Ryor - Zpomalovač růstu chloupků a Bylinný šampon s panthenolem

by - 05 listopadu

Krásné pondělí vám všem,

po videomaratonu v podobě podzimních favoritů si dnes dáme zase jednu psanou recenzi na dva výrobky od firmy Ryor, které jsem v poslední době vyzkoušela a které si myslím, že by vás určitě mohly zajímat.

Prvním z nich je Zpomalovač růstu chloupků, což je přípravek na snížení a zpomalení růstu chloupků, můžete ho používat na celé tělo včetně obličeje, například na podpaží, třísla, nohy, ale i na "knírek" pod nosem. A protože, jak jsem vás již informovala, jsem součástí projektu blogerky.cz, což je portál sdružující nejen vaše oblíbené blogy, ale můžete si na něm přečíst i zajímavé články od blogerek, je celá recenze na zpomalovač růstu chloupků uveřejněna právě tam. koho by zajímala, může si ji přečíst ZDE. Jedinou věc, kterou dodám je obsah a cena, balení ma 100ml a stojí 119Kč a z mé zkušenosti říkám, že růst chloupků to opravdu zpomaluje a rozhodně to stojí za vyzkoušení.

Dalším výrobkem, na který si dnes posvítíme, je Bylinný šampon s panthenolem. Upřímně řečeno, na první pohled, jsem byla celkem skeptická, protože vzhledem mi šampon připomíná tak trochu jar :D, obavy se ale vytratily ihned poté, co jsem si k šamponu přičichla a prvně si umyla vlasy. Vlasy jsou po něm lehké, vzdušné a nemastí se, šampon totiž neobsahuje žádné silikony. Plus dávám i za to, že pěkně pění, konzistencí je takový řidší a vůně je čiště šamponovo-bylinková, protože obsahuje výtažky z rozmarýny a břízy. Co bych vytkla je to, že poměrně rychle ubývá. Co se týče balení, je klasické v tubě, dávkuje se dobře a myslím že půjde vypotřebovat až do dna, protože stojí na víčku a všechen šampon tak pěkně steče. Obsah je 200ml a cena 74Kč. Pokud hledáte nějaký dobrý šampon z drogerie, za mě palce nahoru.






You May Also Like

41 komentářů

  1. Páni, ten zpomalovač by nemusel být špatný, určitě se po něm kouknu, díky za tip! :)

    brinycosmetics.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peto..myslis ze ten zpomalovac rustu chloupku by se dal pouzit i na bricho?mam na brichu pomerne tmave chloupky a chci se jich zbavit..nevis jak na ne?diky moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ho zkus a poradila bych trhat, neholit :), třeba jen pinzetou nebo voskem

      Vymazat
  3. Ryor je mojí stálicí a oba přípravky mohu jen doporučit, navíc přidávám hvězdičku i krému pro intolerantní pokožku, který mi moc pomáhá s drobnými vyrážkami po chlóru a především pak s atopickým ekzémem

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, ten zpomalovac musim zkusit. Mela jsem kdysi neco podobneho od Avonu a teda nevidela jsem absolutne zadny rozdil... Tak snad tohle, dám na tebe a poridim si ho:)


    www.kejtsworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. oba výrobky si od Ryoru dostala, že? Taky bych chtěla dostávat věci zadarmo a nemuset za ně platit... to by se pak psaly kladné recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, dostala s Ryorem spolupracuji, ale to abych odpověděla asi nebyl účel tvého kometáře, nebo?......

      Vymazat
    2. Jen do Petry :D ona si to zaslouží takové komnentáře....

      Vymazat
    3. jo jasně všichni píší že nemají důvod psát kladné recenze atd... ale když napíšeš párkrát špatnou recenzi tak pochybuji že ti firma bude nadále výrobky posílat.... takže vždy píší raději kladnější recenze aby měly zaručeno, že příště dostanou další výrobky zas;)

      Vymazat
    4. A proč by asi chtěla výrobky, které by byly na nic? Co zkusit používat hlavu ;-)Navíc tato kosmetika stojí pár kaček, tak nechápu tu závist. Fakt trapný.
      Péťo, díky za supr blog ;-)

      Vymazat
    5. přesně tak, kdo z vás by si dobrovolně vybral výrobky, které nechce a o kterých ví, že ho nezajímají a nebudou mu třeba sedět na jeho typ pleti....ale to nemá cenu vysvětlovat, kdo chce psa bít, hůl si najde, což se pod tímto článkem ukázalo opět více než kde jinde.....

      Vymazat
  6. Tak zpomalovač vypadá dobře, šampón se silikony nepoužívám takže nic pro mě :-)
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ryor je proste tá správna voľba! tak isto aj tieto veci ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já teda moc na mazátka nejsem, ale více mě zaujal ten šampón. Vypadá moc zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  9. no tak to by som mala ja vyskúšať pretože mám problémy s ochlpením a mám aj diagnostikovaný hirzutizmus. ale mne už asi ani svatená voda nepomôže....

    pozývam na minigiveaway :-) http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to vypadá vážně dobře, na ten zpomalovač jsi mě dost nalákala. Jinak - píšou tam, že se to tedy má aplikovat dvakrát denně a po holení, to znamená, že se musím holit dvakrát denně? :( asi jo...nebo by nevadilo, kdybych to ráno nedávala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, holíš se dle potřeby,ale aplikaci krému doporučují 2x denně, já to ale taky dávám jen jednoua i tak to funguje :)

      Vymazat
  11. Krásny blog a strašne super recenzia, ďakujem za tip :)
    Chcela by som sa vás spýtať, ako by sa podľa vás mali líčiť 13 ročné slečny? Ja som sa totižto pýtala jednej "slečny" na jej náázor a povedala mi, že neodporúča sa 13-ročným dievčatám líčiť...Vraj im to zničí pleť...Je to pravda? :( Ja mám totižto 13 rokov a dávam si už špirálu a ceruzku na oči...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, já bych s řasenkou a případně leskem na rty či pudrem na čelo a nos souhlasila :), nic víc ale určitě nedoporučuji a osobně mi to přijde na základní škole zbytečné,ale když už,tak jen jemně :)

      Vymazat
  12. ten šampon mám taky a měla jsem za to, že je bez silikonů, protože bez kondicioneru je nemám vůbec hladké a nerozčesala bych je :D

    OdpovědětVymazat
  13. vyzerá to zaujímavo. v blízkej dobe sa chystám objednávať veci z ryoru, tak si mi dala chrobáka do hlavy :) ale vôbec sa za to na teba nehnevám :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak ty silikony mě v šamponu překvapily, chystala jsem se na něj. :( Tak asi nic... A po tom krému mrknu!

    OdpovědětVymazat
  15. a co máte furt s těma silikonama, co je to zač a co je na nich špatného? díky za odpověď, Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.bio-info.cz/zijte-bio/silikony
      http://dlouhevlasy.cz/pece-o-vlasy-kosmetika/top-tema-silikony.html

      Vymazat
  16. Je škoda, že do všeho cpou ty silikony. Taky mě lákalo pár věcí. Kdo je proti nim, tak pozor, cpou je i do krémů. Konkrétně jsem si zatím všimla že je dimethicone v tělovém mléce s mořskými řasami a krému na ruce s pumpičkou. Pak že je pleť tak hebká ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Která položka ze seznamu ingrediencí je ten silikon? Měla jsem zato, že jsou to ty končící na -cone a takového tam nic nevidím.

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, prý by to měly být i ty coca - ,ale já fakt nejsem chemik, pokusím se to ještě raději zjistit přesněji od někoho,abych nemystifikovala, kdyžtak se omlouvám.

      Vymazat
    2. Peťko, v tomhle šamponu taky nevidím žádný špatný silikon. Jinak koukám co se tady děje. Člověk jednou za čas nakoukne a nestačí se divit ;) KatkaK.

      Vymazat
    3. Káťo, mně se to taky nezdá,ještě jsem znovu prohledala zdroje a psala jsem i Janě Štěpánkové z Ryoru,jak to je, tak ještě počkám,co odepíše a informaci kdyžtak upravím, abych tu nenechala nějakou mystifikaci.

      Vymazat
    4. Taky tam žádný silikon nevidím... Jedině chloracetamid,to je prý nějaký špatný konzervant.. :-/

      Vymazat
    5. Tak tam opravdu žádné nejsou, já jsem si říkala, že je to divné, že mám po tom tak dobrý vlasy a byly by v tom silikony :)....

      Vymazat
  18. Určitě vyzkouším, Ryor mám moc ráda, kdysi jsem na něj psala ještě na škole ročníkovou práci:) Koukám, že hodně rozšířili sortiment, zpomalovač budu muset vyzkoušet vypadá skvěle!
    Napadlo mě Peťo, myslím, že nejen mě by zajímalo jak se udržuješ hlavně teď přes zimu v kondici, určitě by to bylo zajímavé téma:) Protože máš postavu opravdu zaviděníhodnou :) Ať se daří a ať Ti toho čím dál víc posílají :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Super článek, ale já mám trochu strach z toho na jakém principu to funguje? Nemá Ryor někde nějaké info? Mám obecně trochu nedůvěru k těmto věcem, jetli to funguje na bázi poničení toho chlupu?

    Jinak mě fascinuje co se to tu rozjelo kolem příspěvku na cizím blogu... Na mě to působí tak, že se někdo snaží zvýšit návštěvnost na blogu tím, že zveřejní něco na ostatní blogerky, pak to smaže a pořádně rozmázne... Ale jestli jsou zrovna anonymové tohoto typu ideální návštěvnice si nejsem jistá... Ale slečně je dle úrovně myšlení tak 15, takže stejně už nic pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky,ale fakt nejsem chemik a nevyznám se přesně v tom složení, našla jsem tam hodně bylinek,ale neumím vám jednotlivě rozebrat složky...:(, každopádně, mažu se tím a nic se mi nestalo,na pokožce je to příjemné, je to testované, tak tomu věřím :)

      Vymazat
  20. Ahoj Petro, tohle je mi vždy tak líto, jak někdo fajn lidem dokáže otravovat život.
    Sám nic netvoří, nic nedokázal, jen špinit ostatní.Musí to být fak potom znechucení, pro šlověka, kdo se o blog stará ,jako ty.
    Dá to práci, zabírá čas, děláš to proto , že tě to baví, mezi holkama byla vždy malá válka, ale jak koukám s odstupem ročníků ss to snad ještě zhoršilo....
    Jinak Ryor zpomalovač ráda odzkouším. Děkuji za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já to taky nechápu, jsem z toho fakt znechucená a nehodlám to už řešit, myslím,že jsme to ani jedna nemyslela zle,ale někdo se toho chytí a uměle z toho vytvoří spor, který vůbec neexistoval. Na tom je nejhorší to, že pod tím videem x lidí napsalo ještě přede mnou stejný názor jako já,ale to samozřejmě nikoho nezajímá,ale že já jsem si dovolila na rovinu říct, že se mi něco nelíbí, tak jsem hned nejhorší, je to smutné, přitom to bylo napůl psáno i ze srandy, opravdu hnus, co z toho udělali. No, nic, já jsem všechny anonymní plky tohoto charakteru smazala, protože na to fakt nemám ani čas ani nervy to řešit.

      Vymazat
  21. no myslím , že to vyzkouším :) vypadá to peckově :) a hezký článek mimochodem :)

    OdpovědětVymazat
  22. no myslím že vypadají dobře :) jinak peckovej článek mimochodem :ú

    OdpovědětVymazat
  23. Zpomalovač růstu chloupků je zajímavá věcička, asi do něho půjdu, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, tak mě napadlo, že bys mohla vyhrát tuhle soutěž http://www.facebook.com/bielenda.cz/app_103822229704881 , myslim že tvůj blog je dost silnej důvod a mohl by je zajímat :))Fandím ti moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda, moc děkuji za odkaz,ale asi se nebudu účastnit, přecejen nějaké věci na recenze dostanu a zas nemusím mít vše, myslím, že by to měl vyhrát někdo,kdo by to více ocenil ;)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!