Článek o všem a o ničem od Míry (guestpost od mého manžela)

by - 11 února



Po dvou předešlých článcích se objevilo pár dotazů, jestli prý mám svůj vlastní blog a jestli ne, tak že bych si ho měl založit.

 
Asi mi stoupla "sláva" do hlavy, ale přiznám se, že jsem o tom chvilku přemýšlel. Říkal jsem si "proč ne, nejdůležitější věc pro blogerku, zrcadlovku a hrnek starbucks, už máš, tak co ti brání? Byl bys blogerka jedna radost". Jenže pak sem narazil na první problém. O čem by ten blog měl být? A následovalo několik bezesných nocí... 
 
Říkal sem si "fotíš, udělej blog o focení". Takže jsem si prošel svá fotoalba a pak pro jistotu ještě jednou. Naštěstí mi zůstalo trochu soudnosti a vyhrál zdravý rozum, takže prvně se to pořádně naučím a až budu lepší fotograf než ostatní, tak teprve o tom začnu psát. Do té doby se můžete občas kouknout na stránky, nebo na facebook, čas od času tam nové fotky přidám, pokud se Vám budou líbit, budu jedině rád, ale psát o nich zatím nebudu.  
 
Taky mě napadlo udělat si blog o kosmetice, baví mě to, něco o tom vím, snadno se to fotí. "Jo! To bude ono! Budu beauty blogerka!!" Vykřikl jsem a plný elánu jsem se rozběhl do koupelny hledat námět na svůj první post. Jenže... Doma mám všeho všudy tři kosmetické produkty, deodorant, parfém a  sprchový gel + šampon v jednom. Sakra! Proč já si nekoupil šampon a sprcháč zvlášť. Měl bych o čem psát, ale takhle... Co mám asi tak napsat o sprchovém gelu a šamponu? "Krásně pění a příjemně voní, takže si ty dvě minuty ve sprše fakt užijete a budete na ně vzpomínat celý den..." No, tak to by si anonymové asi smlsli. O kosmetice psát nemůžu, to je teď už více než jasné.     
                                                          


Nevadí, témat je ještě dost. Dáme to k ledu, třeba mě něco napadne. A taky že jo! K tomu ledu sem přidal gin, tonic a limetku a opravdu mě pak něco napadlo. Fashion blogerka! To je moje parketa, tam sem kovanej, triček mám asi 15, svetrů 8, kalhoty minimálně dvoje a bot 6, i když jsou to vlastně jen tři páry, ale to je fuk, to se nějak udělá. Super, na prvním OOTD si musím dát fakt záležet! Tričko, krásná barvička, nebeská modř s růžovým lemem a malou zelenou nášivkou. Doplním to svetrem, volím tmavší barvu a k tomu šedé kalhoty a světlé boty. "Wow, chlape ty seš kusan, raději to nepřeháněj s doplňky, jinak ženský shořej touhou", pár fotek, a je hotovo. Přelétnu okem šatník, abych věděl o čem budu psát příště a... je to v háji. Přitroublý úsměv mi sice na tváři zůstal, ale to je tím ginem, uvnitř mě sedí a usedavě pláče fashion blogerka, jejíž sláva ustala dříve než začala. Mám sice 15 triček, ale 12 z nich je stejných - krátký rukáv a límeček, jen jiná barva, stejný problém se svetry. Těch pár košil to fakt nevytrhne. No nic, tak příště.  
 


Ale jsem docela zajímavý, třeba by mě lidi četli i jen tak, můžu přeci psát jen o sobě, o mé každodenní rutině. Lidi by to mohlo zajímat. Jo, je to jasný, hned zítra začnu psát o tom, co dělám každé ráno, každý den. Usínám, jsem spokojený, můj život dostal smysl, už nejsem jen jeden z davu, jsem bloger! Nebo alespoň od zítra budu. Jenže ouha, večer to sice vypadá krásně, ale ráno zaspím, takže lítám jak pošuk z místnosti do místnosti. "Zatracenej gin, to byl teda nápad..." Zapnout vodu na čaj, do kotle, pro uhlí, vyčistit zuby, sakra, za 30 minut musím být v práci, no tak to nevim, no pojedu rychleji, to dám... Oblečenej sem v mžiku, ještě že sem včera dělal to OOTD a byl línej si to uklidit, teď se to fakt hodí. Už je to rutina, poslepu nahmatám parfém, Gucci sport, jasně, mohl bych si koupit nějaký fake, třeba Pucci, vypadá stejně, ale ušetřit nějaký love abych pak v poledne smrděl jak veverčí pižmo? Ne, to ne, na některých věcech se fakt nemá šetřit. A letíme. Sníh na autě je sice děsnej vopruz, ale co, lyžovat tě baví, tak teď nekecej a ometej.V práci to není žádný vzrůšo, o tom psát nemůžu, to nikoho nebaví, "možná až budeš dělat projekťáka v nějaký firmě co se zabývá ekologií, nebo kosmetikou... Hm... to by nebylo špatný, že bych kouknul na inzeráty?" Ne, sem v práci, musím makat, tuhle část dne vynechám o té psát nebudu. Večer doma objednávky s Peťou, maily, upravit nějaký fotky zákazníky, sprcha a kafe, deset večer, v posteli, balada... No, ale problém! Zase! Bude tohle někoho zajímat? Většina lidí si sice zvolila Zemana, ale že by to bylo až takhle nenáročné publikum? Proboha to snad ne... Tak nic, další nápad v trapu, achjo, no, snad mě něco napadne ráno... 
 
A taky že jo! Spokojeně se vrtím v posteli a říkám si, jak vás všechny převezu. Svezu se s jednou již známou a zavedenou blogerkou. Celou tu dobu mám jednu přímo před sebou, že mě to nenapadlo dřív... Dám lidem co chtějí, bulvárek... A začnu z ostra! Pěkně vám popíšu jak sem Peťu potkal, jak sem jí viděl poprvé. To budete koukat, takže bylo to v prvním ročníku ve škole, sedím si na první přednášce, koukám po místnosti, kde by se našla jaká ještěrka k pošpásování. Bylo několik minut po začátku, profesor najednou říká mé jméno, "cože, ano, to jsem já u telefonu, teda pardon, přítomen" Ukázalo se, že jsem přijímací testy udělal nejlépe z celého ročníku a jestli chci, tak můžu přejít na jiný studijní obor, kde jim nějaký studenti chybí! Tady jen pro upřesnění, ono to vlastně nemá přímou spojitost s tím, jak jsem Peťu potkal, ale tak proč se nepochlubit, že, hihi  (mimochodem Peťa byla hned za mnou, asi osud). A protože sem doposud nezahlédl žádnou zajímavou holčinu, začal sem o tom přemýšlet, a to dost vážně. Už jsem se postavil, že tedy půjdu, když v tom se najednou otevřely dveře a do nich vešla krásná, štíhlá brunetka s rozpuštěnými vlasy. Byla nádherná. Jemné rty, krásné rysy, štíhlé nohy, perfektně tvarované boky a dvě krásné, mladistvé, nespoutané a tak akorát velké... oči. Jemně pohodila hlavou a pousmála se. Průvan ke mně zanesl její vůni... Rozklepala se mi kolena, rozšířily zorničky a já se nezmohl na nic jiného, než si sednout zpět. Na jiný obor jsem nepřešel a hned první měsíc jí pozval na rande, sice souhlasila až po dvou letech, ale to vem čert :-). 
 
No moment! Tohle ale nebylo pěkně zostra! Zatraceně, zase vedle... No nevadí, ukážu prvně romantickou stránku, získám širší obecenstvo a teď začne ten bulvárek! Skandální odhalení! te o tom, že Peťa má krásnou pihu přímo ... No jo, ale co když si to bude číst i ona? To se jí asi nebude líbit... Jenže jen na romantiku bulvární blog neutáhnu, takže zase nic... 
 
Takže co sem za těch několik bezesných nocí zjistil? Že jsem schopen psát články o ničem, jako třeba tenhle :-). No, snad mě do příště něco napadne, nerad bych upadl v zapomnění. 
 
 
Ale pokud někdo dočetl až sem, tak si dáme trochu toho bulvárku ;) tohle je moje úplně nějoblíbenější fotka za minulý rok... Co na ní říkáte? 
 

 


You May Also Like

163 komentářů

  1. Huhehe :-) Úplně skvělej post a myslím, že by ses klíďo píďo uchytil jako blogerka od každýho trošku ;-)! Před spaním skvělá četba! Aspoň se mi bude usínat s úsměvem na rtu a za to díky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. ta poslední fotka je moc pěkná, nedivím se, že je tvá nejoblíbenější:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty by sis měl založit vlastní blog! Dobrý článek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný fejeton, zasmála jsem se :-D

    OdpovědětVymazat
  5. :D Takej borec :D Byl byste skvělá blogerka pane manželi :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D:D:D Vážně bys měla být blogerka! Zase další článek, co mě vyloženě bavil.

    OdpovědětVymazat
  7. :-D Haha, paráda, několikrát jsem si smáchy prskla na monitor :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok :-) chcela by som sa opýtať, či Petra nežiarli keď fotíš aj sporo odeté dievčatá :-) (tým nemám na mysli tú poslednú fotku, ktorá je nad slnko jasná :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě to napadlo, hlavně jak jsem videla nejake fotky z jeho stránek :) nechtela bych pritele fotografa :D (nemyslim to nijak zle)

      Vymazat
    2. :-) jsem presvedcen, ze nezarli :-)
      navic fotime spolu, ona lici a je vice kreativni co se pozovani a vedeni modelky tyce, ja fotim... Pro letosek je plan takovy, ze Peta bude fotit take, takze kazdou slecnu zachytime oba trochu jinak, kazdy svym okem :-)

      Vymazat
    3. Tak bych tipla, že třeba u těch polonahejch slečen Péťa je přítomná jako profesionální stylistka a vizážistka, jak se píše na stránkáchm, takže si mužíčka pěkně pohlídá :)

      Vymazat
    4. je to tak, že já většinou líčím, vybírám z oblečení, co si modelky přivezou, takže s manželem spolupracujeme, tudíž tam většinou jsem, ale i kdybych tam nebyla, tak je to jedno, kolikrát jsem u foecní nebyla, protože jsem měla třeba jiné povinnosti a opravdu mi to nevadí, nejsem žádná semetrika, jak by asi mnozí rádi slyšeli :D

      Vymazat
    5. Peti naprosto s tebou souhlasím, není důvod žárlit. Máme to doma také tak. Manžel také fotí a já mu pomáhám s vizáží, ale u samotného focení už většinou neasistuju, to si někam zalezu a dělám si své :) A to i když fotí akty :) Nemám důvod mu nevěřit.

      Vymazat
    6. jinak já mám na svém blogu článek o tom, proč nechodit s fotografem :)
      Tak pokud bude mít někdo chuť může se podívat jak takový život s "fotografem" vypadá :)

      http://petulane.blogspot.de/2013/01/proc-nechodit-s-fotografem.html

      Vymazat
    7. No tak všem chlapům zase neprocházejí podněty na trase oko - mozek nejdřív přes penis. :-) Nikdo nemá větší předpoklady k tomu, aby zahnul, je to jen o povaze. :-)

      Vymazat
    8. Ja si myslím, že keď má doma tak krásnu manželku, tak mu ani náhodou v hlave nepreletí myšlienka, že by ju nahradil inou ;-)

      Vymazat
    9. Jo krásnou a chytřejší

      Vymazat
  9. Náhodou! Takové články by mě bavily..:) Založ si blog! :)

    OdpovědětVymazat
  10. krásny fejeton :)úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek,myslím,že by to mělo cenu si udělat blog:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je naprosto úžasný! Moc jsem se pobavila a to popisování prvního setkání? BOŽÍ! Neznám lepší slovo! :) Těším se na další článek:))

    OdpovědětVymazat
  13. Ovšem tohle je naprosto úžasný článek, nejlepší ze všeho je, pokud chceš být blogerka stačí mít zrcadlovku a hrnek od starbucks :D

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek, fakt mě pobavil :-))

    OdpovědětVymazat
  15. poznámka o Zemanovi mě pobavila, vlastně celý článek je super:)

    OdpovědětVymazat
  16. Výborej post! Geniální, vtipný a při tom o ničem :)

    OdpovědětVymazat
  17. Fakt zbožňuju lidi se smyslem pro humor! Parádní článek, fakt jsem se u čtení pobavila. A fotky na stránkách máš opravdu pěkné!

    OdpovědětVymazat
  18. Ještě! Ještě! Manžel má super črevo a humor. Veľmi som sa pobavila, do zapomenutia určite neupadne. Teším sa na ďalší článok :)
    cipasblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Takové články bych klidně četla častěji! Skvěle se to čte, občas se i rozesměju :)

    OdpovědětVymazat
  20. výborný článek - těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle bych klidně četla častěji! Čte se to skvěle a je to i vtipné :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak teď sem se od srdce řehtala :-D díky je to bomba :-) Ivča

    OdpovědětVymazat
  23. zajímalo by mě jaké je tvé povolání ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Hehe, roztomilé. Zkus být foodblogerka... ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, to mě nenapadlo :-) To by mi možná šlo, vzhledem k pneumatičce kolem těla bych byl věrohodný :D

      Vymazat
  25. :D :D naprosto super článek, dlouho jsem se u ničeho tak nezasmála, Míra by si měl založit blog "o všem a o ničem", a psát fejetony ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tohle je ovšem naprosto boží :D:D:D Nepřestávat!! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to je bomba! :) Přečetla jsem to jedním dechem, krásně se mi ted' bude spát. :D
    Pét'o, máš vážně úžasného manžela, nevím jestli by takhle ochotně a rád pro nějaký "pipiny" psal každej. :))

    OdpovědětVymazat
  28. Hrozně hezky a vtipně napsaný, zasmála sem se:). Prosím další článek!

    OdpovědětVymazat
  29. Pokud je na té fotce Petra, tak je to bulvár, jak se patří :D Jinak si myslím, že stačí, když budeš dělat Peťce originální a vtipné články (jako tento) jednou za čas, aspoň se budeme víc těšit, kdy nám to ten její manžel znovu napíše?? :o)

    OdpovědětVymazat
  30. Vydařený článek!!! Takhle poutavě psát "o ničem" - ty bys měl jít do politiky! ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Skvělý článek, pobavil. Blogerka jedna radost :) Budu se těšit na další post.

    OdpovědětVymazat
  32. Poslední fotka je Peťa? Závist :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je :-) a souhlasím, že je co závidět ;)

      Vymazat
    2. Jo fakt o ničem, nuda, ztráta času, chlap by měl mít asi jiné zájmy a pořádnou profesi.

      Vymazat
  33. Moc mě tyhle tvoje články baví .. :D fakt super .. :) a doufám že jich ještě pár přibude .. Je to skvělé okořenění tohoto blogu :)

    OdpovědětVymazat
  34. Neuvěřitelné! Opravdu mě to velmi pobavilo, pořád jsem se smála. Čte se to samo. Těším se na další článek o ničem ;-) Opravdu skvělé!!!

    OdpovědětVymazat
  35. :D :) Tak tento článek mě úplně dostal .... prej : Sakra! Proč já si nekoupil šampon a sprcháč zvlášť. :D prostě DOKONALÝ :D

    OdpovědětVymazat
  36. Mimochodem na té fotce je Peťa že? ;-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tak ale, už ať ten novej blog vidím! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Takhle dobře jsem se už dlouho nepobavila :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  39. Parádní článek, myslim, ze máš talent ! :D Fotka je super :)

    OdpovědětVymazat
  40. Článek pobavil :-) posledni fotka je moc pěkná, luxusní zadeček ;)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  41. Teda super článek! Dost jsem se pobavila, občas jsem měla pocit, jako bych četla článek od svého manžela :D

    OdpovědětVymazat
  42. Super odreagování :) Jitka

    OdpovědětVymazat
  43. Tak dobře jsem se už dlouho nepobavila :-D Závidím Ti chlapa Péťo:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Kolik lidí takhle píše doma blog o ničem, co jim ale chybí je ten elementární smysl pro humor, který máte :) (OBA ! )

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Míro,fakt jsem se zasmála.Ale proč občas nenapsat takhle o ničem,je to vtipně napsané a ke kafču super čtení.Na fotce je zadeček Petry,to nezapřete ani náhodou.Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  46. Nejlepší články jsou právě ty o ničem :D Super :) doufám, že se zde budou guestposty objevovat i nadále :)
    Oba dva máte svůj osobitý styl a tohle je skvělé zpestření už tak pestrého blogu :)
    Myslím, že bys neměl nouzi o čtenáře na svém vlastním :) Tyhle články s vtipem mě baví!

    OdpovědětVymazat
  47. Super čtení :)) Chci víc takových článků! :D

    OdpovědětVymazat
  48. Tohle je úplně nejlepší článek, který jsem za poslední dobu četla a že jich čtu opravdu hodně!!Pokud je tůj první..smekám!!A fandím!!Jen tak dál. Peťa může být hrdá ( já vím, už je :)) a taky se může začít bát!!Konkurence veliká..

    OdpovědětVymazat
  49. Tenhle článek je něco! Hrozně hezky se mi četl a nasmála jsem se, ty úvahy mají velký nápad. Míra je šikovný a kdyby měl nějaký ten blog, určitě bych se na něj jednou za čas podívala ;-)

    OdpovědětVymazat
  50. Perfektní článek, mohl by jsi nám psát častěji. :D Příjemné zpestření!

    OdpovědětVymazat
  51. tohle je fakt vtipný :D dostalo mě to s tím Zemanem :D

    OdpovědětVymazat
  52. Skvělý článek. Zábavný a poutavý, jen tak dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Super zábavný článek! Klidně jich může být více. U vás doma musí být určitě pořád veselo. Jste oba velice sympatičtí lidé a líbí se mi moc,co děláte! Přeji vám,ať vám oběma dvěma superblogerkám ;-) to blogování jde stále tak báječně jako doposud!

    OdpovědětVymazat
  54. Výborný článek :) Buď spisovatelem! :D

    OdpovědětVymazat
  55. Skvělý článek :) Buď spisovatelem! :D

    OdpovědětVymazat
  56. No jasně:Mírův blog o ničem..(aby někdo nemohl napsat,že je to o ničem:D)Neboj,Míro,pusť se do toho.Podívej,kolik už máš nadšených čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  57. Zasmála jsem se :D Super styl psaní, čte se úžasně a je vtipně napsaný! Budu se těšit na DALŠÍ!

    OdpovědětVymazat
  58. :D:D dobře ty....když se sem tam napíchneš na Petin blog, budeš nejčtenější chlapská blogerka, co nebude muset často psát:)

    OdpovědětVymazat
  59. Já jsem se teda dobře posmála :-D

    OdpovědětVymazat
  60. ale som sa zasmiala:D:D určite by si mal založiť blog:D:D
    najviac ma pobavili tie topánky mám ich 6 vlastne 3 pary :D:D:D a ako si spoznal Peťku:)) kráásne <3

    OdpovědětVymazat
  61. tak tohle me fakt pobavilo:D:D Nejlepší "škoda že jsem si nekoupil šampon a sprcháč zvlášť!" Haha.

    OdpovědětVymazat
  62. Ta fotka tu už myslím jednou byla. Je to Peťa? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Peťa, ale ta fotku tu ještě nebyla :-) Ten první, co tu už byl, byl Lucčin :-) A nutno podotknout, že Lucčin byl originál, vznikl jako originální PFko. Petřin vznikl dva dny poté, protože se nám ten Lucčin líbil... a oba jsou podle mne parádní :-)

      Vymazat
    2. Souhlasím! Mít taky tykovou p... zadek, tak si to dám na zeď :-)

      Vymazat
  63. od začátku až dokonce jsem brečela smíchy! boha, přesně takovýhle článek jsem si potřebovala přečíst! skvělé, vtipné, roztomilé :-) naprosto článek k popukání :-))

    OdpovědětVymazat
  64. jsi zatraceně dobrý, pěkně se směju i pár minut po přečtení :D jinak já mám taky jen 5 párů bot a pár kalhot a triček a asi lidi bavím i tak :D

    OdpovědětVymazat
  65. No tak to nemá chybu :-D Směju se ještě teď! To je tak krásně napsaný, že to snad ani líp nejde. Jestli budete všechny články psát takhle tak klidně budu číst i návod na polívku z pytlíku, protože ve vašem podání bude daleko zajímavější.

    OdpovědětVymazat
  66. NEJLEPŠÍ ČLÁNEK PETI MÁŠ SKVĚLÝHO MANŽELA :))

    OdpovědětVymazat
  67. Jste perfektní přispívejte aspoň jednou týdně prosím

    OdpovědětVymazat
  68. Já jsem pro blog! Byl bys super blogerka, nasmála jsem se :)

    OdpovědětVymazat
  69. Péťa má fajného manžela,to se musí nechat :D

    OdpovědětVymazat
  70. Podle té mezery, je to prdel od Peti?

    OdpovědětVymazat
  71. Míro ty mě bavíš! :D A to je něco po pátý ráno :D :D

    S tím páskem mi připomínáš Christiana z knihy: Padesát odstínů šedi. Podle toho, jak na všechny dámy tato knížka působí, to ber jako lichotku ;)

    Takže ty naše drahá blogerko, nevím, jak ostatní, ale víc bulváru, založil si tu rubriku Plesk, ať mám u čeho snídat ;)

    OdpovědětVymazat
  72. Péti kosmetické nebo OOTD články doplněné o manželovo vtipné články ... to se mi líbí, jen tak dál :-) moc ráda se na Tvůj/Váš blog vracím ;-) díky za to ... Peťula

    OdpovědětVymazat
  73. Tak to je mazec:D! Povedený post, pane blogerko :P :D Skvělé oživení!

    OdpovědětVymazat
  74. Péti,tak to vypadá,že manžel zastínil všechny tvé dosavadní články:-)po dlouhé době článek,tím nemyslím jen na tvém blogu,po kterým jsem si neříkala,tak to musím vyzkoušet a to taky :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Úžasný článek, skvěle jsem se pobavila...Chválím nápad napsat něco v tomto stylu a těším se na další články! Terka

    OdpovědětVymazat
  76. NEJVTIPNĚJŠÍ! Opravdu jsem se neuvěřitelně pobavila a zasmála. SUPER! Doufám, že takovýhlech článků od manžela alá "blogerka" budou přibývat :-))

    OdpovědětVymazat
  77. Myslím že bys mohl mít přesně ten blog o ničem,o svých normálních dnech,ale třeba něco kritizovat-co jsi viděl v obchodě,jak jsou hluční sousedi atd. Vidím to na blog plný kritiky! :D

    OdpovědětVymazat
  78. Míro tak to je skvělej článek ! Rozhodně nepřestávat ! :D

    OdpovědětVymazat
  79. Tak přátelé, já to tady tedy balím, odhazuji svůj širák v dál a jdu zdechnout do houští, na Míru nemám :D.....jsem ráda, že se vám článek líbí, já když jsem si ho četla, tak jsem se také hodně pobavila :D......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D:D tak tenhle komentář mě taky pobavil


      Léňa

      Vymazat
    2. Hehe, pro mě jsi pořád 1000x lepší a zajímavější ;)

      Vymazat
  80. Tlemím se tu jak střelená a to mám samozřejmě dávno psát diplomku!;D Vyřiď, Péťo, manželovi ať začne psát fejetony, to bude myslím naprosto jeho parketa. A klidně můžou být o ničem ;D

    OdpovědětVymazat
  81. Haha, tak tenhle článek je nejlepší, který jsem za poslední dobu četla :D A to jsem ho fakt přečetla od začátku do konce, ačkoli takhle dlouhé články nerada a málokdy čtu :D So funny!

    OdpovědětVymazat
  82. Bože! Takhle jsem se dlouho nepobavila! :D Úžasný, zábavný, bezva! Zhltla jsem to snad na jeden nádech a jsem pro další články "o ničem! :)

    PS: Peti to nee, chyběla bys nám :)

    OdpovědětVymazat
  83. Aaachjo :D :D
    ...myslím, že gueatposty by měly být častěji ;)))

    OdpovědětVymazat
  84. Super... :) Máte dobrej smysl pro humor :) ... Mohli byste s Péťou dělat kecací videa spolu :D

    OdpovědětVymazat
  85. Doufám, že v nejbližší době zase něco napíšeš :D.. Skvělý smysl pro humor..Taky bych jednou chtěla takového manžela.

    OdpovědětVymazat
  86. Výborné...muž se smyslem pro humor!!! Skvěle Míro.

    OdpovědětVymazat
  87. super!moc jsem se u toho zasmála :-) a doufám,že bude nějaké další pokračování :-)

    OdpovědětVymazat
  88. super, super a ještě jednou super!! :)) je to článek o ničem a přitom je v něm řečeno tolik...přála bych si pokračování!
    Verča

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj, ten článek se opravdu povedl, pobavila jsem se a taky bych si přála pokračování, protože příspěvky tvého manžela opravdu stojí za to! Musím říct, že tvůj blog je lepší a lepší, je jiný než ostatní blogy, mohla bych jmenovat ale to nebudu. Prostě paráda :)

    OdpovědětVymazat
  90. Tak jsem se už dlouho ale vážně dlouho nepobavila! :) Míra je úžasnej :)

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  91. moc hezký:-)) těším se na další:-)

    OdpovědětVymazat
  92. Skvělej článek, u některých pasáží jsem se musela smát :)

    OdpovědětVymazat
  93. Vy jste tedy dvojka v tom psaní,jeden píše o něčem,druhý o ničem a přitom to jde tak krásně dohromady...Jen tak dál.Snad je už na cestě další Mírův článeček..Že je Péťa super,psát snad nemusím.

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj,
    tak i já musím pochválit :o) Článek pobavil a jste prostě bezva dvojka!
    Nyní ve zkratce k Mirovi:
    - projektový manažer? Křižuju se... ustup, Satane :-D Tohle jak slyším (čtu apod.), ježí se mi všecko. Na projektech jsem pracovala celkem čtyři roky a dosť bolo, takže máš můj obdiv :-D
    - pneumatička? Můj kamarád tomu říká "ozdobný tukový prstenec" neboli "ótépéčko" (pozn.: ©) :o)
    - OOTD vkusný a povedený... palce nahoru :-D
    - nejoblíbenější fotka loňského roku je úžasná :o) Jsem sice ženská, ovšem toto je velice pokušující ;-D
    Mějte se, ať se vám daří.

    OdpovědětVymazat
  95. Míro, máš talent, a to neuvěřitelnej! Měl bys uvažovat o psaní sloupků do ženských časopisů, tam bys myslím využil svůj potenciál. Vtipné, dlouho jsem se tak nepobavila. Jednou větou: Po čem ženy touží?? Po tvých článcích. Bravo

    OdpovědětVymazat
  96. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. :) Skvěle se doplňujete. Nezakládej si vlastní blog, ale doplňuj ten Pétin. Klidně bych uvítala i pánský OOTD nebo třeba recenzi na nějaký pánský krém, nebo třeba jen další vtipně napsaný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  97. Petruško,dej prosím na své stránky paletky NAKED..:)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Míro, tak jak koukám, komentů je tu celá hora a já se musím přidat :o) Parádní článek, moc psaných věcí mě nerozesmějě, ale tohle teda JO :o))) těším se jestli nějaký další bude :o) musíte být s Péťou skvělá dvojka, zdravím i Péťu, Káťa

    OdpovědětVymazat
  99. Tenhle článek se mi od manžela zatím líbil nejvíc :). Je super se o vás něco dozvědět :), ta scénka s tím jak si přišla do třídy, úplně to vidím před očima :D!

    OdpovědětVymazat
  100. Super článek, Míra má něco do sebe :) Příjemné a humorné počtení před spaním.

    OdpovědětVymazat
  101. :)) smysl pro humor mate oba skvelej, paradni cteni..:))

    OdpovědětVymazat
  102. OOTD pecka :D ta fotka s páskem :D a první setkání super !! :))a co že to tedy bylo za obor?:)

    OdpovědětVymazat
  103. Pobavilo ma to, aj tá fotka OOTD s opaskom, myslím že anonymovia sa skľudnia:D ;) Tvoj manžel má na blogy talent, musí ti tu prispievať častejšie;)


    http://krasavnutri.blogspot.sk
    Farby a vizáž

    OdpovědětVymazat
  104. Já tady budu asi jedinej negativista, páč já se pořád těším hlavně na Petru a její tvorba mě zajímá mnohem víc! :) Dokonce bych se bez guestpostů obešla úplně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, já jsem na tom stejně, i já se těším hlavně na péťu, i já se obejdu bez těchto guestpostů, přijdou mi hloupoučké, a za každou cenu se zviditelnit.

      Vymazat
    2. Tak proto je v názvu článku slovíčko guestpost, aby koho to nezajímá, nemusel klikat a číst věci, které ho nezajímají :-)
      Když nemám rád kiwi, tak si ho nekupuju, když nemám rád horory, tak se na ně nedívám, když nemám rád guestposty, tak je nečtu... A pokud je přesto čtu, tak je to buď přebytek volného času, sklon k sebepoškozování, nebo demence. Diagnózu nechť si určí každý sám, nebo jí konzultuje se svým obvodním lékařem :-)

      Vymazat
  105. Moc vám všem děkuji za milé komantáře :-) Ještě nevím, o čem budu psát příště, takže vám to ani nemohu prozradit, ale určitě mě něco napadne :-) Krásný den všem a teď honem na video s Inspirací na 3 Valentýnské outfity :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom čím tě Petra štve :-)
      Ženský na chlapi nadávaj v jednom kuse, tak proč jim to neoplatit

      Vymazat
    2. Jo ono to má pokráčko? Jsem dnes nějaká zabržděná, četla jsem jen první odstavec a prohlédla obrázek hrnku se šlehačkou. Zasmála se co je to za bezvadnej špek a teď zjišťuju, že to je dál.... tak ještě že mám to kafe
      Vaše 40

      Vymazat
  106. Směju se až padám ze židle, hooodně vtipné, těším se na další článek:-)

    OdpovědětVymazat
  107. Teda skvěle jsem se zasmála, pěkně jsi nás vypek. A to jsem ještě honem chvátala, udělat si kafe k dnešní četbě a ono takhle. :-)
    Vaše 40

    OdpovědětVymazat
  108. Tak já mám třeba jasno - dělejte dietologa. Protože když jsem uviděla tu poslední fotku tak vím, že se pár dní určitě nenajím :)
    Jinak samozřejmě super příspěvek!

    OdpovědětVymazat
  109. hezky jsem se na dobrou noc zasmála... momentálně se tu culim jak idiot !!! Díky a jen tak dál...

    www.teebeefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  110. Opravdu povedený článek..četla jsem ho od začátku do konce a pobavil:) Každopádně, když jsme u toho bulváru..Můžu mít na vás taky jednu osobní otázku? Proč třeba nemáte ještě děti? V.

    OdpovědětVymazat
  111. krásně píše a je ti vtipný! bavilo mě to :))

    OdpovědětVymazat
  112. Péťo, nebud smutná, že manželovy články jsou tak čtené :-) K tvému blogu mě přivedly články tvoje! Každopádně tento text čtu podruhé a odstavce o oblečení a kosmetice mě opravdu hodně pobavily v ne moc veselém dni. ("Jenže... Doma mám všeho všudy tři kosmetické produkty, deodorant, parfém a sprchový gel + šampon v jednom. Sakra! Proč já si nekoupil šampon a sprcháč zvlášť" - jako bych to doma viděla):-)

    OdpovědětVymazat
  113. Nádhera :) umíš krásně psát a "dabourat" trochu Péti blog je dobrý nápad. Určitě si tvoje články budu číst :) klidně o vašem setkání

    OdpovědětVymazat
  114. Perfektní, velmi jsem se pobavila! :-) Zajímavé zpestření blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  115. Tak to jsem se od srdce zasmála! Perfektní! :D

    OdpovědětVymazat
  116. Perfektní článek, moc jsem se pobavila! :)

    OdpovědětVymazat
  117. Tomu sám nevěříš, že Petra byla ve škole za tebou, myslím, že za ní stále silně pokulháváš ty.

    OdpovědětVymazat
  118. A hele, asi mám svého prvního hatera :-) :-) hurá, na oslavu bouchnem šampaňské.
    Upřímně tomuto komentáři moc nerozumím, zjevně nebyla pochopená nadsázka s jakou byla informace podána. Nějak mi nejde na rozum proč by někomu mělo vadit, že jsem byl v přijímacích testech první, před Peťou. Možná by to mohlo vadit jí? Jenže ona je dospělá a rozumná a celkově prostě normální :-) Možná až dospěješ, anonyme, a až (jesli) budeš mít nějaký fungující vztah, tak poznáš, že jsou mnohem důležitější věci, než kdo byl v testech na jakém místě. Ono manželství totiž není soutěž ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!