Podzimní líčení pro různé věkové kategorie ve spolupráci s Nova.cz a Biodermou

by - 12 listopadu

Krásný pondělí přeji všem,

dnes jen rychlý informativní článek, nedávno jsem se zmínila, že jsem, ve spolupráci s kosmetikou Bioderma a společností Nova, připravovala podzimní líčení pro různé věkové kategorie. Něco málo jste už viděli TADY. Včera byl na portálu Novy zveřejněn celý postup, včetně tří videí a fotek a tak si dovoluji sem přidat odkaz, můžete se podívat ZDE. Celé líčení se neslo v duchu podzimu a účelem bylo ukázat něco klasického, výrazné rty, jemné kouřovky a něco jemnějšího pro starší ženy, aby se mohl inspirovat i ten, kdo vyznává trendy a nebojí se výrazných rtěnek, i ten, kdo má rád líčení jemnější. Nejednalo se tedy o žádné proměny, co by které ženě slušelo úplně nejvíc, ale spíš o takové minitipy na podzimní líčení. Jak se vám líčení líbí, ponechám na vás a budu ráda, když mi své dojmy sdělíte v komentářích :). Jinak co se týče fotek, já nevím, jestli se mi to zdá, nebo jsem moc velký kritik, ale tak nějak mi přišly pomalu kvalitnější ty, co vytvářel manžel :D....
 
http://doma.nova.cz/clanek/krasaamoda/videonavod-sexy-liceni-kdyz-je-vam-25-35-45-a-vic.html
Ještě bych asi měla dodat předem pro rýpavé anonymy, aby si ušetřili energii, nejsem profík, nikdy jsem neřekla, že jsem, neživím se líčením, jen mě líčení baví, kurz mám a občas někoho líčím na svatbu, ples a podobně, ale nedovolila bych se považovat za někoho, kdo si může dovolit nějak hodně radit, jsou to prostě jen tipy ode mne, toť vše :).
 
Ještě jsem vás chtěla informovat o tom, že na mém Facebooku jsem zveřejnila album se soutěžními fotkami o produkt Bioderma, určitě se na něj mrkněte a dejte vědět, jak se vám líčení líbí. Já všem moc děkuji, že se zapojili, moc si toho vážím a děkuji za čas, který mi tímto věnovali, v průběhu tohoto týdne soutěž vyhodnotím :).
 
A ještě poslední poznímka, přidala jsem další oblečení na prodej do mého shopu TADY.
 
A zbývá snad jen popřát úspěšný start do nového týdne!

You May Also Like

32 komentářů

  1. Peti, myslím, že líčení se ti povedlo, ano, ne všechno je moje top, z čeho bych byla unešená, ale musím říct, že jsi vážně moc šikovná a mohla bys směle konkurovat profíkům! A z komentářů pod článkem si nic nedělej!

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi hezké líčení. A jak na vás přišli? Přeji ještě hodně takových úspěchů. Vanda

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo,mám ráda Tvá videa,nicméně "modelkám" to nesluší. Nejlépe vypadá asi paní uprostřed. První slečně nelichotí ty přehnaně bílé kruhy pod očima. Poslední slečna působí dost divně ve fialových stínech a tmavé rtěnce-dost se to "tluče(!)" což mi až zarazilo,jestli to tak vidím jen já...Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji za kritiku, s těma očima a rtěnkou máš pravdu, už jsem to psala níže, původně byla k tomu rtěnka světlá,což vypadalo podstatně lépe,ale paní chtěla zkusit i tmavou,kterou nikdy neměla, což už je k těm očím moc,ale jinak jí taky slušela,ale spíše každé samostatně :). jinak bílé kruhy ale nevidím, to je možná spíš fotkou nějakou,nevím :)....

      Vymazat
  4. Krásné líčení. Jak na vás přišli? Přeji ještě hodně takových úspěchů. Vanda

    OdpovědětVymazat
  5. No vidíš a to si se bála. Dopadlo to dobře, mluvila si pěkně. Líčení se mi moc líbí a rozhodně mně nepřijde, tak výrazné, fakt některé komentáře k tomu musely psát zkomplexované ženy.Zrovna dneska jsem koukala na video na stránkách prozeny.cz, kde vizážistka líčila na party. A mně osobně se to líbilo, používala modrou řasenku a modré linky. A lidi opět psaly negativní komentáře. Nejhorší na tom je, že oni neumí nic, ale kritizovat, to jim jde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se přiznám, že jsem to pak už ani raději nečetla, protože se úplně bojím, co tam bude a nemám an to nervy :), já úplně chápu, že se to třeba nelíbí, každý má jiný vkus, já třeba osobně nejsem úplně spokojená s líčením v kategorii 35, hlavně to dělá ta tmavá rtěnka, která sice paní sluší,ale v kombinaci s jinýma očima bych ji viděla, ono totiž původně byla u tohoto líčení světlá, ale chtěla zkusit tmavou a tak ji tam dali s tmavou :), ale i tak si myslím,že špatné to není. S 25 a 45 spokojená jsem. Ale jak říkám, to je každého vkus, ale nemám ráda ty urážky typu že někdo vypadá jak šlápota, kobyla a podobně, to se mi fakt příčí, přece i kritiku můžu napsat normálně. A moc moc ti děkuju!

      Vymazat
  6. Nejvíce se mi líbí líčení u první slečny, to se ti fakt moc povedlo. I tu druhou paní jsi moc pěkně nalíčila, vypadá v tom fakt úžasně :) Ale líčení té třetí kočky, to se mi naopak nelíbí vůbec, jednak to ve mě tedy nevyvolává pocit podzimu a pak taky je to podle mě přestřelené, nevím, možná jinou rtěnku k tomu zvolit, dohromady mi to k sobě moc nesedí.

    Jinak, soutěž jsem nějak nezaregistrovala, tak nevím jaké tam byly podrobnosti a nemůžu to nějak dohledat, asi jsem slepá x) Proto se chci zeptat, budeš vítězku vybírat sama nebo máme lajknout na FB fotku té slečny, jejíž líčení se nám nejvíce líbí a slečna s nejvíce palečky nahoru bude vítězka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elli, děkuju moc za názor, já s tím souhlasím, ono totiž u té kategorie 35 byla jiná rtěnka, mnohem světlejší, protože k takovým očím ta vínovofialová moc nejde,ale paní chtěla zkusit tmavou rtěnku, protože ji nikdy neměla na sobě,tak jsme to zkusili a oni tam dali to s tou výraznou pusou zrovna :D....
      Jinak co se týče té soutěže, tak jsem ji vyhlašovala právě u toho videa prvního, klikni na ten první odkaz :). Jinak vítězku vyberu sama,ale budu moc ráda,když dáte svými lajky nebo komentáři vdět, které líčení se ám líbí,jestli se shodneme :)....

      Vymazat
  7. U té 3. (35) by se mi líbily kouřovky, zvolené líčení na mě nepůsobí dobře. Ale jinak první (25) i druhý (45) se mi líbí :).

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, jsi prostě výborná, jen tak dál a přeju mnoho úspěchů! :) Ta líčení jsou prostě bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti :) mně se to velmi líbí a naopak myslím si, že jsi velmi profesionální! Jen tak dál!! Přeji hodně úspěchů. :) Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  10. Tedy nevím, jestli se to zdá jen mě, ale ženy v kategoriích 25+ a 35+ mi přijdou prohozené. Ta, co je uvedena ve starší věkové kategorii mi přijde, že je zaměněna za tu, co reprezentuje mladší kategorii. Jestli je to tak správně, pak ta starší vypadá velmi, velmi dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prohozené nejsou, ale snad se na mě nebude paní z kategorie 35 zlobit, když prozradím,že 35 jí ještě úplně není, ale nebyla po ruce modelka tohoto věku :)....

      Vymazat
  11. Moc pěkné make-upy, decentní, přirozené. Obdivuju, kam jsi to dotáhla, jak jsi dokázala jen z obyčejného blogováníé získat tolik spolupráce a navštívit tolik zajímavých kosmetických míst. Jsi dobrá a fandím ti.

    OdpovědětVymazat
  12. to musím říct, že ty fotky jsou příšerný...když jsem koukla na video, tak všechny byly hezky nalíčené, ale ta těch fotkách vypadají, jak strašidla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně připadají,že tam právě mají i strašně zdeformovaný obličej a vůbec na těch fotkách od toho fotografa z novy mi přijde, že to líčení vypadá strašně, i ty barvy, nevím no, ve skutečnosti to vypadalo tedy trochu jinak....

      Vymazat
  13. musím se opakovat, ale té první slečně to líčení moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já chápu, že smysl bylo ukázat ženám, že jsou tu možnosti kosmetiky a líčení, které jim dodají šťávu , ale méně je někdy opravdu více. Na tobě se mi výraznější líčení líbí, já když se namaluji více, také se mi to líbí, ale přijde mi,že líčení přidalo těm ženám na letech. Můj názor.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc všem děkuji jak za pochvaly, tak za přínosnou kritiku a názory :)!

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi moc šikovná! :-) Tebou bych se taky klidně nechala nalíčit. :-) Na videu jim to moc sluší, ale ty fotky jsou strašný... hlavně ta druhá paní vypadá tagicky! Nechápu, jak to ten fotograf mohl nafotit tak otřesně, když na videu to všem moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc děkuju a že jo, to jsem ráda, že to nevidím sama, protože ve skutečnosti bylo to líčení fakt jiné, to je vidět i z mých fotek v prvním odkazu, na těch jejich fotkách to vypadá naprosto strašně, nechápu,jak takhle může někdo fotit, špatně zvolil ohniskovou vzdálenost a ty obličeje krom toho, že je to celé divně barevné,jsou prostě zdeformované, fakt děs a pak to vypadá, že jsem jim to udělala já,což není pravda....

      Vymazat
  17. První ok (až na to marfušovské obočí), druhá ok, ale třetí to vůbec nesluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no obočí je ale slečny přírodní, to jsi ji docela urazila....

      Vymazat
    2. Petro nejlépe se se dá urážet stejně jenom tebe:-)))

      Vymazat
  18. Peti ja si myslim,ze se tady vubec nemusis obhajovat,vzdycky se najde nekdo kdo si rypne a bude neprejici ale vubec bych to nebrala osobne,vzdyt kdyz se podivas na jakoukoliv stranku pro zeny treba s licenim nebo modou tak se v komentarich vzdycky objevi jak je to strasny,jak pro hastrose apod navic se ti ted momoradne dari a to nemuze kazdej prekousnout vis...to je ta pravda a kdybys byla tak strasna a nic neumelas tak asi nebudes mit tolik fanousku a tolik pracovnich prilezitosti takze mysli pozitivne a z negativnich komentaru si fakt nic nedelej protoze nastesti prevladaji ty pozitivni:-).

    PS:sleduji te uz od samyho zacatku a myslim si,ze tajemstvi tvyho uspechu je prevazne to,ze jsi sva,na nic si nehrajes a dokazujes vsem zenam,ze krasa neni o penezich,vzdycky jsi prezentovala to,ze i s lacinou kosmetikou lze vypadat skvele coz se bohuzel o jinych ceskych blogerkach rict neda a tak bych te chtela poprosit abys i v dobe tve slavy(protoze ta s tvym talentem prijde:-)) zustala nohama na zemi a nezmenila se a zustala nadale tak super jako doposud:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za Tvůj komentář, opravdu je pro mne přínosem, protože máš pravdu v tom, že mám tendenci pořád něco vysvětlovat, pokud to někdo nechápe co a jak jsme myslela,ale je pravda, že to asi nemá cenu :). Také moc děkuji za ten postřeh s tou kosmetikou, stále používám mé oblíbence, i když ted třeba občas dostanu něco dražšího,co bych sama nekoupila, jsem za to ráda, protože právě alespoň mohu produkty srovnat a zrecenzovat pro ty, kteřím levným výrobkům nevěří tolik jako jim věřím já, ale pořád mám pocit, že leckdy je levnější věc z lékárny lepší než drahý krém :). To je i problém, který se ve mně trochu pere, zda přijmou věc na zrecenzování, protože pak si plno lidí myslí, že nenapíšu pravdivě svůj názor, nebo psát pořád jen o tom, co si koupím sama. Za sebe si ale myslím, že je fajn vyzkoušet něco nového a protože vždycky chci,aby firma věnovala i něco pro čtenáře, tak si myslím,že spokojenost může být na obou stranách a zatím jsem neměla spolupráci, kde by mě někdo nutil napsat něco pozitivního, což bych samozřejmě nerespektovala a nabídku ani nevzala :). To jsem se rozepsala, jen takové zamyšlení,jak se to téma nakouslo, opravdu moc díky a taky díky za to, že ve mě věříš, já si tedy úspěchem nějak jistá nejsem, ale to, co dělám, blog, líčení a videa mě baví a pokud to přinese nějaký bonus, proč ne :D!

      Vymazat
  19. ahoj,rada si pozeram tvoje videa,su velmi inspirativne a zaujimave.Chcem sa opytat Aky iny krem proti zacinajucim vraskam 25 +,cenovo lacnejsi teda,by si doporucila ....dakujem za odpoved.S pozdravom Radoslava D. :):) :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!