VideoTAG 11

by - 21 listopadu

Krásnou středu všem,

počasí venku je tak akorát na to, uvařit si hrnek něčeho dobrého a zalézt do tepla k nějakému filmu, knížce a nebo třeba k mému videu :D.......dnešní kecací video bude tedy o mé 11, tento TAG už jste viděli na všech možných blozích, tak jsem se rozhodla udělat ho formou videa, snad se vám bude líbit a jako vždy, můžete přepnout ozubeným kolečkem do HD ;). Zítra se můžete těšit na další kosmetickou recenzi, vyhlášení soutěže o poukazy na nákup spodního prádla a také na novou soutěž o kosmetiku :).
 
 

You May Also Like

99 komentářů

  1. Ten svetr je krásnej:) Miluju huňaté svetry:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Peti, tak ja jsem uplně stejně "vysoká" :D, ten zvuk té kočky byl úžasný, jak jsi mluvila o tom snu :D, jinak náladu mi zlepší tvůj blog, mým velkým snem je taky se podívat do New Yorku a ameriky, a když tě tak baví uklízet, nechceš se stavit? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé Peťul, tímhle videem jsi mi udělala radost :) Už tam není černé prostředí a moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uznávám, že video je asi zábavnější než čtení tagu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video, tyhle zaměřené na tvou osobu mám nejradši. Moc si mě potěšila s postojem k trávě, já to mám úplně stejně, taky hroznej strach a okolí se mi nekdy i směje, že jsem hloupá a nic o tom nevím. Beru to od nich jako hec, ale na mě si nepřijdou. Napotřebuju zkusit každou blbost. Jinak bych ti přála aby ti někdo dal možnost mít svůj vlastní pořad protože by mě hodně bavil a jsem si jistá, že nejen mě ale i ostatní fanoušky tvého skvělého blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné video :-) Ten Tvůj sen s kočkami mě pobavil :-D Jinak u mě je to s braním krve obráceně, už třeba od tří let jsem vždycky s úsměvem napochodovala do ordinace, nastavila ručičku a s úsměvem zase odešla. Všichni doktoři se vždycky zděsili, že jde dítě ( mysleli si, že budu vyvádět) a já pak předvedla opak :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Peťka opět nezklamala, na tvůj blog chodím moc ráda a podobná videa mi taky zlepšují den, zejména v tomto pochmurném počasí...Těším se na další videa....Přirozenost je krásná!

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo,moc hezký video!A bez plachty :) nádherný!
    Zvuk kočiček,jak si přidala do videa-když to slyšel můj pejsek,mohl se zbláznit.
    S matematikou plně souhlasím!Chemie i fyzika se dá odůvodnit,ale matika?Hnusnej předmět!
    Měříš 165 cm,to je ještě dobrý,já mám o 11 cm méně,jelikož mi je jednadvacet,tak už nevyrostu :D
    Měj se krásně Péťo!Mischa

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi príjemné video, bavilo ma a hoci tieto tagy celkom nemusím, v tvojom prevedení sa mi to páčilo... :)Teším sa na ďalšie a ak by som si mohla priať, zaujímalo by ma kecacie video o vianociach, vašich zvyklostiavh, darčekoch, pečení,...

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to bylo skvělý video Peti :) taky chválim, že bez plachty, ta svicka tam byla hezka:) ja mam ty kecaci videa o tobe moc rada, jsi mi sympaticka a prijde mi, ze jsi hlavne i chytra, coz se o mnohych blogerkach rict neda..libi se mi, ze si na nic nehrajes, jsi vtipna a kdyz i vypustis neco ze svyho soukromi, to me vzdycky zajima - urcite to je tim, ze "s tebou travim dost casu", jestli vis, jak to myslim..proste tim koukanim na videa:) a nikdy me to nezklame, jsi fakt strasne fajn zenska se spravnejma nazorama a hodnotama...miloucka, hodna, samozrejme krasna a vsechno..treba moc se mi libi, jak se vyjadrujes o sve rodine a o manzelovi..:) a tech minut, co koukam na video, rozhodne nelituju - cim delsi, tim lepsi, nejlepsi relax a treba mne tvy videa zvedaj naladu...-nam, ctenarkam, zvedaj naladu tvy videa a tobe zase ty komentare, jak jsi rikala..-takova hezka vypomoc:D :)) mej se krasne a doufam, ze ten komentar nevyznel divne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala bych to úplně stejně! :) Co bych vypíchla: čím delší video, tím lepší!

      Vymazat
    2. Moni, holky, strašně moc děkuju, moc jsi mě potěšila a moc si toho vážím <3!

      Vymazat
  11. já jsem taky maličká:))
    přiznám se, že jsem se ještě nesetkala s tagem 11 ve formě videa. většinou je ráda čtu, i já jsem si jeden na svůj blog připravila...ale povedlo se to, moc!

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, skvely video :)) moc se mi libilo!
    Jinak ja napr strihat usima neumim :D .. jinak tve odpovedi se mi moc libi.. taky mam bratra, ktery je o 3 roky mladsi a pri tvem videu jsem si vzpomela, jak jsme spolu blbli, kdyz jsme byli mali :))

    OdpovědětVymazat
  13. Celej barák zamořenej kočkama a do toho ten zvukovej efekt mňoukání :-D No to jsi mě zase pobavila :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem tvůj opak :D Mám ráda matiku a miluju dějepis, mám ráda rajskou i koprovku, rajčata a hrušky přímo miluju! :D Peti, co máš teda vlastně za práci? Jestli se teda můžu zeptat... :) A jak ta želva přežila tu zimu? Sice byla zahrabaná, ale celou zimu a pak jste ji na jaře až našli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, jsem osvč, jinak co se týče té želvy, tak ona fakt přežila v zemi, pod zemí nemrzne a normálně se na zahradě zazimovala :)

      Vymazat
  15. Uvařila jsem si caro s mlékem a pustila tvoje video. Takže na otázku, co mi zvedne náladu, bych určitě odpověděla, že tvoje videa :) Jinak matematiku jsem měla hodně ráda, ale nesnášela jsem dějepis. Prostě parádní video na zlepšení nálady :) To snad není možný, že i v domácím úboru ti to tak sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Petro ten svetr máš snad z dob mládí ne? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tím chceš jako říct, že už jsem stará,jo :D :D :D....ale jinak jo, máš pravdu,tak 10 let mu bude ;)

      Vymazat
    2. No tím chci říct, pokud ho máš teda 10 let tak je ten svetr celkem kvalitní:-))

      Vymazat
  17. Úžasné video! Strašně ti to v něm sluší, zbožňuji tvé charisma ! A jsem ráda..že tam nebyla ta plachta..je to mnohem příjemnější, otevřenější, takové prostě teplejší..:) Zlepšila jsi mi pochmurnou náladu a zapršený den, dokonce sem se smála :D Pěkný zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  18. Mně tvoje videa strašně moc baví a těch 20 minut tak strašně rychle uteče. Z matikou jsme na tom stejně. Taky jí nesnáším. A výsadkáři nemají chybu :D

    OdpovědětVymazat
  19. Petruško,bez té plachty je to opravdu lepší.Ikdyž jsem zcela chápala,proč jsi jí tam měla.

    OdpovědětVymazat
  20. Peťo! Teďka si mi připomněla, že bych měla umejt okna :D
    Jinak, muj nejčastější sen je taky, že buď padam a nebo umim lítat ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc hezké video :)
    Taky nepiju, nekouřím a tráva mě neláká, měla jsem ji 2x a podruhé to byl nejhorší zážitek, byla jsem uplně mimo, tep jsem měla jakobych umírala a takyže jsem chtěla umřít, hnus, takže děláš dobře, že ji ani nechceš zkusit ;) Nebezpečná je a závislost na ní se vytváří rychle..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a moc ti to na videu sluší! Taková rozzářená, jemná, krásná :) Bylo by super kdybys vždy někde uvedla jaké produkty jsi použila :)

      Vymazat
  22. Este som si to video ani nepozrela, ale uz teraz sa usmievam :D pohrebna plachta ja prec! Skveleeee. Nikdy nedovol aby nazory cudzich ludi ovplyvnovali to, kym naozaj si ;) ludia ktori ta neznasaju budu kritizovat stale a ludia ktori ta radi maju, nepotrebuju vysvetlovat preco tam mas taku a taku stolicku ani podobne voloviny :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťulko,

    video jako vždycky zábavný a skvělý :)

    1) číča Blair se jmenuje podle Blair Waldorf z GG? (mimochodem, večer už budou asi titulky, těšim se na novej díl :D - taky fandíš B+Ch a Dan ti přijde slizkej?:D)

    2) to, že máš 165 cm mě překvapilo, vypadáš vysoce na fotkách, ale tak štíhlé nohy a podpatky udělají hodně :)

    5) bod 5 mě šíleně pobavil "čau já jsem Petra a zastříhala bych ušima" :D:D:D:D

    6) růžová je podle mě barva jako každá jiná, pokud se to teda nepřehání od hlavy až k patě (to se mi nelíbí ani u 15letých slečen)

    A toho "mňoukání" jsem se pekelně lekla :D


    Akorát musím říct, že se mi nelíbí ta světlá rtěnka... nejenom na tobě, ale všeobecně se mi nelíbí tyhle světle růžové odstíny, dle mého to nevypadá dobře :/ (ale na konci videa už jsem si tak zvykla, že už mi to tolik nepřišlo :D)

    Doufám, že bude brzy nějaký TAGový video, nebo třeba video s maminkou, manželem..... ty miluju nejvíc :))

    Krásný den


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Léňo, moc moc děkuji za milý komentář, přesně tak, Blair je podle GG, já jsem ještě neměla čas se na nový díl podívat,ale už se moc těším <3 !

      Vymazat
  24. Super video, pobavila jsem se!

    OdpovědětVymazat
  25. Hezký video:D A mimochodem, ti to sluší i v tom domacím!!:))
    Nejvíc si mě pobavila tím, že: Dobrý den, já jsem Petra a zasříhala bych ušima:D:D:D To jsem se vážně smála:D
    S tou matikou jsme na tom stejně, taky jsem ji nikdy neměla ráda, stejně jako rajskou, koprovku a rajčata!:)) Ale meloun mám zase ráda....
    Vždycky, jak je nějaké nové video, tak si dám pekně věčeři (zrovna jako teď) a koukám.. Je to lepší, jak nějaký film:))

    OdpovědětVymazat
  26. Musím říct že tvoje video mě dneska opravdu moc potěšilo. Nejen že jsem se suprově pobavila, ale hlavně miluju tyhle povídací videa, kdy nakoukneme do tvýho soukromí :)
    Jsi opravdu moc sympatická a přirozená :) Jinak bych se ráda připojila k prosbě o vánoční video:)
    Krásný den!
    Simča

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé hezký videjko. Taky mám moc ráda kočky a mám doma hned dvě. Jsou to prostě moje děti :-D a je s nima prča hlavně, když chytnou amok a začnou lítat po celým bytě :-D. Ty sovičky jsou teď docela hit, taky jsem si pořídila nějakou bižu se sovami :-) Kdybych měla natočit podobné video, tak se v hodně věcech shodneme např. tak růžová, matika...kromě doktorky, já chtěla být veterinářka. Jo a taky už je mi přes 30, prostě ten nejlepší věk :-).

    OdpovědětVymazat
  28. ahoj peti :) kráásné video, jako vždy:) můžu se zeptat..jaký je podle tebe nejlepší odličovač na obličej pro mastnou pleť v drogeriích?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju, no na mastnou plet těžko říci, já mám suchou, za mě zelená micelárka od Biodermy,ale to slyšet nechceš, každopádně bych volila něco bez oleje, takže nic dvoufázového....

      Vymazat
  29. Ahoj Peťo, video bylo fakt úžasně pozitivní a hodně jsem se u něj nasmála :) Tenhle TAG se mi líbí více jako video, takže za mě super :)

    OdpovědětVymazat
  30. Stříhání ušima při představování mě opravdu rozesmálo :D A je mi moc sympatický tvůj postoj k drogám atd. Taky nepotřebuju vyzkoušet každou ptákovinu jenom proto, abych věděla, jaké to je. Některé věci si ráda nechám ujít. S matikou jsme na tom úplně stejně, taky si myslím, že drtivou většinu věcí člověk ani nepoužije. Jenom ty integrály budu muset zdolat ještě v letním semestru :D A kočičí sen byl taky super :D Někdy si říkám, kde se člověku v hlavě takové blbosti berou :D

    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti :o) Super video, moc se mi líbilo! A krásná kočička :o)
    Já si myslela, že máš minimálně 175 :oD

    OdpovědětVymazat
  32. Úžasné video, ze kterého na mě sršela pozitivní nálada po celou dobu, díky za ni, přesně jsem ji potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, to bylo naprosto skvělý video ! :)) Zrovna dneska mam tolik práce, učení do školy, ale ty tvoje videa mě vždycky tak nějak uklidní a ráda tě poslouchám ! Prostě paráda, pokračuj v blogu dál a dál a dál.. :)) Držím palce ! :)

    OdpovědětVymazat
  34. To bylo krásné video:-) Mě spolehlivě zvednou náladu tvoje videa, sálá z tebe optimismus, dobrá nálada:-)
    Já ti normálně nalítla na to kočíčí mňoukání, já chvíli myslela, že se to tam v příhodnou dobu rozmňoukala ta vaše:-) Pak už mi to teda přišlo divný:-))
    Jo a taky umím stříhat ušima:-)) Moje mamka zase chýbat nosními dírkami a můj manžel a starší syn hýbat samotným palcem na noze (mě jdou jen všechny prsty najednou:-))
    Čistotou a pořádkem v bytě jsem byla taky trochu posedlá, toho mě ale donutily nechat děti, to se prostě nedalo stíhat. S jedním ještě jo, s dvěma už prostě ne. No, mohla bych místo čučení na tvá videa jít vytírat že, ale tak mám teď už zase jiné priority:-))

    OdpovědětVymazat
  35. Video sa ti vážne podarilo :)
    Matiku tiež neznášam :D a hibať s ušami neviem :D

    OdpovědětVymazat
  36. Krásný video! Hned se mi zlepšila nálada a jsi hrozně sympatická :) Jo a bez plachty je to mnohem lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Vám je přes třicet? já bych vám typla 23 :DD

    OdpovědětVymazat
  38. Super video, vždycky mi zvedneš náladu :) jsi skvělá! Lucka

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Péťo,
    na tvá videa koukám pravidelně. Moc mě baví líčení, móda apod. No, znáš to, takové ty klasické ženské věci. Obdivuji každý originální nápad ať už v účesech nebo líčení. Přesto Ti to takto sluší nejvíce! A to myslím zcela upřímně. Pěkný dámský účes a decentní jemné líčení. Podle mého názoru, řasenka a krásně růžová rtěnka udělá větší službu, než nějaké složité líčení.
    A ten svetřík je naprosto skvělý. :)
    Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
  40. Milé video! :) Kéž by byli všichni tak usměvaví a plní života..

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Lovely-hair:). Musím pochválit video, ráda se dozvídám takový zajímavosti o oblíbených blogerkách. Uvařila jsem si čaj a celý s chutí zkoukla a to je 21min fakt dlouho!:D..Ale u tvých videí bych klidně brala ještě déle:). Taková getthelouk.com se občas ve videu nedá snést než se vymáčkne, vážně, a to je mi jinak sympatická.. Tak nevím, jak ty to děláš, že se tak dobře posloucháš:)!
    Svíčka v pozadí vytvořila příjemnou domácí atmosféru..já bych to takhle nechala, ale nechci ti do toho mluvit:)...Jo a musím přiznat, že jsi mě vyděsila v minulých komentářích s tím anonymem, co zjistil, kde bydlíš a vyhrožovalal? To by mě v životě nenapadlo, že se může stát:/.
    Jo a mnoukání moc pobavilo:D.

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc moc děkuju a to víš, lidé jsou různí, takže opravdu někdy mám až strach :)....

      Vymazat
  42. člověk se u tvých videí snad vždycky pobaví :D tedy jako u těch kecacích :D
    kočky mám ráda taky, hrušky nesnáším a matika byla vždycky můj věčný boj :D díkybohu, že na střední jsem jí teď měla jen první dva roky a proto nás učitelka šetřila :D

    OdpovědětVymazat
  43. Video by mohlo být klidně delší! Strašně mě baví, jak to vyprávíš!:)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Petro.Milé video a moc ti to sluší.Velká většina tvých videí mně zvedne náladu.Stříhat ušima umím taky a baví mě,když se tomu známí tlemí.Jinak se moc těším na vánoční videa jako minulý rok(to bys nám přeci neudělala,aby nebyla...)Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  45. Peti tohle mi už nedělej! Jelikož jsem tohle video poslouchala přes sluchátka, tak z toho náhlýho šílenýho mňoukání jsem si málem kákla do kalhot! Hrozně jsem se lekla, že jsem zasedla naši kočku nebo tak něco.:DD Lucka

    OdpovědětVymazat
  46. Péťo, ty jsi prostě kouzelná :o) strašně spontánní, inteligentní a báječná, tohle je jedno z nejmilejších videí :o))) S tou čokoládou jsme na tom stejně, zbožňuju :o))) A ještě jak mluvíš o těch koťátkách, tak je v pozadí slyšet kočka, to jsi tam dala, nebo to byl přímý přenos vaší nádherný kočičky ? Je mi o rok míň než tobě, mám malýho rok a půl starýho chlapečka a u tvých videí moc ráda relaxuju ( když zrovna spinká :o))) Takže jenom můžu potvrdit tvoji teorii strachu o dítě :o) ale je to báječný :o))) Moc ti děkuju za tohle milý video a přeju ti jen to nejlepší a ať se ti splní co nejvíc snů :o))) Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, moc moc děkuju za milý komentář :), jsem ráda, že má teorie je potvrzena :D...jinak zvku byl dodán následně, naše kočka zase takhle hrozně neřve :D...

      Vymazat
  47. Peti, krasne video. Velmi ma bavilo. Super:-) Tvoja pravidelna čitatelka a sledovatelka Jana

    OdpovědětVymazat
  48. Super video...Moje závislost je super drbna taky ohromná :) Mužu se zeptat kde ji sleduješ ? na netu nabo na prima love ? :)moc ti to sluší i v domácím to kdyby jsi viděla mě věčně pokecaný věci od prcka :D

    OdpovědětVymazat
  49. Super video...Moje závislost je super drbna taky ohromná :) Mužu se zeptat kde ji sleduješ ? na netu nabo na prima love ? :)moc ti to sluší i v domácím to kdyby jsi viděla mě věčně pokecaný věci od prcka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, moc děkuju a já jí sleduju na netu :), stahuju z ulozto

      Vymazat
  50. Naprosto skvělý video! :D My jsme se tak nasmály.

    OdpovědětVymazat
  51. Děkuji za příjemných dvacet jedna minut, které jsem s Vámi strávila. Moc Vám fandím a jste mi čím dál tím víc sympatičtější :-) K.
    P.S.: Jsem ráda, že opět ukazujete interiér domu, krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj docela me zarazilo jméno tvy byvaly ucitelky na matiku jestli nahodou nemame tu stejnou zrovna :D Muzu se zeptat jaky bylo jeji krestni jmeno?

    OdpovědětVymazat
  53. Krásný svetr, Petro :)

    Srdečně zvu Tebe i Tvé milé čtenářky na mojí giveaway :) Budu ráda, když se zapojíte :)
    http://janeandherworld.blogspot.cz/2012/11/100-prispevek-plus-minus.html

    OdpovědětVymazat
  54. Dobrý den, moc se mi líbí zpracování Vašich videí. Můžete mi prosím říci v čem je upravujete, stříháte atd...? Moc se mi líbí Vaše práce :) Děkuji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Verčo, moc Vám děkuji, používám Movie Maker.

      Vymazat
  55. petka, sledujem tvoj blog zatial par tyzdnov(za ten cas som samozrejme preluskala aj vela tvojich starsich videi :) ) a chcem ti povedat ze toto je moj prvy komentar lebo vacsinou kuknem video v studijnej (alebo inej:P) prestavke ale teraz som uz musela okomentovat, strasne mile video, si pozitivne naladena, usmievava a zlata baba a vzdy mi spravis lepsiu naladu :) tesim sa na dalsie video :)
    barbi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Báro, moc děkuju a moc si vážím prvního komentáře <3

      Vymazat
  56. Petruško, skvělý video.Vždycky se těším na tvá videa, krásně jsi u nich odpočinu a nabíjí mě.Jinak přes 30 bych ti neřekla, vypadáš mladší o dost.

    OdpovědětVymazat
  57. Petři, mluvíš tady o blogu Janči, dala bys mi odkaz, ráda bych se na její blog mrkla. Děkuji A.

    OdpovědětVymazat
  58. Perfektní! :)) Hrozně mě to pobavilo, hlavně stříhání ušima a ten kočičí sen :D A úplně nejvíc mě potěšil výsadkář, protože jsem to slovo jako malá chápala stejně jako ty...:) Správný význam jsem se dozvěděla náhodou díky nějakému cvičení na češtině a vážně jsem nechápala, co dělá výsadkář ve vrtulníku, když by měl spíš někde něco sázet:D

    OdpovědětVymazat
  59. Video mě pobavilo, culila jsem se při něm jak měsíček na hnoji :-) A musím říct, že já bych byla za tvých 165 cm ráda, měřím 152, mám z toho akorát komplexy a ve 24 už fakt nemůžu doufat, že vyrostu :-D A matiku jsem taky nesnášela, kočky miluju, ale máme psa a uklízení mám taky ráda, někdy až moc :-) Andrea

    OdpovědětVymazat
  60. Super, super, super. Moc jsi mě pobavila a zvedla náladu o 1000 %. Názor na drogy mám úplně stejný, nechápu to, jak to vůbec někdo může jen vyzkoušet, když všichni vědí, nebo by alespoň měli vědět, co to dokáže s člověkem udělat.
    Jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Peťko, toto video bylo superní, u těch tvých závislostí bys měla přidat nakupování kosmetiky, ale to dělá snad každá žena, taky mám ráda velký výběr kosmetiky v šuplíku :))

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Petro, jsi prostě úžasná optimistka, stále skvěle naladěná, veselá a všem nám tady vždy zlepšuješ náladu (jako mě protože jsem vystresovaná ze zítřejšího mega testu z dějáku - taky nenávidím ty data) a vždy si najdeme čas na tvá povzbuzující, vtipná a originální videa - absolutně by mi nevadilo kdyby to video trvalo 90minut ;D. Zanechávám na tvém blogu svůj 1. komentář, protože TOHLE úžasné video prostě nelze NEokomentovat :)). Se sestrou se obě rády díváme na tvá "kecací" i jiná videa (já mám nejradši účesová, protože mám dlouhé vlasy a ocením každý nový nápad ;)). Zmínila jsem ségru... ona je starší o dva roky a od ní jsem si užila taky dost toho "šikanování" (i když musím dodat, že i já ji provokovala nebo taky něco provedla ;)), teď to bereme obě s humorem :)
    Jinak taky strašně miluju kočky, ale protože bydlím s rodiči v malém bytě (jsem stále ještě školou povinná), nemůžeme tam mít kočičku. Strašně jsem se lekla šíleného mňaukání :DD. Vždycky jsem chtěla umět stříhat ušima!! - ale přísahám, že kdyby se mi někdo představil a zastříhal ušima, umřu smíchy.
    Prostě jak jsem psala (i ostatní psali) - vždy pobavíš a příjemně rozptýlíš ;)).

    No, doufám že tě neodradila délka komentáře a přečetla sis ho :)).

    Áďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áďo, moc děkuju za první komentář, moc jsi m potěšila a doufám, že mi zase někdy něco napíšeš :).

      Vymazat
  63. Pěkné video, s tou matikou to tedy máme uplně stejně :) Nechápu,k čemu to slouží :) Mojí nejnovější závislostí je seriál BBC Sherlock...

    OdpovědětVymazat
  64. tohle je úplně suprový video Peti! přistihla jsem se, jak se u něho žulím, fakt boží na relax při čajíčku, krásně se posloucháš :))
    "stříhání ušima" pobavilo :D.. co se školy týče, mám to úplně stejně! teď na VŠ mám jeden semestr kvantitativní metody a to je komplet celá matika a statistika.. vidím to na kolaps před zkouškou. a vůbec nechápu, proč jsem si sakra zvolila historii evropské civilizace, když jsem jak na základce, tak i na střední při dějepise trpěla!
    hrozně jsem se smála taky, když jsi povídala o želvě, co se zahrabala na zahradě a už jste jí nikdy nenašli, achjo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jojo, někdy ty předmty překvapí :D, to znám a je to k vzteku.....

      Vymazat
  65. paráda :))vidno že zakaždým zvyšuješ kvalitu svojich videí :) na to sa mi dobre pozerá :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  66. Já bych chtěla všem hrozně moc poděkovat za krásné komentáře pod tímto videem, opravdu moc děkuju, pohladily m po duši, jste zlaté! Všechny jsem je pročetla,ale němal jsem ted čas jednotlivě odpovídat, ale moc si všem komentářů vážím, opravdu děkuji!

    OdpovědětVymazat
  67. Skvělé video,opět <3. Taky miluju kočky i sovy a dřív jsem měla bezlepkovou dietu:D. Od té doby moje tělo pořád tak trochu zrovna 2x nemusí laktózu, tudíž právě mléko a dokonce i jogurty moc nemůžu. A možná díky tomu jsem měla už 5 zlomenin... =)
    Doufám, že už je manželovi trochu líp, a že se máš skvěle ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peti chtěla jsem se tě zeptat vy bydlíte v domě? Nijak jsem to nikdy nepochopila :).( Jestli je to hloupá otázka tak promiň ,ale zaímá mě to). A jinak jsem ti chtěla říct ,že si mi tím videem udělala OHROMNOU radost. Díky Peti

    Klára

    OdpovědětVymazat
  69. Skvělé video a v domácím oblečením Vám to moc sluší ale mohla bych se zeptat kde pracujete? Díky

    OdpovědětVymazat
  70. Bože děvče, ty si vážně ještě dítě s těma kecama, ty nemůžeš mít sama děti. Máš sny a touhy 15-tky...Fakt! Lituju manžela, asi si užije no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože! Peti nedávno jsem objevila tvůj blog, tak lustruju i straé články. Ovšem tady si musím napsat svou. Tebe bych měla za ženu nebo matku tisíckrát raději než anonyma, který toto napíše.

      Vymazat
  71. No ja som si toho výsadkára musela vygúgliť a tvoja teória mi bola bližšia :D Myslím, že pohyby uší nie sú také zvyčajné, skúšala som to a nič :D a ani nikoho kto by to vedel nepoznám. Ja viem akurát hýbať nosnými dierkami, ale to tiež nie je žiadna výhra:D.Teda zahrabaná a nájdená korytnačka ma pobavila:D Aj mne sa donedávna veľmi často snívalo, že letím a raz som dokonca v sne rozprávala o tom, že sa mi snívalo, že viem lietať, totálne blbosti, ale zaujímavé je, že akosi sa to prestalo vyskytovať v mojich snoch. Inak poriadne som sa zľakla toho zvuku mačky v tom videu :D

    OdpovědětVymazat
  72. málem jsem umřela smíchy jak jsi jsi říkala, že nejsi drogový specialista :D
    super video Peti, strašně se mi líbí a vážně jsem se bavila, taky takhle hýbu ušima je to super :D

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Petro,
    tvoje videa jsou úžasný! Nevěřím, že ti je přes 30. Vypadáš opravdu mladě. Tvoje videa jsou vtipný, zábavný a prostě super. Hrozně mě bavíš :) Ať už jde o tvoje sny s kočkami nebo stříhání ušima. Prostě perfektní. Držím ti palce aby si byla si byla furt tak fajn a sama sebou. Doufám, že budeš mít stále tak super blog :)
    Bára

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!