OOTD - srdíčkové punčocháče

by - 26 listopadu

Krásné pondělí všem,

po dlouhé době se nám konečně podařilo nafotiti jeden outfit, není to rozhodně nic světoborného, jen takový civilní podzimní outfit na běžné nošení a hlavně pohodlný do auta. V poslední době nepřeje počasí vůbec fotkám a i videa se strašně špatně dělají, není pořádné světlo a tak ani kvalita fotek není nějak excelentí, ale tak pro ilustraci.....
 
Hlavním bodem jsou punčocháče se srdíčky, jsou značky Pamela Mann a já je zakoupila na ebay, ale pak jsem zjistila, že stránky jsou anglické a poštovné také není nijak hrozné, pokud vezmete více kousků a tak se asi vyplatí objednat přímo z oficiálních stránek. Punčochy jsou dost silné, zimní a infantilní vzor se mi hrozně líbil. Přijde mi ale, že dělají silnější nohy, mně to sice zas tolik nevadí, ale někomu by třeba mohlo, tak na to raději upozoňuji. Jinak jsou velice příjemné a opravdu teplé.
Další kousky snad ani nestojí za zmínku, protože vše mám již dlouho, rolák i kraťasy jsou od vietnamců, boty jsou z www.urbanog.com a mám je už tři roky,baret je z Takka a kabelku jsem dostala letos k narozeninám od manžela, mám k ní i lodičky a už jste ji několikrát viděli, je z C&A. Doplním snad už jen kabát, je z Takka a je na prodej. Pokud by někoho zajímal přívěšek na kabelce, tak ten je z ebay.
Celý outfit je tedy jen červenočerný a i když kombinace těchto dvou barev je poměrně tvrdá, já ji mám na zimu a podzim ráda.
Co se týče líčení, na sobě mám jen BB Cho Bo Yang od Misshy, nalepovací řasy, žádné stíny, nic a rtěnka je od Nivey Colour passion v odstínu 25 Cardinal.
 
Jak se vám tato kombinace líbí? Máte rádi zajímavě vzorované punčocháče? Já je přímo zbožňuji!








You May Also Like

115 komentářů

  1. krásný, mě se to fakt oc líbí :) Takový, romantický :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky sladěné, avšak nevím, zda celý outfit nepůsobí trochu lacině, což by bylo ve Tvém případě škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to i docela líbí, ale přijde mi to opravdu jako pro nějakou 12letou holčičku, což určitě nemyslím zle! Jsi moc hezká a máš super postavu, takže si můžeš opravdu cokoliv :) Jen se mi to zdá opravdu trošku dětské. Nicméně, proč bychom měly chodit pořád střídmě oblečené, dokud jsme mladé, tak si to musím užít :)

      Vymazat
    2. Super postava ale neznamená,že se dá prominout nevkus:)Takový výrok mě pohoršuje.To jako holky co mají super postavu si můžou obléci pytel a nikdo je za to nebude pranýřovat, ale holky co mají cosi navíc musí být totálně ostražité nad vším,co si oblečou?To mě rozčiluje!
      Srdíčkové punčochy jsou k jejímu věku příliš,ale daly by se rozdýchat pokud by zbytek byl totálně umírněný a elegantní..Kabelkou a kraťasy to získalo totální lacinost a přeplácanost.Já nechápu že to ostatní nevidí.I když je jasné že je tady spousta vlezdoprdelek..

      Vymazat
    3. Jennie a kdo jsi, že máš patent na vkus a na rozum, copak nechápeš, že různí lidé mají různé pohledy na věc? Jestli něco rozčiluje mě, tak to je netolerance vůči okolí, nikoliv kritika, tvůj názor je v pořádku, nikdo ti ho nebere,ale nesnaž se ho vydávat za obecně platnou pravdu ;).

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Peti vůbec se nerozčiluj ... paní ti očividně závidí tvoji krásnou postavu a to že si můžeš obléct cokoliv. A ano když máš krásnou postavu jako tady Péťa tak si mužeš obléct mnohem více věcí než někdo kdo takovou postavu nemá. Podle mě je to krásný outfit... Samozřejmě že 50 letá paní si nemůže obléct takové punčochy ale Péťa,která vypadá na 20 má krásné hubené nohy si je klidně obléct může ... když má někdo nadváhu tak je asi jasný že si nebude brát punčochy co mu nohy ještě rozšíří. Jennie je asi špatná z toho že si takové punčocháče nemůže dovolit nosit ....jestli nechce aby její nohy připomínaly lodní sloupy :) to neznamená že se to bude snažit vymluvit i těm kteří si to dovolit můžou.

      Vymazat
  3. Skvělý outfit! Srdíčkové punčochy nemají chybu, mám je také, ale nevím už, co je to za značku, kupovala jsem je také na ebayi.
    Jinak kombinace je to moc hezká a sluší ti. :)
    Já na punčochách ujíždím, ať už jsou barevné, vzorované nebo obyčejné černé. Jinak na blogu už jsou k vidění punčochy se stříbrným detailem, jak jsi chtěla vidět. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, děkuju,jdu se hned mrknoput, jinak právě ty jsi mě s těmi srdíčky inspirovala :)!

      Vymazat
  4. Prej tvrdá kombinace - a kde? Podle mě je to takové roztomilé :o)
    A líbilo by se mi to, jak to máš na té první fotce (jakože šedé kraťasy a bílé rukavice - aspoň tak mi to na první pohled připadalo :o) - trošku mě pak zklamalo, že jsou kraťásky vlastně červené :D

    OdpovědětVymazat
  5. oblíkáš se nepřiměřeně svému věku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale přiměřeně svému vzhledu a postavě, milý anonyme.

      Vymazat
    2. souhlasím.-)) Petra prostě chce být dvacítka za každou cenu.

      Vymazat
    3. ježiš, anonyme, tak si to klidně podpoř ještě dalšími komentáři tady, trapné fakt....

      Vymazat
    4. Zase jeden anonymní schyzofrenik :o))))))))) chudák :o)))
      Péťo, moc krásný outfit, ale nejvíc se mi líbí líčení, to ti prostě sedne báječně :o))) krása, zdravím, Káťa

      Vymazat
  6. Krásný make-up, moc pěkná barva rtěnky/lesku, ale to oblečení je na můj vkus až moc dívčí:-) .

    OdpovědětVymazat
  7. vypadáš jak šl***a z E55

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý anonyme, je vidět, že často kolem zmiňované E55 nejezdíš nebo se moc často díváš na Pretty woman, kde Julia Robert vypadala skvostně. Ve skutečnosti to na E55 je asi takto - http://ceskokrumlovsky.denik.cz/galerie/foto.html?mm=ilustracka_prostitutka_cheb_zlatak. Na první pohled je patrné, že Peťa měla, má a vždy bude mít vkus. Nikdy (co si pamatuji) se nedopustila žádného módního fópa.

      Tímto se opět projevuje jen jednoduchá inteligence naší závistivé společnosti.

      Vymazat
    2. To se řiká obrazně ty blbečku... a Petra možná má vkus, ale rozhodně se neobléká přiměřeně ke svému věku, neřikám aby nosila uťáplé oblečení a tak, ale aby se oblékala jako 20tka mi přijde přehnané a dost nevkusné...

      Vymazat
    3. mně přijde opravdu úsměvné, kolika anonymům leží na srdci "moje dobro" a chtějí mi vlastně pomoci a upozornit mě na to,jak se ztrapňuju svým oblékáním, videi, vzhledem a vlastně vším, díky, není třeba, poradím si sama.

      Vymazat
    4. Obdivuji Peťu, že tu takové podobné primitivy jako Ty vůbec trpí...

      Vymazat
    5. A petra má jako kolik, 50 nebo co?:D já budu mít v lednu 21, to abych na sebe navlíkla nějaký pytel, už budu stará na krátké sukně a upnuté roláky asi :D achjo, měla bych si těch 20 ještě užít :D
      Verča

      Vymazat
  8. Moc pěkné...z kama máš ty kratásky? :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Parááda moc pěkné :) a z kama máš ty kratásky? :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se to moc líbí a vůbec si nemyslím, že by to bylo Tvému věku nepřiměřené. Každý jsme tak mladý, na kolik se cítíme. ;-) A jestli si můžu dovolit odbočku od outfitu a líčení - ty fotky jsou perfektní, pořád se zlepšuje jejich kvalita a já se i kvůli nim na Tvůj blog čím dál raději vracím. Takže pochvala Tobě i fotografovi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a fotograf bude jistě potěšen :), jinak si myslím, že nepřiměřené to není, prostě ráda oblečení střídám,jednou si vezmu něco infantilnějšího, jindy mám naopak náladu na usedlejší outfit, myslím,že to není nic proti ničemu :)

      Vymazat
    2. Ahoj, já myslím, že pokud nepracuješ někde na úřadě jako finanční ředitelka, tak si takovéhle oblečení pro volný čas a pro svůj obor můžeš dovolit. Proč ne? Je hezké být občas dětmi, radovat se z maličkostí jako ony. O tom život je. Je vidět, že si umíš udělat radost a to né každý umí. Pro někoho blbost, srdíčkové punčocháče, ale tebe potěší pokaždé když si je vezmeš. Já si třeba dneska koupila růžová sluchátka do uší s medvídky (na doma). Takže jsem taky takové dítě. Na tom není nic špatného. Líbí se mi, že s věkem nerezignuješ na život a jsi kočka větší než kdejaká dvacítka.

      Vymazat
  11. Péťo, účastníš se soutěže Best beauty blogger Loreal 2012? Myslím,že bys měla šanci uspět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neúčastním, přišla mi sice na mail pozvánka od Lorealu,ale raději to přenechám mladším a schopnějším blogerkám, tyhle soutěže mi sympatické nejsou a po soutěži se Sephorou si myslím,že jen tak do něčeho nepůjdu, byla to pěkná šaškárna na lidi, na facebooku se to tvářilo buhví jak to není lukrativní místo, ale nakonec šlo vlastně jen o prodavačku s nevýhodným platem a smlouvou. To samé,když jsem si přečetla pravidla té soutěže od Lorealu, tedy ta nezkrácená, v celém znění, která musíte dohledat, tak jsem z toho měla dost rozporuplné pocity, opět nejde o nic jiného, než o to udělat zadarmo co největší reklamu Lorealu a ten blogerky jen využije ve svůj prospěch, ale je to jen můj názor, třeba z toho zúčastněné blogerky budou mít nějakou lukrativnější nabídku nebo spolupráci (doufejme, všem držím palce). Přiznám se ale, že pro mě není měřítko úspěchu nějaká vymyšlená cena,ale reakce čtenářů, takže už z principu se mi trochu příčilo se takové soutěže účastnit,ale jak říkám, myslím si, že je to pro mladší a že je to možná fajn způsob,jak se zviditelnit. Můj názor je takový, že vyberou blogerku, která se jim bude nejvíce hodit do krámu, tedy takovou, kterou čte co nejvíc lidí,aby měli co největší reklamu ;). Ale jak říkám, blogerkám, které se účastní, držím palce a přeju jim hodně štětstí a aby z toho taky něco měly, ne jen ta firma ;).

      Vymazat
    2. Mám na tyhle soutěže stejný názor. Reklama zadarmo aneb kdo umí, ...

      Vymazat
  12. Ta rtěnka vypadá skvěle! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. veľmi pekne si to skombinovala ;)
    na tvojom mieste by som si kabátik nechala ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Nechápu ty komentáře o nevhodnosti vůči věku. Jednak Peťa vypadá tak na pětadvacet a ne na svůj reálný věk, a navíc má skvělou postavu a tak nevidim jediný důvod, proč by toto mělo být nevhodné. Tyhle komentáře mohou psát snad jen zamindrákované obtloustlé myši, které nosí celý život černé tesilky s nějakým volným pytlem k tomu, které jsou vidět všude v ulicích.
    Peťo, vůbec se tím nezabývej, sluší ti to moc a punčocháče jsou super a tu značku jdu hned prozkoumat. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti soulasím s Ew*Edens :) kabátek bych si určitě nechala je moc krásný. Celý outfit je super a moc ti ta kombinace červené a černé sluší. :) Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná, výrazná žena, postava, že by za ni vraždily holky o deset, možná i patnáct let mladší a přesto si nemůžu pomoct, mně to nesedí. To bude asi tou kombinací sofistikovaně rudých rtů a punčoch, které jsou poněkud... infantilní. (A to se mi líčení samo o sobě líbí moc a moc, nepřeplácané, jednoduché a "sedí".) Mám z toho rozpačitý pocit, že to zůstalo někde na půl cestě mezi "chci být dámou" a "chci být rozvernou holčičkou". Lesklý kabelky za mě osobně vůbec, připadají mi šíleně laciný, červená barva tomu dodala poslední hřebík do rakve. (Jakkoli si myslím, že se dá najít kabelka, která nevypadá jak kufr, tak chápu, že prostorná kabelka je praktická a pokud není pevná, člověk v ní stejně nic potřebného nenajde, takže velikost budiž, ačkoli k subtilní štíhlé nositelce mi moc nejde.)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásne! toto ma fakt zaujalo, nádherná kombinácia a ešte k tomu dokonalé vlasy a makeup :) jediné, čo sa mi tam trochu nehodí je ten prívesok na kabelke, ale to je len detail :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, tie boty su fakt krásne takéto dlhe hladám :o) Fakt krása ! A outfit celkovy je krásne zladený :))

    OdpovědětVymazat
  19. Já osobně bych se v tomto outfitu necítila dobře, Tobě Peťul sluší, ale asi bych přihlédla k věku a po 30. už bych volila více eleganci.Občas proč ne...sluší Ti téměř vše :-) A červená a černá kombinace je v zimě fajn!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí kombinace černé a červené :) A rudé rty ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  21. To je krásné, svěží a roztomilé.
    Já nevím, jestli by se měly ženy po dosažení 30 let věku vyskytovat už pouze v kostýmku se sukní po kolena, ale zrovna Tobě to takhle moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  22. Na hezké postavě naprosto nevkusné šaty. Není to nepřiměřené vzhledem k věku, ale myslím, že mentálně máš Peťo na víc, než outfit ve stylu ,,lolitka".

    OdpovědětVymazat
  23. Ty punčochy jsou suprové..omládla jsi alespoň o 10 let..působí to moc hezky Peťul

    OdpovědětVymazat
  24. Strašně moc ti to sluší! :-)) Líbí se mi i účes. Já nejsem schopná si rybí cop uplést. Četla jsem na netu pár návodů, viděla fotky, ale prostě jsem vůbec nepochopila, jak se to dělá :-( :-D

    OdpovědětVymazat
  25. ste strašne krásna a to vám závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Nechápu,proč kabátek je na prodej,když ti moc sluší.Spíš bych prodala punčocháče,jsou spíš pro ...náctileté,ale když se v nich cítíš dobře,proč ne..Jinak ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Péťo,
    už dlouho se Ti chystám napsat, ale doposud jsem nenašla lepší příležitost, než teď.
    Tvůj blog jsem objevila nedávno, a se svým hodnocením se přidávám k většině - že jsi báječná blogerka, která neomrzí, podáš kvalitní a cenné rady, nápady, triky, což mnoho z nás ocení. Jsi určitě v mnoha směrech inspirací, ale co se mi na Tobě nejvíce líbí je to, jak pohotově, mile a vstřícně odpovídáš na dotazy/přání/připomínky čtenářů a čtenářek. To je podle mě hodně důležité, a ty to zvládáš skvěle.

    Co mě ale vyprovokovalo k tomu, napsat ti zrovna k OOTD jsou komentáře anonymů. Chtěla bych k tomu říct jen pár slov a to, že:
    Každý ať nosí to, co se mu líbí a co je mu nejpohodlnější. Není důvod, aby jsme se podřizovali trendům, nebo tomu, co určuje doba, nebo dané období, když se v tom necítíme. I oblečení nás prezentuje, tak můžeme nosit to, co chceme my. Tím jsem chtěla říct to, že mnozí anonymové si nejspíše myslí, že na barevné outfity jsi stará. Když jsem tentokrát objevila Tvůj blog, vůbec bych ti Tvůj věk netipovala, myslela jsem si, že jsi mnohem mladší. Myslím si, že Češi jako národ zatím nejsou moc přístupní k barevným outfitům, přece jenom když to srovnám například s návštěvou Barcelony, Říma.., tam ten "street style" je o barvách, míchání různých kousků a originalitě. Pak se vrátíme do Čech a je to o úplně něčem jiném. Ty prezentuješ barevnější a nápadité outfity, což je podle mě super!, takových lidí by mělo být určitě víc, dělá to TEBE jako osobnost. Mnozí anonymové si asi myslí, že vzhledem k tvému věku bys měla nosit usedlejší oblečení, ale to je právě to, co je špatné, protože usedlejší oblečení je už opravdu pro starší paní, a né pro tebe, která je mladá. Je jen jedině dobře, že nespadáš pod tuhle usedlou kategorii lidí, a zkoušíš něco nového. Taky jsem ti chtěla říct, že tvojí postavu spousta mladších holek může možná ledatak jen závidět, protože kdyby si ony vzaly ty srdíčkový punčocháče, tak by se jim roztáhly přes celý stehna:D, tím nechci být zlá, jen říkám, že si to málokdo může dovolit.

    Přeji ti mnoho úspěchů, jak tady v blogování, tak v soukromém životě. Jsi neskutečně příjemná, zábavná a sympatická, že by se s tebou povídalo jedna báseň a určitě jsem pro ten zmíněný sraz tebe a čtenářů, co tady kolovalo jako nápad, protože by bylo super tě poznat i osobně! Zůstaň hlavně taková jaká jsi, s bláznivým barevným oblečením ( a srdíčkovýma punčocháčema!), protože to seš ty a takhle tě mám nejradši! <3
    Moc se těším na další tvé líčecí video, OOTD a spousty a spousty recenzí. Blog jde neskutečně rychle dopředu, ať už je to kvalita fotek, kvalita videí, projevem a vším, což je jedno velké plus:)).
    Na závěr ještě takový malý dodatek, nic si nedělej z anonymů, ale to ty určitě už víš sama. Nemá cenu to tu rozebírat, vždy se najde někdo, kdo bude ten "negativní", ale myslím si, že zrovna v Tvém případě se bát nemusíš, protože máš obrovitánskou převahu těch super čtenářů a čtenářek, kteří Tě dyžtak vždycky podrží v komentářích, když nějaký anonym začne rýpat.

    A Jindřichův Hradec je skvělé město!, ráda tam jezdím na výlet úzkokolejkou, kousek od J.H máme chatu, takže je to mým častým místem, kde o prázdninách trávím čas.

    Měj se krásně a mnoho pozdravů posílá Nela:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nelo, chtěla bych Ti moc poděkovat za krásný komentář, kterým jsi mi věnovala nejen plno pozitivní energie,ale také svého času a toho si moc vážím :). Je mi úplně jasné, že se nemohu zavděčit všem, avšak dokud se mě anonymové nezačali vyptávat na věk, tak jim mé outfity příliš mladistvé nepřišly, tedy z toho jednoznačně usuzuji, že už neví,co by mi vytkli a do čeho rýpnout a tak to zkouší alespoň takhle, proti konsturktivní kritice, která se tu objevuje, nemám vůbec nic, ba naopak. Osobně sdílím zcela Tvůj názor, at si každý nosí, co chce, pokud to nikoho jiného neuráží a i si myslím, že na těchto punčocháčích není absolutnš nic vulgárního a nevhodného vzhledem k věku, zvláště když přihlédnu k tomu, že se jedná o outfit volnočasový. Nejsem ten typ, který by si liboval v usedlém oblečení a myslím, že je velká škoda, že hodně lidí se všeho bojí, vše je na ně moc a umí jen kritizovat a vyzařovat negativismus, snad se to někdy změní :).Přeji krásný advent ;)!

      Vymazat
  28. Neuvěřitelně Ti to tady sluší! Nedávno jsem narazila na tvé videa, kde máš spíše výrazněji nalíčené oči a světlé rty a dle mě Ti tedy mnohem více sluší tento "look"! Fakt super! Jinak s tím světlem mě to také štve, sice netočím videa, ale jak říkáš, udělat pořádnou fotku to dá teď fakt zabral..

    OdpovědětVymazat
  29. Nádherné! Moc Ti to sluší i ty rybí copánky:))

    OdpovědětVymazat
  30. Já ty punčocháče miluju. Vlastnit tvoje hubené nohy tak už je mám dávno taky.

    OdpovědětVymazat
  31. Ohromně ti to sluší! Je to takové hravé :) Líbí se mi ty copy, nosím ráda jeden rybí a dva jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo krása, punčocháče jsou výborný a ten kabátek ti taky moc sluší, nechápu, proč ho prodáváš! :-)
    Super fotky, jsi kočka! :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkné:-))

    Nad anonymy jsem se pobavila :D :D

    Peti, když jsem tě začala sledovat, myslela jsem si že máš tak 20-25 let :-) byla jsem překvapená že jsi starší:-) Všechny tvé outfity jsou krásné, máš opravdu super styl:-) Jsi moc krásná žena a anynonymové ať jdou do .... :-))

    OdpovědětVymazat
  34. Nádhera! Moc Ti to sluší.
    eWa

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo, moooc Ti to sluší, vypadáš jak nějaká osmnáctiletá školačka :-) (v dobrém slova smyslu!!!)

    OdpovědětVymazat
  36. Moc ti to sluší, jsi fakt kočka ;))

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti to sluší! Ty punčochy jsou úžasný a ty rybí copy? Taky bych je chtěla takhle pěkně umět :) Já si ho jakštakš upletu, ale po hodině mi z toho vypadaj ty sestříhaný vlasy, takže se dycky naštvu :D

    OdpovědětVymazat
  38. toto ti veľmi vyšlo!vyzeráš tu na 18 :D wow! a tie srdiečka sú veľmi zlaté :))

    OdpovědětVymazat
  39. Tak tohle vypadá úžasně! Líčení, oblečení,.. Slintám :))

    OdpovědětVymazat
  40. Hrozně se mi líbí tvé nalíčení. Neuvěřitelně ti sedí a sluší :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mě se to moc líbí at si říká kdo chce co chce moc ti to tady sluší.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc ti to sluší, Péťo, inspirovala jsi mě těmi rybími copy! A také pokukuji po srdíčkových punčochách z Lindexu, ale jsou bílé s černými srdci, tak se bojím, abych v nich neměla nohy jak sloupy :D Jinak mi přijdeš děsně hubeňoučká, jak holčička :)

    OdpovědětVymazat
  43. Peti, moc Ti to slusi, tohle se fakt povedlo:)
    chtela jsem se jetse zeptat kde se kupuje dekorativka od nivey? tu rtenku bych si taky rada poridila
    Magda

    OdpovědětVymazat
  44. Moc hezké sluší ti to chtěla jsem se zeptat jestli budou na eshopu ještě nějaké štětce od maestra :) Díky

    OdpovědětVymazat
  45. waaaaaaau, teda vyzerá to užasne... nenapadlo by ma, že takéto pančušky sa daju takto krásne skombinovat. A tie červené usta... naozaj celé super!!!!
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  46. Peti, to je krása :) Účes, líčení, outfit... prostě bomba :) Nemám slov, jen žasnu, jakou pěknou ženskou stvořila matička Země :) I když jsem heterosexuální žena, ta druhá fotka mě prostě dostává do kolen :D Prostě supr, co na to říct... :) Hezký start do nového týdne, kočko!

    OdpovědětVymazat
  47. nějaký hezký punčocháče bych chtěla taky, jinak já černou mám moc ráda a myslím že na podzim a zimu se více než hodí :)
    a sluší ti to ;) nos to, co se ti líbí a na ty blbý řeči nemysli.

    OdpovědětVymazat
  48. Peťul. Moc ti to sluší!:) Káč.

    OdpovědětVymazat
  49. Závidím tu tvoji krásnou postavičku a hlavně výborný vkus. Ono i když v mým okolí má spousta lidí krásný oblečení, tak mají problém to dobře zkombinovat. Já s tím taky občas mívám problém. Nejhorší je, když strávím kombinací nějakýho outfitu nějakou dobu a přítel mi pak suše oznámí, že se to k tomu absolutně nehodí :D Naštěstí můj přítel se v módě docela vyžívá, takže mi u téměř veškerých nákupů asistuje :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peti,
    ja sa ti priznám, že tvoj štýl obliekania nie je práve moja šálka kávy, ale nevidím na tom nič zlé, nemám chuť ťa urážať, lebo viem, že môj štýl sa tiež určite nepáči všetkým. Ak by ťa inak zaujímalo, čo sa mne na tvojom štýle nepáči je to, že ja som ten typ, že radšej budem mať iba pár kúskov v šatníku, ale kvalitných a u mňa určite nenájdeš žiadny polyester či oblečenie od Vietnamcov..ale tiež si myslím, že ty si tak neuveriteľne nádherná ženská a máš tak krásnu postavu, že ty si môžeš dovoliť obliecť veľa vecí, v ktorých by som ja vyzerala otrasne a ty vyzeráš neuveriteľne super :) ako napr. tieto kraťasy, tie na tebe vyzerajú fakt božsky :) čo by som ja dnešnému outfitu vytkla je len tá kabelka, ja osobne nemám rada lesklé a umelinové kabelky, ja uprednostňujem kožu (krava sa nezabije kvôli koži, ale kvôli mäsu a koža je len vedľajší produkt), ale inak pre zbytok outfitu palec hore! a čo sa týka tej farebnosti, tak by sme mali chodiť viacerí a svet sa zdal byť hneď krajší a veselší :) a kabátik nepredávaj, ten ti fakt sekne, naozaj :)
    Emily

    OdpovědětVymazat
  51. Mě se to zdá povedené.....a to s tím věkem mě baví mě bylo taky řečeno jednou jak jsem s kamarádkou tančila od mé švagrové že se nemám chovat jako dvacítka.....(je mi 31),a docela mě to pobavilo,šla jsem se bavit a ne sedět s tuctem kamarádek na lavici :D

    OdpovědětVymazat
  52. Jsou krásné, určitě si je koupím :-)
    Já vím že je to trochu hloupější se ptát zde v komentářích ale, žádná blogerka mi dosud neodpověděla ... Chtěla bych vědět, jestli si můžu dělat horní linku tužkou na oči ... nerozmaže se mi to? Plus chtěla bych uvést můj věk, mám 13: D

    OdpovědětVymazat
  53. Péťo, ze začátku jsem si také říkala, jestli to není nepřiměřené tvému věku, stejně jako tady někteří anonymové, kteří to ale píší jako nadávku a já vůbec nechápu proč. Nejvíce mě zvedl ze židle ten komentář, kde se píše, že prý vypadáš jako od D55, musím se přidat, že OPRAVDU NEVYPADÁŠ. Jsi krásná a tvé outfity obdivuji :-) I když to možná někdy vypadá podle některých expertů divně, vyzývaně, já ti říkám, že máš vkus. Rozhodně si výjimečná blogerka a jsem šťastná, že si na nás, čtenáře stále nacházíš čas a zásobíš, stejně jako mě, tak všechny ostatní holky skvělými články o outfitech a o líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Jéé to je pěkný :) takový veselý a optimistický :)

    OdpovědětVymazat
  55. Peťo, jsi krásná žena a já jsem ti vůbec netipovala tolik, kolik ti je. Kdyby jsi to neuvedla, dvacítku bych ti věřila a věřím i tvému oblékání :-) Anonymové musí u počítače a tvých článků s outfity supět, protože je všem jasné, že to můžou psát jen nepěkné zakomplexované ženy, které by tvou postavičku a styl brali všema deseti a každá z nás, když na to po třicítce má, tak si to užívá... :))

    OdpovědětVymazat
  56. Aký lak si k ,,outfitu" zvolila :-)?

    OdpovědětVymazat
  57. musím říct, že klobouk dolů! tenhle outfit se ti strašně povedl a vypadáš tam strašně mladě (ne, že by jsi byla stará ;-)) a hrozně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  58. Nádhera! I make-up se mi líbí. Moc vám sluší méně nápadné líčení očí a výrazná rtěnka!:)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  59. ty jsi jako špejlička :)) a kabelka krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  60. Mas uzasnu schopnost sa krasne namalovat , dokonale ucesat , ale obliekanie nie je tvojou silnou strankou :( srdieckove pancusky nosi moja neter , ktora ma 8 , netvrdim , ze sa mas obliekat "usedle" , ale tieto infaltne vecicky sa ti uz vazne nehodia , prepac Peti :( inak si krasna , mas peknu postavu , ale obliekanie ti abolutne nejde. vsetko to posobi v konecnom dosledku gycovo. i tak si pre mna nekonecnou inspiraciou v ucesoch a liceni :) krasny vecer.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj,
    nevšímej si těch anonymů. Jsou hloupí. Každý by měl nost to co se mu líbí.

    OdpovědětVymazat
  62. Moc pěkné, nicméně pro většinu z nás nenositelné. Na to je třeba mít postavu jako ty:-)...Máš moc pěknou rtěnku na sobě.

    OdpovědětVymazat
  63. Mně přijdou malinko přes míru ty dva copy, s jedním by se mi to líbilo víc. (Dva copy jsou podle mě spíš pro malé holčičky nebo pro hippie styl, zvlášť z dlouhých vlasů.) Kabelka by mohla být méně lesklá a baret by se mi víc líbil červený. (Nebo červený prvek ve vlasech nebo červené náušnice. Zvlášť s kabátem je vršek hodně tmavý.) Ale to je jen můj názor a rozhodně neříkám, že tohle je špatné. (Navíc sama bych se takhle vyladit asi nedokázala.)
    Trochu Vám závidím dlouhé štíhlé nohy, které jsou do kraťásků jako stvořené, ale jinak mi přijdete dost hubená, já si docela zakládám na svých přesýpacích hodinách.
    Vypadáte velmi mladě, jestli Vám to vyhovuje, proč ne.
    M.

    OdpovědětVymazat
  64. Infantilní mi to nepřijde ani náhodou, punčocháče se srdíčky jsou krásně vyváženy ženskými kousky. Kozačkami, kabelkou, i svetrem... A máš famózní rtěnku! A ta taška se mi taky moc líbí. Achjoooo, já chci bejt taky tak sladěná. :D Teda já se o to snažím, ale ty jsi vždycky přímo tip ťop.

    OdpovědětVymazat
  65. Dokonalé, dokonalé ♥! Nevíš náhodou Peti jestli se takové punčochy dají sehnat někde i u nás v Čechách :) ?

    OdpovědětVymazat
  66. Super :-) Hlavní je, že se cítíš dobře a manželovi se líbíš. Anonym, co kritizuje, je o ničem, ten nikomu radost neudělá. Máš daleko víc, než oni - milující podporu a skvělou postavu. Proč jí tedy skrývat v šedých kancelářských hadrech, když jsou veselé barevné kousky, které ti sluší. :-) Eli

    OdpovědětVymazat
  67. krása :) páči sa mi tá kombinácia čiernej a červenej :)

    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  68. Moc Ti to sluší! Ještě jsem Ti nepoděkovala za spoustu super tipů na citlivou pleť! Trpím atopickým ekzémem a díky tobě zbožňuji vazelínu a některé další skvělé produkty. Ještě jednou díky!
    P.S. Proč ty ošklivé a trapné komentáře nemažeš? Takový závistivec kazí den nejen Tobě, ale i ostatním lidem. Neříkám, že by všichni měli na sebe být "sluníčkoví", ale stačí pouze podmětná kritika. Já osobně bych tu udělala cenzuru, je to Tvůj blog, tak také můžeš rozhodovat o tom, co všechno se zde zveřejňuje...

    OdpovědětVymazat
  69. bože ty jsou úžasné!:) naprosto dokonalé!:))♥
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  70. Hello there! This artіcle could not be written much better!
    Going through this article гeminds me of my previοuѕ
    roommate! He constantlу kept preaching about
    this. I most cегtaіnly ωill send this articlе to him.
    Pretty suгe he'll have a very good read. Thank you for sharing!
    Here is my homepage petra

    OdpovědětVymazat
  71. Peti kde kupujes kozacky?mam asi stejne hubeny nohu jako ty a fakt neni snadny sehnat kozacky ktery fakt sedi,neodstavaji a jeste nestoji majlant::-).

    Jinak se mi moc libil ten tvuj komentar ohledne te souteze loreal akorat pokud mas pocit,ze by stejne vybrali tu blogerku ktera je nejvic sledovana aby delala co nejvetsi reklamu tak to by bylo fajn protoze bys to vyhrala ty protoze v CR podle mne sledovanejsi,oblibenejsi blog proste neni:-).

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Petro, musím ti taky tvoji krásnou kreaci pochválit. Až na kabelku, tu bych vyměnila. Jinak sem si všimla u sebe jedné věci. Jsem stejně mladá jako ty:) a ještě mě nenapadlo přemýšlet o oblečení, jako že by se UŽ na mě kvůli věku nehodilo. Posuzuji jen jestli na to mám figuru. A tu ty teda máš, takže můžeš všechno:). Bety

    OdpovědětVymazat
  73. Waaau toto sa ti podarilo. Skvelé fotky, super tu vyzeráš a tie srdiečka.. Proste dokonaly članok :)

    PS: prosím pomožte nám rozbehnut blog :) www.glamourroses.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  74. já nevím tohle mi přijde příšerné.ta kabelka je sama o sobě úplně odporná,nesnáším takovéto lesklé věci-hlavně na kabelkách a bundách.A přijde mi to takové "přelazené"...Jakože červená kabelka-červené srdíčka,černé kraťase,červená rtěnka,zbytek černý..mnohem líp by vypadalo,kdyby sis vzala místo té kabelky třeba hnědou,místo kraťasí nějakou hezkou rozevlátou sukni,třeba černou.Tohle mi přijde kreace jako od patnáctileté holky,co se snažila být sladěná,ale nakonec to vypadá jak kdyby neměla špetku vkusu.A ty srdíčkové punčochy jsou na tvůj věk vážně už příliš.U holky lehce nad dvacet bych to rozdýchala,ale tohle už je moc.Takové kousky bych ponechala na doma.

    OdpovědětVymazat
  75. Jé, ty fotky se povedly, úplně se těším na zimu, když tě na nich vidím ;-)

    OdpovědětVymazat
  76. Jé, ty fotky se povedly, úplně se těším na zimu, když se na ně podívám. Vypadáš tam tak jako,,rozverně" :D

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peti, proč prosímtě prodáváš ten kabát z Takka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám pocit, že ho neunosím, koupila jsem si dvě bundy :), tak aby mi tu zbytečně neležel ;)

      Vymazat
  78. musím říct, že když jsi nám ty punčocháče ukazovala v videu, tak se mi vůbec nelíbily a připadaly mi hloupé
    ale teď teda uznávám, že se mi to docela líbí, sice bych to nenosila, ale sluší ti to a už mi to hloupé nepřipadá =]

    OdpovědětVymazat
  79. I když souhlasím s tím, že je to infantilní a asi ne úplně to pravé pro někoho staršího 25, tak se mi to líbí. A je fakt, že kdybych nevěděla, kolik ti je, tak bych nad tím asi nedumala :-) Ale kabelka už mi přijde jako moc - minimálně by to chtělo nějakou matnou a bez ozdob (podle mě). Líbí se mi ty copy - ale ruší mě rozlítané vlásky kolem - to je schválně, nebo vylezly nechtěně? Působí to na mě jako zničené vlasy - i když podle jiných účesů zničené vlasy nemáš, takže mi to přijde škoda.

    OdpovědětVymazat
  80. velmi pekne puncochy, ja mam 30 a mam tiez srdieckove puncochy, lebo proste srdiecka mozem na kazdom obleceni:) nikto mi tých 30 neháda, tak prečo nie :p a tebe pristanu tiez, moje puncochy su s mensimi srdieckami, taketo velke by som este prijala a stými kratasami a rolakom je to skvele, mas peknu postavu, takze kludne mozes dalej nosit hoci aj medvediky :)

    OdpovědětVymazat
  81. Super, se vojí postavou si prostě můžeš dovolit hooodně věcí a na ty frky závistivců se vykašli, je to jen čistá závist. Mě moc zaujal baret a copánky, dodává to tomuhle outfitu takovou hravost
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  82. Peti, mě se to moc líbí :) Stylem oblékání mi připomínáš moji kamarádku, která má sice málo přes 20cet, ale než jsem se na blogu kdysi dočetla kolik ti je tak jsem myslela že je ti taky lehce přes 20cet :) Jen tak dál a drž se s těma anonymama! :)

    OdpovědětVymazat
  83. Péto moc ti to sluší. Myslím, že je úplně jedno kolik ti je let s tvou postavou si to můžeš dovolit. Absolutně nechápu názory, že by ses měla oblékat umírněně svému věku, ty anonymové dělají jako by ti bylo 70 :-) :-) já bych se tak v tvém věku s tvou postavou klidně oblékala, myslím, že by byla škoda tak krasnou postavu schovávat v usedlém oblečení. Jinak tvá videa už sleduji skoro rok, náhodou jsem na jedno narazila a od té doby sleduji pravidelně. Odvádíš skvělou práci a jsi pro mne velkou inspirací. Jsi velmi sympatická a dle mého názory přirozená na nic si nehraješ. Tvá videa mě prostě opravdu baví. Koukala jsem i na jiná videa od jinych blogerek ale žádná mě tak nezaujala jako ta tvoje. Chtěla bych ti tedy popřát hodně úspěchů i v životě a určitě pokračuj v tom co děláš.

    OdpovědětVymazat
  84. Ty punčocháče jsou naprosto boží! Krásně hravé! :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj,můžu se zeptat kde jsi sehnala ty punčochy?já je nemůžu sehnat.Díky:)Jinak outfit DOKONALÝ!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!