FOTD - líčení s barevnou řasenkou + recenze na Astor Lipcolor butter a Rimmel Extra pop lash + mé nákupy z drogerie za poslední dobu

by - 31 srpna

Krásný sobotní večer všem,

dnešní tip na líčení je velmi rychlý a jednoduchý, přesto se mi moc líbí, protože působí velmi jemně a romanticky. Může za to fialová řasenka, která spolu s tyrkysovou a extra černou je právě k dostání v našich drogeriích. Já jsem si ji koupila v DM za 69Kč je od firmy Rimmel. Říkala jsem si, že to bude fajn na pokusy, ale nakonec se mi líbí i na úplně běžné nošení, protože to není nic křiklavého, naopak mě barevné řasy docela baví a zvláště pokud máte světlou pleť a duhovku oka, nebude barevná řasenka tak tvrdá jako černá a bude působit vkusně. Mám ještě elektrickou modrou a s tou vám určitě také nějaké líčení ukáži, ovšem ta má jiné grády a je spíš tak na párty. Věděly jste, že barevné řasenky se vrací do módy? Líbí se vám nebo ne? 
Celkový look je tedy velmi jednoduchý a koho by zajímal podrobnější postup a fotografie všech produktů, mrkněte se SEM na blogerky.cz. My si zde dnes rozebereme více jen věci, které jsem si pořídila v poslední době a o kterých jsem vám ještě neříkala.
 



Použité produkty:
 
* CC krém Dermaheal odstín Tan beige
* Catrice All round korektor
* pudr Essence All about matt
* Milani báze pod oční stíny v odstínu 01 Nude
* oční stíny MUA Starry night
* řasenka Rimmel Extra POp lash  číslo 006 Pop purple
* rozjasňující perly na tvář Regina
* Astor Lipcolor butter odstín 009 Bumt rose



 
Určitě vás nejvíce zajímá recenze na tu barevnou řasenku. Upřímně jsem si říkala, že za tu cenu to asi nebude nic moc, no nebudu vám lhát, hit roku to zrovna není, ale na občasné nalíčení to stačit bude. Řasenka má klasický obal a klasický, štětinový, kónický kartáček. S velikostí, ani tvarem kartáčku problém nemám, je střední, pracuje se mi s ním dobře, mám ale raději kartáčky gumové. Přijde mi, že rozestupy mezi štětinami jsou poměrně velké a tím řasenka v dalších vrstvách docela slepuje, určitě na tom mají podíl i mé vlastní řasy, které rostou křížem a není možné je precizně oddělit. Možná si vezmu nějaký lepší kartáček ze starší řasenky a budu ji nanášet jím. Jinak ale řasenka drží dobře a ve dvou vrstvách vypadá hezky, pokud byste chtěli mít řasy namalované jen velmi přirozeně, bude to problém, protože v jedné vrstvě je málo pigmentovaná a fialová nebude vůbec vidět. Řasenka mi neopadává, ani se mi neobtiskává. Výsledný efekt se mi moc líbí a určitě ji čas od času vytáhnu. Za 69Kč a pokud nečekáte zázraky a chcete jen zkusit, jak byste s barevnou řasenkou vypadaly, bych doporučit mohla. Hezky vypadá i v kombinaci s řasenkou černou a trošku fialové, nanést po zaschnutí černé, na konečky.
 

 
Další novinka, na kterou bych vás chtěla upozornit je Lipcolor butter od firmy Astor, no novinka, jak se to vezme, s různými barevnými balzámy, chubby sticky a lip buttery se v poslední době doslova roztrhl pytel. Varianta od firmy Astor stojí 99Kč a koupila jsem ji v drogerii Teta, díky Teta kartě jsem ještě měla pár korun slevu. V tužce je úplně klasický obsah, jak jste zvyklé u rtěnky a tyčinka má plnit obsah balzámu, rtěnky i lesku. Můžu potvrdit, že plní opravdu všechny funkce, ale všechny nejsou na 100% :D.....Co se mi moc líbí, je balení, které nápadně připomíná všechny tyhle "čubíky". Tyčinka opravdu hydratuje, po nanesení mám rty vláčné a nemusím pod ní používat balzám na rty, hydratace však není nijak dlouhodobá, ostatně jako samotná výdrž. Najíte se nebo napijete a je to dole, je tedy nutné mít  s sebou v kabelce a rty přetírat. Pigmentace sama o sobě je velmi jemná, jak to u tónovaných balzámů bývá, mám ale velmi světlý odstín, který na rtech není příliš výrazný, věřím, že u sytějších odstínů bude barva a pigmentace na rtech výraznější. Bálzám mi moc příjemně voní a i slibovaný lesk je jemný, decentní a líbí se mi. Řekla bych, že je to v pořadí další příjemný tónovaný balzámek. Pokud bych měla srovnat s Lip butter od Revlonu a Color whisper od Maybelline, Lip butter od Revlonu je více pigmentovaný a mnohem více máslovité konzistence, naopak Color whisper jsou více "voskovogelové", z tohoto produktu mám pocit, že si nanáším opravdový klasický balzám na rty a to se mi líbí. Pokud tedy chcete jemný nádech barvy, nevadí vám časté nanášení (já mám neustálé přetírání rtů ráda :D), tak by to mohla být věc, která by se vám v kabelce, během dne, mohla více než hodit a doporučila bych ji.
 

 
A poslední úlovek z Tety, nový odstín laku Gabriella Salvete z kolekce Stars, je naprosto nádherný, úžasný a úchvatný jako všechny, co už vlastním a rozhodně neprohloupíte, když se na ně v drogerii mrknete, stojí 89Kč v Tetě a myslím, že to bude skvělý zimní lak (ne že bych se zimou chtěla strašit :).
 

 
To by bylo pro dnešek vše, zítra si dáme víkendové video, mějte fajn večer!
 
 

You May Also Like

45 komentářů

  1. MOC KRÁSNÉ líčení a lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení vypadá moc hezky. Řasenku jsem viděla někdě v časopisu a říkala si hmm barevná řasenka to bude vypadat hrozně divně, ale jsem překvapená naopak to vypadá hezky a nositelně i na běžné nošení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no myslím, že ta modrá tak hezká nebude na den, ale ta fialová se mi fakt docela líbí :)

      Vymazat
  3. Já moc barevné řasenky nemusím, ale k některým příležitostem může být fajn :)Líčení se ti moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, za ten Astor je to dobrá cena, já ho kupovala za 169 taky v Tetě :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nehty jsou perfektní! Strašně krásný odstín. Budu se po něm taky muset mrknout :) Jinak na barevné řasenky moc nejsem :/ :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ha, azuro a princess moji oblíbenci taky :-D dobrá volba Peti. A zdá se mi, že tobě snad sluší vše, no já a barevná řasenka, to asi nonono.

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě prostě sluší všechno :D a krásný lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení je opravdu velmi jednoduché a zároveň velmi efektní, moc se mi líbí a to rozhodně nejsem na barevné řasenky! Za to ty "pískové" laky v lásce nemám. Ať už je to GS nebo China glaze...jdou špatně odlakovat a na to nemám čas, i když pravda na nehtech vypadají skvostně!

    OdpovědětVymazat
  9. ten lak je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já myslím, že s tou barevnou řasenkou zaniká výrazný pohled :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení a moc ti sluší, jako vždy Peti :) Mám doma modrou řasenku a občas ji velmi ráda použiji. Fialový odstín je pro mne novinkou a za 69,-? si ji rozhodně pořídím. Jsem zvědavá jak na mě bude vypadat. :)A lak na nehty vypadá naprosto skvěle! ;)Hezký večer i tobě!

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mám tenhle lak od GS a přesně - na zimu to bude rozhodně jednička :)

    OdpovědětVymazat
  13. 99,-- za ten lip butter od Astoru?? Já ho všude vidím za 169,-- a v Rakousku jsem si ho kupovala dokonce za 12€ :D neuvěřitelné :) Jinak barevné řasenky se mi nikdy nelíbily a i když je líčení povedené, tak mě to nepřesvědčilo, s klasickou černou by to podle mě bylo lepší :))

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se šíleně líbí ty pihy na nosíku :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, líčení pěkné jako vždy :) Jj barevné řasenky se vrací, já jsem jí kdysi - asi před osmi lety nosila když se barevné řasenky objevili v Avonu a tak, no to byla moje puberta. Od té doby používám jen černé :D Ale nedávno jsem byla na líčení od značky Sisley, a paní mě nalíčila modrou řasenkou a vypadalo to fakt dobře. Takže uvažuji o koupě modré, na nějakou akci a tak :) tak uvidíme... Lak ten už mám, skoro všechny stíny, protože mě vyhovuje jeho vydrž :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, prosím, nevedela by si určiť aký som typ? Mám tmavohnedé vlasy, zelené oči, svetlú pleť, červené pery, (opaľujem sa tak normálne, celkom dobre, ale nikdy nie som úplne hnedá). Bola by som ti veľmi vďačná :)
    Čo sa týka farebných riaseniek, tak minule som videla slečnu, čo mala horné riasy žltou, spodné zelenou a ku tomu šedý tieň :D ja an to nemám odvahu, čierna je klasika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se bez fotky nedá vůbec určit a i ta musí být kvalitní, nenalíčená na denním světle, dle popisu bys mohla být nejspíš zimní typ, ale opravdu to je střelba naslepo :).

      Vymazat
  17. Moc hezké. Barevné řasenky nosím odjakživa, mám sbírku snad všech barev a třeba žlutá je úlet, ale k mému stylu to sedí. Po téhle se půjdu mrknout, tyrkysová mi akorát vyschla a za 69,- je to perfektní kup, vždycky za ně dám trojnásobek a objednávám je obvykle někde v USA nebo na ebayi. Hurá, že jsou i u nás.

    OdpovědětVymazat
  18. Užasné líčení! :)
    Já bych nevěděla moc co s tou řasenkou, měla bych z ní strach :D

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení je pěkné. Fialová řasenka se mi na Tobě líbí, máš k tomu decentní líčení a jak jsi světlý typ, tak se to hodí i pro denní nošení. Já fialovou miluju, můžu ji na čemkoli, ale jak jsem tmavší typ, na mě by to působilo trochu "zmalovaně". Maximálně bych volila řasenku na konce řas... Z těch řasenek jsem měla už na první dojem pocit, že určitě musí slepovat...

    OdpovědětVymazat
  20. Nejsem fanouškem barevných řasenek, ale u tebe je hezky vidět, že snad každá věc se dá použít vkusně. Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  21. to vypadá zajímavě, nepřidala bys prosím někdy fotku, na které budeš mít fialové konečky řas? zní to lákavě, ale neumím si to moc
    představit :)) J.

    OdpovědětVymazat
  22. Tenhle odstín balzámu mám vyhlídnutý. Od pondělí bude v Rossmannu za 129 Kč, tys nakoupila za skvělou cenu :). Jen si tě dovolím opravit, ten odstín je Burnt Rose (v překladu spálená růže).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéžiš, to se moc omlouvám, já tam mám normálně M, ale se jim R a N spojilo v jedno, omluva za dezinformaci :).

      Vymazat
  23. Tak ta fialová řasenka vypadá líp než ta modrá,krásné a jemné ličení :) Lak vypada važne skvele ,odstín jako delany na zimu,to je pravda,nevím jestli je to ten piskový,ale me ten pískový povrch proste je neprijemny,az mam pocit stitivosti to mit na nehtech-nezkoušela jsem je,ale odpozuje me to i vyzkouset,ale odstin vypada vazne moc pekne. Pokud je to lak normalní,o to vetsí si ho pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, je to ten pískový, jako pravda, není to nejpohodlnější povrch, zadrhává,ale je fakt nádherný!

      Vymazat
  24. Líčení je jemné a pěkné. Skutečně jak píše Péťa, se nám vracejí barevné řasenky. Také jsem si toho všimla. Protože si na tento trend pamatuji velice dobře, tenkrát mi nejvíc slušela tmavomodrá. Tu bych ráda zkusila zase. Ještě jsem viděla odstín vínový a moc se mi líbil. Ten lak na nehty jsem si koupila asi před měsícem a nějak mi nepasoval k počasí. Hned mě napadlo, že bude hezký na zimu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tmavě modrá je skvělá, dělá jí například Max Factor, mám od nich tmavě modrou 2000 calories a je super, určitě na ni mrkni :).

      Vymazat
  25. Tak to nemá cenu, tobě fakt sluší všechno. Já tedy akorát nikdy nevím, kam na ty nápady chodíš!!! Máš opravdu vkus, šarm, přehled, nádherně píšeš, dáváš nám nezištně rady, jdeme najisto. Opět bezva recenze. Bavíš mě. Je vidět, že si první blogerkou u nás, víš co je pro nás zajímavé, a za dobré ceny. Řekneš a napíšeš to tak, jak to vidíš, bez ohledu na značku. Jsi dobrá, co dobrá, nejlepší. J.V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ta růže ti vážně sluší, jsi růže.

      Vymazat
  26. Sama bych si asi do obchodu nezašla přímo za účelem odnést si barevnou řasenku, ale takhle se mi to moc líbí a máš krásné fotečky!:)

    OdpovědětVymazat
  27. ta rasenka vubec nevypada spatne! takhle bych ji asi nenosila, ale treba prave na ty konecky na cernou rasenku... to by mozna slo :) a Stars laky jsou uzasne! mam ctyri (svetle ruzovy, malinovy, lila a koralovy) a mozna ze jeste pribydou :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc zajimave liceni s barevnou rasenkou, sekne ti to jako vzdy!!!!
    Peti, prosim odbocka odkud mas ty stribrne plesove sandalky???
    Dekuju. Lenka33

    OdpovědětVymazat
  29. Fialovou řasenku nosím moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak tohle líčení je vážně perfektní, ta barevná řasenka mu dodává šmrnc :)
    Já kdysi měla modrou, ale už je to dávno. Že bych zase zkusila sáhnout po barevné řasence? Nějak si mě na to navnadila :P

    OdpovědětVymazat
  31. Už se našel Krtík?

    OdpovědětVymazat
  32. Hmm na farebné riasenky moc nie som, skôr mám na sebe rada čierne výrazné riasy, ale tebe sa to veľmi hodí ! :) A tá astor "rtienka" ma zaujala, určite sa po nej pozriem :)

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  33. Barevné řasenky miluju, mám červenou, limetkově zelenou, modrou... Je tato Rimmelka i v jiných odstínech?

    OdpovědětVymazat
  34. Pamatuju si že barevné řasenky byly hit ještě když jsem byla na základce a teď je to tu znovu, no jo móda i kosmetické hity se pořád opakují, nicméně barevné řasy se mi nelíbily ani tehdy, ani dnes, stejně jako mě nechávají chladnou všechny lip buttery, chuby sticky, tónované balzámky, no je jedno jak tomu který výrobce říká :-) Dnes se mi z produktů líbí jen lak na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Tak ta fialová mě nahlodala :)) Krásné líčení Peti ;) Dneska jsem si pořídila druhou Astorku...jsou skvělé. A laky Stars...zamilovala jsem se :) Mám teda dva - Princess a dneska nově Vampire. Oba jsou nádherné. Vampire je úžasná červená :)

    OdpovědětVymazat
  36. joou) ten lak vypada skvele :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ten lak je dokonalej =) vcera jsem si ho (diky tvym fotkam =) ) koupila jako odmenu za zkousku =) a jsem nadsena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!