gelovými linkami od Catrice ?

    OdpovědětVymazat
  5. hrozně pěkné :) moc ti to sluší Peti :)
    Jen se chci zeptat kde se dá sehnat kosmetika manhattan ? Vím že jí mají na babybaby ale nedá se koupit někde v kameném obchodě (v Praze) ?
    Děkuju moc ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a mají myslím v MY tesco na Národní ;)

      Vymazat
    2. není zač :)
      děkuji to mám kousek :) super !

      Vymazat
  6. Achjo, Peťulko ty jsi tak nádherná! :) Tohle ti strašně sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc si užij kino :) Nejradši bych se tam taky rozjela už dnes a nechala se propašovat v nějaké kabelce, ale musím vydržet až do soboty. Na Twilight chodíme ve skupince a letos jsme se shodli na víkendu. Takže už aby to bylo :))

    OdpovědětVymazat
  9. Super, dneska jsem byla na půlnoční premiéře, film je skvělej a tvoje líčení dost blízký tomu Bellinymu :)

    OdpovědětVymazat
  10. v jednoduchosti je krása, dle mého gusta :) Máš krásnou pleť, bezchybnou a k tomu vypadáš jako porcelánová panenka :)

    OdpovědětVymazat
  11. v jednoduchosti je krása, dle mého gusta :) Máš krásnou pleť, bezchybnou a k tomu vypadáš jako porcelánová panenka :)

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju tvoje obočí..

    Petro, dnes jsem dala na svůj blog post o líčení, které jsem nikdy před tím nezkoušela, moc se totiž nelíčím. Dost by mě potěšilo, kdy jsi mi k tomu napsala komentář. Byla bych moc vděčná, komentář může být i soukromý, nemusím ho zveřejňovat. Ale moc by mi pomohlo, kdyby mi k tomu řekl něco někdo jako ty.

    Přeju ti hezký den..

    E.

    OdpovědětVymazat
  13. nádhera jemné líčení....

    OdpovědětVymazat
  14. Peťi,nejsem žádnje rýpavej anonym,jenom jsem ráda,že nejsem sama,která má takový chloupky na nose,je to srandovní:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já jsem taková opička, mám jemné chloupky všude už od dětství....

      Vymazat
    2. Já je mám taky všude. Na obličeji,dekoltu.. i na palcích na nohách,jak chlap:D

      Vymazat
  15. ty jsi prostě dokonalá :*

    OdpovědětVymazat
  16. opravdu moc pěkné, ten pudr od dermacolu mám taky ráda:)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkné a zároveň jednoduché. Určitě vyzkouším, díky za typ :o)

    OdpovědětVymazat
  18. Máš krásný úsměv :)

    OdpovědětVymazat
  19. Díky za tip, na tu bázi od Rimmel mrknu! Wake me up mám ráda - i přesto, že se třpytí.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. nádhera!! já jsu až v sobotu:(:D jinak, ti anonymové to píšou jen proto, že ti závidí tvou dokonalou pleť!

    OdpovědětVymazat
  21. Nejlepší je ten úsměv na konci ;) Jak dlouho ještě budeš nosit rovnátka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy v zimě nebo koncem zimy mi je budou sundavat :), už se těším.

      Vymazat
  22. Celkově se mi ten look líbí, hlavně stíny. Umělé řasy bych už nedávala, ale to je každého volba.

    OdpovědětVymazat
  23. ty jsi prostě dokonalá :*

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky, líčení krásné jednoduché, osobně mam dvoje gelové linky od essence černé a ty šedohnědé, a nevím čím to je, ale ty šedohnědé vůbec tak nedrží a docela se mi i rozmazávaj na víčku :/. Jinak ty modré gumičky na rovnátkách jsou dobrý :D dodala jsi mi odvahu asi je taky zkusim ve svých 22 letech :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám ty šedohnědé od Catrice a drží mi fakt dobře :), jinak moc děkuju a do rovnátek určitě jdi,stojí to za to!

      Vymazat
  25. Áhoj, ten look je krásnej :) Moc se mi líbí :) Je jen takový jednoduchý :) A to je na tom moc krásnej. Můžu se jen zeptat jaké jsi použila umělé řasy ? :) Nebo ti snad takové řasy udělala ta řasenka ? :OO A jinak áhoj mám moc ráda tvá videa :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzu, mám umělé řasy od Nice cosmetics z DM, jak jsem psala v článku a moc děkuju :)!

      Vymazat
  26. Moc hezké líčení. Líbí se mi na tobě světlé rtěnky. Já vždycky okukuji umělé řasy, ale ještě jsem na ně nenašla odvahu. Bojím se, že mi pak někde upadnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se neboj, s dobrým lepidlem drží jako přibité,jde jen o zvyk :).

      Vymazat
  27. Moc hezké líčení. Líbí se mi na tobě světlé rtěnky. Já vždycky okukuji umělé řasy, ale ještě jsem na ně nenašla odvahu. Bojím se, že mi pak někde upadnou.

    OdpovědětVymazat
  28. Krásné líčené Petruš! Hlavně ty tvoje dlouhatánské řasy! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Je to Wake me up a ne wakeup me

    OdpovědětVymazat
  30. Klasika, která neomrzí(aspoň mě ne). Jen teda k těm nalepovacím řasám. Podle mě Ti víc sluší ty co kupuješ někde na netu, myslím takové ty co mají štětinky různě dlouhé. Tyhle se mi zdají takové divné, jak jsou ty štětinky přesně zarovnané. Ale jen můj názor, ostatní to třeba vidí jinak :)

    Radka

    OdpovědětVymazat
  31. ten rozjasňovač od essence bella´s secret je nádherný :)

    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  32. Mne sa to veeeľmi páči, ty máš tak nádherné oči!! :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkné, jednoduché ;) Já jsem právě teď přišla z kina, zapnu pc a tak toto :D Je to fakt úžasnej díl, prý ze všem dílů ten nej, jak se ti líbil??? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, líbil se mi moc,nejraději bych šla ještě jednou :D!

      Vymazat
    2. Jenom jednou? :D Já klidně 100 krát! :D

      Vymazat
  34. tohle líčení je prostě úžasné! Moc se ti povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  35. právě jsem přišla z kina, taky jsme byly na Twilight a bylo to super! :) Jak se to líbilo tobě?

    OdpovědětVymazat
  36. pekne, len jedna vec, ten make up je WAKE ME UP nie WAKE UP ME :)

    OdpovědětVymazat
  37. Máš krásnou plet, co bych za to dala, ale je mi 17, tak se to snad ještě spraví. :) Jen jsem se chtěla zeptat jestli jsi použila nějaký korektor nebo něco tmavšího, protože se mi make-up na tvých líčkách zdá poněkud tmavší. Ale za preciznost celého looku tleskám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a určitě se to ještě spraví :), jinak jsem použila tvářenku a rozjasnovač,tak to bude nejspíš tím :).

      Vymazat
  38. Jsi nádherná a šikovná, zkoušela jsem spoustu tvých líčení a vždycky jsem sklidila pochvaly:).

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj milá Petruško, již dlouhou dobu tě sleduji,ale nikdy jsem neměla tu odvahu se zapojit a něco milého ti napsat. Jednoduše obdivuji, jak jsi šikovná, milá, hezká a cílevědomá. Někdy když si tady pročítám komentáře, je mi smutno a říkám si, proč to ti blbečci dělají. Myslím, že je to prostě a jednoduše závist zvaná Česká. Já ti fandím a držím pěsti. Ode dneška tě budu "sledovat":))) Měj se krásně a užívej života.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, hrozně moc Ti děkuju za milý komentář, udělal jsi mi radost <3.

      Vymazat
  40. takhle bych se chtěla umět malovat! ale nějak mi to nejde zvlášť na ty linky nemám odvahu - zkouším to tužkou, ale furt to není tak jak bych si představovala....myslíte, že ty gelové linky by mi šly líp? Děkuji Viki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, zda by šlí líp,to nevím,ale mně s nimi pracuje úplně nejlépe, hlavně i líp drží, zkusila bych je!

      Vymazat
  41. Moc hezké líčení:)tu bázi jsem u tebe už viděla,tak jsem jí musela mít a je opravdu fajn:)ale jak si vychválila rozjasňovač z upíří kolekce,tak se po něm jen zaprášilo:):)

    OdpovědětVymazat
  42. řasy jsou nepřirozenééé

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj,
    mám dotaz, jakou používáš tu sigmu na tekutý makeup? F80 nebo F88? A co bys doporučila spíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eli, tak zrovna u těchto dvou je to podle mě skoro jedno, na tekutý makeup je super obojí, s tou 88 se líp dostaneš pod oči a jde s ním i tvářenka,ale na samotný makeup na celý obličej je možná o chlup lepší ta 80,ale opravdu oba jsou skvělé, v zásadě v nich není rozdíl.

      Vymazat
  44. Peti, když si docela často lepíš umělé řasy, nepřemýšlelas o těch na tři týdny " řasa na řasu" ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, přemýšlela, ale vše hovoří proti, je to dost drahé, prý to vypadá dobře jen první týden, nesní se používat olejové odličovače a odličovat velmi opatrně a nic mastného kolem očí a to já mám právě na noc ráda a navíc to prý dost ničí vlastní řasy,takže to asi ani nezkusím,hlavně pořád chodit na doplnování a taky mám hodně citlivé oči....

      Vymazat
  45. krása, ty chloupky jsou roztomilé na fotkách :D si moc hezká a až budeš bez rovnátek bude to bomba :))a obdivuji, že tu nemáš schvalování komentářů, ale naštěstí většina je tu rozumné dospělejší holky, které slušně kritizují nebo vesměs pořád chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, no jo, já jsem taková opička :)...jinak ale schvalování jsem bohužel byla nucena zavést, protože co se tu dělo bez něj,to byla fakt žumpa, anonymové dost spamovali, tak mi nic jiného nezbylo :(....

      Vymazat
  46. Aha tak jsem si spletla web :D neva i tak tě mám ráda =))

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo,krásné-jemné líčení.Máš krásnou pleť,moc-jen jsem si všimla,že ti poslední dobou pohubl obličej.Propadlé tváře a také v úrovni spánků...je to dost viditelné,co to? :( Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, vážně? Toho jsem si nevšimla,ale je teda fakt, že jsem ted dost unavená, protože mě zlobí žaludek, mám s ním trochu problémy...

      Vymazat
  48. Nádherné líčení a moc ti sluší! :) Takovéhle jemné mám ráda na denní nošení. Fakt super, Péťo! A z fotek jde jednoduše poznat, že fotky nejsou retušované - jsou vidět trochu póry v kůži.

    OdpovědětVymazat
  49. je to moc pěkné, taky bych chtěla takový oči:-)

    OdpovědětVymazat
  50. Neobyčejně obyčejné a krásné!

    OdpovědětVymazat
  51. Nadhera:)tohle liceni Ti fakt moc slusi:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Péti. Chci se jen zeptat, ty řasy jsou tvé jen s řasenkou nebo umělé ? :O

    OdpovědětVymazat
  53. Líčení je krásné, takové jemné, to Ti podle mě sedne nejvíc :) A z rozjasňovače jsem taky odrovnaná, ten se Essence povedl :)

    OdpovědětVymazat
  54. Na detailních fotkách je úžasně vidět, jak máš zdravou, krásnou a čistou pleť! Takovou nemám ani já, a to jsem o dost mladší, takže závidím!! A líčení je moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Péťo, jak se pracuje s tou řasenkou, tu tlustší část musíš mít pořád směrem ven?

    Díky Tereza

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Péťo, jak se prosím pracuje s tou řasenkou? Tu tlustší část musíš mít pořád směrem ven? :) Pořád mi to vrtá hlavou, chtěla bych jí zkusit ale nevim jestli bych si tim nedělala slepený řasy :D Jinak na Tvoji dávnou radu jsem se pustila do boje s linkama a zkouším si je dělat častějc a je fakt že trénink je znát :D Včera už jsem si dokázala udělat krásný tenoučký :)))

    Hezký den, T.

    OdpovědětVymazat
  57. Krásné a jednoduché. Na novém dílu Twilight ságy jsem byla zrovna včera sice je to s titulkama , ale určitě to stojí za shlédnutí. :) Moc pěkný a také někdy jsem se až bála.. :D.. Určitě doporučuji Káta.. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Uz jsem si taktez poridila par kousku z limitky a musim rict, ze jsem vazne spokojena.
    Nadherne liceni..jako vzdy

    OdpovědětVymazat
  59. moc ti to sluší, můžeme se těšit na speciální video o vazelíně?

    OdpovědětVymazat
  60. Řasy vypadají velmi přirozeně, nejdříve jsem si myslela, že máš takhle dokonalé řasy od přírody. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!