TAG - co mám v kabelce a manžel v tašce?!

by - 01 září

Krásný nedělní podvečer,

dnešní video je opravdu víkendová oddechovka, tak snad se vám bude líbit. Musím se vám svěřit, že se našel Krtík, tak mám velkou radost :). Určitě mi dejte vědět,jestli také nosíte po kabelkách a taškách tolik kravin jako my :).


You May Also Like

89 komentářů

  1. super video
    jsem ráda že se Krtík našel já v kabelce nosím spoustu blbostí

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá, ať žijí kartičky do obchodů, mám jich taky spoustu, nosím je, a když je náhodou zapomenu doma,tak zrovna v daném obchodě něco potřebuji koupit, ale myslím, že výsledek je stejný ať je mám, nebo ne, obchodníci vědí jak na nás abychom se k nim vraceli, to jsou tedy psychologové. Já kartičky beru tak trochu jako závaží. Vydařené video, potěšilo. J.V.

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi, že nejdriv zverejnis video na fcb a az pak na blogu. Tak by to melo být. Nechapu treba OrdinaryLife nebo France, ze zverejni clanky na fcb az par hodin po tom, co jsou na blogy. Prave na tohle fcb stranky jsou - vedet to driv nez na bloggeru.
    Super video, Míra pobavil :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak snad blog je primární a ten FB je jen doplněk k němu. I když pár hodin - snad nejdřív se napíše článek na blog a pak odkaz na FB. To by mohlo dělit od sebe pár minut.

      Vymazat
    2. práveze FCB je takova vyhoda - vis o vsem driv - tak to beru já :)

      Vymazat
  4. Videa teprve zhlédnu, ale jsem moc ráda, že se Krtík našel! Hurá!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Kartiček mám tolik že si vždycky kvůli nim musím koupit novou peněženku , neee :D ale za chvilku to tak bude ! Skvělé video !

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, že jste mě tímto videem zpříjemnili náladu, jdu zítra poprvé na střední, tudíž mám nervy na pochodu, ale dnešním TAGem jsem se příjemně odreagovala (podobně jako u všech tvých videí :D) Jinak doufám, že nás i do budoucna čekají i další videa s tvým manželem, jste spolu totiž neuvěřitelní! :D Lucka :)

    PS: Plánuješ video "Kreslím svůj život"? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, jak se ti líbilo v nové škole? :) A tento TAG plánuji :).

      Vymazat
  7. Ahoj,krom krásného a zábavného videa se mi libilo,co jste řekli s Mirou na konci.V dnešním světě,době je tolik nepřejících lidi a to ani nemusíme chodit moc daleko,protoze je najdeme i v řadách kamarádů, rodiny... .Zavidim lidem,co umí naprosto vypnout a jit si svou cestou a nenechají se otrávit popr. zastavit.Protoze ja i když se snazim, vždycky se najde někdo od koho vas to opravdu boli a srazí vas zpět na začátek,sníží sebevědomí. Je pravda,ze je dobre,kdyz vas v praci,konicku...nekdo podporuje a zvláště pokud si vybíráte pečlivě okruh nejbližších přátel, tak víte ze se o ne můžete opřít.Hold i přesto vsechno si musíme zvyknout na lidi,co vám budou závidět i hezky pocasi na pohřbu. Dekuji za krásná videa a směle točte dal!
    Vaše čtenářka a fanynka Elí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, to jsi napsala krásně a úplně tě chápu a souhlasím s tebou, mě to od některých lidí taky bolí a je mi to líto,ale fakt se musí člověk obrnit a nebrat si to moc osobně. Moje zkušenost je taková, že čím se člověku daří lépe a je šťastnější, tím více lidem v okruhu "kamarádů" a bohužel někdy i rodiny, to vadí a snaží se tě shodit. Tak to je, lidi jsou prostě závistiví a s tím počasím na pohřbu jsi to přesně vystihla aneb "já nepotřebuju krávu, mně stačí, když chcípne ta sousedova" ;).

      Vymazat
  8. Míra je boreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, já mám takovou radost, že se Krtík našel, skvělá zpráva :o))))))))))))) Další moc milý video s Mírou :o))) Jinak já mám v kabelce hlavně jelení loje a balzámy na rty ( někdy jich tam najdu několik :o) taky většinou dvoje papírový kapesníky a hlavně vždycky nějaký bonbony tipu tic tac, hašlerka apod.. Taky tam mám tašku na příležitostný nákup - hadrovou, která má obal s mým jménem, krém na ruce ( nezbytnost, mám je hrozně suchý ). Mějte se moc krásně a těším se na další videa, Káťa

    OdpovědětVymazat
  10. Ještě nám ukažte, co děláte na záchodě, a máte to kompletní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si tam čtu, to Ti řeknu a nemusim to natáčet :-)

      Vymazat
    2. No udělat z kosmetického blogu bulvár, kam paní zatáhne maminku i manžela je silné kafe i na mě teda. Co vy nosíte v tašce je mi tak nějak srdečně jedno. Takový článek má užitnou hodnotu jak Brno. Vážně nechápu tu touhu vyrobit takovouhle estrádu, abych se zavděčila voyerským sklonům některých našich spoluobčanů. (Už chápu, pro koho se nakonec točí takový odpad jako jsou Vyvolení.)

      Vymazat
    3. Vy jste všichni tak úžasní :D... Nejdřív si tady stěžujete na to, že vám Peťa neřekne nic osobního, témata jako jsou děti a podobně... cítíte se přímo dotčeni, že vám to neřekne a teď ukáže co nosí v tašce a opět se cítíte pohoršeni :D... a že vás to pořád baví chodit někam, kde vás to tak rozčiluje :P

      I.

      Vymazat
    4. I. přesně :D, ale tak ono jde hlavně o to si za každou cenu rýpnout :), podle takových lidí bude vždycky všechno špatně :), vsadím se, že právě Sisi na ty Vyvolené s oblibou kouká, ono to tak bývá, že potrefená husa nejvíc kejhá :D.....

      Vymazat
    5. Já vlastně nevím, proč se v tom snažím najít logiku :D... Je jedno co se tady bude rozebírat... tyhle existence si vždycky něco najdou :) Člověk už to i tak bere, že jdou sem se záměrem si rýpnout, ale zajímalo by mě co mají za život, že nedělají nic jinýho než anonymně rýpou po všech možných blozích :D... Neměly by jsme je ztrapňovat, ani jim nadávat, ale hezky je politovat :( :D... A myslím že ty Vyvolené jsi trefila naprosto přesně Peti :D

      I.

      Vymazat
  11. velmi pekne video, vela som sa nasmiala :D uzastni ste! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší a Míra taky super, video pobavilo :)

    OdpovědětVymazat
  13. jej Peti ja zbožňujem tvoje videá ! si tak krásna a stále usmievavá, že až ja sa musím usmiať :) a tvoje videá s manželom stoja naozaj zato :D je dosť vtipný - takže jednoznačne som za aby si s ním natáčala čo raz viac a viac videí :) moja kabelka obsahuje tiež samé kartičky a otvorené kapesníky, takže v tom nie ste jediní :D len tak dalej :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Já vás prostě žeru! Miluju vaše společný videa! Jste skvělý a budu se těšit zase na další! Co se týče mé kabelky tak tam nosím teda nezkutečné množství blbostí to vy tam máte ještě málo věcí o proti mě ;) Mějte se krásně! ps. hezky jste to na konci řekli, plně souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jste skvělý.Peťo můžu se zeptat odkud máš tu kabelku?Nějakou podobnou sháním a tahle vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme moc, já ji mám normálně od vietnamců, ale už asi 3 roky :)

      Vymazat
  16. v kabelce mám....kočku :D je super, že se Krtík našel..Alice

    OdpovědětVymazat
  17. Haha pekne som sa zasmiala, super video! :) Najprv om sa smiala na Krtíkovi a potom ked prišiel namalovaný Míra, tak som si pomyslela že to hádam nemôžu myslieť vážne :D ale naozaj super nápad, palec hore! :)

    OdpovědětVymazat
  18. v tomto videu ti to naozaj velmi pristane.cierna na tebe vyzera uplne super.vyborne som sa pri tomto videu zabavila a ostala som prekvapena,ze si na toto nahovorila svojho manzela:)

    OdpovědětVymazat
  19. Fakt povedený video! Ta kočka! Fakt jsem čekala, kdy se tam začneš smát :D :)

    OdpovědětVymazat
  20. Super video! Člověk si řekne, obyčejná věc, ale pobavila jsem se - hlavně kočkou :-D

    OdpovědětVymazat
  21. opět hezké video :) nejvíc mě pobavila věta "potom dál co tady mám..kočku" :D :D :D
    taky v peněžence tahám milion lístečků a kartiček, nejsi sama :D :)
    mimochodem, Míra fakt zabil :D :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, koukám...Míra se do toho vžil :-) už to má zmáknuté, ani ses nemusela na nic ptát, skoro nic mu připomínat :-D
    Těším se na další oddechovku!
    A s kapesníčkama to mám stejně jako vy :-D !

    OdpovědětVymazat
  23. Zas jedno příjemný video takhle na nedělní večer :) Jinak to, o čem mluvíte úplně nakonec se mi přesně stalo, zkusila jsem natočit tři videa na blog a ačkoliv jsem to tajila, tak se to nějak pár lidí v mým okolí dozvědělo a hned jsem byla trapná. Asi nejsem natolik silná, abych ty řeči hodila za hlavu, a tak jsem blog zrušila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti úplně rozumím, ono to není nic příjemného, také jsem si toho plno vyslechla, ale člověk se tomu nesmí poddat a moc o tom přemýšlet, když něco chceš, musíš si za tím jít, lidi budou pomlouvat a koukat do talíře vždycky a je úplně jedno, co děláš, jestli točíš videa nebo sedíš v kanceláři, když budou chtít, vždycky si něco najdou a opravdoví přátelé tě podpoří <3!

      Vymazat
  24. Toto video bolo fakt super :) Naozaj som sa prijemne pobavila a zlepsilo aj naladu .. Ste skvelí a ns manzelom vyborna dvojka ...

    OdpovědětVymazat
  25. Petul jste super krasny par:-) z Vas láska a energie jen sala, skvěle video, ja mam v kabelce vetsi bordel:-/ ale obsah dost podobny

    OdpovědětVymazat
  26. Cudne ze nemas v kabelke dajaky slzny sprej lebo paralyzer na obranu. Ja by som vsetkym blogerkam odporucala cosi take mat pri ruke. Ked som skusala na susedovej macke bolo to celkom posobive :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ok, tak ja to nabudúce skúsim na tebe, či to bude pôsobivé ;))

      Vymazat
    2. Doufám,že něco podobného brzy vyzkouší někdo na Tobě,a že to bude dvojnásob působivé!

      Vymazat
    3. Prý na susedovej macke :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Vymazat
    4. Ste vsetky celkom sibnute ci co? Ved to je nutne oskusat ze co keby v kritickom momente sprej zlyhal, tak ako co? Budete revat o pomoc? Ved to bola iba macka a o druhy den uz bola celkom fit tak co tu trepete somariny. Ludia robia ovela horsie veci.

      Vymazat
    5. já teda nevím, ale zkoušet tohle na zvířeti mi přijde mimořádně hnusné, kočky miluju a tohle jsi mi sem ani neměla psát, to se prostě nedělá!

      Vymazat
    6. Jděte do háje, to sem vůbec nepatří. J.V.

      Vymazat
    7. Je to špatné, mám ráda zvířata, všechna. Ale Peťo, už rozumíš proč se některých dotklo to s tím morčetem a napíchnutím na klacek?

      Vymazat
    8. moc nerozumím, protože to byl vtip, nikdy jsem žádnému zvířeti neublížila ;), tohle, co slečna napsala vtip není, v tom je ten podstatný rozdíl

      Vymazat
    9. Najednou! Ona to myslí vážně a od tebe to byl po lavině kritiky vtip...hmmmmmm, děvče, měla by sis odlíčit i mozek, aby vynikla šedá kůra a začala pořádně fungovat!
      Magda

      Vymazat
    10. Ale prosím tě, "Magdo", neotravuj tu pořád, myslíš, že to nepoznám? Chápu, že je asi pro tebe problém rozeznat vtip od skutečného činu, male posnaž se, prosím ;), tohle rýpání je už fakt hodně trapné ;).

      Vymazat
    11. :-))))) Děvče, další Tvůj mínus. Nevím, jak se ověřují možnosti, kdo z jakého pc píše, ale já Ti sem napsala (tipuji) 3? komentáře z domova. Máš šikovného muže přes techniku, ověř si to. Tento komentář píšu z práce.
      A že jsem ho napsala pod tento článek až včera, i když to ve mě vřelo delší dobu.
      Kdo jsou ostatní anonymové, netuším.
      Magda BEZ UVOZOVEK

      Vymazat
    12. no to víš, že jo a proto sedíš neustále na mém blogu, abys mohla na vše reagovat hned jak ti odpovím a laskavě si odpusť ta pejorativní oslovení a urážky, nejsem na to zvědavá, husy jsme spolu nepásly, uzavírám debatu a další komentář ti už schvalovat nebudu, jdi si spamovat jinam, díky

      Vymazat
    13. Jen soukromě pro Tebe - od včerejšího komentáře jsem nakoukla až dnes.
      Že to časově bylo blízko Tvé reakce, je jen a jen náhoda a já jsem Magda. Mám dítě, pracuji, nesedím pořád na netu a už vůbec ne na Tvém blogu.
      Nevěříš mě a divíš se, když někdo nevěří Tobě. Sbohem.

      Vymazat
  27. Můžu se zeptat na odstín té rtěnky, ve videu jsem si ho nevšimla ;-). Dík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. info vždy v infoboxu videa ;), je to Lioele Dollish lipstick Bordeaux plum :)

      Vymazat
  28. Parádní video, pobavilo mě, jak jsi z kabelky jen tak mimochodem vytáhla Krtíka! :-)))

    V kabelce mívám dvoje až troje načaté papírové kapesníčky, někdy i dvoje či troje balzámy na rty. V peněžence mám spoustu zákaznických kartiček, ale využívám stejně jako Ty nejvíc DM a Teta kartu.

    Díky za video! Míra je fakt vtipnej :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Peťo, hezké a milé video. Líbí se mi lak, který máš na nehtech? Můžu poprosit o odstín a značku?
    Díky moc. Blanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, děkuju moc a info vždy pod videem v infoboxu :), je to Gabriella Salvete Princess pískový lak z kolekce Stars :)

      Vymazat
  30. Vy mě bavíte! Že existují kabelkoví psi, to vím, ale že i kočky, to jsem netušila :D

    OdpovědětVymazat
  31. Odpovědi
    1. Já tedy nevím, ale toto je blog o líčení, nikoli o rodině a soukromí. To, že nám Péťa jen tak pro zpestření, zasmání, a s nadsázkou a vždy výjimečně předvede např. co nosí v kabelce, popř. představí někoho z rodiny, nás neopravňuje, jí do soukromí zasahahovat. A v Bulharsku si byl, stejně jako "máš řidičák"? (podobně přidrzlé otázky) J.V.

      Vymazat
  32. Dalsi bezva video, nedostali jste nahodou uz nabidku na natoceni nejake reklamy? uplne vas tam vidim ;))

    OdpovědětVymazat
  33. Jak už tu padlo vícekrát,Petro, ty neskutečně přehráváš a předvádíš se. Z manžela je citít přirozenost, ale z tebe jen pokus o ni. Bohužel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepadlo to tu ani jednou, nevím kde jsi to vzala,ale asi bys to ráda slyšela ještě od někoho (můžeš si ale svůj názor tradičně zase anonymně podpořit jako někdo jiný,což :D), protože to není pravda, ono se fakt nevydržíš skoro tři roky přetvařovat, to je nesmysl.A naopak manžel se na videích moc necítí a zatím úplně přirozený na nich není ;).

      Vymazat
    2. Nikdo se nedovede přetvařovat tak dlouho, Petra působí naprosto mile a přirozeně, bez nějakých afektů, to tedy asi blbě vnímáš, já to tedy určitě takto necím, naopak. Jo, souhlas, Míra není na videích až tak přirozený, ale konec konců to není jeho blog o kosmetice, a když se s Petrou občas objeví, není divu. J.V.

      Vymazat
  34. Whats in my purse? Jéé, moje oblíbené video na youtube :D

    OdpovědětVymazat
  35. "Dále tam mám... kočku" :DDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  36. To je takoa ta kabelka co mela Hermiona jak se tam vejde vše, co? :D

    OdpovědětVymazat
  37. Míra teda zase nezklamal a fakt pobavil :D a Krtík v tvojí kabelce mě taky rozesmál :D A jinak krém na ruce Kamill můžu jedině doporučit. Neznám nic lepšího. Mám své nehty celkem zdravé a pevné a tak si ruce mažu obyčejnými krémy co mi zrovna padnou pod ruku. Ale když se náhodou přihodí, že se začnou třepit apod. nasadím na ně "Kamillovou kůru" a je po problému. Používám ho už snad od 12, tedy 8 let a opravdu si myslím, že je to to nejlepší, co jsem zatím na rukou měla. Používám zelený classic a jsem fakt nadmíru spokojená. Takže to je jen takové malinkaté doporučení, které samozřejmě nemusí vyhovovat každému ;) Těším se na dnešní líčení :)
    Hezký zbytek dne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém na ruce je vážně skvělý,taky ho mám moc ráda :) a děkuju!

      Vymazat
  38. nejlepší videa jsou na tohle téma :)) máš skvělé video.. :)

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
  39. ta kočička je úžasná ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Jste uzasni!!! Super video jako vzdy!

    OdpovědětVymazat
  41. Super! Moc se mi líbí líčení očí i rtů ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Hrozně moc vám všem děkuju za komentáře a ohlasy!

    OdpovědětVymazat
  43. Já se na to vlastně ani nechtěla koukat, ptž už mám na články/videa "co mám v kabelce" averzi ale... ale zapnula jsem si to a... bylo to super! Fakt jste mě pobavili, děláte prostě věci líp než jiní blogeři/rky... tam je to o ničem, ale vaše videa nepostrádají vtip, působíte sympaticky, jsou ostrá, mají dobrý zvuk a vy dva vypadáte prostě krásně, tak se na vás fakt dobře kouká :-) Děkuju za zpříjemnění propršeného dne, fakt jste mě rozesmáli - několikrát :-) Škoda, že ta fotka s Péťou nebyla moc vidět :-( :-D

    Děkuju, těším se na další video, mějte se zatím hezky! :-)
    čtenářka a divačka Míša ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. úplně vážná tvář ...co tam mam dál ..kočku :D díky za úsměv, který jste mi vykouzlili na tváři po celém dni v práci :) a Míra je u mě frajer za to, že do toho šel ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Mě se líbí, jak jsme všichni stejní bordeláři:) Asi bych měla taky udělat takový článek abych si uklidila tašku:)

    OdpovědětVymazat
  46. Peťko,
    já když si úplně poprvé pustila nějaké Tvé (tykám, neb jsme stejně staré:-)) video, říkala jsem si "jee, další pipka", ale teď se tu veřejně omlouvám, jelikož mě fakt začínáš bavit a působíš na mě čím dál víc dojmem pohodové sympatické baby:-) Díky za tohle oddechové video, s tou kočkou jsi mě totálně rozsekala! :-D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  47. Jste úžasní :))
    Zbožňuju Tvá videa...krásný podzim Katka :)

    OdpovědětVymazat
  48. ahojky chtela bych ti jen napsat ze jsi uzasna .....nadherna holka a taky bych chtela rict vsem co tady Pete pisete takove blaboly bezte si to psat nekam kde to bude nekoho alespon trochu zajimat ......myslim si ze to tady vubec nepatri Petka je uzasna ma skvele nazory a navic me i dost pomohla jak bych se mohla licit temi inspiracemi co sem pridava....navic Peto ty se nad takovyma vecma vubec nepozastavuj ty lidi za to nestoji vim ze to zamrzi ,,ale ty je k zivotu nepotrebujes a na takove nazory neni treba reagovat,........oni potom prestanou vypisovat ,....mej see krasne kočko si pekna jen tak dal a at se ti s pritelem dari pac a pusu týna :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  49. Tak to je skvělý :D Tvůj manžel je nehoráznej sympaťák, kluci se málokdy ukážou svojí blogerce na kameru :D Skvělý video!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!