Nejlepší balzámy na rty- Bione, Regina, Bioderma, Essence

by - 09 listopadu

Krásný pátek,

s přáním příjemného víkendu vám přináším slíbené video o balzámech na rty. Nevím, zda tam naleznete nějaké novinky, každopádně je to časem prověřená kvalita, která funguje a často ty nejobyčejnější věci bývají nejlepší :).....

You May Also Like

82 komentářů

  1. Skvelé líčenie aj oblečenie...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to ve videu sluší :-) Všimla jsem si, že lůj od Reginy jsi chválila už několikrát, ale mně bohužel vůbec nevyhovuje :-( Nechápu, jak je to možné, ale mně rty strašně vysušuje a způsobuje mi šupinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lani, vážně? Tak, já na něj nedám naopak dopustit, nemáš třeba nějaký starý kus?

      Vymazat
    2. mě taky dělá bohužel šupinky a je pro mě nepoužitelný:( ikdyž mi moc voní. Já dřív měla moc ráda, myslím, že to dělala taky Regina, bílé víčko s červeným spodkem (velikost jako klasický j.lůj s placentou - zelenkavý), ten krásně voněl a byl bezkonkurenční. Bohužel už jsem ho nikde hooodně dlouho neviděla. Jinak já jsem na balzámy ujetá a musím vyzkoušet kde co. Proto děkuju za tip na Bioné, to neznám:)přeju moc pěkný víkend.In

      Vymazat
    3. Ne ne, kupovala jsem ho vloni a hned jsem ho začala používat. Vyhovuje mi jen jako podklad pod nějakou víc vysušující rtěnku, samotný ho používat nemůžu :-/ Ale spíš to bude tím, že mám divné rty :-D Moje rty totiž nehydratuje ani slavný zázračný kelímek.

      Vymazat
  3. Tady ti to moc sluší, moc moc moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký video, jako obvykle. Vím,že je to OT,ale moc by mě zajímalo,co vlastně děláš za povolání?Taková šikovná ženská :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by to taky zajímalo :-) Péťa někde psala, že je OSVČ, ale nic konkrétnějšího asi uvádět nechce :-)

      Vymazat
    2. já děkuju za pochvalu, už jsem to tu několikrát uváděla a vzhledem k tomu, že potom jsem měla problém s tím, že někdo začal hledat další podrobnosti a vrtat se ve všem možném, což mi může i pracovně uškodit, tak z čistě bezpečnostních důvodů to zde uvádet nebudu, děkuju za pochopení,ale pokud tě to zajímá, klidně mi napiš na mail :)

      Vymazat
  5. To s tym popisom na Jeleni luj, to je myslene tak, ze sa nemusi pouzit len na pery, ktore su trochu odlisne od inej pokozky, ale ze aj na pokozku.. Nie na celu, ale napriklad na suche lakte, suche miesta a tak... Samozrejme, ze tycinka na cele telo je prilis mala :D
    Ale super inak, ja mam najradsej hojivy zazrak od Oriflame a do kabelky teraz balzam s leskom od Essence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, já ten jelení lůj používám i na lokty a maminka si jím maže popraskané paty. Je parádní :-)K.

      Vymazat
    2. tak já jsem to myslela trošku ze srandy, samozřejmě celé tělo bych si tím nemazala :)

      Vymazat
  6. Jsi krásná!! A videa točíš už jak profesionál! Jen nevím, co to znamená ve videu ten antiseptický?? Co to je? Prosím..

    Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, moc děkuji a antiseptický znamená v podstatě barktericidní, snižující riziko infekce :).

      Vymazat
  7. Ahoj Peti, moje heslo zní: "Bez balzámu ani ránu." :D používám ho celoročně a možná jsem si na něm vytvořila i závislost. Můj nejoblíbenější je teď od Balei takový malý kulatý s ovocnou příchutí a musím říct, že je super. Jediné mínus má v tom, že se musí nanášet prsty...:) Jinak opět úžasné video a díky za další tipy....Přeji krásný víkend. Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Peťulko,

    hrozně, ale HROZNĚ se mi líbí líčení, je tak úžasně jednoduchý, vlastně téměř jenom řasy a je to úplně bezva :))

    Člověk by neřekl, že "není balzám jako balzám" :D Já jsem spokojená s Labellem nebo s Helle :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo, normálně nekomentuju, ale tohle mi nedá. Měla js chemii? Ropa se destlací oddělí na různý složky - benzín, petrolej atp. mezi těmito složkami je i mazut. Ten se dále zahřívá a dělí se na oleje (lehký, střední, těžky). Těžký olej je i vazelína - myslím, že pokud máš alespoň základní vzdělání, tohle by s měla vědět. Jseš fajn, ale některý tvoje názory fakt ne-e. Samozřejmě vazelína je ve všech krémech, ale to neznamená, že to není ropa :).
    S pozdravem Teenuš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teenuš, jojo, měla na základce, na střední i na vš :D, ale myslím, že jsi mě asi nepochopila, já nepolemizuju jak se vazelína získává, myslela jsem to tak, že hodně holek, co jsem četla, vazelínu zatracuje, protože má pocit, že si maže na obličej surovou ropu a že to není nic zdravého,tak jsem tím jen chtěla říct,aby se nebály. Vazelína, když se používá rozumně a na plet, na kterou je určena, teda ne na mastnou a aknozní, protože může ucpat póry, kdo má rozšířené, tak pleti neškodí, jen se musí používat s rozumem a dát něco hydratačního pod ní,jak jsem říkala, protože naopak v pleti drží vlhkost a chrání ji před mrazem a vysušováním ;). Možná na to máš jen jiný názor, než já,ale to je také v pořádku :).....

      Vymazat
    2. K té vazelíně jsem se také chtěla vyjádřit :) - Za mě vazelína ne > na zjemnění je sice hodně dobrá, ale je hydrofobní, tzn. odpuzuje vodu, takže rty nehydratuje, si myslím :)

      Vymazat
    3. Eve, o to právě jde, ona sama o sobě vlhkost nedodá,ale právě v pleti vlhkost udržuje, takže ideální stav, dát něco an hydrataci a uzavřít to vazelínou, odzkoušeno,fakt!

      Vymazat
    4. co jsi studovala za vejšku Petruš?? :)

      Vymazat
  10. Tu Reginu osobně moc ráda nemám, balzám je skvělý, ale balení děs, buď to někde omylem zahřeju a vyteče mi to spodem nebo je to moc tuhý a hlavně ke konci se mi to vždycky divně rozblemcá a poslední dva až tři centimetru špalku musím vyhodit, páč je to hnusný. Mnohem radši mám takový ten vykrucovací lepidlový od Astrid, obsah mi přijde stejný a balení o moc praktičtější :) Jinak samozřejmě balzámů mám plno dalších, mám hrozně ráda Crazy rumors a Yves rocher. Ten konopný vypadá skvěle, po tom se podívám taky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Můj nejoblíbenější je měsíčkový od Alverde, je hodně mastný a přesně to mi vyhovuje :)) Ale klasickej jelení lůj z lékárny mám doma u postele pořád:)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkný video Peti. Mám zkušenosti s balzámy s konopím a můžu jen pochválit! Hodně trpím na opary a konopí je jedna z věcí, která opravdu napomáhá hojení! Jinak ten typickej jelení lůj je super, na ten zas nedá dopustit moje mamka. Při rýmě si ho doma mažeme i pod odřenej nos. Mám ještě balzám na rty z avonu a můžu taky pochválit a doporučuji! :-) Poslední balzámy od essence má kamarádka a taky si je vychvaluje!

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě palec nahoru za opravdu vydařené líčení a účes. Po delší době to opravdu na 100% - chválím :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, supr video jako vždy:) Zajímalo by mě, jaký máš názor na balzámy Labello? Já teď používám Labello-Hydro Care a jsem s ním moc spokojená, protože v tomhle mrazivém počasí krásně rty hydratuje. Děkuji za odpověď a přeji hezký víkend:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ti nevím, pár Labell jsem vyzkoušela a že by mě to nějak nadchlo, přijde mi lepší obyč Astrid nebo Regina.....

      Vymazat
  15. Ahoj Peti, musím ti napsat, že ti to v tomto videu moc sluší. Hlavně ty řasy, předpokládám nalepené, ti otevřely oči a celkově tak hezky záříš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, ano,jsou nalepené a vlastně nemám jinak namalované oči, než ty řasy a řasenku :), jsou značky red cherry a kupovala jsem je na ebay

      Vymazat
  16. Skvělá recence a pěkné video:-) Já taky zkouším ráda různé nové balzámy, ale vždy se vracím k třpitivému Labellu.

    OdpovědětVymazat
  17. Velmi pěkné video Péťo;) já jsem leta používala právě ten balzám od BIodermy (nejen protože trpím na atopický ekzém) a byla jsem s ním nadmíru spokojená. I když cena tohoto produktu je vyšší, na oplátku mi vydržel skoro rok, takže ok;)

    OdpovědětVymazat
  18. Mocinky nádherný video ,podle mně je to nej video které si kdy natočila , a co se týče tý vazelíny máš pravdu že se ta voda míň odpařuje, kdysi jsem četla že když si dáš malinko vazelíny na krk a pak nastříkáš parfém vydrží to prý celý den ,i někde na plese, furt to bude vonět.

    OdpovědětVymazat
  19. Tak já mám nejradši balzámy od Oriflame - konkrétně zázračný kelímek karamelový, je opravdu super. Na to, že Oriflame nemám ráda, tak tohle je věc, která se jim fakt povedla. Jinak od Essence mám taky tyhle balzámy a vyhovují mně.

    OdpovědětVymazat
  20. ten balzám od Essence mám taky a mně teda hlavně nádherně voní! :) jinak já mám děsně ráda balzámy Carmex a Crazy rumors, na ty můžu pět ódy od rána do večera :D
    zaujal mě tedy ale i ten od Bione :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, taky si to myslím. Tak trochu po žvýkačkách nebo po třešních :D

      Vymazat
  21. Moc všem děkuji za pochvaly, názory a další tipy, moc také děkuji za pochvalu líčení a účesu, tohle je takový můj rychlý civil, abych tak řekla, takhle nějak mě asi potkáte venku nejčastěji :), jen bez těch řas, ty jen když mám náladu :D.....

    OdpovědětVymazat
  22. Super video, Péťo! Přišlo mi přesně k chuti, balzámy pořád zkouším, nejvíce mi vyhovuje asi od Saloos, takové s bambuckým máslem, je takový hutnější.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, chtěla bych se tě zeptat jaký znáš nejsvetlejší případně nejvíc šedý make-up vůbec, úplně kdekoli, vyzkouším všechno jsem fakt zoufalá :D zkoušela jsem v DMku Rimmel 24h a pak jeste wake me up a ty nejsvetlejší odstíny jsou na mě šíleně oranžový... vlatně obecně u všech make-upů bych potřebovala u nejsvetlejšího odstínu jeste o 2-3 zesvětlit... hlavně aby byl krycí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus od REvlonu Colorstay Ivory-za ten dam ruku do ohne, je krasne do ruzova, nebo od NYXu ten nejsvetlejsi.

      Vymazat
    2. přesně tak, souhlasím, Revlon colorstay je super, mám odstín Ivory a je hodně světlý a do růžova, ale odstín buffy je také světlý a se žlutějším podtonem a pak NYX ty nejsvětlejší odstíny jsou opravdu téměř bílé....

      Vymazat
  24. Dobrý večer, Petro. Já Vám prostě musím napsat :). Pokaždé když přijedu z práce v nemocnici úplně zrychtovaná, tak si pustím nějaké Vaše video a hned se mi zlepší nálada. Nenechte se prosím nikým odradit, neboť já Vás zbožňuj :))) a čerpám na tomto blogu inspiraci. S přáním klidného večera (unavená zdravotní sestra) Tereza Blažková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, moc Vám děkuji, to jsme mě potěšila a udělala hezčí večer, fakt :). Už jen proto, že práce zdravotních sestřiček si moc vážím, protože je to určitě nepředstavitelně náročné a hlavně nedoceněné, tak jsem ráda, že alespoň trochu přispěji k regeneraci našeho zdravotního personálu :D.....hezký večer!

      Vymazat
    2. Tak teď Vás mám ještě radši :). A věřte, že dál šířím petralovelyhairmánii mezi kamarádkami. Moc Vám fandím :)) . S pozdravem Tereza B.

      Vymazat
  25. Já mám doma jak od Essence tak od Reginy. Od Essence jsem si koupila dneska, takže ještě nevím, ale ten od Reginy používám už od malička. Já ho teda taky používám jen na rty, ale když jsem nemocná, tak si koupím jeden malý zvlášť a mažu si s ním můj červený a smrkáním odřený nos a pomáhá to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky jsem ti chtěla říct. Když jsem měla předchozí blog, tak jsem tě nominovala to svých TOP 3 nej blogů. Teď mám blog opět znovu a opět jsem tě nominovala. Mám tě moc a doufám, že si tam něco počteš :)

      Vymazat
    2. moc děkuju, chtěla jsem se podívat,ale nechce mě to pustit na tvůj profil :(, že prý není veřejný,tak nevím kam :)...

      Vymazat
  26. Za me jedine klasicky jeleni luj nebo Carmex ci Blistex v kelimku ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, na video jsem se těšila, vyzkouším určitě ten první balzám, díky za tip, koupím ho i příteli na Vánoce asi :D :)
    Já trpím na opravdu hodně suché-popraskané rty, často je okusuju :X a opravdu mi nepomohou nějaké Labella, Essence apod, proto zkouším z lékarny a přírodní. Zatím je můj favorit Lavera repair, 4,5g/120Kč, např. v DM, to je zase můj tip pro tebe :) Od Biodermy jsem měla Atoderm tyčinku a žádná sláva, rty jenom zvláční, jinak nic moc.
    Měj se hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jééé, v tomle videu jsi fakt krásná:) A ten šátek je super!!! Martina

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo ty řasy Ti moc sluší! Mě trápí přesušené rty permanentně a když už mi něco zabírá,tak po chvíli mi to zabírat přestane...Ten velký jelení lůj mi také moc nepomohl.Ale ta vazelína je zatím asi nejlepší byť je tak "odsuzovaná" :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  30. Jedna malá a milá řetězovka :).
    Tak jen kdybys chtěla pokračovat, zmínila jsem Tě na svém blogu:
    http://one-day-slimmer.blogspot.cz/2012/11/moje-jedenactka.html

    Jinak používám ten velký obyčejný jelení lůj a kdyby mi ho Románek někam neschoval, nemusela bych si na tuto zimu kupovat nový a vydržel by mi určitě ještě i letos ten loňský. Podle mě určitě pomáhá jako prevence proti oparům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju a budu pokračovat, stejně se na tu 11 chystám a děkuju za milou zmínku sousedskou :), to mě potěšilo!

      Vymazat
  31. Ahoj Peťul. Jsi úžasná:). Akorát to opěvování vazelíny...ach jo!!!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Petro, proč pořád doporučuješ tu vazelínu??? Myslím si, že kdo o tom nic neví, jsi právě ty!!!To že je součástí i mastí z lékárny??? No,to je vážně důvod si ji pořídit. Je tam jen proto, že je levná!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechtělo by to ještě více vykřičníků a otazníků? Myslím, že ty chceš tak akorát buzerovat....ale odpovím i tak ráda, doporučuji ji z toho důvodu, protože chrání plet před vysušováním a vnějšími vlivy, zjemňuje a v kombinaci s hydaratačním krémem pod ni, je to na zimu skvělé duo.

      Vymazat
  33. Ahoj Peti, veľmi ti to vo videu pristane..aj tá petrolejová farba sa ti veľmi hodí :-)
    chcem sa opýtať, či by si tu nemohla hodiť celkové zloženie toho balzamu Cannabis (tzv. INCI), pretože na internete som ho nenašla. Veľmi ma zaujal..mám pery veľmi vysušené a musím pravidelne mastiť, inak sa mi robia šupinky. Tento balzam ma veľmi zaujal :-)
    ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a píšu složení: coconut oil, glyceryl stearate, almond oil, bees wax, butyrospermum parkiii, tocopherol, cannabis sativa oil, parfum.

      Vymazat
  34. Peťulko teda vážně nádhera! Ve videu ti to opravdu moc sluší! :) Já mám z těchto ten růžový Essence a za těch pár korun je celkem fajn :) nejoblíbenějším je pro mě ale balzám od Body Basics :)

    OdpovědětVymazat
  35. teda tady ti to ale hrozně sekne :) super šátek i náušnice a celkově ti to teda fakt sluší :)

    cula

    OdpovědětVymazat
  36. Já mám teda nejrqaději Labella a pak teda Blistex.. Ty Essence moje rty moc neuspokojily teda :( http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Péto krásná recenze určitě si nějaké ty balzámy prořídím. I když mi je teprve 14 let tak se na tvoje vida s radostí dívám každý den se jdu podívat zdali jsi jsem dala nějaké nové video abych se jím mohla inspirovat. Děkuji že jsi založila tento blog.. :) Káta

    OdpovědětVymazat
  38. Já mám poslední dobou nejraději mandarinkový balzám od Alverde. Krásně rty promastí a úžasně voní.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Petruš, video opět skvělý a moc tito sluší.Také jsem použivala na rty labella a nic.použím hodně Jelení lůj od Reginy super.Možná vyzkouším od Essence a Cannabis.Ty jsem ještě neměla.děkuji za supr video...Šárka

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj, co máš za umělé řasy. Vypadají totiž krásně přirozeně, taky bych takový chtěla. Zatím mám jen takové co jsou až moc přehnané a nevím, kde sehnat přirozené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tohle jsou Red cherry lashes č. 16, kupovala jsem je na ebay a jsou fakt skvělé!

      Vymazat
  41. Ahoj Peti, strašně ti to v tomhle videu sluší :)
    Jinak na pusu si patlám furt něco, ale nikdy nedám dopustit na Ochranný lůj na rty s vitaminem E a kakaovým máslem od Astrid. Má skvělý balení - vypadá jako to šroubovací lepidlo v tubě, s vytáčecím mechanismem. Je to velký balení a stojí cca 40 Kč, mají ho určitě ve Schlekru (takže v Tetě.) Jelení lůj od Reginy je fajn, ale to balení je naprosto šílený a nevyhovuje mi. Jinak co používám na opravdu hodně popraskané rty je, že před spaním na ně nanasu vrstvu krému nivea v modrém plechovém kelímku - je to naprosto skvělá věc a ráno jsou rty jak vyměněné :)
    Jinak super vido jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Nivea je super, taky si s ní mažu pusu před spaním :-) A.

      Vymazat
    2. Niveu mám taky moc ráda i na celý obličej :)

      Vymazat
    3. Já ji na celý obličej nemůžu, mám spíš smíšenou pleť, ale na noc si s ní mažu i ruce. A musím říct, že i přítel, který nesnáší všechny krémy, šminky a kdovíco, tak v zimě o Niveu škemrá a maže si s ní popraskaný klouby na rukou :-) Po zbytek roku jsou zase všechny krémy na ruce fuj :-D Z jelenních lojů používám už několik let Helle, ten si nemůžu vynachválit. A.

      Vymazat
  42. strasne ti to na tomto videu slusi!:) kiss and care cerveny od essence mam, a tej voni sa nic nevyrovna!

    OdpovědětVymazat
  43. Zdravím, koupila jsem si ten balzám od bione s konopím. Krásně voní a je příjemný na rtech. Jen mi připadá, že se strašně rychle roztéká. Jakmile se dotkne rtů, které jsou teplé, tak úplně cítím, jak taje. Proto ho mívám v ledničce :) nedokážu si představit, jak by to s ním dopadlo v létě. Ale je opravdu úžasný :) jinak Peti, tvá videa jsou perfektní. Poradí i pobaví zároveň, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj :)) teda za mě má jedničku s hvězdičkou oriflame-konkrétně kelímek, je super i na odřený nos při rýmě ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím :-) pro mě ze všech balzámů, které jsou vyzkoušela, vede EVA medový balzám :-) navíc krásně voní po vanilce :-)

    http://fifi-look.blogspot.cz/2013/01/eva-medovy-balzam-na-rty.html

    OdpovědětVymazat
  46. Děkuju za další dobrý typy. Ten od reginy je super, používala ho už i mamka, když sem byla malá. A ten od bione bych chtěla moc zkusit, tuhle kosmetiku mám ráda. Já jsem taky psala o balzámech na blogu, tak kdyby sis chtěla počíst, tak se podívej :) http://veronikyzivot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peťo, tohle video se ti povedlo a moc ti to sluší :) Chtěla bych se tě zeptat, kde kupuješ konopný balzám? Chtěla jsem si ho koupit normálně v obchodě, ne na internetu, a tak jsem zašla do Terna, kde by tuto kosmetiku měli mít, ale bohužel jsem ho nenašla. Díky za odpověď. Měj se hezky :)
    Silvie

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!