Líčení podle DM active beauty II.

by - 07 listopadu

Krásný den vám všem,

dnes mám pro vás další líčící video na přání, tentokrát podle nového čísla DM beauty. snad se vám tahle rychlovka bude líbit......

You May Also Like

37 komentářů

  1. Super :) moc se ti Peti povedlo tohle líčení a je skvělé, že je jednoduché...To bych mohla také zvládnout. :D Přeji hezký den Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miru, moc děkuju a určitě to zkus a dej vědět,jak jsi dopadla :)

      Vymazat
  2. Hezké video Peti, líbí se mi hlavně ta jednoduchost :) V té je totiž krása :)

    OdpovědětVymazat
  3. neschudla si? Zdá sa mi že si pochudla v tvári, máš nejaké výraznejšie lícne kosti:) alebo tenšie obočko? Neviem no, nejaká si iná :-D ale veľmi ti to pristane, vyskúšam! Ja som sa stále bála používať modré tiene a ceruzky, lebo mám tiež modré oči a myslela som že to nebude vyzerať dobre.. ale tebe to pristane:)

    OdpovědětVymazat
  4. myslím, že ti tohle líčení sedne... moc se mi v tom líbíš.

    OdpovědětVymazat
  5. krásne rýchle ... jednoducho wow :) a tie líčka sú fakt šťavnaté, pekný zdravý odtieň dodoajú tvári.
    Purpurová Lastovička

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě napadlo... Když říkáš, že ta tvářenka moc nevydrží, tak si jí tam dej víc a potom ji zafixuj pudrem, takže se ta barva trochu zmírní anebo to zafixuj purdovou tvářenkou ve stejné nebo podobné barvě ;) Jinak moc pěkné líčení! :)

    brinycosmetics.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když já mám suché tváře a nerada je pudruju,ale určitě by to pomohlo :)

      Vymazat
  7. Jemné hezké líčení...moc se mi líbí tvářenka, já mám podobnou z Urban Decay,ale za tu cenu vyzkouším i tuto od essence!Díky za tip!!!

    OdpovědětVymazat
  8. krásne líčenie :)) veľmi pekné a svieže :) výborný jednoduchý návod...určite to skúsim :))

    pozývam ťa na môj blog:
    Styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mě nejvíc zaujala tvářenka, vypadá opravdu svěže :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta spodní linka je zbytečně moc tvrdá, použila bych stín kterých bych vystínovala do ztracena. Ale jinak kuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké líčení, vyzkouším.. Koupila jsem si na tvé doporučení stíny od Essence quatro- sea my eyes a moc dlouho mi na ocich nevdrzi,tak me to zklamalo :( muze to byt tim,ze si jako podklad davam jen make-up a ne bazi pod ocni stiny?a stiny od catrice-talk like an egyptian jsou krasne,ale taky nevydrzi:( mohla by jsi mi poradit s cim tu zlatou kombinovat?myslim s jakyma linkama?zkoušela jsem tmavě hnědou a moc se mi to nelíbí..
    děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, určitě to je tou bází, makeup pod stíny není ideální, zkus dát alepson tuhý korektor, uvidíš, že to bude lepší,ale doporučuji pořídit si bázi pod stíny, s tou drží celý den. Zvláště ty zlaté od Catrice jsou pak krásně výrazné, jinak já bych doporučila kombinaci s tmavě fialovou, tmavě modrou a černou linkou ;).

      Vymazat
  12. Moc ti to sluší. Lepší než na titulce časopisu. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tvoje provedení mi připadá víc nositelné, ale asi nevyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle líčení se mi moc líbí :). Takové jednoduché a moc pěkné.

    Kdybys měla chvíli čas byla bych moc ráda kdyby ses podívala na můj nový blog. Tvůj blog mám moc ráda takže by to pro mě byla čest :).

    cornerofbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Konečně po dlouhéé dově video kde vypadáš normálně..ne tak zmalovaně....

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle líčení se ti vážně povedlo :) mě se strašně líbí :) Peti ty máš prostě nadání!:)
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna dneska jsem byla v DM a koukala jsem na vystavenej časopis a říkala jsem si, jestli náhodou nenatočíš video :D

    OdpovědětVymazat
  18. hezké líčení, hodně špatné video...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč špatné video? to nechápu, podle mě jedny z nejlepších světelných podmínek za poslední dobu, vše tam je vidět tak,jak to fakt vypadá, samozřejmě brát v potaz, že kamera žere trochu barvu,ale jinak je to ok....

      Vymazat
    2. to nadabování mi přijde hrozně nekvalitní... špatný zvuk asi. a celkem tam šišláš a máš jiný hlas, což je divné protože normálně mluvíš pěkně

      Vymazat
    3. aha, no s tím nadabováním mám prostě problém, můj notebook asi neumí kvalitnější zvuk a at to nehrávám přes cokoliv, není ten zvuk úplně ideální :(.....

      Vymazat
  19. Já jsem se do tohohle líčení zamilovala hned, jak mi přišel DM časopis domů a když jsem viděla od tebe minulé líčení podle DM active beauty, tak jsem si říkala, jestli nebude i tohle, takže mně jsi tímhle videem udělala velkou radost. Hlavně jsi mi to ulehčila tím, že nemusím přemýšlet, jaké stíny apod. mám na tohle líčení použít :-D.

    OdpovědětVymazat
  20. Pry produkty z drogerie :D Stíny jsou UD a taky báze udělala barvu, essence jsem v první časti viděla ani nepostřehla, řasenka taky z drogerie není. :D
    Ale jinak hezké líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny jsou Sigma, ne UD a řasenka je z drogerie, koupila jsem ji normálně v české drogerii u nás ve městě, že jsi nepostřehla stíny Essence, které tam ukazuji, co k tomu říct, za to nemůžu :D, ale pravda je, že na ty stíny jsem zapomněla, že nejsou z drogerky nýbrž Sigma,ale na druhou stranu podobných odstínů je v drogerii plno, nemyslím,že by to byl problém, pokud nejde jen o to si rýpnout ;).Ale jinak děkuju moc :)!

      Vymazat
    2. Nn já nerýpu, včera jsem neměla nejlepší náladu tak to tak asi vyznělo, mám tvůj blog moc ráda :) Jen mě to tam zarazilo, těšila jsem se na produkty z drogerie a hlavní barvičku těch stínů tvoří báze a právě ten stín Sigma.

      Všimla jsem si, že na posledních videií z tebe jde uplná energie, asi se ti daří a máš se dobře, pak jsou i videa super :) těším se na další, měj se hezky :)

      Vymazat
    3. :), to máš pravdu,skutečně jsem zapomněla, že na to víčko jsem nepoužila nic z drogerky,za to se omlouvám a jinak děkuji moc :)!

      Vymazat
  21. Dekuji za tip, dnes už jsem tohle líčení vyzkoušela, když jsem šla do práce. Akorát jsem místo modré tužky (žádnou totiž nevlastním) použila modrý stín ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, podle mě stínem je to ještě lepší, řekla bych, že oni to mají vymalované stínem ;).

      Vymazat
  22. Moc všem děkuji za názory a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  23. Peťo super líčení můžu se zeptat co to máš za lak na nehtech?Vypadá úžasně

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!